Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

kamen spoticanja

#30576 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

kamberovica polje wrote:Pa treba biti pošten i reći da su navedena gospoda svijetli primjer tranzicijskih robovlasnika. U to poštovani društvo treba svrstati i presvijetlog Ekru, koji je svojom dobrotom obasjao čitavu našu čaršiju i bukvalno i figurativno.
a i iz onog zvucnika s Zenicanke dolaze najfiniji zvukovii Vivaldijevog Proljeca :oops:
Distortion

#30577 Re: Zeničani

Post by Distortion »

Ko god spomene Ekor i ta primanja trgovaca u maloprodaji, niko nema pozitivno misljenje. Izrabljivanje radnika standardna prica i to je izgleda u vecini firmi u Zenici. Malo je firmi koje se mogu pohvaliti da radnike solidno placaju. Zato je i kupovna moc prosjecna...

Radnik u trgovini mora primati minimalno 700 KM bez toplog. Poslodavci se sve vise zale na manjak kvalitetne radne snage. Naravno Njemacka odradjuje svoje i tjera poalodavce da pocecanjem plata zadrzavaju kvalitetan kadar.
clio_dci120

#30578 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Nisam vise za Ramona kako odesa zelenim... :oops:

Citam maloprije na avazu da su namjeravali i second hand sopovima uskratiti mogucnost obavljanja djelstnosti u gradskim podrucijima. Pa nije svako Zuban da odmah dobije posaobez cekanja pest sest godina na birou, pa da se ne mora u second handu oblaciti...

By the way, upratih da su oni Carsija Zenica kopirali jedan moj post, ubuduce neka gazda Bake uplati koju kintu ako misle moje informacije koristiti... 8-)

A svakako ce biti zanimljivo vidjeti iducu kampanju kad se zeleni spuste na nivou Dofua, prije su mi bili smjesni njihovi pokusaji sprdancije na Dofuov racun, ekipa Salivenog ih jela za dorucak, ali ovi Carsija Zenica su fakat krenuli dobru segu zbijati sa Dofuom. Skontali i zeleni da moraju naci neku budaletinu da to radi :lol: Zna i ofulati, ali zna i posteno ubosti. Jer u par navrata od nekoliko drugova cujem provale na racun Dofua, za koke kasnije skontam da dolaze sa te stranice...
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#30579 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Baš ih sad potražio i malo prelist'o. Kakva skupina debila i kakva gomila glupih šala, ne volim ni kroolja ni njegovu fejsbuk armiju ali za ove su Nadrealisti lično.
belfy

#30580 Re: Zeničani

Post by belfy »

Border wrote:Da li ima ovdje neko ko je poznavao momka imena Trogrlic Nenad koji je nestao u Zenici 93.god. ili da eventualno zna sta se snjim desilo,momak je nestao u civilu....stanovao je na Bulevaru 6?
poznavao sam ga ja, bio mi je komsija. kada je nestao nesto se i ne sjecam da je bilo previse price. tek kada je ostatak porordice otisao pricalo se da je utekao... eh sada, neki kazu na drugu stranu, neki u inostranstvo. on i Maksa su nestali nekako u priblizno vrijeme, a druzili su se. mozda su zajedno razgulili, a mozda samo probali razguliti. sestra mu je negdje na sjeveru, ali ima fejs, pa ako si ga dobro znao, znas ko je i ona, pa je mozes lako naci i pitati.
clio_dci120

#30581 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Jimmy McNulty wrote:Baš ih sad potražio i malo prelist'o. Kakva skupina debila i kakva gomila glupih šala, ne volim ni kroolja ni njegovu fejsbuk armiju ali za ove su Nadrealisti lično.
Ma meni se nesto Saliveni pokvario u zadnje vrijeme...Mozda se sjebali kad su vidjeli da je srednjeskolac usao u parlament.
Border

#30582 Re: Zeničani

Post by Border »

belfy wrote:
Border wrote:Da li ima ovdje neko ko je poznavao momka imena Trogrlic Nenad koji je nestao u Zenici 93.god. ili da eventualno zna sta se snjim desilo,momak je nestao u civilu....stanovao je na Bulevaru 6?
poznavao sam ga ja, bio mi je komsija. kada je nestao nesto se i ne sjecam da je bilo previse price. tek kada je ostatak porordice otisao pricalo se da je utekao... eh sada, neki kazu na drugu stranu, neki u inostranstvo. on i Maksa su nestali nekako u priblizno vrijeme, a druzili su se. mozda su zajedno razgulili, a mozda samo probali razguliti. sestra mu je negdje na sjeveru, ali ima fejs, pa ako si ga dobro znao, znas ko je i ona, pa je mozes lako naci i pitati.
Znam mu sestru i znam da nije utekao na "drugu stranu"a ko je bio taj Maksa jel mu znate
Ime i prezime?
Border

#30583 Re: Zeničani

Post by Border »

Border wrote:
belfy wrote:
Znam mu sestru i znam da nije utekao na "drugu stranu"a ko je bio taj Maksa jel mu znate
Ime i prezime?
Kikibombona

#30584 Re: Zeničani

Post by Kikibombona »

Jojjj Vrace na N1. Prebacio sam nakon 5 minuta. Bilo me stid gledati. Ona nelagoda, propadanje u zemlju radi brukanja drugoga.

