Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa s nama se nikad ne zna u kom pravcu ce se tema razvijati...pocelo s pipkanjem...pa silent odlucio mastu ukljuciti a ja mu pomazem da me izmasta kako treba
Lace wrote:pa s nama se nikad ne zna u kom pravcu ce se tema razvijati...pocelo s pipkanjem...pa silent odlucio mastu ukljuciti a ja mu pomazem da me izmasta kako treba
photo wrote:ali ne ono da odete u wc pa obavite posao, vec sjedeci na stolici, sakriveni ispod stola, dok su vam vrata od kancelarije zatvorena ili otvorena, da li ste primjetili da vas je neko skontao i slicno.
Degutantna tema ali evo, odgovoricu. DA! Pipam se skoro pa stalno, ne moram cak ni staviti ruku i u dzep :D. Kolege misle da se cesem ispod pazuha, a ja zapravo...hm... :D odrzavam vatru :D:D:D:D
i meni se kad kad zgurdumi tražim gdje bi ga otresao taman nađem pogodno mjesto naidže mi šefica pa jadan moram njoj pustiti da dovrši što sam ja počeo i opet ljutito me gleda iveli ti ona meni derime derime derime