Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#30601 Re: Zeničani
Hoce li taj link
- kamberovica polje
#30602 Re: Zeničani
Linka još nema, a pošto znam da te ne zanima Vrače evo ti nešto drugo._BataZiv_0809 wrote:Hoce li taj link
http://ba.n1info.com/Video/Info/a317811 ... -ruke.html
- Kikibombona
#30603 Re: Zeničani
Na N1 jos nisu okacili, sad sam gledao.
Kod Vraca je evidentno odsustvo ravnoteze izmedju samopouzdanja i znanja. Fatalna kombinacija. Ima ogromno samopouzdanje u javnim nastupima, ne znam na cemu utemeljeno.
Vjerovatno je pametan covjek, ima uspjesnu firmu koja zaposljava dosta ljudi, ali su nastupi u medijima blagi uzas. Toliko energije i nadmenosti a tako malo smislenih recenica.
I sjetih se, u periodu dok sam bio kivan jer glasah za njega, napisao je komentar na fb. Kao, on ce se boriti da stvori disbalans izmedju gradjanskog i etnickog. Pitam je li 'disbalans' u recenici lapsus ili poruka ima skriveno znacenje. Kaze on meni, za sve sto je vrijedno boriti se pravi disbalans u zivotu, disbalans je pokretacka snaga. Disbalans izmedju etnickog i gradjanskog ce donijeti harmoniju u BiH.
Ja ne vjerujem sta citam, kazem da disbalans znaci 'neravnoteza', a on ce na to da sam pobrkao 'disbalans' i 'debalans'.
Poslije su se nakacili jos neki likovi i sve je izbrisao. 
Kod Vraca je evidentno odsustvo ravnoteze izmedju samopouzdanja i znanja. Fatalna kombinacija. Ima ogromno samopouzdanje u javnim nastupima, ne znam na cemu utemeljeno.
I sjetih se, u periodu dok sam bio kivan jer glasah za njega, napisao je komentar na fb. Kao, on ce se boriti da stvori disbalans izmedju gradjanskog i etnickog. Pitam je li 'disbalans' u recenici lapsus ili poruka ima skriveno znacenje. Kaze on meni, za sve sto je vrijedno boriti se pravi disbalans u zivotu, disbalans je pokretacka snaga. Disbalans izmedju etnickog i gradjanskog ce donijeti harmoniju u BiH.
- Amagon
-
Nivelacija
#30605 Re: Zeničani
mozda je ovo za njega i dobro, da je bio prosjek kao i svi, niko nista ne bi napisao.Kikibombona wrote:Na N1 jos nisu okacili, sad sam gledao.
Kod Vraca je evidentno odsustvo ravnoteze izmedju samopouzdanja i znanja. Fatalna kombinacija. Ima ogromno samopouzdanje u javnim nastupima, ne znam na cemu utemeljeno.Vjerovatno je pametan covjek, ima uspjesnu firmu koja zaposljava dosta ljudi, ali su nastupi u medijima blagi uzas. Toliko energije i nadmenosti a tako malo smislenih recenica.
I sjetih se, u periodu dok sam bio kivan jer glasah za njega, napisao je komentar na fb. Kao, on ce se boriti da stvori disbalans izmedju gradjanskog i etnickog. Pitam je li 'disbalans' u recenici lapsus ili poruka ima skriveno znacenje. Kaze on meni, za sve sto je vrijedno boriti se pravi disbalans u zivotu, disbalans je pokretacka snaga. Disbalans izmedju etnickog i gradjanskog ce donijeti harmoniju u BiH.Ja ne vjerujem sta citam, kazem da disbalans znaci 'neravnoteza', a on ce na to da sam pobrkao 'disbalans' i 'debalans'.
ovako bogami izazva reakciju, kakva takva je, prica se o njemu pa evo i na forumu vec 2 stranice.
-
Nivelacija
#30606 Re: Zeničani

Svemu dodje kraj
-
clio_dci120
#30607 Re: Zeničani
Ovo neko u privatni otpad odvuce, sumnjam fa Alba koristi civilna auta
Dobro kazu da ce biti novi, mada to nije to mnogima...I ja mislim da je ove trebalo zadrzati.
Da ne bude isto kao sa displejom, stsri bio pet puta bolji, ovaj ne sjecam se kada sam glavu podigao da vidim koliki je sati ili koja je temp.
Dobro kazu da ce biti novi, mada to nije to mnogima...I ja mislim da je ove trebalo zadrzati.
