CD i Senad

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Neelix

#351 Re: CD i Senad

Post by Neelix »

nece fahro u politiku, a bas bih volio da se suoci sa onim propalim staljinom na izborima :D
*mima*

#352 Re: CD i Senad

Post by *mima* »

Mahalac wrote:Ostavite se sitnosicarskih komentara, nocasnji senadov CD je izuzetno bitan, odavno nije imao bolju emisiju.
Odajem veliko postovanje i respect Fahri Radoncicu, on je ono sto mi sada nemamo a ocajnicki trebamo u politici. Covjek je trenutno broj jedan u Bosnjaka, kakva odlucnost, izravnost pa reako bih i pozitivni fakinluk,svaka mu cast.
:bih:

Mogu ti rec da ti ta nije losa.......Fahro je prebogat da bi krao u tolikoj mjeri kao ovi na vlasti.
Liberalism

#353 Re: CD i Senad

Post by Liberalism »

Smjesno je to sve za Radoncica.

Vidi se da covjek do bogastva nije dosao znanjem vec silom.

Tipicn primjer Bosnjaka kojeg nije stid guverneru centralne banke reci da je nesto glupost, a da pri tome veze nema o bankarstvu.

Olicenje svih problema u Bosni.

Kad na vrh isplivaju ljudi koji umisle da znaju sve i pri tome ima moc je recept kako postati najjadnija drzava u evropi.
al_akhisari

#354 Re: CD i Senad

Post by al_akhisari »

Mahalac wrote:Ostavite se sitnosicarskih komentara, nocasnji senadov CD je izuzetno bitan, odavno nije imao bolju emisiju.
Odajem veliko postovanje i respect Fahri Radoncicu, on je ono sto mi sada nemamo a ocajnicki trebamo u politici. Covjek je trenutno broj jedan u Bosnjaka, kakva odlucnost, izravnost pa reako bih i pozitivni fakinluk,svaka mu cast.

:? Da covjek ima hrabrosti reci sta mu je na umu, ima.Da posjeduje kulturu komunikacije, vala nema. Kad rece Kemi: TO JE GLUPOST :run:

S ve u svemu, neke od osobina koje si mu pripisao ima, ali da je no 1 i da onako nesto trebamo ocajnicki :-)
Neka njega tu gdje je, treba imat i onakve....
HAVANA

#355 Re: CD i Senad

Post by HAVANA »

Meni se čini da bi fahrudin džukac malo i u bankarski sektor.
Što li je baš sad ovako glasan,što nije bio kad su druge banke dizale,što nije u decembru kad je raiffaisen to uradio...
Što nije kad je uzmao na manje od tri posto u razvojnoj a mi ostali na 8,30% u komercijalnim(jedva)...
Vrlo namazan i opasan levat naspram glupog naroda i kupljenih političara.ZLO
Jebu me sve banke što ih ima , sad mi još samo fahro fali.
Better Man

#356 Re: CD i Senad

Post by Better Man »

Odavati bilo kakvo priznanje čovjeku koji je parama poreskih obveznika počeo stvarati svoj imperij i koji je zaštitnik raznoraznih krminalaca i lopova je žalosno. Jedini razlog što napada Unicredit bank je kredit koji on ima kod iste banke i što će morati dati puno više novca na kamate. Nije mi jasno kako neko može napadati određenu banku zbog povečanja kamatnih stopa, a potpisali su ugovor o kreditu u kojem piše da banka može u bilo kojem trenutku povečati kamatnu stopu. Dakle samim potpisom na ugovor si pristao na to. E sad što naši građani ne čitaju ugovor koji potpišu to je druga stvar. Fahro bi htio da mu u Unicredit bank daju kredite na način i po kamatama kao u što dobija od Razvojne banke, ali nisu ni u Unicredit Bank levati. Prije će bankrotirati i propasti Fahro nego Unicredit Bank, koja može Fahru i svu njegovu imovinu pojesti za doručak.
*mima*

#357 Re: CD i Senad

Post by *mima* »

A sta ima lose u tome sto im skresa u lice? Lazu narod javno i treba da mu gladi m...
F.G.R.

