Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#24276 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Norm wrote:
..@Bata da li bi sutra promjenio stav ako bi se nedajBoze desilo ono sto se desilo prije par godina u Rumuniji kada su 'mali mjesanci u coporu' rastrgali dijete?
Da li bi promjenio stav da je mali mjesanac ugrizao bebu i prenio joj zarazne bolesti koje lutalice nose sa sobom?
Pas u coporu i sam pas nisu isto. A i sa ljudima je to vrlo slicno :wink: Vidis kako se lako upustamo u hajke a niko od nas ne zna sta se zapravo desilo. Svi pucamo iz oruzja koje je i prije ovog incidenta imalo podesene nišane :wink:

Ono sto mi najvise izaziva muku u stomaku i zbog cega sam nesklon vjerovati u policajcevu verziju je cinjenica da je pribjegao djetetu kao opravdanju. Svi smo slabi na djecu, na iznemogle, na trudnice, na bolesne....kazes li da si neko zlo pocinio u njihovo ime, odmah si se amnestirao...

A vrlo je indikativno da majka tog djeteta evo vec 4-ti dan nije nasla za shodno da se zahvali hrabrom policajcu.
Partijaner wrote:Korteo. :mrgreen:
Image
:kiselavoda:

P.S. Ovaj cetvrti mi malo baca na Ezu Arnautovica. :D

Mada sudeci po Titovom izgledu ovo je sredina sedamdesetih, a tad je doticni vec bio u prdekani zbog kriminala kojeg je pocinio upravo na objektu gdje su se ovi momci zaputili u trenutku fotografisanja.
Zaitsev

#24277 Re: Zeničani

Post by Zaitsev »

HardcoreMX wrote:ma lik @glentoo se osjeca ugrozenim i pritisnutim pa hoce malo paznje...sto bi rekli narodski 'pas koji laje ne ujeda' cija cudna analogija eto poveze se dvostruko sa tim desavanjem..ne znam glento odakle si ti, ali odakle god morao bi barem toliko znati da se korida odvaja i odvija daleko od naselja i na livadi, dakle za to odredjenoj povrsini pa prema tome pravi kulturni spektakl u odnosu na taj basket jer puknuti koncertni razglas ljudima u naselju nije nimalo minimalno receno ok i kulturno, u civilizovanim drzavama ide prijava samo tako...toga gledam i vani i ljudi se pobrinu za organizaciju i da se obezbjedi turnir ne samo u basketu nego i plesu, skejtu, fudbalu etc..na za to prilagodjenim sportskim terenima ili velikim parkovima, povrsinama za sajmove i vec kako gdje...nikako ne u nekom od naselja. Vec sam ti to objasnio i ne znam ko bi tebe pratio jer upisi su ti vrlo ogranicenog dometa i pogotovo vokabulara da ne kazem ko sta...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#24278 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

_BataZiv_0809 wrote:
Norm wrote:
..@Bata da li bi sutra promjenio stav ako bi se nedajBoze desilo ono sto se desilo prije par godina u Rumuniji kada su 'mali mjesanci u coporu' rastrgali dijete?
Da li bi promjenio stav da je mali mjesanac ugrizao bebu i prenio joj zarazne bolesti koje lutalice nose sa sobom?
Pas u coporu i sam pas nisu isto. A i sa ljudima je to vrlo slicno :wink: Vidis kako se lako upustamo u hajke a niko od nas ne zna sta se zapravo desilo. Svi pucamo iz oruzja koje je i prije ovog incidenta imalo podesene nišane :wink:

Ono sto mi najvise izaziva muku u stomaku i zbog cega sam nesklon vjerovati u policajcevu verziju je cinjenica da je pribjegao djetetu kao opravdanju. Svi smo slabi na djecu, na iznemogle, na trudnice, na bolesne....kazes li da si neko zlo pocinio u njihovo ime, odmah si se amnestirao...

A vrlo je indikativno da majka tog djeteta evo vec 4-ti dan nije nasla za shodno da se zahvali hrabrom policajcu.
nisi razmisljao da mu se mozda zahvalila na licu mjesta?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#24279 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kakavdanakneiskustvu wrote: nisi razmisljao da mu se mozda zahvalila na licu mjesta?
Joj danak...Ne radi se o tome. To se valjda podrazumjeva.

Ali evo da vidis da se digla hajka na covjeka koji ti je pomogao, bi li bilo primjereno bar statusom na fb objasniti ljudima sta se desilo?
Kralj Tvrtko I.

#24280 Re: Zeničani

Post by Kralj Tvrtko I. »

Na Carini, gdje nekad bila Minex knjižara, jel se ono otvara nekakav Army shop?
kakavdanakneiskustvu

#24281 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: nisi razmisljao da mu se mozda zahvalila na licu mjesta?
Joj danak...Ne radi se o tome. To se valjda podrazumjeva.

Ali evo da vidis da se digla hajka na covjeka koji ti je pomogao, bi li bilo primjereno bar statusom na fb objasniti ljudima sta se desilo?

mozda zena nema fb profil?
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#24282 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Kralj Tvrtko I. wrote:Na Carini, gdje nekad bila Minex knjižara, jel se ono otvara nekakav Army shop?
Mislim da je otvoren već :-?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#24283 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Mozda. A mozda nema zene ni djeteta jer je ovaj to izmislio...sto bi bilo koja od ove dvije mogucnosti bila vjerovatnija?

