broj telefona

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#226 Re: broj telefona

Post by Dado dijasporitus »

otherside wrote:
Meshtar wrote:
Dado dijasporitus wrote:Ja nazvao i svasta se desilo :D . Kontam da bivsa nije možda mislila da cemo biti samo kolege.
Testiraj se na triper :D
Uuuuu... to bi bilo lukavo :D

Provjereno. Nalazi čisiti kao suza :D . Posrijedi je možda puno gora osveta :D
BarbaDue

#227 Re: broj telefona

Post by BarbaDue »

Moonlight & Magnolia wrote:
BRCAK27 wrote:Eh da i ja dam svoj komentar,,ova fora sa brojevima je meni jako dobar stos,naravno ako upali !
Sjetih se jedne situacije gdje mi se sviđala jedna djevojka ,neznam zasto ali sam se bojao da joj priđem,ma bila je ljepša ,ono djevojka kao sa naslovnice(a možda sam samo tako mislio) elem ,jedan dan ja nju vidim u autobusu i tako dan po dan,svaki put isto mjesto ,na svoj nacin saznam kako se zove i pošaljem joj buket ruza ,naravno sa brojem tel, da mi se javi ako ima ikakve sanse ,pucao ja na romantiku ,rekoh ruze ,i ti fazoni kad ono ćorak ,djevojka voli motore ,partye itd ruze opšte nevoli a obleka je bila radi radnog mjesta ,u dusi rokerka...
Kako god dobih sms zahvale i objasnjenje uz odbijenicu, i naravno Izbijenih 30 KM za ruze ,no sve u svemu bilo je to ipak simpaticno ,vrijedilo je pokusat !

Usput dobih ideju kako da se slihtam djevojkama po Busu hehehe ionako brojeve na displeju mogu vidjet iz aviona , znaju to oni koji imaju Samsung :P

Pozdrav
Upoznah i ja lika jednom tako, preko neta, mislim dok je jos mIRC bio i mislim da smo otisli na kafu jednom bez da smo razmijenili telefone. Nakon nekoliko dana dolaze mi ruze na posao sa ceduljicom "You will never walk alone"...i dan danas mi nije jasno sta je pjesnik htio da kaze time...mislim uljudno sam se zahvalila, vidjeli smo se i poslije ali poruka mi nikad nije bila jasna :D :D
Ne znam da li je tip jos sa tobom u vezi? Ako jeste imalo je smisla? Valjda si mu se toliko svidjela da je cova skonto da te nikad nece napustiti, cak i kada hodas sama!

Ako nije sa tobom, bila je to samo jedna obicna fraza!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#228 Re: broj telefona

Post by mIRCerka »

Dado dijasporitus wrote:Provjereno. Nalazi čisiti kao suza :D . Posrijedi je možda puno gora osveta :D
da te natjera da se zaljubis u nju i da te onda ostavi?
Meshtar

#229 Re: broj telefona

Post by Meshtar »

Provjereno. Nalazi čisiti kao suza :D . Posrijedi je možda puno gora osveta :D[/quote]

Možda te snimala pa sad prodaje tvoju sliku u orgazmičkom zanosu na raznoraznim xxx stranicama za 4,59 eura po komadu :D
Možda te udarila tajnim šogun udarcem pa će ti chuna otpasti za 17 mjeseci :D
Možda je bila trudna pa sad tebi smješta klinca pred vrata :D
otherside

#230 Re: broj telefona

Post by otherside »

Dado dijasporitus wrote:Provjereno. Nalazi čisiti kao suza :D . Posrijedi je možda puno gora osveta :D
Da nije musko nakon operativnog zahvata promjene spola? :? :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#231 Re: broj telefona

Post by mIRCerka »

:lol: bile dvije serije, Sopranos, pa nastade Serranos, sad nastaje Forumanos...
otherside

#232 Re: broj telefona

Post by otherside »

Meshtar wrote:Možda te snimala pa sad prodaje tvoju sliku u orgazmičkom zanosu na raznoraznim xxx stranicama za 4,59 eura po komadu :D
:lol: Moje postovanje veliki Meshtre :D ovakvi argumenti su vrijedni divljenja :D
Meshtar

#233 Re: broj telefona

Post by Meshtar »

U stvari ona mu je dala svoj novi broj pa se preobukla u drugu ženu, tako da je na kraju lik spavao sa svojom ženom dva puta umišljajući da je fucker, a u stvari je bilo kao da igraš golfa stalno na istu rupu, samo je podloga drugačija :D
Dr.Cuddy

#234 Re: broj telefona

Post by Dr.Cuddy »

Image

vidju zgodnog momka, radi covjek experiment sa youtube-om da vidi koliko ce ga ljudi iz cijelog svijeta zvat, 'nako! dosad je dobio pozive osim iz USA, iz Tajlanda, Japana i Juzne Afrike :lol: :lol: :lol:
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#235 Re: broj telefona

Post by Dado dijasporitus »

otherside wrote:
Meshtar wrote:Možda te snimala pa sad prodaje tvoju sliku u orgazmičkom zanosu na raznoraznim xxx stranicama za 4,59 eura po komadu :D
:lol: Moje postovanje veliki Meshtre :D ovakvi argumenti su vrijedni divljenja :D
Ako je ova prva onda cu tražiti mojih 50% zarade. :D

Kreativno nema šta :thumbup:
otherside

#236 Re: broj telefona

Post by otherside »

Dado dijasporitus wrote:
otherside wrote:
Ako je ova prva onda cu tražiti mojih 50% zarade. :D

Kreativno nema šta :thumbup:
S drugom i trecom neces hajrovati.
desireable

#237 Re: broj telefona

Post by desireable »

Ja ne tražim broj ja samo dajem :D
Post Reply