Upire prstom u novinarku koja ga sa lakocom unistava. Uzas. Haror za gledati.

Jadni, jadni MI. Jadni.
Tempo
ZeModerator

#30585 Re: Zeničani

Post by Tempo »

Kikibombona wrote:Jojjj Vrace na N1. Prebacio sam nakon 5 minuta. Bilo me stid gledati. Ona nelagoda, propadanje u zemlju radi brukanja drugoga.

Jadni, jadni MI. Jadni.
jel ga izgazala novinarka?
Henry Chinaski

#30586 Re: Zeničani

Post by Henry Chinaski »

Kikibombona wrote:Jojjj Vrace na N1. Prebacio sam nakon 5 minuta. Bilo me stid gledati. Ona nelagoda, propadanje u zemlju radi brukanja drugoga.

Jadni, jadni MI. Jadni.
Što niži nivo vlasti to je jadnije.
A pogledajte ko je na najvišem nivou.

Kod nas bi Delboy bio doživotni predsjedavajući Vijeća ministara.
Kikibombona

#30587 Re: Zeničani

Post by Kikibombona »

Tempo wrote:jel ga izgazala novinarka?
Gledao sam pet minuta i dalje nisam mogao radi dubokog stida. Nepodnosljiva ekspresija i verbalna agresivnost, upiranje prstom, uz nemogucnost da sastavi smislenu recenicu. Brrrrr.... Novinarka se smije. Ja sam se najezio i prebacio.
kamberovica polje

#30588 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

Nek ga je sažvakala i ispljunula, novinari tako trebaju sa svima. Trebaju se, ko u drugim zemljama, organizirat debate i šamarat ih pitanjima jedno dva i po sata pa da vidimo te kandidate.
Freamon Lester

#30589 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Lik je politicki nepismen. :lol:

Crnka dominira. Zena bez sekunde napora drzi politicku lekciju. :izet:

Zamisli majmuna. Zasto ne napisete da ce drzava od tendera dobiti od PDV-a milion i .... Pa jebem ti sve budalasto drzavna firma ti posao dala. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo drustvo je bolesno.

I jos da nesto predvidim. Ovaj nek sretan bude ako mandat bez lisica na rukama doceka. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#30590 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Dajte link
Kralj Tvrtko I.

#30591 Re: Zeničani

Post by Kralj Tvrtko I. »

Upravo repriza ide na N1
Ci-Nick

#30592 Re: Zeničani

Post by Ci-Nick »

Kaže,.." kad vidite ko se sve bavi politikom",... :lol:
Al Mrka je sexy, kad ga ovako dominira,.. prava je domina,.. :run:
kamen spoticanja

#30593 Re: Zeničani

aaaa ne ide bas ko kad platis cizu senadu hadzinesto pa ti postavlja pitanja koja si ti napis'o :mrgreen:
doduse i tad se proslavio :mrgreen:
kamberovica polje

#30594 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

Mala je ... :evil:
Casual's

#30595 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Jest ga teško slušat jbt slabo se popravio
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#30596 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Ja sam ko i Kiki, nakon par minuta izašao da ne slušam i ne gledam ono jer bi me psihički dotuklo. Odo se večeras napit da zaboravim.
kamen spoticanja

#30597 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote:Ja sam ko i Kiki, nakon par minuta izašao da ne slušam i ne gledam ono jer bi me psihički dotuklo. Odo se večeras napit da zaboravim.
:lol: :kiss:
clio_dci120

#30598 Re: Zeničani

Post by clio_dci120 »

Sad kad je tender dobio mozda i zamjeni ono puknuto staklo, tamo gdje su ona dva stolica prema wc-u.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#30599 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Kad skontam da sam glaso za debila 2016. :cry:
Kameni, kolika je cijena plombi sad? Imam osjecaj da mi je jedna haman otpala.
Kikibombona

#30600 Re: Zeničani

Post by Kikibombona »

Novinarka je boNba. Rijetko mi se svidi neko na TV ekranima a ona jeste. Taman za mene. :evil:

I uprkos tome nisam mogao gledati. Nije bilo ni smijesno.

Postavila pitanje a on blokirao, ne zna sta odgovoriti. I spasi ga, razbi nelagodu. A jebote. Mogu misliti kako je poslije bilo.

U kakvom smo qrcu da glasamo za takve tipove. Iz principa necu reci da je iko gori od SDA, ali ovaj tip... uzas.

I da stvar bude gora, dao sam mu glas kada se tek pojavio (njemu kao kandidatu za nacelnika i NS). :lol: Neki jarani me nagovorise, kazu, nova prica, zenicka, urbana raja. Kuukuuuuu... A ja bio zauzet medjunarodnom politikom, nisam imao vremena pratiti lokalna i globalna sranja. :D
Post Reply