Izgleda basJedan001 wrote:Samo si naivnaEnka-Benka wrote:Gledam ga maloprije na dnevniku,fakat mi ga zao...mozda se covjek promijenio,ili sam ja naivna...
Celo pucao po bolnici
- Enka-Benka
- groar
gnušam se ovih što ga smatraju kojekakvim herojem. i daju papanske komentare tipa "jarane, ocam' šminka kad prođe autom...kad sjedne pored nas na kafu" i sl....... koliko je samo ljudi pobio i koliko se samo nakrao u ratu i poslije,...i sada treba da ga postujem....ma manite me ovog primitivluka i seljakluka......sta ste napravili od sarajeva 
-
big_bud
da, drzim ti lekciju iz mreza, posto vidim da pises gluposti. pogotovo je glupost da bi se neko trebao prepasti ako mu celo, ili bilo ko drugi, provali IP adresu. uuuu, scaaryyy.Amazonka27 wrote:izvini...jel to ti meni drzis lekciju iz mreza?big_bud wrote:sta govori IP kad si tako pametna? evo, reci cu ti ja; ko ti je internet provider i koji operativni sistem i browser koristis. sve licne informacije su zasticene (koje ionako ima provider i koje se ne mogu dobiti bez naloga suda) prema tome, ne seri o stvarima koje ne znasAmazonka27 wrote:hjoj hjoj......da vam se Celo docepa IP adresa...kako bi se pojedini "prcarosi" ovdje i ukakili i upiskili...mmmmmLogo ste mi BWE jaki (ko pile kad kaki)....
![]()
![]()
![]()
![]()
hajmo redom... to kao celo jebe zakon sud i ostale cuvare reda i mira...pa mu to neka prepreka...???
zatim...postoji mnogo nacina da se otkrije IP adresa... i ko ti je provider. i bla bla...
dalje...sto majke ti planu tako? Gdje te to povrijedih? Izvini, nije bila namjera...nego mi shega kako se svi sile ovdje...a kad naidzu pored celine limuzine...penju se na trotuar...
i na koncu....nisam fan cele....zivim po principu, nediraj me nediram te.... ali bas me interesuje kako ce se ovi pojedini "siliti" ovdje kad im drugi boss zavlada gradom...koji nece birati ni mjesto ni vrijeme...a najmanje u koga je uperen pistolj...
- superxenon
potpuno se slazem s ovim sto mirci kaze, stvarno mislim da pojedini ako nastave ovako mogu imati problema, ne sa njim licno nego sa njegovim bliznjim kojima je on idol itd...mIRCerka wrote:Ja cu vam reci samo jedno: nemojte opet traziti da sklanjamo temu jer se neko od vas usere kad mu neko celin kaze ili javi preko nekog da prate sta se pise po forumu...
sve u svemu, lik nije bezze ni sekunde i to mi svi znamo, neki vise neki manje znaju, ja igrom slucaja znam malo vise jer me zivot tako naveo da se uvjerim ko je on i sta je on, zato bolje je samo citati, a manje pisati...
najdobronamjernije!
-
Dajdo
Sve u svemu... ova zemlja jos jadnije stoji nego sto sam mislila kad kriminalci dobijaju udarni termin na subotnjem dnevniku da se obrate javnosti....
Pa gdje to jos ima ljudi?!?
(...ali tako ce nam biti jos dugo kad nam javnost razmislja, ko sto rece ona pametna, kulturna i nadasve pismena osoba maloprije "nediram te nediraj me" - pravopisne greske included, one su tacka na i...)
toliko.
(...ali tako ce nam biti jos dugo kad nam javnost razmislja, ko sto rece ona pametna, kulturna i nadasve pismena osoba maloprije "nediram te nediraj me" - pravopisne greske included, one su tacka na i...)
toliko.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#58 Pa jeste li normalni.
Ide li iko na zvničnu stranicu BH streljačkog saveza(onog jedinstvenog iz tri dijela).
