A ides li u Prijepolje?
Ustvari, haj na chat, ruzice nas
Pa Operu, naravno. Zašto da koristim najgori browser na svijetu, Internet Explorer? Zapravo, sve i da hoću, taj browser ne radi na mom operativnom sistemu. Mrzim web stranice napisane isključivo za glupi Explorer, kad postoje standardi, koje razumiju svi browseri.irfan2 wrote:hm slazem se
sto se tice druge poruke:koji brovzer koristis
ja sam imo problema sa operom(i to samo sa ovom stranicom) i sad koristim internet explorer
Bravo!meridiyan wrote: ↑01/12/2022 00:08![]()
"""""-
_
---U Cazinu kao "Streliste", stadion, alinac, trebaju biti zasticena policijom po noci da raja moze bez brige po noci obavljati poso. Ja kad vako nekad pokupim koju zensku i odem na streliste da malo maslacim, uvjek se nadju nekakava djeca il klipani i dodju viriti sta mi to radimo.
--Meni ona djeca bog im majku jebo dvi gume isikli,moro curu na felgama kuci vozti,pa citavu slatinu dol probudjo,a kad sta hoce ona se tu noc ukrala kroz prozor i dosla kod mene ajjjjjjj mati!
Ja taman je dotjero dol pred kucu kad joj caca izleti bog ga jebo,nolkog cojka jos nevidjade a sikira jos veca!
Joj ljudi sasro sam se !
Ja sam puko bjezati dol kroz one Sljive,sav se izgrebo, i letim ja nako ,srljam navrat nanos kad ti odjednom Hazim mumin predmene,poso i on ukurvanje i tako veli on meni sine djeces reko cuti bog te nejebo eto cojka,veli jel to oaj velki od one moje nove cojk ,reko taj sine,uh veli nebo te nejeblo a ja kod zene mu poso, sjedaj,reko djecemo,veli kod unprofora dol u coralice,reko stacemo dol,kaze ma mater mu jebem i njemu i sikiri dol nam nesmi nista! """"