CECA u Banjaluci

kEN0

#51 Re: CECA u Banjaluci

Post by kEN0 »

busy wrote:Pa ljudi,ona barem ne pjeva nacionalisticke pjesme,spominjajuci simbole vjere,druge narode i sl.Ona pjeva ono sto svi mogu da slusaju,ko slusa tu vrstu muzike.
Svi smo mi ba ista govna.Dobro je Edo Maajka otpjevao onu svoju novu stvar...o tim tako Tompsonima,Cecama i Merlinima...
koja ? de daj ime i link ako imas..
CondoR

#52 Re: CECA u Banjaluci

Post by CondoR »

Jel ko ide od vas na koncert Cece :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#53 Re: CECA u Banjaluci

Post by pici »

CondoR wrote:Jel ko ide od vas na koncert Cece :D
ako bude mlade piletine ja na bajkls i odohanka u Banjaluku na koncerat....evo preslisavam Cecine pesme da mogu pjevat u prvom redu il ako uspijem u pocasnu ložu s Dodom :D
CondoR

#54 Re: CECA u Banjaluci

Post by CondoR »

pici wrote: ako bude mlade piletine ja na bajkls i odohanka u Banjaluku na koncerat....evo preslisavam Cecine pesme da mogu pjevat u prvom redu il ako uspijem u pocasnu ložu s Dodom :D
Što bi rekao Željko S. " poljubi ih, pa ih baci " :D
GandalfSivi

#55 Re: CECA u Banjaluci

Post by GandalfSivi »

Ne kontam u cemu je problem. Narod najvise voli Cecu, pa je Dodik i zovnuo u goste u Banju Luku da ih uveseli. Zbog njene proslosti i onoga sto predstavlja nece nikada napraviti koncert u Sarajevu, a kad bi ga napravila, rasprodala bi Kosevo za dva dana. Moj jaran prodavao kasete odmah poslije rata, i vise od pola ukupne prodaje (u Sarajevu) mu je bio novi Cecin album "Kad bi bio ranjen" ili tako nesta, posvecen Arkanu. I sada se vi nesta kao cudite sto ona 13 godina poslije nastupa u manjem entitetu...
pici

#56 Re: CECA u Banjaluci

Post by pici »

http://www.folk-novosti.com/ :D :thumbup:

CECA UNATOČ PRIJETNJAMA ODRŽAVA KONCERT

Mega popularna folk zvijezda Svetlana CECA Ražnatović održat će veliki koncert na gradskom stadionu u Banjaluci usprkos velikim prijetnjama, pišu srpske dnevne novine "Press".

Ceca će se na stadion spustiti helikopterom i publiku će zabavljati puna dva sata.

O sigurnosti Cece Ražnatović će se brinuti policija, desetak njenih tjelohranitelja i 200-tinjak ljudi koji osiguravaju cijeli događaj.

Osim toga Cecin menadžer je rekao da će i srpski kick bokseri također voditi računa da Ceci ne fali ni dlaka s glave, budući da su tamo zbog održavanja velikog kick-boks spektakla.
Image

koja hrabrost,koji stav,koja ......umjetnicki dojam :D

svi ce da brane jadnu (krvavo bogatu) Cecu,sto li .......a ja mudzahedini i vehabije ,auuuuuu kako je hrabra i ovi oko nje.
SiSaJuMe

#57 Re: CECA u Banjaluci

Post by SiSaJuMe »

Gdje se karte mogu nabavit. Ovo se nepropusta :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#58 Re: CECA u Banjaluci

Post by mIRCerka »

GandalfSivi wrote:Ne kontam u cemu je problem. Narod najvise voli Cecu, pa je Dodik i zovnuo u goste u Banju Luku da ih uveseli. Zbog njene proslosti i onoga sto predstavlja nece nikada napraviti koncert u Sarajevu, a kad bi ga napravila, rasprodala bi Kosevo za dva dana. Moj jaran prodavao kasete odmah poslije rata, i vise od pola ukupne prodaje (u Sarajevu) mu je bio novi Cecin album "Kad bi bio ranjen" ili tako nesta, posvecen Arkanu. I sada se vi nesta kao cudite sto ona 13 godina poslije nastupa u manjem entitetu...
imala je i par koncerata u lukavici, ne znam cemu prese*avanje da joj neko prijeti u Banja luci, helou kuc kuc ima li koga :D

kakva PR strategija lele majko QQ...
chuchumbamayumbe

#59 Re: CECA u Banjaluci

Post by chuchumbamayumbe »