#358 Re: CD i Senad

Post by F.G.R. »

Ma, Fahro je supak, on je kriv sto se dizu kamate, Unicredit je sasvim OK...
trebao se uvlaciti onom Kutleu itd...
E moji forumasi, jad ste i cemer...
goldenlily

#359 Re: CD i Senad

Post by goldenlily »

Emisija je kao i svaka druga od starog propalog cugera iz kafane SOS odron,njegovo poznavanje bankarstva i uopšte finansijskih tokova je više nego jadno,još ovaj potez sa dovođenjem onog malog Albanca iz Gusinja,il iz koje je već vukojebine potekao...je vrh cirkusa.Čovjek počinje izlaganje obraćajući se onom direktoru banke riječima:''ti si običan činovnik'',sledeća uvreda guverneru''to je glupost'',i onda počne da valja neke gluposti kako je on neki privrednik ,investitor,ovo ono,kako su ustvari Hrvati se urotili da prodaju banke drugim Hrvatima i vrh nebulozne seoske analitike,Bošnjaci su majorizirani :D ...Mogu smao reć,jebo ko se pita u ovoj zemlji!!
Stoka uništila i prodala sve sto im je došlo podruku,i sada očekuju da ih talijanska il austrijska banka vadi iz govana.Kao oni se uopšte nisu pitali za sumljivu privatizaciju,to su hrvatski ministri sjebali Bošnjake. :lol:
ekvivalent

#360 Re: CD i Senad

Post by ekvivalent »

goldenlily wrote:Emisija je kao i svaka druga od starog propalog cugera iz kafane SOS odron,njegovo poznavanje bankarstva i uopšte finansijskih tokova je više nego jadno,još ovaj potez sa dovođenjem onog malog Albanca iz Gusinja,il iz koje je već vukojebine potekao...je vrh cirkusa.Čovjek počinje izlaganje obraćajući se onom direktoru banke riječima:''ti si običan činovnik'',sledeća uvreda guverneru''to je glupost'',i onda počne da valja neke gluposti kako je on neki privrednik ,investitor,ovo ono,kako su ustvari Hrvati se urotili da prodaju banke drugim Hrvatima i vrh nebulozne seoske analitike,Bošnjaci su majorizirani :D ...Mogu smao reć,jebo ko se pita u ovoj zemlji!!
Stoka uništila i prodala sve sto im je došlo podruku,i sada očekuju da ih talijanska il austrijska banka vadi iz govana.Kao oni se uopšte nisu pitali za sumljivu privatizaciju,to su hrvatski ministri sjebali Bošnjake. :lol:
da...
a opet si je gledao :-)
Edinz

#361 Re: CD i Senad

Post by Edinz »

Zivjele banke , cinovnici, i dizanje kamata!!!!! Radoncicu smraduuuuuuuuu!!!!
HAVANA

#362 Re: CD i Senad

Post by HAVANA »

F.G.R. wrote:Ma, Fahro je supak, on je kriv sto se dizu kamate, Unicredit je sasvim OK...

Fahro je šupak=jest
Fahro nije kriv što se dižu kamate i nije se trebao uvlačiti u šupak.
Nijedna banka nije ok i krv mi popiše al kad sam uzmao kredite ja sam pročitao ugovor i znao sam šta se može desiti.
Fahro je jedan obični kriminalac i iza svakog njegovog postupka stoji njegov lični interes.
Fahro ima moć i može mu se a pušimo ga mi obični ljudi.
Većina forumaša razmišlja svojom glavom a ne po diktatu što u mojim očima pobija tvoju tvrdnju da smo jad i čemer.
Jad i čemer je ovaj narod koji dopušta da sa njim manipulišu obični kriminalci u politici i medijima.
addem

