Čedomir Jovanović humanista i demokrata

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#101 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by -LIBERO- »

dzeno123 wrote:Ceda Jovanovic veceras na rts potuko Vuka Jeremica do koljena. Kakav politicki genijalac, slusati ga i diviti mu se...
Steta sto nisam gledao to. Hajd' ako ko uhvati kakav snimak da postavii.

Hvala unaprijed :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#102 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by plain vanilla »

Cedo mi je uvijek sladak bio :mrgreen:
nosara

#103 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by nosara »

-LIBERO- wrote:
dzeno123 wrote:Ceda Jovanovic veceras na rts potuko Vuka Jeremica do koljena. Kakav politicki genijalac, slusati ga i diviti mu se...
Steta sto nisam gledao to. Hajd' ako ko uhvati kakav snimak da postavii.

Hvala unaprijed :D
Bice na web strani ldp-a... :wink:

Ceda je buducnost balkana... :thumbup:
Boom71

#104 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by Boom71 »

Dobar je Cedomir,moja generacija :-D !

Pratim ga godinama i Srbi bojeg nemaju.Steta je samo sto ga mnogi ne kontaju,pa i za izdajnika smatraju,ali to su svakako druge talasne.

:)
Kristijana

#105 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by Kristijana »

I meni se sviđa njegova politika, onoliko koliko mi se uopšte može sviđati neka politika. Dobro je da takav lik u Srbiji postoji. Mada i Jeremić mi je ok.. ne čini mi se loš čovjek. Samo je iz druge političke priče.

Spustio je i Jeremić Čedu: rekavši da se Amerikanci ne miješaju u arapske unutrašnje poslove kad su ljudska prava u pitanju jer gledaju svoje interese - naftu.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#106 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by -LIBERO- »

Kristijana wrote:I meni se sviđa njegova politika, onoliko koliko mi se uopšte može sviđati neka politika. Dobro je da takav lik u Srbiji postoji. Mada i Jeremić mi je ok.. ne čini mi se loš čovjek. Samo je iz druge političke priče.

Spustio je i Jeremić Čedu: rekavši da se Amerikanci ne miješaju u arapske unutrašnje poslove kad su ljudska prava u pitanju jer gledaju svoje interese - naftu.
Porediti Cedu i Jeremica je neuporedivo.
To su politicari koji se vode totalno razlicitim politickim "moralima" i sa totalno razlicitih moralnih nacela.

Nesto se i ne moze bas porediti. Mislim,moze,ali je nekako smijesno :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#107 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by -LIBERO- »

Link za tu emisiju.

Ekrancic desno gore :D

http://www.ldp.rs/code/navigate.php?Id=84&newsId=3533
Kristijana

#108 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by Kristijana »

-LIBERO- wrote: Porediti Cedu i Jeremica je neuporedivo.
To su politicari koji se vode totalno razlicitim politickim "moralima" i sa totalno razlicitih moralnih nacela.

Pa sad, ne pratim previše politiku u Srbiji i ne mjerim im svaku riječ. Onako, općenito, Vuk nije neki negativac, a trudi se oko Kosova što je veliki plus. Naime, Kosovo je oteto od Srbijanaca. :)

Ne vjerujem ni da je Čedi baš svejedno zbog Kosova... :roll:
The 51st State

#109 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by The 51st State »

Kristijana wrote:
-LIBERO- wrote: Porediti Cedu i Jeremica je neuporedivo.

Pa sad, ne pratim previše politiku u Srbiji i ne mjerim im svaku riječ. Onako, općenito, Vuk nije neki negativac, a trudi se oko Kosova što je veliki plus. Naime, Kosovo je oteto od Srbijanaca. :)

dje ce biti negativac, ipak je to pozderac. a to oko kosova, mozda i zatrudni, ko zna. :-) .
Konjanik

#110 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by Konjanik »

Koliko sam ja shvatio iz iskustva dok sam bio u Nisu i Vranju , vecina mi je raje za Cedu Jovanovica govorilo kako je on narkoman. Nisam sluso neke pozitivne komentare od mladjih ljudi u Srbiji o Cedi.Tadic je kralj a Seselj ratko i karadzic us jos uvijek vecini Srbijanaca heroji-. Mada eto meni licno taj Cedo djeluje nekako ko neki dobrica al opet ima lik neke jebene podocnjake kao da voli malo i dernecit .
zavrzlama

