Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gentoo wrote: ↑12/11/2020 15:07
Jel ovo Nivelaciji neko haknuo account ?
Samo cinjenice.
Ja volim Čelik, odrastao sam sa njim, ne zelim ga sahraniti. Zamisli neko Velež, Želju hoce sahraniti?
Ja kao zeničanin i svi navijaci nismo to mogli dopustiti.
Fudo je bio problem, rjesio ga je i svaka mu cast. Čelik sada ima prihode od poslovnih prostora ima reprogram stari dugovanja, ima akcije navijaca koje rastu iz dana u dan. Uglavnom ovaj sporazum je za ovakav Čelik je vazniji od titule sampiona BiH.
SDA je obecala pomoci slagala a najvise koristila Čelik u kampanji.
optuženi je bez odgovarajućeg odobrenja, izbjegavajući mjere carinske kontrole, više puta preko carinske linije prevezao veći broj motornih vozila čiji uvoz zahtijeva posebno odobrenje,
Pa jbm mu sve, nije cackalice u dzepu krijumcario.
Kako je moguce da dvije godine covjek prolazi na carini sa autima a da ga niko ne pita: "momak, dje ti je posebno odobrenje?"
Ne cudim se, nego pitam za jarana
Al jarane, u nedjelju bi zeleni mogli dozivjeti pravi fijasko. Na proslim izborima Fudo je bio samo kandidat za gradonacelnika. Ove godine ima i zenicku listu za GV.
Cisto sumnjam da neko ko je dao glas Fudi "samo zato sto je protiv SDA" a takvih je veliki broj, nece glasati i na drugom listicu za "Fudine". Tako da je moguce da Fudo imadne vecinu u GV. E onda ce se vidjeti sta se moze uraditi "kad se male ruke sloze"
Ako izgube i ove izbore, SDA slobodno moze staviti kljuc u "bijelu kucu" i preseliti se.
Daft Haruki wrote: ↑12/11/2020 14:38
Dobro je napisao brat na forumu Celik a slikovito opisuje stanje Zenice i inih Batica i C nikova.
Da gradonacelnik Splita kaze treba ugasiti Hajduk pa covjek ne bi sedmicu dana ostao na poziciji.
Dok u posljeratnoj Zenici i Bih i to je moguce zbog krize identiteta i socijalnih problema.
Ja se ne sikiram za Celik prezivjece on dok je nas Robijasa iako mi stvarno na k idu ovi Zenicani i Bosanci sa krizom identiteta . To bi se prodalo za platu i topli a za Njemacke papire i naciju i domovinu.
Daleko otoga da ja nekome sudim . Pa borba je za egzistenciju sve shvatam Neko se ne identifikuje sa Celikom a Bosna je Bosna a Njemacka je .. . Sve razumjem ali ovoliko srozavanje identiteta nikad mi nece biti jasno.
Post nema veze sa izborima samo za jedinom partijom kojoj pripadam nasim Celikom.
Ne pratim Čelik i ne patim BH nogomet, al od mene donacija 1.000 maraka kad nekog osude za nesavjesno poslovanje u Čeliku u posljednjih 20 godine.
Ovako ne vidim smisao bez jasne slike o prihodima, rashodima i upravljanju imaš Zenicatrans na travi umjesto na točlovima.
Moja ideja sa gašenjem je najbezbolnije za budući Čelik.
Da u 2021. ugasiš Hajduk sa brdom dugova i oživiš neki zdrav Hajduk da li bi bilo normalno da torcida traži da im se vrati Hajduk sa dugovima i problemima?
Daft Haruki wrote: ↑12/11/2020 14:38
Dobro je napisao brat na forumu Celik a slikovito opisuje stanje Zenice i inih Batica i C nikova.
Da gradonacelnik Splita kaze treba ugasiti Hajduk pa covjek ne bi sedmicu dana ostao na poziciji.
Dok u posljeratnoj Zenici i Bih i to je moguce zbog krize identiteta i socijalnih problema.
Ja se ne sikiram za Celik prezivjece on dok je nas Robijasa iako mi stvarno na k idu ovi Zenicani i Bosanci sa krizom identiteta . To bi se prodalo za platu i topli a za Njemacke papire i naciju i domovinu.
Daleko otoga da ja nekome sudim . Pa borba je za egzistenciju sve shvatam Neko se ne identifikuje sa Celikom a Bosna je Bosna a Njemacka je .. . Sve razumjem ali ovoliko srozavanje identiteta nikad mi nece biti jasno.
Post nema veze sa izborima samo za jedinom partijom kojoj pripadam nasim Celikom.
Ne pratim Čelik i ne patim BH nogomet, al od mene donacija 1.000 maraka kad nekog osude za nesavjesno poslovanje u Čeliku u posljednjih 20 godine.
Ovako ne vidim smisao bez jasne slike o prihodima, rashodima i upravljanju imaš Zenicatrans na travi umjesto na točlovima.
Moja ideja sa gašenjem je najbezbolnije za budući Čelik.
Da u 2021. ugasiš Hajduk sa brdom dugova i oživiš neki zdrav Hajduk da li bi bilo normalno da torcida traži da im se vrati Hajduk sa dugovima i problemima?
SIPA,FUP i jos mnogi trenutno rove po Celiku, tako da se moze ocekivati svasta
optuženi je bez odgovarajućeg odobrenja, izbjegavajući mjere carinske kontrole, više puta preko carinske linije prevezao veći broj motornih vozila čiji uvoz zahtijeva posebno odobrenje,
Pa jbm mu sve, nije cackalice u dzepu krijumcario.
Kako je moguce da dvije godine covjek prolazi na carini sa autima a da ga niko ne pita: "momak, dje ti je posebno odobrenje?"
Ne cudim se, nego pitam za jarana
Pa dodje s autom u Bosnu i proda ga na otpad .Vrati se avionom .
Hmmm covjek iz Vakufa odrzi obecanje vezano za Čelik i uradi ono sto se zahtjevalo a nasa zenicka SDA, čelično naprijed, jak Čelik itd to jos nije uradila iako je obecala. Zanimljivo. Sutra navecer ce biti jasnije dosta.