#363 Re: CD i Senad

Post by addem »

goldenlily wrote:Emisija je kao i svaka druga od starog propalog cugera iz kafane SOS odron,njegovo poznavanje bankarstva i uopšte finansijskih tokova je više nego jadno,još ovaj potez sa dovođenjem onog malog Albanca iz Gusinja,il iz koje je već vukojebine potekao...je vrh cirkusa.Čovjek počinje izlaganje obraćajući se onom direktoru banke riječima:''ti si običan činovnik'',sledeća uvreda guverneru''to je glupost'',i onda počne da valja neke gluposti kako je on neki privrednik ,investitor,ovo ono,kako su ustvari Hrvati se urotili da prodaju banke drugim Hrvatima i vrh nebulozne seoske analitike,Bošnjaci su majorizirani :D ...Mogu smao reć,jebo ko se pita u ovoj zemlji!!
Vidim da ti je bitno da Fahru nazoves malim Albancem (ako nista lijepo je sto nisi rekao termin koji koristi veliko srpska propaganda). Isto tako vidim da ti je bitno porijeklo doticnog gospodina. Kutle je po tebi izgleda velika faca u Unicredit banci (mozda je cak i vlasnik ili jedan od vlasnika korporacije 8-) ), a ja sam vidio sinoc vrlo jasno da se nas dragi guverner ne znam ni ko ga postavi na to mjesto jako lijepo slagao sa direktorom Unicredita. Helem nije mi jasno sto Fahro uopste dolazi u emisiju kad moze Kutlea da blati preko Avaza (ako mu je to cejf). Sinoc je mozda jako lijepo vidjeno na koji nacin centralna banaka gradi odnose sa stranim bankama (unicredit, hypoalpe registrirane u zapadnom mostaru). Ako vama ne smeta sto gradjani placaju odjednom vece kamate i ako vam smeta sto se izgleda jedini od javnih licnosti Fahro buni protiv toga onda mi stvarno nismo normalno drustvo. Ovdje su uvijek izgleda u pozadini neki niski interesi. Moze se Fahro kritizirati na milion nacina al kad ga neko uzme kritizirati za ono sto dobro radi (a ovo izgleda jedini dobro radi, nisam cuo da je neka stranka dala saopcenje, protiv banaka). I CD vodi kampanju i njima svaka cast.

I drago mi je sto je Kutleu rekao istinu da je on jedan mali bankarski cinovnik kao i svaki drugi insan zaposlen u toj banci, nikakva faca da nekom nesto pametuje, i neka je rekao Kozaricu da prica gluposti, jer nas guverner mora prije svega raditit u interesu gradjana a ne stranih banaka u kojima eto i sam ima kredite. Mozda nije diplomatski rjecnik al je istina. Isto tako mi je bilo drago kad je Zeljko Komsic rekao da bi oni koji diraju po bosni mogli dobiti po prstima. Ni to nije bilo diplomatski al je pokazalo da ima ljudi koji ce da se bore i da odlucno stanu za gradjane.
goldenlily

#364 Re: CD i Senad

Post by goldenlily »

HAVANA wrote:
F.G.R. wrote:Ma, Fahro je supak, on je kriv sto se dizu kamate, Unicredit je sasvim OK...

Fahro je šupak=jest
Fahro nije kriv što se dižu kamate i nije se trebao uvlačiti u šupak.
Nijedna banka nije ok i krv mi popiše al kad sam uzmao kredite ja sam pročitao ugovor i znao sam šta se može desiti.
Fahro je jedan obični kriminalac i iza svakog njegovog postupka stoji njegov lični interes.
Fahro ima moć i može mu se a pušimo ga mi obični ljudi.
Većina forumaša razmišlja svojom glavom a ne po diktatu što u mojim očima pobija tvoju tvrdnju da smo jad i čemer.
Jad i čemer je ovaj narod koji dopušta da sa njim manipulišu obični kriminalci u politici i medijima.
E imaju oni moć nad onom poklanom sirotinjom iz Srebrenice i drugih stratišta,al bogami čim upadne neki ozbiljniji igrač vidiš koji su to ublehaši.Tek mi je sad jasno što ovaj Radončić se uopšte ne pojavljuje u medijima u kojima ima i drugih gostiju,čovjek ne zna đe šupalj kultura dijaloga 0 poena,neka seoska agresiva i šupljak o nacionalizmu,tipa Hrvati prodaju Bošnjake,kao Hrvati prodali banku u Tuzli Slovencima i ove po Sarajevu Austrijancima i Talijanima,mislim jarane...Biće interesantno ljeto kad kola krenu nizbrdo a ovi seoski moćnici krenu da bježe...
fixer