Jel ikada Cecura nastupala u Pederaciji?
FaceOff

#60 Re: CECA u Banjaluci

Post by FaceOff »

Nije, ali pitanje je vremena kad će se i to desiti.
Garantujem da bi napunila Koševo.
chuchumbamayumbe

#61 Re: CECA u Banjaluci

Post by chuchumbamayumbe »

FaceOff wrote:Nije, ali pitanje je vremena kad će se i to desiti.
Garantujem da bi napunila Koševo.
Mislim, je li bila po nekim klubovima, ono, vazda neko nastupa po Kiseljaku, Vitezu, ovo-ono...
Mora da je bila samo se slabo zna za to.
*mima*

#62 Re: CECA u Banjaluci

Post by *mima* »

Ti pici mene sad pravo nasekira.........
vjesticanametli

#63 Re: CECA u Banjaluci

Post by vjesticanametli »

dbd joj pukla cica i ošla ko samaljot s publikom :mrgreen:
saibaba

#64 Re: CECA u Banjaluci

Post by saibaba »

NKVD wrote:Šund, jel? A nije šund Alma Čardžić koja bi guzove dala da ima fonasi ko ova iz naslova i da je oženi kakav "baja"? Nije ni Amela Zuković ili kako se zove ona druga? Šund samo kod Srba, a? Magazin je isto Tito, nivee, solee... Sisata dronfulja narodu daje ono za čim ovaj vapi, ona nije uzrok ona je posljedica. Uzrok je u glavama, a tamo nema ništa. To ništa popune u porodici, čaršiji, crkvi i džamiji. Iz njih put vodi direktno na ovaj koncert.
Pjevati šund je jedno a biti sisata kuja koja podiže moral ratnim zločincima je nešto sasvim drugo. Ceca je dno dna i Jebo ti nas ako neko ode na koncert,
Maraschino

#65 Re: CECA u Banjaluci

Post by Maraschino »

saibaba wrote:
NKVD wrote:Šund, jel? A nije šund Alma Čardžić koja bi guzove dala da ima fonasi ko ova iz naslova i da je oženi kakav "baja"? Nije ni Amela Zuković ili kako se zove ona druga? Šund samo kod Srba, a? Magazin je isto Tito, nivee, solee... Sisata dronfulja narodu daje ono za čim ovaj vapi, ona nije uzrok ona je posljedica. Uzrok je u glavama, a tamo nema ništa. To ništa popune u porodici, čaršiji, crkvi i džamiji. Iz njih put vodi direktno na ovaj koncert.
Pjevati šund je jedno a biti sisata kuja koja podiže moral ratnim zločincima je nešto sasvim drugo. Ceca je dno dna i Jebo ti nas ako neko ode na koncert,
bas tako :thumbup:

musko jesam, i muhu bi u letu ali na ovu drolju bi sami izvrsio veliku i malu nuzdu ( nisam nastran :D )

ona je posebna drolja, slavu i bogatstvo je stekla zahvaljujuci svom krmku koji je bezocno ubijao i pljackao po BiH.

FUJ :evil:
JThomas

#66 Re: CECA u Banjaluci

Post by JThomas »

GandalfSivi wrote:Ne kontam u cemu je problem. Narod najvise voli Cecu, pa je Dodik i zovnuo u goste u Banju Luku da ih uveseli. Zbog njene proslosti i onoga sto predstavlja nece nikada napraviti koncert u Sarajevu, a kad bi ga napravila, rasprodala bi Kosevo za dva dana. Moj jaran prodavao kasete odmah poslije rata, i vise od pola ukupne prodaje (u Sarajevu) mu je bio novi Cecin album "Kad bi bio ranjen" ili tako nesta, posvecen Arkanu. I sada se vi nesta kao cudite sto ona 13 godina poslije nastupa u manjem entitetu...
ovo...

jebote cecine kasete su naši borci u ratu slušali...ona anegdota kako je preprodavač kaseta navodno rekao "umjetnost ne poznaje granice", odgovarajući na upit kako to da u opkoljenom sarajevu najviše proda upravo cecinih kaseta.

a jedan moj drug kaže, morbidno ali po meni istinito - ceca bi napunila koševo šehidskim porodicama. sve je to kapitalizam, ponuda i potražnja. šund je u ovom trenutku daleko najtraženija muzička roba na balkanu, a ona je tu najjača na balkanu i zdravo...što tiraži i brojke na koncertima i dokazuju.
Prozor