#111 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by zavrzlama »

odgeldao sam cijelu emisuju i slusajuci jeremica se lako moze naslutiti politicki kurs srbije(iako se vec zna kusr srbije) u narednom periodu,a kurs je drzanje srbije u 90-tim,konfrontacija za MZ i izcekivanje nekog tektonskog poremecaja na svjetskoj sceni,gdje bi srbija se najebala matere svima koji su joj stali na put stvranja velike srbije..u jednom trenutku jeremic izusti" nezavisnost Kosova je jedino moguca kad mi srbija to prihvatimo i priznamo isto" sto u prevodu znaci,srbija je halalila Kosovo,ali zeli da taj odlazak naplati sa necim,a to nesto je "secesija rs-a ili podjela Kosova"

najjaca je Jovanoviceva recenica" narod u srbiji je dozivio politicki i moralni poraz,ali se istom ne dozvoljava da to jednom shvate i priznaju"..ista stvar u BIH,srbi ne mogu niti im se dozvoljava da spoznaju moralni,strateski i vojni poraz, jedne politike za koju su ginuli....

jeremija je epizodista SANU staba....a Jovanovic je ono sto kod nesrba odrzava nadu da ce ipak u srbiji i srpskom narodu pobijediti razum,moralnost i osjecaj za pravdu i suzivot sa drugim....

Ceda :thumbup:
jeremija...podsjetnik da jos zivi bolesna ideologija ..neka i njega nije zgoreg :wink:
zavrzlama

#112 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by zavrzlama »

dupli
Boom71

#113 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by Boom71 »

zavrzlama wrote:
najjaca je Jovanoviceva recenica" narod u srbiji je dozivio politicki i moralni poraz,ali se istom ne dozvoljava da to jednom shvate i priznaju"..ista stvar u BIH,srbi ne mogu niti im se dozvoljava da spoznaju moralni,strateski i vojni poraz, jedne politike za koju su ginuli....
Tacno!

:thumbup:
feral.tribune

#114 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by feral.tribune »

Mjesanac wrote:Neki dan kad sam bio u bivsem nam glavnom gradu uzmem "Pravdu" da vidim sta to cetnici pisu ( ne mislim na Srbe nego bas na cetnike). I na jednog od prvih strana tekst kako je Cedomir Jovanovic i jos neki pokrali tonu oruzja iz policijske stanice u centru Beograda. Ocito im neodgovara ovako posten i normalan covjek pa pljuju po njemu.

Cedo legendo :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Eh da su svi takvi.

Ne znam koliko je off al poslusajte samo dio dok Balasevic prica. Jednom rjecju LJUDINA :thumbup:

Ne zelim da ti kvarim utisak ali ovo je 98 a 91 je tvoj Djole pjevao neke druge pjesmice .Mogu ti ih otpjevati na pp da ne ispadne ,, pogledaj ni Blasevic Bosancerosima nije dobar ,, Ti si bio off side naravno Djole nije tema ali eto ........ sto se tice Jovanovica samo o Muhamedu Aliju imam bolje misljenje . Cedo je veci od Himalaja .
feral.tribune

#115 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by feral.tribune »

Konjanik wrote:Koliko sam ja shvatio iz iskustva dok sam bio u Nisu i Vranju , vecina mi je raje za Cedu Jovanovica govorilo kako je on narkoman. Nisam sluso neke pozitivne komentare od mladjih ljudi u Srbiji o Cedi.Tadic je kralj a Seselj ratko i karadzic us jos uvijek vecini Srbijanaca heroji-. Mada eto meni licno taj Cedo djeluje nekako ko neki dobrica al opet ima lik neke jebene podocnjake kao da voli malo i dernecit .
Odjasi , nije ovo tema za tebe , bez uvrede
-LIBERO-
Čiča Gliša

#116 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by -LIBERO- »

Konjanik wrote:Koliko sam ja shvatio iz iskustva dok sam bio u Nisu i Vranju , vecina mi je raje za Cedu Jovanovica govorilo kako je on narkoman. Nisam sluso neke pozitivne komentare od mladjih ljudi u Srbiji o Cedi.Tadic je kralj a Seselj ratko i karadzic us jos uvijek vecini Srbijanaca heroji-. Mada eto meni licno taj Cedo djeluje nekako ko neki dobrica al opet ima lik neke jebene podocnjake kao da voli malo i dernecit .
Ma imam i ja slicna iskustva. To sto Cedu prozivaju narkomanom i slicno,je prva pocela propagandna masinerija radikala . Prosle ili predposle izbore u kampanji su stalno to forisrali. Cedo ih ubije i unisti u dijalogu,argumentima,raspravom,stavovima..i onda ovi povuku "argument" ma sta on zna on je narkoman :roll: :-)

