CANE CORSO CORSO SEMIZ KI-MA
Moderator: anex
-
spirkebn
#26 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
AMBA CORSO IMPERIJUM 20 MJESECI

-
zonbirile
#29 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
ako ikad ti bude problem sa štencom viška iz legla,računaj na mene,bio bih zahvalan.
-
bars
#32 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Bas je lijepa svaka cast
- Clinton
#33 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Za ovog psa samo reći da je prelijep je mala riječ... ona je nešto čega se čovjek ne može nagledati svojim očima... prelijepa je, presavršena... izaziva strahopoštovanje i divljenje... svaka čast uzgajivaču.
Ja sam veliki fan ove rase... ako bude jedan ovako prelijep psić za poklon.. imajte me u vidu
Ja sam veliki fan ove rase... ako bude jedan ovako prelijep psić za poklon.. imajte me u vidu
-
spirkebn
#34 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Clinton wrote:Za ovog psa samo reći da je prelijep je mala riječ... ona je nešto čega se čovjek ne može nagledati svojim očima... prelijepa je, presavršena... izaziva strahopoštovanje i divljenje... svaka čast uzgajivaču.
Hvala na ovako lijepim rijecima za Ambu i uopste za Canee Corso.
-
Husein_Captain
#36 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
jako sam zainteresovan za ovu rasu! moze li mi neko reci koja je cijena stenca, i postoji li mogucnost nabavke u BiH?
- erni3
#37 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
500 km ti je realna cijena s kojom bi prosao, a nemoj se iznenaditi ako nadjes nesto sta kosta 1000 km...Husein_Captain wrote:jako sam zainteresovan za ovu rasu! moze li mi neko reci koja je cijena stenca, i postoji li mogucnost nabavke u BiH?
-
amater1981
#38 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Ženka izgleda vrhunski što se da i vidjeti,ali po meni pohvale idu odgaivaču koji je izgleda puno uložio u nju i samo izvođenje na izložbe je veliki trud svaka čast na zajedničkom uspijehu....
-
biga
#39 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
fakat je prelijep pas, i blage je naravi! kod mene na Vojničkom (Sarajevo) ima lik mužjaka, koji se ljetos hlano igrao s mojim sinom koji je tad imao 18 mjeseci!!!! sve pohvale, za izgled i za narav!!!!
- Cholina_Lokica
#40 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Pato bi to biobiga wrote:fakat je prelijep pas, i blage je naravi! kod mene na Vojničkom (Sarajevo) ima lik mužjaka, koji se ljetos hlano igrao s mojim sinom koji je tad imao 18 mjeseci!!!! sve pohvale, za izgled i za narav!!!!
- tinchy
#41 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Cholina_Lokica wrote:Pato bi to biobiga wrote:fakat je prelijep pas, i blage je naravi! kod mene na Vojničkom (Sarajevo) ima lik mužjaka, koji se ljetos hlano igrao s mojim sinom koji je tad imao 18 mjeseci!!!! sve pohvale, za izgled i za narav!!!!
Pato je čak faca i na forumu
-
przina
#42 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Pato je kao maca 
- DadoHacked
#43 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Pato je vrh 

A ima jos jedan u Vojnickom, doduse ovo su slike kada je tek bio mali, sada je vec malo veci

Maximus

A ima jos jedan u Vojnickom, doduse ovo su slike kada je tek bio mali, sada je vec malo veci
Maximus

-
spirkebn
#44 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Pozdrav za sve
Nisam odavno svracao na forum, vidim da sam propustio par postova.
Spominjete igranje sa djecom, cane corso prosto obozava djecu, u sledecem postu cu vam postaviti sliku mog sina u kotilici sa kujom, nekoliko sati posle kocenja kuje, sto vam govori o karakteru cane corsa.
Jedno stene od Ambe je prodato u Sarajevo, sad zivi negdje u blizini Markala.
Amaterr 1981 - u ovu kuju sa slika je ulozeno mnogo mnogo novaca i truda ona ima preko 30 titula u okolnim drzavama, ljetos je postala ponosna majka 7 stenadi, na sta sam ja posebno ponosan.
Spominjete igranje sa djecom, cane corso prosto obozava djecu, u sledecem postu cu vam postaviti sliku mog sina u kotilici sa kujom, nekoliko sati posle kocenja kuje, sto vam govori o karakteru cane corsa.
Amaterr 1981 - u ovu kuju sa slika je ulozeno mnogo mnogo novaca i truda ona ima preko 30 titula u okolnim drzavama, ljetos je postala ponosna majka 7 stenadi, na sta sam ja posebno ponosan.
-
spirkebn
#45 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Neposredno posle kocenja kuje...

-
spirkebn
#46 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Par fotografija stenaci kad su bili mali

-
amater1981
#47 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Iskreno nisam ni sumnjao to se odmah i vidjelo,ja živim u blizini markala i vidim da jedan čovjek vodi štene od možda nekih 5 mjeseci lijep stenac kupirane uši, non stop je aktivan e sada dali je to taj štenac neznam??spirkebn wrote:Pozdrav za sve
Kako god trud se vidi samo naprijed
-
spirkebn
#48 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
Pa sigurno je to to stene, sad ima 6 mjesci, crne boje i kupirano je.
-
spirkebn
#49 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
A ovo je jedna malecka koja ostaje u nasoj odgaivacnici Barbi Corso Semiz Ki-Ma

A na ovoj slici je sa usima.

A na ovoj slici je sa usima.

- slobodni armirach
#50 Re: CANE CORSO ( AMBA CORSO IMPERIJUM )
radim box za jednog muzjaka,
puno srece i uspjeha u radu odgajivacima!
puno srece i uspjeha u radu odgajivacima!