Da ne bude isto kao sa displejom, stsri bio pet puta bolji, ovaj ne sjecam se kada sam glavu podigao da vidim koliki je sati ili koja je temp.
-
Nivelacija
#30608 Re: Zeničani
Nemas potrebe dizati glavu jer svakako jedan displej ne radi a drugi polovicno i tako vec 2 godine.clio_dci120 wrote:Ovo neko u privatni otpad odvuce, sumnjam fa Alba koristi civilna auta![]()
A sto se tice satova, vidjecemo dizajn novih pa onda suditi, kazu da se ovi nisu mogli osposobiti.
- Sanjarko
#30609 Re: Zeničani
Ja razumio da niko vise ne radi to pa zato da se nisu mogli popraviti. Jesu li i kod stadiona onaj uklonili.
- kamen spoticanja
#30610 Re: Zeničani
Nivelacija wrote:
Svemu dodje kraj
- Casual's
#30611 Re: Zeničani
Fakat su mogli negdje postaviti, sa nekom tablom, ispred nekog kafica - ili na nekom kružnom. Ne mora ni raditi.
-
clio_dci120
#30612 Re: Zeničani
Garant ce onaj Glovis dobiti posao...
Kao sto Nivelacije rece, sacekati pa vidjeti nove.
Kao sto Nivelacije rece, sacekati pa vidjeti nove.
-
clio_dci120
#30613 Re: Zeničani
Upravo, dobra ideja. Tako kada sam zadnji put bio u Londonu, skuzio sam da ostavljaju stare tel govornice iako njih dosta nije u funkciji.Casual's wrote:Fakat su mogli negdje postaviti, sa nekom tablom, ispred nekog kafica - ili na nekom kružnom. Ne mora ni raditi.
Ono, treba naci balans (ili po Vracetovom disbalans) izmedju ocuvanja tradicije i novih stvari.
-
jasmind
#30614 Re: Zeničani
Ovakve satove u ljubljani sam vidio da uredno rade. Održavanje se možda nije isplatilo, tj nije se isplatilo nekom koji ce dobit posao da iz našeg džepa postavi nove. Što se mene tiče ako su stare skinuli ne trebaju na nove ni trošit pare, ima display i kome još danas treba javni sat.
- kamen spoticanja
#30615 Re: Zeničani
stavis turisticku info tablu na stari i napises "zenicka materijalna bastina"clio_dci120 wrote:Upravo, dobra ideja. Tako kada sam zadnji put bio u Londonu, skuzio sam da ostavljaju stare tel govornice iako njih dosta nije u funkciji.Casual's wrote:Fakat su mogli negdje postaviti, sa nekom tablom, ispred nekog kafica - ili na nekom kružnom. Ne mora ni raditi.
Ono, treba naci balans (ili po Vracetovom disbalans) izmedju ocuvanja tradicije i novih stvari.
a nove redas uz klupe modernog dizajna
-
Nivelacija
#30616 Re: Zeničani
Stvarno dobra ideja @casuals, jedan su mogli restaurirat i postaviti na neku lokaciju, npr dole kod muzeja , uz sinagogu ili kod akse na krizanju ili na plato arene, kat. Crkve itd kao podsjetnik, ako vec ne rade ostaviti kazaljke koliko je bilo sati kada je demontiran.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#30617 Re: Zeničani
Barem da jedan hoce sacuvati, ali kakvi to je vec izrezano
Koliko ih je ono ukupno bilo? Bega, Odmut, Crkvice, Zeljeznicka, Bilino i Posta...ako se sjecam dobro bio je jedan i na Carini pa je kasnije Rajfajzen banka postavila drugi....
Elem steta, ali za par sedmica ce biti zaboravljeni. Ko se jos sjeca Rudarske bolnice, kuce Selme Boric itd...
U Zagrebu oni tipicni plavi i dalje ferceraju. Lebarovic to odrzava ko bombona. U Pragu sam isto vidio neke socijalisticke satove svi uredni i tacni ha ya...
Nego ko se nije sastao kod Sata, nije ni zivio u Zenici
Koliko ih je ono ukupno bilo? Bega, Odmut, Crkvice, Zeljeznicka, Bilino i Posta...ako se sjecam dobro bio je jedan i na Carini pa je kasnije Rajfajzen banka postavila drugi....
Elem steta, ali za par sedmica ce biti zaboravljeni. Ko se jos sjeca Rudarske bolnice, kuce Selme Boric itd...
