Camija Alija Izzetbegovic opened in Istanbul

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Istanbul

Post by Istanbul »

u_prolazu2 wrote: There are 3 nations in Bosnia-Herzegowina - Bosniaks, Serbs and Croats. I assume you are talking about Bosniaks. Turkey is a NATO member and can not attack any country without permission of NATO. Especially not european countries. If a little violentjack will sleep better now its o.k. - otherwise, please stop talking bullshit on this forum.
you are funny :)

did i write the word "attack" in anywhere of my post ;)
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

Istanbul wrote:
you are funny :)

did i write the word "attack" in anywhere of my post ;)

"If they attack according to our new defense strategies they will find Turkey near you..... "
Turkey was here long time ago and nobody will ever "find Turkey near here" - take care about your own country. Open the "alija izetbegovic" mosque and street somewhere there. That man is almost accused as war criminal. Only death saved him from prison.
Nebo iznad Sa

Post by Nebo iznad Sa »

Rahmetli Alija Izetbegovic has played mayor role in a fight for B&H independence. Toghether with honest people we succeded and B&H is independent country nowadays.

This fact is problem for minority in Bosnia. http://www.bosnjaci.net/foto/Buturovice ... ja_big.jpg

http://www.c6.org/toogle/index.php?phrase=bosnia :)
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

Nebo iznad Sa wrote:Rahmetli Alija Izetbegovic has played mayor role in a fight for B&H independence. Toghether with honest people we succeded and B&H is independent country nowadays.

This fact is problem for minority in Bosnia. Image

http://www.c6.org/toogle/index.php?phrase=bosnia :)
50% of population and two constitutive nations are not minority !
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

there are more objective web-sites:

http://encyclopedia.thefreedictionary.c ... erzegovina
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

a tu fino pise:
More than 95% of population of Bosnia and Herzegovina belongs to one of its three constitutive nations: Bosniaks, Croats and Serbs. The term constitutive refers to the fact that these three nations are explicitely mentioned in The Constitution, and that none of them can be considered a minority or immigrant.

p.s.
SVI KOJI OVO NE RAZUMIJU FAKAT SE TREBAJU VRATITI U OSNOVNU SKOLU !!!
vidi ope nas na 2 mjestu :lol:
sekiracija1

#82 Re: Camija Alija Izzetbegovic opened in Istanbul

Post by sekiracija1 »

Koliko se moze vidjeti sa ove slike :-)
Ovo je svako sebi po komad pa vi narode hajte onda vama ce Bog pomoci. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nebo iznad Sa

Post by Nebo iznad Sa »

You have probably forgot the fact that two of three nations you mentioned have already voted in 1992. for BiH independence and it can not be denied so easily. :D
sekiracija1

#84 Re: Camija Alija Izzetbegovic opened in Istanbul

Post by sekiracija1 »

[quote="Istanbul"]30 July 2004
Image

ocito nema sta :lol:
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

Nebo iznad Sa wrote:You have probably forgot the fact that two of three nations you mentioned have already voted in 1992. for BiH independence and it can not be denied so easily.
where did I say that?
do not change the topic now - you are talking about Croats and Serbs as minority, since 99,9999% Croats and Serbs agree that mr. Alija Izetbegovic was a war criminal.
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

u_prolazu2 wrote:
Nebo iznad Sa wrote:You have probably forgot the fact that two of three nations you mentioned have already voted in 1992. for BiH independence and it can not be denied so easily.
where did I say that?
do not change the topic now - you are talking about Croats and Serbs as minority, since 99,9999% Croats and Serbs agree that mr. Alija Izetbegovic was a war criminal.
aman, pa na drugim temama se zezam na racun tvoje nepismenosti u maternjem jeziku, a ti engleski razvaljujes, ko da ti je on maternji...da nisi onaj Srbin iz Kanade sto se predstavlja za Hrvata, kao sto neki tvrde? :D je li govoris o 99,9999% emigracije u Kanadu nakon II svjetskog rata? :D ...ili si svevremen, a ne neki privremen prolaznik, pa imas stotine godina vremena da sa svakim Srbinom i Hrvatom (iz BiH, naravno, ne samo Kanade) popricas i upitas ga za misljenje? tih 0,0001 garant isto misle, samo su gluhonijemi, pa ti nisu mogli potvrdno odgovoriti...a i lakse je zaokruziti na 100% kad se vec govori u ime citavog naroda...znas, nije to 0,0001% vrijedno toga da ne kazes "svi Srbi" i "svi Hrvati"
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

