Celo pucao po bolnici
-
anamo 'vamo
mozda se pokusao roknut...
- Enka-Benka
Gledam ga maloprije na dnevniku,fakat mi ga zao...mozda se covjek promijenio,ili sam ja naivna...
- Topla voda
zasto zvuci kao brando u kumu?
- Topla voda
mogo bi u kakvom vinogradu zavrsiti?
-
big_bud
sta govori IP kad si tako pametna? evo, reci cu ti ja; ko ti je internet provider i koji operativni sistem i browser koristis. sve licne informacije su zasticene (koje ionako ima provider i koje se ne mogu dobiti bez naloga suda) prema tome, ne seri o stvarima koje ne znasAmazonka27 wrote:hjoj hjoj......da vam se Celo docepa IP adresa...kako bi se pojedini "prcarosi" ovdje i ukakili i upiskili...mmmmmLogo ste mi BWE jaki (ko pile kad kaki)....
- Topla voda
isto i ja kontam.sofist wrote:ili neku rupu zacepit.....Topla voda wrote:mogo bi u kakvom vinogradu zavrsiti?
mada vise bih volio da bude ziv i zdrav jer za njega znas ko je i kakav je, a vala i nije dirao obicnu raju.
sem toga ..
on je ,ako je to ikako moguce ,u svoj ovoj groteski ..pozitiva lik
-
sofist
sto bi se narodski rekloTopla voda wrote:isto i ja kontam.sofist wrote:ili neku rupu zacepit.....Topla voda wrote:mogo bi u kakvom vinogradu zavrsiti?
mada vise bih volio da bude ziv i zdrav jer za njega znas ko je i kakav je, a vala i nije dirao obicnu raju.
sem toga ..
on je ,ako je to ikako moguce ,u svoj ovoj groteski ..pozitiva lik
drazi mi je Celo hiljadu puta od Gasija, Keljmendija, Dziba, Sljiva....
- Amazonka27
izvini...jel to ti meni drzis lekciju iz mreza?big_bud wrote:sta govori IP kad si tako pametna? evo, reci cu ti ja; ko ti je internet provider i koji operativni sistem i browser koristis. sve licne informacije su zasticene (koje ionako ima provider i koje se ne mogu dobiti bez naloga suda) prema tome, ne seri o stvarima koje ne znasAmazonka27 wrote:hjoj hjoj......da vam se Celo docepa IP adresa...kako bi se pojedini "prcarosi" ovdje i ukakili i upiskili...mmmmmLogo ste mi BWE jaki (ko pile kad kaki)....
hajmo redom... to kao celo jebe zakon sud i ostale cuvare reda i mira...pa mu to neka prepreka...???
zatim...postoji mnogo nacina da se otkrije IP adresa... i ko ti je provider. i bla bla...
dalje...sto majke ti planu tako? Gdje te to povrijedih? Izvini, nije bila namjera...nego mi shega kako se svi sile ovdje...a kad naidzu pored celine limuzine...penju se na trotuar...
i na koncu....nisam fan cele....zivim po principu, nediraj me nediram te.... ali bas me interesuje kako ce se ovi pojedini "siliti" ovdje kad im drugi boss zavlada gradom...koji nece birati ni mjesto ni vrijeme...a najmanje u koga je uperen pistolj...
-
sofist
eh eto nema Celo druga posla nego da se raspituje kod provajdera za neciju IP adresu.Amazonka27 wrote:izvini...jel to ti meni drzis lekciju iz mreza?big_bud wrote:sta govori IP kad si tako pametna? evo, reci cu ti ja; ko ti je internet provider i koji operativni sistem i browser koristis. sve licne informacije su zasticene (koje ionako ima provider i koje se ne mogu dobiti bez naloga suda) prema tome, ne seri o stvarima koje ne znasAmazonka27 wrote:hjoj hjoj......da vam se Celo docepa IP adresa...kako bi se pojedini "prcarosi" ovdje i ukakili i upiskili...mmmmmLogo ste mi BWE jaki (ko pile kad kaki)....
![]()
![]()
![]()
![]()
hajmo redom... to kao celo jebe zakon sud i ostale cuvare reda i mira...pa mu to neka prepreka...???
zatim...postoji mnogo nacina da se otkrije IP adresa... i ko ti je provider. i bla bla...
dalje...sto majke ti planu tako? Gdje te to povrijedih? Izvini, nije bila namjera...nego mi shega kako se svi sile ovdje...a kad naidzu pored celine limuzine...penju se na trotuar...
i na koncu....nisam fan cele....zivim po principu, nediraj me nediram te.... ali bas me interesuje kako ce se ovi pojedini "siliti" ovdje kad im drugi boss zavlada gradom...koji nece birati ni mjesto ni vrijeme...a najmanje u koga je uperen pistolj...
- Amazonka27
to naglasih u zadnjem pasusu....da celi nisu interesantni ove sitne ribe...ali ne valja ni provocirati 
- Troll_Happens
Samo si naivnaEnka-Benka wrote:Gledam ga maloprije na dnevniku,fakat mi ga zao...mozda se covjek promijenio,ili sam ja naivna...
-
in33sa
Samo sto je ubio decka na Kosevskom u ratu, jer ga je ovaj pokusao legitimisati na kontrolnom punktu (mali je bio u VP)sofist wrote:ili neku rupu zacepit.....Topla voda wrote:mogo bi u kakvom vinogradu zavrsiti?
Na ranu ga priviti, junacinu naseg.
-
sofist
sto ne napises kojeg decka, kad, kako, jesi li siguran da ga je bas on ubio?in33sa wrote:Samo sto je ubio decka na Kosevskom u ratu, jer ga je ovaj pokusao legitimisati na kontrolnom punktu (mali je bio u VP)sofist wrote:ili neku rupu zacepit.....Topla voda wrote:mogo bi u kakvom vinogradu zavrsiti?
Na ranu ga priviti, junacinu naseg.
-
enes-s
- Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.
Da to bi bila ludnica. Zove 1182, ova ga pita za ime, prezime i adresu, a on kaže, devet osam tri tačka, pet dva osam tačka, jedan pet dva tačka...da vam se Celo docepa IP adresa...
- chuchumbamayumbe
Bas je lose izgledao...RIZVA wrote:Evo ga gledam na centralnom dnevniku izgleda mi pravo spucan i usporen
Ili se urok'o ko sirochich ili ga fakat toliko hercika handri...
-
hary78
- Suicidal Siberian
Ja sam cuo da je njemu toliko srce bilo osteceno, da je samo cudo da je jos ziv...mozda ga i zato ne diraju...al sve u svemu...tuzno...al iskreno zvuci...
-
neocekivana_sila
oglasio čovjek da je živ
ono...svojim jezikom.
ono...svojim jezikom.