#365 Re: CD i Senad

Post by fixer »

u borbi izmedju banke i avaza ja sam suh, tj. nemam ama bas nikakvih suosjecanja ni sa jednom stranom. ako pobijedi unicredit - najebat ce obicna raja, ako pobijedi fahro - potvrdit ce mi se nesto sto ne zelim da priznam sam sebi.
goldenlily

#366 Re: CD i Senad

Post by goldenlily »

addem wrote:
Vidim da ti je bitno da Fahru nazoves malim Albancem (ako nista lijepo je sto nisi rekao termin koji koristi veliko srpska propaganda). Isto tako vidim da ti je bitno porijeklo doticnog gospodina. Kutle je po tebi izgleda velika faca u Unicredit banci (mozda je cak i vlasnik ili jedan od vlasnika korporacije 8-) ), a ja sam vidio sinoc vrlo jasno da se nas dragi guverner ne znam ni ko ga postavi na to mjesto jako lijepo slagao sa direktorom Unicredita. Helem nije mi jasno sto Fahro uopste dolazi u emisiju kad moze Kutlea da blati preko Avaza (ako mu je to cejf). Sinoc je mozda jako lijepo vidjeno na koji nacin centralna banaka gradi odnose sa stranim bankama (unicredit, hypoalpe registrirane u zapadnom mostaru). Ako vama ne smeta sto gradjani placaju odjednom vece kamate i ako vam smeta sto se izgleda jedini od javnih licnosti Fahro buni protiv toga onda mi stvarno nismo normalno drustvo. Ovdje su uvijek izgleda u pozadini neki niski interesi. Moze se Fahro kritizirati na milion nacina al kad ga neko uzme kritizirati za ono sto dobro radi (a ovo izgleda jedini dobro radi, nisam cuo da je neka stranka dala saopcenje, protiv banaka). I CD vodi kampanju i njima svaka cast.

I drago mi je sto je Kutleu rekao istinu da je on jedan mali bankarski cinovnik kao i svaki drugi insan zaposlen u toj banci, nikakva faca da nekom nesto pametuje, i neka je rekao Kozaricu da prica gluposti, jer nas guverner mora prije svega raditit u interesu gradjana a ne stranih banaka u kojima eto i sam ima kredite. Mozda nije diplomatski rjecnik al je istina. Isto tako mi je bilo drago kad je Zeljko Komsic rekao da bi oni koji diraju po bosni mogli dobiti po prstima. Ni to nije bilo diplomatski al je pokazalo da ima ljudi koji ce da se bore i da odlucno stanu za gradjane.
Moj dragi Ademe ti uopšte nisi svjestan kakva je konstelacija odnosa u našoj zemlji,Kozarić ti lijepo kaže da smo prodani,samo što čo'ek drži dignitet i pazi na kulturu dijaloga.Ovaj kog ti braniš kao brani Bošnjake,ja te samo pitam ako je takav patriota zašto nije branio kad su se banke prodavale strancima,ova kuknjava sada i vrijeđanje tog Kutlea nije ništa drugo nego znak nemoći.Mi nemamo nijednu polugu finansijske vlasti u zemlji,zavaljeni smo Ademe ko bekani...a bićemo još više zavaljeni dok nas god vode ljudi koji ne znaju sastaviv suvislu rečenicu i iznjeti ozbiljan koncept...
Fiore

