@hananhah citatrei wrote:hananah wrote:Nekad sam znala postiti par dana, ono cisto radi svojih, medjutim, zasto da ih lazem kad ja to ne radim iz srca. Mislim da je ovako postenije, jednostavno ne postim, nekad napravim Iftar jer jako volim kuhati i jer mi je drago da se pocaste nakon posta.
E sad, nikog ne mrzim, ali izbjegavam i prezirem velike vjerske fanatike bilo koje religijske konfesije. E zasto? Zato sto imam osjecaj da se iz petinih zila natezu da mi stave u glavu nesto sto ne zelim, i jos jedan razlog je taj sto cesto upotrebljavaju ono cuveno "ma znam ja...ti to ne mislis tako nego ovako", a ja bas kazem ono sto mislim, kad se zezam tacno se to moze primjetiti, tako da ne volim da mi neko govori da ja nesto mislim kad ne mislim bas to. Stavljaju mi rijeci u usta, izvlece iz koneksta, zele da cuju ono sto njima odgovara a ne ono sto sam rekla. Eto, jos jednom - ne mrzim ih ali se ne osjecam ugodno u njihovom drustvu, gubljenje vremena i energije te ih tako izbjegavam. A prezirem ih jer znaju u svojim ubjedjivanjima cesto biti verbalno jako agresivni.
cuj druziz se sa vjerskim fanaticima, stvarno gdje ih nadjete....
joj hano da i ti vala ne izmisljas ufff
[]Ja napisah, ono mi stavi rijeci u usta Sto ti je mozak
Ja rekoh da ih izbjegavam, ono odmah izvuce iz toga da se ja druzim s njima Sto ti je mozak i ljudska glupost to je cudo jedno [/quote]
obozavam citati komentare svojih neistomisljenika, naravno onih
dobronamjernih, ti to nisi, vrlo si dvolicna i nekulturna, a ne mogu
da se upustam u analiziranje tvog mozga jer i nema sta.... [/b]