Casual's wrote:Ramo lupa Dinu kablom od nargile i vice hocuuu i jaaa 'vakooo
Belfy,sjecam se tog posta.
Btw,pozdrav Eborgu!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Casual's wrote:Ramo lupa Dinu kablom od nargile i vice hocuuu i jaaa 'vakooo
Jel ti to Naidin kupio kao nagradu za kampanju 2016? Pitam da znam i ja od Rame traziti.kamen spoticanja wrote:hahahhahahCasual's wrote:Ramo lupa Dinu kablom od nargile i vice hocuuu i jaaa 'vakooo
ispade mi telefon na beton![]()
![]()
halal ti bilo Note 9 plus
znas kako kaze Broj Jedan: "moje vrijeme je vec odavno proslo, ali..." ako nisi primjetio, moj post iznad je pisan puno godina prije, pa cak i tvoje registracije na forum... tada sam jos imao volje da odgovaram. vremenom se to na forumu izgubi... znas vec kakav ce ishod biti i sta ce ko reci. ipak, svijet ostaje na mladjima..._BataZiv_0809 wrote:Kralj Tvrtko I. wrote:Dobar tekst ovaj, kod Džonlića.
Realno, tako i jeste...
Sjedimo i čekamo žrtvu na FB...da joj jbmo mater...
Đe dobar bolan i ne bio....![]()
Nego čekam svog drugada ga razvali ko Zenza Raggi Anitu BlondExNihilo wrote:...on ce bolje od mene objasniti sve sto je pogresno sa ovim tekstom. Ja nekako ne umijem....evo bi belfi nije los....
Elem, opet cu se vratiti na onu svoju, Zenica u kojoj su vodeci novinari bardovi zurnalistike Adnan Dzonlic i Dino Pasalic je bogme nas odraz u ogledalu
Ma haaajte molim vasbelfy wrote: ako nisi primjetio, moj post iznad je pisan puno godina prije, pa cak i tvoje registracije na forum...
i ti se vala znas dohvatiti fore i vaditi joj dusu dok ne crkne... k'o ona sa visecim macem..._BataZiv_0809 wrote:Ma haaajte molim vasbelfy wrote: ako nisi primjetio, moj post iznad je pisan puno godina prije, pa cak i tvoje registracije na forum...
Cuj plus, a sve pivke vaki-naki.kamen spoticanja wrote:hahahhahahCasual's wrote:Ramo lupa Dinu kablom od nargile i vice hocuuu i jaaa 'vakooo
![]()
upuc'o bi se u koljeno da mi on nesto kupiclio_dci120 wrote:Jel ti to Naidin kupio kao nagradu za kampanju 2016? Pitam da znam i ja od Rame traziti.kamen spoticanja wrote:hahahhahahCasual's wrote:Ramo lupa Dinu kablom od nargile i vice hocuuu i jaaa 'vakooo
![]()
halal ti bilo Note 9 plus![]()
A sta drugo da ti covjek napise na konstaciju koja zvuci "ako nisi primjetio nebo je plavo". Ides pod mac bato.belfy wrote: i ti se vala znas dohvatiti fore i vaditi joj dusu dok ne crkne... k'o ona sa visecim macem...
moras mi pokvariti aksam pominjuci nemilske herojeCasual's wrote:Cuj plus, a sve pivke vaki-naki.kamen spoticanja wrote:hahahhahahCasual's wrote:Ramo lupa Dinu kablom od nargile i vice hocuuu i jaaa 'vakooo
![]()
Nije reklama, ali znas ima biftek sa crnim tartufima kojeg nema niđe po onoj gramaži.kamen spoticanja wrote: mada saznao sam da junkie ima jelo s crnim tartufima
pa cu otici da probam
bio sam jednom u carpe diemu_BataZiv_0809 wrote:Nije reklama, ali znas ima biftek sa crnim tartufima kojeg nema niđe po onoj gramaži.kamen spoticanja wrote: mada saznao sam da junkie ima jelo s crnim tartufima
pa cu otici da probam
Jace od ne glasam za ezdea, ali...
Ma ne pazi, nastranu lik i djelo gazde, objekat je vizuelno vjerovatno i najbolji u gradu.kamen spoticanja wrote: bio sam jednom u carpe diemu
dakle kvazi je sve unutra...kahvu popio i razgulio
ali imam fetis prema zanimljivim jelima...a ovo mi izgleda takvo...biftek manje-vise
al da naglasim clanak je besplatan
nisam otvarao clanak_BataZiv_0809 wrote:Ma ne pazi, nastranu lik i djelo gazde, objekat je vizuelno vjerovatno i najbolji u gradu.kamen spoticanja wrote: bio sam jednom u carpe diemu
dakle kvazi je sve unutra...kahvu popio i razgulio
ali imam fetis prema zanimljivim jelima...a ovo mi izgleda takvo...biftek manje-vise
al da naglasim clanak je besplatan
A lici li tebi Severina na onog svog balavca na ovoj slici
mozda mu je los wi-fi_BataZiv_0809 wrote:Pa nije tajna da su hoteli zapravo bordeli, ali cemu knjiga sa brojevima u 2019.godini
Ima mušterija sa nokia 3310...stara garda._BataZiv_0809 wrote:Pa nije tajna da su hoteli zapravo bordeli, ali cemu knjiga sa brojevima u 2019.godini
Recepcija zove, valjda....Bloo wrote:Ima mušterija sa nokia 3310...stara garda._BataZiv_0809 wrote:Pa nije tajna da su hoteli zapravo bordeli, ali cemu knjiga sa brojevima u 2019.godini
samo Instagram_BataZiv_0809 wrote:Recepcija zove, valjda....Bloo wrote:Ima mušterija sa nokia 3310...stara garda._BataZiv_0809 wrote:Pa nije tajna da su hoteli zapravo bordeli, ali cemu knjiga sa brojevima u 2019.godini
Slabo klijentela na koju cilja koristi modernu tehnologiju_BataZiv_0809 wrote:Pa nije tajna da su hoteli zapravo bordeli, ali cemu knjiga sa brojevima u 2019.godini
Klijentelino je da plati i guzi, recepcija zove djevojke niskog morala...a siguran sam da mogu pogodit bar 5 imena na tom spiskuCasual's wrote:Slabo klijentela na koju cilja koristi modernu tehnologiju_BataZiv_0809 wrote:Pa nije tajna da su hoteli zapravo bordeli, ali cemu knjiga sa brojevima u 2019.godini