Ne znamo i samo nagadjamo.
kakavdanakneiskustvu

#24284 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
Mozda. A mozda nema zene ni djeteta jer je ovaj to izmislio...sto bi bilo koja od ove dvije mogucnosti bila vjerovatnija?

da,ali ja ne vjerujem da bi neko ,@jimmy je o tome pisao,iz cista mira pucao, znajuci da moze sebi problem natovariti na ledja
Kralj Tvrtko I.

#24285 Re: Zeničani

Post by Kralj Tvrtko I. »

Jimmy McNulty wrote:
Kralj Tvrtko I. wrote:Na Carini, gdje nekad bila Minex knjižara, jel se ono otvara nekakav Army shop?
Mislim da je otvoren već :-?
Prosao sam jutros pored njega ali se ne vidi nista unutra...samo izlog.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#24286 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Kralj Tvrtko I. wrote:
Prosao sam jutros pored njega ali se ne vidi nista unutra...samo izlog.
To po zakonu ja mislim da mora bit tako.
I ne možeš samo uć' i razgledat nego se moraš najavit unaprijed.
Barem je prije tako bilo :-)
notsure

#24287 Re: Zeničani

Post by notsure »

Kome misli to prodavat'?
Serbskoj časti, HOSu ili Zelenim beretkama? :?
Warashii

#24288 Re: Zeničani

Post by Warashii »

notsure wrote:
Kome misli to prodavat'?
Mah uvijek ima kupaca.
"Preperi" i ostali budalasi.
nadžak

#24289 Re: Zeničani

Post by nadžak »

_BataZiv_0809 wrote:

Svi vi ovdje ste zlatni kad je u pitanju komentarisanje na aktuelne stvari! Evo sad je aktuelno u vezi ovog sad slučaja sukoba ugroženih kategorija, policije i tužnih okica. Mnogi ovdje nagađaju bez ama baš ikakva osnova, reklo bi se narodski, seru bezze da prostite, ali s obzirom da nam je standard za komunikaciju u današnjem društvu jadan, onda je ovo ovdje na ovom forumu još i dobro, jer barem ne izražavamo želje za dugu i tešku bolest tom predstavniku ove hude nazovi-države, kako njemu tako i članovima uže i šire porodice, ne tražimo tablice od auta, ne raspitujemo se za ime i tako to. Jebi ga, valjda još nismo mi ovdje došli do toga da organizujemo linč pred Bosankom, za razliku od onih nekakvih tamo kobejagi zaštitinika pasa a mrzitelja ljudi!

Iz ovog društva se odlazi jer je iskvareno a ne što je siromašno! :sad:
kamen spoticanja

#24290 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

notsure wrote:
Kome misli to prodavat'?
vala municije vazda treba :mrgreen:
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#24291 Re: Zeničani

Post by gentoo »

Ljudi skontali biznis kad su ovi hrabri poceli pucati na "neduzne okice" :lol:

Kazu da se Fadilj uskoro legalizirati nosenje i upotrebu oruzja.. ali samo u svrhu pucanja na kerove :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#24293 Re: Zeničani

izgleda da na ovoj temi se fakat toleriše vrijedjanje
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#24294 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Fino ja velim nasem kamencicu da se okani tumacenja pravnih normi, a on uporan :D
kamen spoticanja

#24295 Re: Zeničani

_BataZiv_0809 wrote:
Fino ja velim nasem kamencicu da se okani tumacenja pravnih normi, a on uporan :D
taman...nece vise :mrgreen:
sad svakako za fudu navijamo :mrgreen:
kamen spoticanja

#24296 Re: Zeničani

gentoo wrote:Ljudi skontali biznis kad su ovi hrabri poceli pucati na "neduzne okice" :lol:

Kazu da se Fadilj uskoro legalizirati nosenje i upotrebu oruzja.. ali samo u svrhu pucanja na kerove :mrgreen:
da ti kaem policija oduzima oruzje kad "civilizovano" popricas s kerom :mrgreen:
Tempo
ZeModerator

#24297 Re: Zeničani

Post by Tempo »

Partijaner wrote:Korteo. :mrgreen:
Image
ko je ovaj desno?
dosta neobicna slika. dzemal bijedic ima jednu nogu, a marsal obe.
kakavdanakneiskustvu

#24298 Re: Zeničani

kamen spoticanja wrote:
gentoo wrote:Ljudi skontali biznis kad su ovi hrabri poceli pucati na "neduzne okice" :lol:

da ti kaem policija oduzima oruzje kad "civilizovano" popricas s kerom :mrgreen:
:mrgreen: :thumbup:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#24299 Re: Zeničani

Post by Bobi »

Image
Samo nek me neko proba ugist...ima da ga ... :fazlija: :lol: .
kakavdanakneiskustvu

#24300 Re: Zeničani

Bobi wrote:Image
Samo nek me neko proba ugist...ima da ga ... :fazlija: :lol: .

smije se druge forumase zvati debilima?
Post Reply