#367 Re: CD i Senad

Post by Fiore »

ovaj forum je pun., ublehasa i tu je ONA Peta kolona.... da Bosna posalje covjeka na mjesec bilo bi opet neko zarezivanje..Svi VI nafurani graditelji drzave,zakona.. nemojte vise gradit BiH kako je gradite svaki dan..
Senad je jedan od rijetkih ali zaista rijetkih..koji ima muda da kaze JASNO i GLASNO gdje problem lezi..a da ne glumi dezurnog mahalasa ko Bakir H. Niko se ne obazire na likove koji su prepustili platni promet-domace banke strancima.. Sto je na hiljade ljudi ostalo bez posla u Bosni..Gdje su ti likovi., imena,pozicije.. :?: gdje ce trebati jedno 10godina da se dostigne broj uposlenih od prosle godine..
Nego hajmo opet malo o zelenim stazama u gradu i gradonacelniku.. :?:
otherside

#368 Re: CD i Senad

Post by otherside »

musac wrote:E ljudi, nedavno je na CD-u emitovan neki prilog od neke dijasporske bosanske ko-fol televizije i njihove emisije gdje se javljaju gledaoci... ja sam plakao od smijeha. Ono dijele kao nagradu digitron i tako neka sranja. Zna li neko ima li to negdje pogledati na netu?
evo ti uzivaj:
http://www.youtube.com/watch?v=Kmvu_Tfgv1I
ja oplacem redovno :D
Altsa

#369 Re: CD i Senad

Post by Altsa »

kakavdanakneiskustvu wrote:
addem wrote:

je li to problem što su registrirane u mostaru.

a što fahro nije digao glas kada su prošle godine sve banke osim unicredit podigle kamate
zato sto je on i njegova ljiga od firme tek sada dobila obavijest da su mu skocile kamate. pa ko biva on brani narod. j.... se njega za narod . reaguje zbog svoje guzice. a ona novinarska ljiga od s.h. ga dovela u studio da bi opet utemeljitelj avaza :lol: :lol: :lol: opet malo opalio po SDP i selimovicima. senade prodo si se za male pare.
fixer

#370 Re: CD i Senad

Post by fixer »

otherside wrote:
musac wrote:E ljudi, nedavno je na CD-u emitovan neki prilog od neke dijasporske bosanske ko-fol televizije i njihove emisije gdje se javljaju gledaoci... ja sam plakao od smijeha. Ono dijele kao nagradu digitron i tako neka sranja. Zna li neko ima li to negdje pogledati na netu?
evo ti uzivaj:
wtf! sta je ovo majko draga :D :D :D :D
HAVANA

#371 Re: CD i Senad

Post by HAVANA »

fixer wrote:
otherside wrote:
evo ti uzivaj:
wtf! sta je ovo majko draga :D :D :D :D

:shock:
Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ovo boliiiiii :lol: :lol: :lol:
MegaherAca a bosanski pisac iz bosne i hercegovine... :-) :lol:
otherside

#372 Re: CD i Senad

Post by otherside »

al' ona hamsha je meni najbolja :D
pjevac iz bih-musa cazim catic :lol:
fixer

#373 Re: CD i Senad

Post by fixer »

HAVANA wrote:
:shock:
Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ovo boliiiiii :lol: :lol: :lol:
MegaherAca a bosanski pisac iz bosne i hercegovine... :-) :lol:
sjo sto pomoze? hahahha
in33sa

#374 Re: CD i Senad

Post by in33sa »

Pitanje stoji ispod naseg... nase... ispod ekrana :D
*mima*

#375 Re: CD i Senad

Post by *mima* »

kakavdanakneiskustvu wrote:
mima wrote:A sta ima lose u tome sto im skresa u lice? Lazu narod javno i treba da mu gladi m...

a avaz kao ne laže,aha

Naravno da laze....najvise....ali ne vidim nista lose sto je Fahro onako reagovao......naravno da je on pogodjen jer ima velike kredite.....
Post Reply