LudoALudjiJA wrote: pa na drugim temama se zezam na racun tvoje nepismenosti u maternjem jeziku, a ti engleski razvaljujes, ko da ti je on maternji...da nisi onaj Srbin iz Kanade sto se predstavlja za Hrvata, kao sto neki tvrde? :D je li govoris o 99,9999% emigracije u Kanadu nakon II svjetskog rata? :D ...ili si svevremen, a ne neki privremen prolaznik, pa imas stotine godina vremena da sa svakim Srbinom i Hrvatom (iz BiH, naravno, ne samo Kanade) popricas i upitas ga za misljenje? tih 0,0001 garant isto misle, samo su gluhonijemi, pa ti nisu mogli potvrdno odgovoriti...a i lakse je zaokruziti na 100% kad se vec govori u ime citavog naroda...znas, nije to 0,0001% vrijedno toga da ne kazes "svi Srbi" i "svi Hrvati"
ovo postaje pomalo dosadno - imas drugih pitanja za odgovore. ne, nisam srbin iz kanada. sto vise, nisam uopce srbin i nisam uopce s engleskog govornog podrucja, a mogu ti pisati i na spanjolskom, njemackom, talijanskom....pa ti sad odaberi....a sto i srbi i hrvati u bih misle ti je jako dobro poznato! kao i nama sto misle bosnjaci.
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

u_prolazu2 wrote:ovo postaje pomalo dosadno - imas drugih pitanja za odgovore. ne, nisam srbin iz kanada. sto vise, nisam uopce srbin i nisam uopce s engleskog govornog podrucja, a mogu ti pisati i na spanjolskom, njemackom, talijanskom....pa ti sad odaberi....a sto i srbi i hrvati u bih misle ti je jako dobro poznato! kao i nama sto misle bosnjaci.
prevazisao si sva moja ocekivanja...mislio sam da se radi udvojenoj (srpskoj i hrvatskoj) licnosti...medjutim, kod tebe je licnost podijeljena na srpsku, hrvatsku, spansku, njemacku i talijansku...da si pacijent, to sam znao, ali da si toliko bolestan-to stvarno nisam

por favor, jose armando :D :D
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

LudoALudjiJA wrote:
u_prolazu2 wrote:ovo postaje pomalo dosadno - imas drugih pitanja za odgovore. ne, nisam srbin iz kanada. sto vise, nisam uopce srbin i nisam uopce s engleskog govornog podrucja, a mogu ti pisati i na spanjolskom, njemackom, talijanskom....pa ti sad odaberi....a sto i srbi i hrvati u bih misle ti je jako dobro poznato! kao i nama sto misle bosnjaci.
prevazisao si sva moja ocekivanja...mislio sam da se radi udvojenoj (srpskoj i hrvatskoj) licnosti...medjutim, kod tebe je licnost podijeljena na srpsku, hrvatsku, spansku, njemacku i talijansku...da si pacijent, to sam znao, ali da si toliko bolestan-to stvarno nisam

por favor, jose armando
Image
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

u_prolazu2 wrote: Image
slika odnosa tvog srpskog i hrvatskog identiteta...doduse, zastarjela koju godinu...sad su glavni likovi u Go West :D :D
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

Image

mog odnosa s takvima kao sto si ti !
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

u_prolazu2 wrote:Image

mog odnosa s takvima kao sto si ti !
vrijeme radnje: skorasnje
mjesto radnje: um shizofrenicara
radnja: srpsko-hrvatski dijalog
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

Image
violentjack

Post by violentjack »

Dont mind him..i never mentioned word ATTACK.>

.But u prolazu is very complexed guy..He is always trying to get his anti-muslim agenda ..and you or me are just part of his enemy list.. :roll:
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

ja hajvana, majko draga :D :D
cool

Post by cool »

LudoALudjiJA wrote:
Ne opterecuj se puno ovim glupostima.
Ovom slikom, nitit ti je sta suknuo, niti bi trebao biti tvoj nivo da odgovaras na svaku glupost koju neko lupa po ovom forumu.
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

cool wrote:
LudoALudjiJA wrote:
Ne opterecuj se puno ovim glupostima.
Ovom slikom, nitit ti je sta suknuo, niti bi trebao biti tvoj nivo da odgovaras na svaku glupost koju neko lupa po ovom forumu.
cool, ne brini, stay cool :)
tacno znam ko je kome i koliko suknuo, a Boga mi me dijalog sa njim jako uveseljava i svaki njegov post i moj odgovor mi predstavljaju nemalo zadovoljstvo
cool

Post by cool »

LudoALudjiJA wrote: cool, ne brini, stay cool :)
tacno znam ko je kome i koliko suknuo, a Boga mi me dijalog sa njim jako uveseljava i svaki njegov post i moj odgovor mi predstavljaju nemalo zadovoljstvo
:wink:
violentjack

Post by violentjack »

:D Otprilike mogu da mislim ko je iza nika xviolentjack. :D
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

violentjack wrote::D Otprilike mogu da mislim ko je iza nika xviolentjack. :D
e vidis ja nisam !
100%
Post Reply