Po cemu je to narkoma,ima podocnjake ?? :roll: :-) :D
Pa kada sam vidio na samo jednom klipu koliko ga tuku Milosebvicevi kerovi u plavim uniformama,jos dok je bio jedan od vodja Otpora,ono je tuzno,a nebi me cudilo da i sada ima neke zdravstvene posljedice od toga. bio je i klip na youtub kako ga u cosku ,polumraku kod neke zgrade bukvalno gazi 5-6 policajaca u onim oklopima...tuzno je bilo ono gledati,i sada mi nije jasno kako je prezivio samo to.

A moza je "narkoma" jer podrzava pravo na sexualno izjasnjavanje i gay populaciju. Cak je jedan od rijetkih politicara koji je izasao i bio u toj povorci "ponosa" do koje su se pokusali probiti 5000 desnicarskih huligana.

Vjerovatno je zato i narkoman :-) ,jer cim podrzavas prava na drugacije i razlicitost,odmah si narkoman,peder,hipik (ovo mi je najdraza klasifikacija,cuj hipik :lol: ) i slicno.

Gdje ces protiv crkve i vecinskog stava,koliko god taj stav bio devijantan. I kod nas je isto.
mO k3

#117 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by mO k3 »

ne bi bio u kozi vuku... :-) :-) :-)
psydelija

#118 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by psydelija »

Kristijana wrote:Pa sad, ne pratim previše politiku u Srbiji i ne mjerim im svaku riječ. Onako, općenito, Vuk nije neki negativac, a trudi se oko Kosova što je veliki plus. Naime, Kosovo je oteto od Srbijanaca. :)

vuk (pozderac) jeremic je "samo jedan" u nizu negativaca koji obnasa drzavnu funkciju srbije.

kosovo je sa pravom "oteto" srbiji! kosovo je srbiji kao i americi potrebno samo zbog RUDA, a kosovarima radi spokoja i prosperiteta koje im je nedostajalo decenijama.

cedi i svakom iole normalnom srbinu(srbijancu) je bas briga za kosovom. srbija ima gorucih (licnih) problema i bez kosova sasvim dovoljno, i previse. beograd deluje kao bagdad.

ceda je buducnost srbije, a vuka trebaju u sumi da vrate! :lol:

@konjanik,
tacno da veci deo (patriJotske) omladine cedu naziva "ceda nozdrva i ceda bela tehnika". no, meni to bas simpa zvuci. :)
muha_sa

#119 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by muha_sa »

kakav Čedo Jovanovic :-) nema certifikat :D još rodjen u Beogradu--velika mahana :D
plain vanilla

#120 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by plain vanilla »

kakavdanakneiskustvu wrote:čedu jovanovića su u avazu prije par godina nazivali potencijalnim četnikom
E ako je u Avazu, onda mora da je istina :mrgreen:
plain vanilla

#121 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by plain vanilla »

kakavdanakneiskustvu wrote:
plain vanilla wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:čedu jovanovića su u avazu prije par godina nazivali potencijalnim četnikom
E ako je u Avazu, onda mora da je istina :mrgreen:

napisao sam to da pokažem kolko nisko neki ljudi mogu ići
nisam drugacije ni razumjela :wink:
bailaor

#122 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by bailaor »

Dajte mu vlast, pa cemo ga vidjeti onda.
mO k3

#123 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by mO k3 »

joj tebe... pa zar citas avaz??
plain vanilla

#124 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by plain vanilla »

Ženski Dr.Med wrote:
citam ja, doduse elektronsko izdanje, ne dajem marku..neke stvari moramo raditi, ma koliko nam mrske bile :roll:

a sto se tice Cede, steta da i mi nemamo jednog Cedu
em zgodan, em pametan :D
mO k3

#125 Re: Čedomir Jovanović humanista i demokrata

Post by mO k3 »

plain vanilla wrote:
Ženski Dr.Med wrote:
citam ja, doduse elektronsko izdanje, ne dajem marku..neke stvari moramo raditi, ma koliko nam mrske bile :roll:

a sto se tice Cede, steta da i mi nemamo jednog Cedu
em zgodan, em pametan :D
vala bash ;) ovo za chedu... samo avaz fuj fuj
Post Reply