Tamo doslovce stoji ovako.
Na predstojećoj streljačkoj olimpijadi u Basri naš tim sačinjavat će Đ.G, I.Lj, M.A.G, A.P.F i I.B.Ć.
Moramo napomenuti da je I.B.Č trenutno na liječenju u Bolnici Koševo ali to ga ne spriječava da marljivo trenira. Zabilježeno je da su prilikom jednog treninga intervenisali djelatnici PUCentra misleći da je u pitanju klasična Sarajevska pucnjava kom prilikom su našem mladom reprezentativcu oduzeli rekvizite.
Naknadno po intervenciji našeg tehničkog skretara F.K. isti su vračeni našem reprezentativcu.
Uz želje za brzo ozdravljenje i puno pogodaka njemu i ostatku streljačke momčadi.
Tamo doslovce stoji ovako.
Na predstojećoj streljačkoj olimpijadi u Basri naš tim sačinjavat će Đ.G, I.Lj, M.A.G, A.P.F i I.B.Ć.
Moramo napomenuti da je I.B.Č trenutno na liječenju u Bolnici Koševo ali to ga ne spriječava da marljivo trenira. Zabilježeno je da su prilikom jednog treninga intervenisali djelatnici PUCentra misleći da je u pitanju klasična Sarajevska pucnjava kom prilikom su našem mladom reprezentativcu oduzeli rekvizite.
Naknadno po intervenciji našeg tehničkog skretara F.K. isti su vračeni našem reprezentativcu.
Uz želje za brzo ozdravljenje i puno pogodaka njemu i ostatku streljačke momčadi.
-
Fox Mulder
Policija (tajna) ciji je on djelatnik moze sve. Samo se vi zajebajite. Alija je to odgojio...big_bud wrote:da, drzim ti lekciju iz mreza, posto vidim da pises gluposti. pogotovo je glupost da bi se neko trebao prepasti ako mu celo, ili bilo ko drugi, provali IP adresu. uuuu, scaaryyy.Amazonka27 wrote:izvini...jel to ti meni drzis lekciju iz mreza?big_bud wrote: sta govori IP kad si tako pametna? evo, reci cu ti ja; ko ti je internet provider i koji operativni sistem i browser koristis. sve licne informacije su zasticene (koje ionako ima provider i koje se ne mogu dobiti bez naloga suda) prema tome, ne seri o stvarima koje ne znas![]()
![]()
![]()
![]()
hajmo redom... to kao celo jebe zakon sud i ostale cuvare reda i mira...pa mu to neka prepreka...???
zatim...postoji mnogo nacina da se otkrije IP adresa... i ko ti je provider. i bla bla...
dalje...sto majke ti planu tako? Gdje te to povrijedih? Izvini, nije bila namjera...nego mi shega kako se svi sile ovdje...a kad naidzu pored celine limuzine...penju se na trotuar...
i na koncu....nisam fan cele....zivim po principu, nediraj me nediram te.... ali bas me interesuje kako ce se ovi pojedini "siliti" ovdje kad im drugi boss zavlada gradom...koji nece birati ni mjesto ni vrijeme...a najmanje u koga je uperen pistolj...
-
sanda29
ima jos "penju se na trotuar"Dajdo wrote:Sve u svemu... ova zemlja jos jadnije stoji nego sto sam mislila kad kriminalci dobijaju udarni termin na subotnjem dnevniku da se obrate javnosti....
![]()
toliko.
- Amazonka27
ja posto internet koristim iz doba kada nije bilo preporucljivo pisati ČĆŠĐŽ...navikla sam se pisati to sa c, s, dj ili dz....i vremenom izgubila svaki osjecaj za pisanje...jer kad sjedim i pisem npr. na forumu...to je meni vrijeme odmora...prsti prate misli...i lupkaju po slovima.... kada je posao u pitanju...stvar je potpuno drugacija...Dajdo wrote:Sve u svemu... ova zemlja jos jadnije stoji nego sto sam mislila kad kriminalci dobijaju udarni termin na subotnjem dnevniku da se obrate javnosti....