U Zagrebu oni tipicni plavi i dalje ferceraju. Lebarovic to odrzava ko bombona. U Pragu sam isto vidio neke socijalisticke satove svi uredni i tacni ha ya...
Nego ko se nije sastao kod Sata, nije ni zivio u Zenici
-
Nivelacija
#30618 Re: Zeničani
Evo i novih, inace ocekivao sa fuseraj ali ovo me pozitivno iznenadilo.
I daj ostacite jedan, gdje onaj smartXL, ima li koga da cita ko je blizu Kasumovicu.
Ostavite jedan kao atrakciju koja ce biti negdje izlozena,
I daj ostacite jedan, gdje onaj smartXL, ima li koga da cita ko je blizu Kasumovicu.
Ostavite jedan kao atrakciju koja ce biti negdje izlozena,
- Ja_Ja
#30619 Re: Zeničani
Prateci Kurde, zijanio u svojoj avliji.Kikibombona wrote:Novinarka je boNba. Rijetko mi se svidi neko na TV ekranima a ona jeste. Taman za mene.![]()
I uprkos tome nisam mogao gledati. Nije bilo ni smijesno.
Postavila pitanje a on blokirao, ne zna sta odgovoriti. I spasi ga, razbi nelagodu. A jebote. Mogu misliti kako je poslije bilo.
U kakvom smo qrcu da glasamo za takve tipove. Iz principa necu reci da je iko gori od SDA, ali ovaj tip... uzas.
I da stvar bude gora, dao sam mu glas kada se tek pojavio (njemu kao kandidatu za nacelnika i NS).Neki jarani me nagovorise, kazu, nova prica, zenicka, urbana raja. Kuukuuuuu... A ja bio zauzet medjunarodnom politikom, nisam imao vremena pratiti lokalna i globalna sranja.
Isti sam ti takav. I ja sam mu dao glas, ali sad nisam napravio istu gresku.
Jel ima neko sliku novih satova?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#30620 Re: Zeničani
Ja_Ja wrote:
Jel ima neko sliku novih satova?

-
slavemaster
#30621 Re: Zeničani
ma voditeljica je njega isprosipala i ismijala donekle. ne znam kako to moze bit dobro.. mada svaki publicitet je dobar publicitet tako da sve prolazi...
Nivelacija wrote:mozda je ovo za njega i dobro, da je bio prosjek kao i svi, niko nista ne bi napisao.Kikibombona wrote:Na N1 jos nisu okacili, sad sam gledao.
Kod Vraca je evidentno odsustvo ravnoteze izmedju samopouzdanja i znanja. Fatalna kombinacija. Ima ogromno samopouzdanje u javnim nastupima, ne znam na cemu utemeljeno.Vjerovatno je pametan covjek, ima uspjesnu firmu koja zaposljava dosta ljudi, ali su nastupi u medijima blagi uzas. Toliko energije i nadmenosti a tako malo smislenih recenica.
I sjetih se, u periodu dok sam bio kivan jer glasah za njega, napisao je komentar na fb. Kao, on ce se boriti da stvori disbalans izmedju gradjanskog i etnickog. Pitam je li 'disbalans' u recenici lapsus ili poruka ima skriveno znacenje. Kaze on meni, za sve sto je vrijedno boriti se pravi disbalans u zivotu, disbalans je pokretacka snaga. Disbalans izmedju etnickog i gradjanskog ce donijeti harmoniju u BiH.Ja ne vjerujem sta citam, kazem da disbalans znaci 'neravnoteza', a on ce na to da sam pobrkao 'disbalans' i 'debalans'.
ovako bogami izazva reakciju, kakva takva je, prica se o njemu pa evo i na forumu vec 2 stranice.
- jasko_ba
#30622 Re: Zeničani
Lijepo izgleda.Jimmy McNulty wrote:Ja_Ja wrote: Jel ima neko sliku novih satova?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#30623 Re: Zeničani
Parajasko_ba wrote:Lijepo izgleda.Jimmy McNulty wrote:Ja_Ja wrote: Jel ima neko sliku novih satova?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#30624 Re: Zeničani
100 hiljada svi.
-
clio_dci120
#30625 Re: Zeničani
I mene je iznenadilo da novi lijepo izgledaju, ali sam i dalje pobornik opcije da su stari trebali ostati.
Nego, je li Glovis dobavljac ili pak neko drugi?
Nego, je li Glovis dobavljac ili pak neko drugi?