EVO OVAKO: Trazio sam po google slike Srbije... i slucajno sam nasao sliku u kojoj su Kosovo, Vojvodina, Sandzak odvojeni...
To me je jaako iznerviralo, pa sam odlucio da pogledam sa kog sajta stize takva ruzna slika!
Onda, video sam da je to sajt nasih POTURICA, izdajnika Srpskog roda!!!
Citao sam oko 4,5 strana, i dalje me je mrzelo, jer sam video da su sve to gluposti, na koje necu da gubim svoje dragoceno vreme.
A sad konkretno, da vam dam odgovor svima na sve vase postove:
Vi bre govorite o tome kako biste zeleli da u Bosni postoji jedan entitet, neki govore kako bi da se govori neki potpuno drugaciji jezik, kako bi svi bili slozni (ili sta vec)... ali ja sam na kraju jedno shvatio, a to je: Vi svi zelite da ukinete REPUBLIKU SRPSKU (-USKORO- Zapadnu teritoriju Srbije).
Mamicu vam jebem poturcenu!!! Pricate o tome kako je Srbima puno to sto imaju oko 50 ili 49 posto svoje teritorije i da bi trebalo maksimum 30 posto...
Pa picka li vam materina IZDAJNICKA!!
Ako niste znali, BOSNA je oduvek pripadala SRBIJI, i u njoj su oduvke ziveli iskljucivo SRBI!!! Onda su AustroUgari, kako bi pokusali da ne dozvole da Srbija ima toliko teritorije, napravili VESTACKU NACIJU!
A ta vestacka nacija ste vi!!!!! NAvodno neki Bosnjaci... sta vam znaci Bosnjak?? Musliman??? Bosanski jezik??? Ja za te pojmove nikad ranije nisam cuo.. sta to znaci?? Zasto pricate Srpski jezik, a ne TURSKI????
Srbiji je pre pripadalo, kada ste tek nastali kao vestacka nacija, oko 75% Bosne... a pre toga cela, ali dobro, vratimo se ovih 75... i tada (kao i sada) Srbi nisu radjali puno dece, pa nije bilo dovoljno Srba, kako bi i u Srbiji i tih 75 posto Bosne ziveli samo Srbi, i samo Srbi uspeli da nasele svu tu teritoriju. Onda je dosao Dejtonski sporazum, koji je po nas bio mnogo los!!! Jer nam je oduzeo 25% teritorije... i mi nismo mogli nista, to smo morali da prihvatimo.....
Sad govorite kako RS nece moci da se odvoji, e pa videcete da ce sve Rs odvojiti, budete li vi nastavili sa vasim provokacijama (a i ovako), samo od vas da li ce ranije ili kasnije, jer to spreciti necete!!!
A sto se tice Rata, tu smo vam se najebali keve za sva vremena!!!!!
A bas mi je drago!!! Tako vam i treba majku vam jebem izdajnicku!!! Vi cete nasu decu da koljete za nase praznike, Bozic, Uskrs, Novu Godinu... i onda je nama dojadilo, i onda je nas RATKO MLADIC poslao svu vojsku na vas majku vam jebem pokvarenu!!! Onda je bilo mrtviiiiiiiiiiiiih sto mi je jako drago!!!!!!!!!!
Dabogda gorili svi u paklu majku vam jebem, Srbi POTURCENI IZDAJNICKI!!!!
Mozete vi da govorite sta hocete, da su vasi preci neki tamo MULA JUSUF, AGANLIJA, KUCUK ALIJA i ostali, jer nisu... nego su vasi preci Srbi!!! MIlan, Nenad, Goran, Ivan, Radisa, Stevan, NIkola........
Zapamtite jedno, sta god vi mislili, SRBI CE UVEK BITI ZAJEDNO I SPOJENI!!! Nece nama DRINA biti granica!!!
Republka Srpska polako prelazi DRINU i stize svojoj MATICI SRPSKOJ SRBIJI!!!
Da zna bula kakva je slanina, nebi nikad ljubila TURCINA!!! HAHA SRBIJA u SRCU, A bosna u KURCU!!! hahahahahaahaha
NApusite mi se svi moje prave SRPSKE KITE!!!!! Dole turci poturice GORE SRBIJA I SRBI!!!!