Celo pucao po bolnici

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

mozda se pokusao roknut...
selena84

Post by selena84 »

E jadna majko, covjek bi se jos sazalio kako on prica o sebi. :roll:
On i haverica Karkin, i "mjere predostroznosti"
E, ja... :-)
Enka-Benka

Post by Enka-Benka »

Gledam ga maloprije na dnevniku,fakat mi ga zao...mozda se covjek promijenio,ili sam ja naivna...
Topla voda

Post by Topla voda »

zasto zvuci kao brando u kumu?
sofist

Post by sofist »

jedva govori, djeluje drogirano....bogami....
Topla voda

Post by Topla voda »

mogo bi u kakvom vinogradu zavrsiti?
sofist

Post by sofist »

Topla voda wrote:mogo bi u kakvom vinogradu zavrsiti?
ili neku rupu zacepit.....

mada vise bih volio da bude ziv i zdrav jer za njega znas ko je i kakav je, a vala i nije dirao obicnu raju.
big_bud

Post by big_bud »

Amazonka27 wrote:hjoj hjoj... :D ...da vam se Celo docepa IP adresa...kako bi se pojedini "prcarosi" ovdje i ukakili i upiskili...mmmmmLogo ste mi BWE jaki (ko pile kad kaki).... :D
sta govori IP kad si tako pametna? evo, reci cu ti ja; ko ti je internet provider i koji operativni sistem i browser koristis. sve licne informacije su zasticene (koje ionako ima provider i koje se ne mogu dobiti bez naloga suda) prema tome, ne seri o stvarima koje ne znas
Topla voda

Post by Topla voda »

sofist wrote:

mada vise bih volio da bude ziv i zdrav jer za njega znas ko je i kakav je, a vala i nije dirao obicnu raju.
isto i ja kontam.
sem toga ..
on je ,ako je to ikako moguce ,u svoj ovoj groteski ..pozitiva lik
sofist

Post by sofist »

Topla voda wrote:
sofist wrote:

isto i ja kontam.
sem toga ..
on je ,ako je to ikako moguce ,u svoj ovoj groteski ..pozitiva lik
sto bi se narodski reklo :D antiheroj 8-)

drazi mi je Celo hiljadu puta od Gasija, Keljmendija, Dziba, Sljiva....
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

big_bud wrote:
Amazonka27 wrote:hjoj hjoj... :D ...da vam se Celo docepa IP adresa...kako bi se pojedini "prcarosi" ovdje i ukakili i upiskili...mmmmmLogo ste mi BWE jaki (ko pile kad kaki).... :D
sta govori IP kad si tako pametna? evo, reci cu ti ja; ko ti je internet provider i koji operativni sistem i browser koristis. sve licne informacije su zasticene (koje ionako ima provider i koje se ne mogu dobiti bez naloga suda) prema tome, ne seri o stvarima koje ne znas
izvini...jel to ti meni drzis lekciju iz mreza? :lol: :lol: :lol: :lol:

hajmo redom... to kao celo jebe zakon sud i ostale cuvare reda i mira...pa mu to neka prepreka...???

zatim...postoji mnogo nacina da se otkrije IP adresa... i ko ti je provider. i bla bla...
dalje...sto majke ti planu tako? Gdje te to povrijedih? Izvini, nije bila namjera...nego mi shega kako se svi sile ovdje...a kad naidzu pored celine limuzine...penju se na trotuar...

i na koncu....nisam fan cele....zivim po principu, nediraj me nediram te.... ali bas me interesuje kako ce se ovi pojedini "siliti" ovdje kad im drugi boss zavlada gradom...koji nece birati ni mjesto ni vrijeme...a najmanje u koga je uperen pistolj...
sofist

Post by sofist »

Amazonka27 wrote:
big_bud wrote:
izvini...jel to ti meni drzis lekciju iz mreza? :lol: :lol: :lol: :lol:

hajmo redom... to kao celo jebe zakon sud i ostale cuvare reda i mira...pa mu to neka prepreka...???

zatim...postoji mnogo nacina da se otkrije IP adresa... i ko ti je provider. i bla bla...
dalje...sto majke ti planu tako? Gdje te to povrijedih? Izvini, nije bila namjera...nego mi shega kako se svi sile ovdje...a kad naidzu pored celine limuzine...penju se na trotuar...

i na koncu....nisam fan cele....zivim po principu, nediraj me nediram te.... ali bas me interesuje kako ce se ovi pojedini "siliti" ovdje kad im drugi boss zavlada gradom...koji nece birati ni mjesto ni vrijeme...a najmanje u koga je uperen pistolj...
eh eto nema Celo druga posla nego da se raspituje kod provajdera za neciju IP adresu. :lol: Prijete mu smrcu, ima dusmana ne zna im se broj, jos da ga tangira sta neki likovi o njemu pisu na tamo nekom forumu. Smijesno.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

to naglasih u zadnjem pasusu....da celi nisu interesantni ove sitne ribe...ali ne valja ni provocirati :D
sofist

Post by sofist »

Amazonka27 wrote:to naglasih u zadnjem pasusu....da celi nisu interesantni ove sitne ribe...ali ne valja ni provocirati :D
tu se apsolutno slazem s tobom.
Troll_Happens

Post by Troll_Happens »

Enka-Benka wrote:Gledam ga maloprije na dnevniku,fakat mi ga zao...mozda se covjek promijenio,ili sam ja naivna...
Samo si naivna :D
stidljiv

Post by stidljiv »

Sta se to ovdje prica o mom rodjaku ?? :D
in33sa

Post by in33sa »

sofist wrote:

Samo sto je ubio decka na Kosevskom u ratu, jer ga je ovaj pokusao legitimisati na kontrolnom punktu (mali je bio u VP)

Na ranu ga priviti, junacinu naseg.
sofist

Post by sofist »

in33sa wrote:
sofist wrote:

Samo sto je ubio decka na Kosevskom u ratu, jer ga je ovaj pokusao legitimisati na kontrolnom punktu (mali je bio u VP)

Na ranu ga priviti, junacinu naseg.
sto ne napises kojeg decka, kad, kako, jesi li siguran da ga je bas on ubio?
enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

..da vam se Celo docepa IP adresa...
Da to bi bila ludnica. Zove 1182, ova ga pita za ime, prezime i adresu, a on kaže, devet osam tri tačka, pet dva osam tačka, jedan pet dva tačka.
JokTiSi

Post by JokTiSi »

Topla voda wrote:zasto zvuci kao brando u kumu?
Zato sto je kralj podzemlja iako on ne zna sta to znaci :lol:

Sms poruke/prijetnje su najace "stavicemo te pored tvog druga Ramiza" :D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

RIZVA wrote:Evo ga gledam na centralnom dnevniku izgleda mi pravo spucan i usporen
Bas je lose izgledao...
Ili se urok'o ko sirochich ili ga fakat toliko hercika handri...
hary78

Post by hary78 »

Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Ja sam cuo da je njemu toliko srce bilo osteceno, da je samo cudo da je jos ziv...mozda ga i zato ne diraju...al sve u svemu...tuzno...al iskreno zvuci...
neocekivana_sila

Post by neocekivana_sila »

oglasio čovjek da je živ

ono...svojim jezikom.
Aprilica

Post by Aprilica »

Moze biti osamucen i od teske terapije koju prima, ipak je to srce... Malo kad "zige" osjeti se jaka bol, a ne to kod njega...
Locked