..čujotherside wrote:Opca Bolnica je bolnica bez duhanskog dima i nigdje nije dozvoljeno pusenje.astrid wrote:Ma,prije nekoliko godina.....Vjerovatno se sad stanje popravilo.Bar se nadam.Agnese wrote:![]()
kad je to bilo, trebala si prijaviti dr.Nakasu?
bruka i sramota - KCUS DIP Sarajevo
Moderator: anex
- astrid
#26 Re: bruka i sramota - KCUS DIP Sarajevo
- otherside
#27 Re: bruka i sramota - KCUS DIP Sarajevo
Stilicka wrote:... a one su uhvatile priliku jadnice, odrpane, dodju, sa 10 kila pudera, 5 kila maskare i kreona i ruza u bolnicu, halo pa nisi dosla na photo shuting vec u bolnicu
- otherside
#28 Re: bruka i sramota - KCUS DIP Sarajevo
ocito da se ne podrazumijeva i da se treba proglasiti.žulijan asanž wrote: a ostale bolnice nisu bolnice bez duhanskog dima?
to neko treba da proglasi neku bolnicu kao ustanovu bez duhanskog dima????????????????????????????????
ne znam bil se smijao ili plakao
pa valjda se podrazumijeva da je svaka bolnica ustanova bez duhanskog dima
KBC Dubrava u Zagrebu ima na kapiji oznaku da je "bolnica bez duhanskog dima"
tamo se niko ne iscudjava...
-
gilbert
#29 Re: bruka i sramota - KCUS DIP Sarajevo
Ma kome je to naskodilo malo dima ?
Pa sta ako zene dodju nasminkane u nocnu , mozda su slobodne nikada neznaju kada ce naici princ iz bajke.
Pa sta ako zene dodju nasminkane u nocnu , mozda su slobodne nikada neznaju kada ce naici princ iz bajke.
-
TRANCE
#30 Re: bruka i sramota - KCUS DIP Sarajevo
Klinika za očne bolesti?Religious Fantastic wrote:![]()
![]()
![]()
Jesam, zao sam...ali uvijek se moram nasmijati kada se ljudi čude i šokiraju ovakvim stvarima. Davno sam shvatio da živimo u rektumu Evrope (u svakom polju), a ako se ovako nastavimo razvijati imamo šanse da se takmičimo i na svjetskom nivou. Ova sličica ispod je napravljena u četvrtak prošle sedmice. Imaš 1 put da pogađaš gdje![]()