![]()
toliko.
Super je gosp. Dajdo kada smisao recenica posmatrate kroz gramaticke greske...jer kada bi malo svoj jedini izuceni zanat stavili po strani (ispravljanje greski)...onda bi procitala i to da nisam neko ko velica Celu i njegova dijela...i "nediram te nediraj me" - bi znacilo...nepetljam se gdje mi nije mjesto...i necackaj po mom zivotu ako ti ja to ne dozvolim....(jao koliko negacija pisem sastavljeno..sram me bilo)
a Vi gosp. sanda29...slobodno me ispravite ako grijesim...Nepostoje ljudi koji se prave vazni...jaki, zajebani...i koji se hvale poznanstvom sa g. Celom?. Licno svojim ocima vidjela...sklanjanje na trotuar sa automobilom, kada prolazi Celina limuzina...Ozareni osmjeh na licu kada ga potapsu po ledjima....
ti isti likovi (djecurlija)...koji se ovdje sile...
- Amazonka27
****************************************************************big_bud wrote:da, drzim ti lekciju iz mreza, posto vidim da pises gluposti. pogotovo je glupost da bi se neko trebao prepasti ako mu celo, ili bilo ko drugi, provali IP adresu. uuuu, scaaryyy.Amazonka27 wrote:izvini...jel to ti meni drzis lekciju iz mreza?big_bud wrote: sta govori IP kad si tako pametna? evo, reci cu ti ja; ko ti je internet provider i koji operativni sistem i browser koristis. sve licne informacije su zasticene (koje ionako ima provider i koje se ne mogu dobiti bez naloga suda) prema tome, ne seri o stvarima koje ne znas![]()
![]()
![]()
![]()
superxenon wrote:potpuno se slazem s ovim sto mirci kaze, stvarno mislim da pojedini ako nastave ovako mogu imati problema, ne sa njim licno nego sa njegovim bliznjim kojima je on idol itd...mIRCerka wrote:Ja cu vam reci samo jedno: nemojte opet traziti da sklanjamo temu jer se neko od vas usere kad mu neko celin kaze ili javi preko nekog da prate sta se pise po forumu...
sve u svemu, lik nije bezze ni sekunde i to mi svi znamo, neki vise neki manje znaju, ja igrom slucaja znam malo vise jer me zivot tako naveo da se uvjerim ko je on i sta je on, zato bolje je samo citati, a manje pisati...![]()
najdobronamjernije!
-
sanda29
pa i velim jaAmazonka27 wrote:Dajdo wrote:Sve u svemu... ova zemlja jos jadnije stoji nego sto sam mislila kad kriminalci dobijaju udarni termin na subotnjem dnevniku da se obrate javnosti....
![]()
toliko.
ja posto internet koristim iz doba kada nije bilo preporucljivo pisati ČĆŠĐŽ...navikla sam se pisati to sa c, s, dj ili dz....i vremenom izgubila svaki osjecaj za pisanje...jer kad sjedim i pisem npr. na forumu...to je meni vrijeme odmora...prsti prate misli...i lupkaju po slovima.... kada je posao u pitanju...stvar je potpuno drugacija...
Super je gosp. Dajdo kada smisao recenica posmatrate kroz gramaticke greske...jer kada bi malo svoj jedini izuceni zanat stavili po strani (ispravljanje greski)...onda bi procitala i to da nisam neko ko velica Celu i njegova dijela...i "nediram te nediraj me" - bi znacilo...nepetljam se gdje mi nije mjesto...i necackaj po mom zivotu ako ti ja to ne dozvolim....(jao koliko negacija pisem sastavljeno..sram me bilo)
a Vi gosp. sanda29...slobodno me ispravite ako grijesim...Nepostoje ljudi koji se prave vazni...jaki, zajebani...i koji se hvale poznanstvom sa g. Celom?. Licno svojim ocima vidjela...sklanjanje na trotuar sa automobilom, kada prolazi Celina limuzina...Ozareni osmjeh na licu kada ga potapsu po ledjima....
ti isti likovi (djecurlija)...koji se ovdje sile...
