Zar postoji zub koji Kratina ne zeli izvaditi?clio_dci120 wrote:Taj je mom drugu zeznuo zub, nesto oko fistule nekakve, valjda ga zatvorio, pa uhvatilo korijen, i na kraju morao vaditi zub.nadžak wrote:@kakavdanakneiskustvu
Ja imam dobra iskustva sa onim mladjim iz Sunčane doline. Kaknjo.
Ja imam super iskustva sa doktorom Terzicem, i jedna profesorica sa stomatoloskog fakulteta koja je jedan od vrhunskih strucnjaka u BiH mi je takodjer rekla da je Terzic vrhunskih strucnjaka i toplo ga preporucila.
Meni je licno spasio zub koji je Kratina htio izvaditi.
Doduse, meni je Kratina bio vrh sa svojim psovkama, ono kad se iznervira pa krene da psuje...hahaha...jednom davno cekam u cekaoni na red, neki zubar iz Viteza dovezao pacijenticu, valjda nesto zeznuo, ispravlja to Kratina i po frke kaze ovom "*ebem li ti tvoje ruke , sta si ovo napravio"....hahaha...
Mada ako kamen radi, najbolje njemu odvedi, sigurno ce imati jos vise obzira prema djetetu buduci da ste forumske kolege.
Inace ako se odlucis kod Terzica moj savjet ti je ili njega licno da uzmes ili doktoricu Mirhu, s Maidom nisam bio najsretniji ali mozda je samo do mene.