_BataZiv_0809 wrote:Pa uradi print skrin.kakavdanakneiskustvu wrote:
ali trebam nesto sa interneta isprintati
probacu,hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
_BataZiv_0809 wrote:Pa uradi print skrin.kakavdanakneiskustvu wrote:
Imas vision, mislim da jos rade. A ako ne, onda mozes dole u europrintu cini mi se da se tako zove. Kod kafica Ultra se nalazi. Nije internet klub vec kopirnica ali ti daju racunar na koristenje.kakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:Otidji u kopirnicu. Imas odmah u Aksi kod debelog Grahica.kakavdanakneiskustvu wrote:ima li gdje kakav internet klub u centru grada,trebam nesto isprintati?
Mene fakat zanima da li su ponudili nekim firmama da to urade kao reklamu ?!_BataZiv_0809 wrote:Kakav je plan za javne satove? Idu novi mehanizmi ili komplet satovi![]()
Steta bi bilo da se potpuno uklone, ipak su usli u gradsku legendu, narocito onaj kod Bege![]()
Koliko ih ono ima ukupno 5-6, tako nesto (Crkvice, Odmut, Bega, Zeljeznicka, Stadion).
Ne znam bas, licno nisam za to da se sve zivo komercijalizira.Casual's wrote: Mene fakat zanima da li su ponudili nekim firmama da to urade kao reklamu ?!
Imamo na Carini sat od Raiffeisen banke koji jedini i radi, a i lijepo izgleda. Vjerujem da bi i ostale banke nešto tako odradile.

Neko je velio da jedan popravak tog sata košta 10.000 KM jer je mehanizam strašno zajeban i kao radi se u Au. Mislim, treba li to nama? Pola rate reprograma_BataZiv_0809 wrote:
Ne znam bas, licno nisam za to da se sve zivo komercijalizira.
Meni licno Zagreb ne bi bio Zagreb da nije:
Ali to sam samo ja![]()
Na koji sat mislis?Casual's wrote: Neko je velio da jedan popravak tog sata košta 10.000 KM jer je mehanizam strašno zajeban i kao radi se u Au. Mislim, treba li to nama? Pola rate reprograma
Kod Sata_BataZiv_0809 wrote:Na koji sat mislis?Casual's wrote: Neko je velio da jedan popravak tog sata košta 10.000 KM jer je mehanizam strašno zajeban i kao radi se u Au. Mislim, treba li to nama? Pola rate reprograma
Ma to su granate, cuj u Austriji, a sat Iskra KranjCasual's wrote: Kod Sata
A ako bude radio nije onda to toCasual's wrote: Neko je velio da jedan popravak tog sata košta 10.000 KM jer je mehanizam strašno zajeban i kao radi se u Au. Mislim, treba li to nama? Pola rate reprograma
...ja cu ih popraviti sve za 10.000KM...Casual's wrote: Neko je velio da jedan popravak tog sata košta 10.000 KM jer je mehanizam strašno zajeban i kao radi se u Au. Mislim, treba li to nama? Pola rate reprograma
Ti znas samo pametovat za 10 miljaNorm wrote:
...ja cu ih popraviti sve za 10.000KM...
ELMauro wrote:Za satove je izdvojeno 100.000 KM. Bit će uklonjeni postojeći i postavljeni potpuno novi, a kakvi će biti ne znam, ovo je informacija iz kabineta Gradonačelnika.
...ja pametujem dzabe...smartXL wrote:Ti znas samo pametovat za 10 miljaNorm wrote:
...ja cu ih popraviti sve za 10.000KM...![]()
Koliko se sjecam, receno je da je tesko popravit stare satove, nema vise dijelova za njih, zato su van funkcije vec duze vrijeme.
100000 KM za nove javne satove (6 kom. + radovi na postavljanju) realno i nije puno...ELMauro wrote:Za satove je izdvojeno 100.000 KM. Bit će uklonjeni postojeći i postavljeni potpuno novi, a kakvi će biti ne znam, ovo je informacija iz kabineta Gradonačelnika.
Imas vision, mislim da jos rade. A ako ne, onda mozes dole u europrintu cini mi se da se tako zove. Kod kafica Ultra se nalazi. Nije internet klub vec kopirnica ali ti daju racunar na koristenje.[/quote]Shmeker wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Otidji u kopirnicu. Imas odmah u Aksi kod debelog Grahica.kakavdanakneiskustvu wrote:ima li gdje kakav internet klub u centru grada,trebam nesto isprintati?
ELMauro wrote:Za satove je izdvojeno 100.000 KM. Bit će uklonjeni postojeći i postavljeni potpuno novi, a kakvi će biti ne znam, ovo je informacija iz kabineta Gradonačelnika.
mozda bude neki retro fol_BataZiv_0809 wrote:ELMauro wrote:Za satove je izdvojeno 100.000 KM. Bit će uklonjeni postojeći i postavljeni potpuno novi, a kakvi će biti ne znam, ovo je informacija iz kabineta Gradonačelnika.![]()
![]()
@Bata, bez obzira na nostalgiju, oni satovi i ako se poprave vise se ne mogu odrzavati...a da se sad ide na opciju mjenjanja samo mehanizma a da ono okolo ostane isto, mislim da nemamo ko bi to mogao iskombinovati..._BataZiv_0809 wrote:ELMauro wrote:Za satove je izdvojeno 100.000 KM. Bit će uklonjeni postojeći i postavljeni potpuno novi, a kakvi će biti ne znam, ovo je informacija iz kabineta Gradonačelnika.![]()
![]()