-
big_bud
Amazonka27 wrote:****************************************************************big_bud wrote:da, drzim ti lekciju iz mreza, posto vidim da pises gluposti. pogotovo je glupost da bi se neko trebao prepasti ako mu celo, ili bilo ko drugi, provali IP adresu. uuuu, scaaryyy.Amazonka27 wrote: izvini...jel to ti meni drzis lekciju iz mreza?![]()
![]()
![]()
![]()
i na koncu....nisam fan cele....zivim po principu, nediraj me nediram te.... ali bas me interesuje kako ce se ovi pojedini "siliti" ovdje kad im drugi boss zavlada gradom...koji nece birati ni mjesto ni vrijeme...a najmanje u koga je uperen pistolj...superxenon wrote:potpuno se slazem s ovim sto mirci kaze, stvarno mislim da pojedini ako nastave ovako mogu imati problema, ne sa njim licno nego sa njegovim bliznjim kojima je on idol itd...mIRCerka wrote:Ja cu vam reci samo jedno: nemojte opet traziti da sklanjamo temu jer se neko od vas usere kad mu neko celin kaze ili javi preko nekog da prate sta se pise po forumu...
sve u svemu, lik nije bezze ni sekunde i to mi svi znamo, neki vise neki manje znaju, ja igrom slucaja znam malo vise jer me zivot tako naveo da se uvjerim ko je on i sta je on, zato bolje je samo citati, a manje pisati...![]()
najdobronamjernije!
dobro ba, ali ja ovdje ne pisem nista protiv doticnog (a opet i da pisem, boli tebe qrac) nego pisem protiv tvojih glupih postova. hos da ti napisem IP adresu sam da se nevicni tim stvarima, poput tebe ne muce?
- Amazonka27
Od tvojih 80 postova...30 se odnosi na ispravljanje gramatickih gresaka ostalih forumasa...steta sto su ljudi izmislili spell checker...sanda29 wrote: pa i velim jatrotuar
btw...barem pisem Bog..velikim pocetnim slovom...za razliku od tebe, koja pridaje vise paznje trotOaru nego Bogu
Last edited by Amazonka27 on 22/10/2007 14:57, edited 1 time in total.
- Amazonka27
big_bud wrote:Amazonka27 wrote:****************************************************************big_bud wrote: da, drzim ti lekciju iz mreza, posto vidim da pises gluposti. pogotovo je glupost da bi se neko trebao prepasti ako mu celo, ili bilo ko drugi, provali IP adresu. uuuu, scaaryyy.superxenon wrote: potpuno se slazem s ovim sto mirci kaze, stvarno mislim da pojedini ako nastave ovako mogu imati problema, ne sa njim licno nego sa njegovim bliznjim kojima je on idol itd...
najdobronamjernije!
dobro ba, ali ja ovdje ne pisem nista protiv doticnog (a opet i da pisem, boli tebe qrac) nego pisem protiv tvojih glupih postova. hos da ti napisem IP adresu sam da se nevicni tim stvarima, poput tebe ne muce?
machak..ne zanima me tvoje znanje...Meni je moje dovoljno i zadovoljna sam. Rekoh...ne znam zasto si tako planuo...kada je i moderatorka napisala da dolazi do takvih situacija....
odjava sa ove teme definitivno.....