#67 Re: CECA u Banjaluci

Post by Prozor »

Ama nije turbo-folk problem, neka se organizuje i neka narod slusa ako im je do slusanja, pa jel´ demokracija il´ nije... problem je da je ista udovica ratnog zlocinca, da se udala za njega i ostala udata za njega svo vrijeme dok su on i njegove horde rusile, palile i ubijale po susjednim zemljama, i da dan-danas zali za njim i brani njegov lik... gledao sam na youtube intervju, neka neko potrazi ako mu nije mrsko, otvoreno kaze "ja mislim da je on branio svoj narod...", a znamo dobro kako ga je branio recimo u Bijeljini... dakle problem cece nisu njene pjesme, niti njena muzika, nego njena fasisticka licnost dobro povezana sa fasizmom i zlocinima, a vjerovatno i kriminalom... da dolazi jana ili stoja u sred koseva ja se ne bih bunio ako narod hoce, sta god mislio o njima, ali problem je u ceci a ne u srpskom ili balkanskom turbo-folku...
StLouis

#68 Re: CECA u Banjaluci

Post by StLouis »

premjesetite ovu temu na ljubaf & sex :D :run:

problem ne lezi u ceci, nego u onima koji je slusaju i uzivaju u njenom umetnickom sranju - depresivna krava s depresivnim urlikanjem uvijek nadje vola da povuce kola...mene zeludac zaboli kada udjem u nas klub ovdje u STL ili kafic; sve same izbjeglice, imigranti, skoro svakom pojedincu neko nastradao u obitelji, a tamo, boze da prostis, gazda navio cecu, jocu, mecu a raja djuska i nonsalantno se sere sebi na cast i omalozava sve one mucki ubijene. Znam je nas, yebo ti nas.
pici

#69 Re: CECA u Banjaluci

Post by pici »

evo priznajem :D ja slusam CECU jedino sa bađžama kad smo mrtvi pjani :D
Corvus

#70 Re: CECA u Banjaluci

Post by Corvus »

A sto je ovo na podforumu "Politika"? :?

Kako god...

Ma nece prvo biti pun stadion, i da malo odbranim cast BL tek da znate da dosta ljudi koji su IZ a ne OKO Banje Luke ne mogu smisliti ovo svo, da prostite, izborno preseravanje...

Al' sta cete , kad vec nema hljeba, dajte igara.

Daj sta das...

A sto se te politcke konotacije tice, Arkan i te sheme.. Pa da prostite (opet ) :D zena je , prosto narodski receno :"unovcila p**ku".

Udala se za tadasnjeg najveceg srpskog idola, iskoristila to da se domogne novca i pozicije i popularnosti sto se vremenom potpomognuto konstantnom propagandom, ispiranjem mozgova sirih narodnih masa i ne pruzanjem neke alternative samo uvecavalo i uvecavalo i uvecavalo ....

A dokle li ce? :D
NKVD

#71 Re: CECA u Banjaluci

Post by NKVD »

Dronfulja je žena ratnog zločinca, najgoreg i to stoji! Vidim da je to osnovno što nam smeta u temi "Ceca pjeva u BL" (pjevala je i prije, pa se nije dizala prašina, valjda nam je nivo frustracije bio još uvijek na "normali"). A, jel, da pitam nešto - nije smetalo kad je Alija sa Krajišnikom sjedio u muzeju i rukovao se u Predsjedništvu? Kad je Ostojića Velibora SDA birala u komisiju za ljudska prava? To je okej, situacija nalagala, jel? Kavo licemjerje, kakav pasjaluk!
jeza u ledja

#72 Re: CECA u Banjaluci

Post by jeza u ledja »

Vidovdan, kick-box mec, dvesta srpskih boraca, Dodik u pocasnoj lozi i Ceca koja se spusta helikopterom.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jebate led da sam smisljao ne bi mogao bolje. :D
Corvus

#73 Re: CECA u Banjaluci

Post by Corvus »

E da...

zaboravih reci... ne smeta mi sto pjeva :)

kad joj se moze
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#74 Re: CECA u Banjaluci

Post by mIRCerka »

Samo cu vas zamoliti da diskusiju vodite u skladu sa pravilima foruma, jer smatram da je glupo da neko bude baniran radi teme o Ceci.
Hvala na paznji.
USAblues

#75 Re: CECA u Banjaluci

Post by USAblues »

Sve je Pici kriv za ovo..postavi temu... :-D
Last edited by USAblues on 28/06/2008 00:12, edited 1 time in total.
Post Reply