zdravo
-
JokTiSi
To da ce se Celo baktat sa rajom sa foruma koji o njemu pisu kako pisu nece sigurno, ima on pametnijih stvari, a sto se tice IP-a ko zna moze te locirati sa laserskom preciznoscu stan i sve to ako hoce da te nadje tako da ne vezano za ovaj slucaj pazite s kim se salite preko neta, ovo znam haman iz prve ruke...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ko je ugasio svjetlo u sarajevu...ĆE-LO
- Drvosjeca iz Dejcica
Pa sada stan ne, ali IP adresu moze. Ali sta sa IP adresom...JokTiSi wrote:To da ce se Celo baktat sa rajom sa foruma koji o njemu pisu kako pisu nece sigurno, ima on pametnijih stvari, a sto se tice IP-a ko zna moze te locirati sa laserskom preciznoscu stan i sve to ako hoce da te nadje tako da ne vezano za ovaj slucaj pazite s kim se salite preko neta, ovo znam haman iz prve ruke...
Mora od ISP-a traziti podatke ko je pod tom IP adresom tog i tog dana pisao na forumu. E sada ISP po zakonu mora stiti tajnost podataka, osim ako sudski ne dobije nalog da tuziteljstvu otkrije trazene podatke. Sa druge strane na NET-u postoji masa programa koji rade na principu Proxy servera, prikrivanja stvarnog IP-a, tako da je u nekim slucajevma jako tesko ili skoro nemoguce otkriti autora teksta. Sam sam tamo neke 1997/98 koristio slicne programe kako bi nesmetano mogao postirati komentare na Serbian Caffe-u. Sjecam se da sam par puta ostavio komentar sa IP adresom iz Saudiske Arabije.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 22/10/2007 15:21, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne prijeti ona sa mnom...big_bud wrote:ti stalno "prijetis" nekakvim autoritetima. te celo, te sad moderatorka, u narednom postu ce bit neko treci. de zadivi nas tim svojim sirokim znanjem (jadna ti kad ti je to dosta) ne sakrivaj se uvijek iza tudjih autoriteta.
ja fino napisah, a na vama je sta cete...
nakon prosle teme da je Ismet umro, neki su mi se ljudi u panici javili, navodno se njima javili ljudi bliski Ismetu i sad se ovi forumashi poplashili i brisi mirci ako boga znas..
ja vas upozorih jednom, a vise fakat necu, a vi pisite sta vam volja.. ja vam necu biti rame za plakanje.
jedino sto mogu uciniti je slijedece:
Dragi Ismete,
Ozdravi sto prije i sredi situaciju medju Hordama da ih slijedeci put ne poderemo sa koreom i navijanjem kao na zadnjem derbiju.
Lijep Pozdrav
Strumfeta
- Amazonka27
ti si kreten, papak, sirovina, glupan (iako ovo cesto prebacujes i ostalima)big_bud wrote:ti stalno "prijetis" nekakvim autoritetima. te celo, te sad moderatorka, u narednom postu ce bit neko treci. de zadivi nas tim svojim sirokim znanjem (jadna ti kad ti je to dosta) ne sakrivaj se uvijek iza tudjih autoriteta.
kakvim autoritetima? Jesil' se nasao u mom prvom postu na ovoj temi? Ako nisi...odjebaus ba. Ja autoritet=moderatorka spomenuh zato sto rece zena u rijec - dvije sustinu svega ovog sto ja pokusavam tebi objasniti kroz nekoliko postova. Jel ti imas nesto licno protiv mene? Bujrum, na pp posalji adresu msn-a pa da se dogovorimo za jednu raspravu. A koliko ja znam i sta ja znam, to je u mom interesu i ti od toga nemas nista. Ja rekohd asma ja zadovoljna. Ne podcjenjujem nikog...i nikad nikom nisam rekla da je glup. Ti si stvarno izuzetak. To sto su tebe kao djete maltretirali i zvali glupanom... i nije htjeo niko da se igra s tobom pa ni u pjesku...molim te postedi nas frustracija. Ti si cool, ti si zajeban....tebe za sve boli qurac...Otkaci....Ignore...