Ja se drzim one stare budističke - sreća, vjetar i žena ne traju dugo
broj telefona
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
d2
#201 Re: broj telefona
Čovjek je u brojnim tekstovima koji savjetuju muskarce procitao da uvijek treba biti misteriozan ako zelis da zadrzis paznju zene pa u skladu s tim - you will never walk alone 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#202 Re: broj telefona
dobra ti ta budisticka,ja se ipak drzim nase staro narodne"use,nase i poda se"

- seln
#203 Re: broj telefona
Nja, nja, nja.....evo citam i nista mi nije jasno. Kako dobiti broj telefona....cemu?
Ja prvo zbarim, a telefon mi dodje samo da dogovorim sljedeci sudar (mislim, past time....na dozivotnoj sam).
Ja prvo zbarim, a telefon mi dodje samo da dogovorim sljedeci sudar (mislim, past time....na dozivotnoj sam).
-
BRCAK27
#204 Re: broj telefona
Ma to žicanje broja sluzi onda kad treba nije dostupna...kada je nepoznamo ...nismo u kaficu ,disku itd ...kako god i ja se nadam dozivotnoj akobogda hehehseln wrote:Nja, nja, nja.....evo citam i nista mi nije jasno. Kako dobiti broj telefona....cemu?
- Pikova-dama
#205 Re: broj telefona
Htio je da ti kaze da navija za Liverpool...to je njihova himna pa mozda nista drugo nije znao:)Moonlight & Magnolia wrote:Upoznah i ja lika jednom tako, preko neta, mislim dok je jos mIRC bio i mislim da smo otisli na kafu jednom bez da smo razmijenili telefone. Nakon nekoliko dana dolaze mi ruze na posao sa ceduljicom "You will never walk alone"...i dan danas mi nije jasno sta je pjesnik htio da kaze time...mislim uljudno sam se zahvalila, vidjeli smo se i poslije ali poruka mi nikad nije bila jasnaBRCAK27 wrote:Eh da i ja dam svoj komentar,,ova fora sa brojevima je meni jako dobar stos,naravno ako upali !
Sjetih se jedne situacije gdje mi se sviđala jedna djevojka ,neznam zasto ali sam se bojao da joj priđem,ma bila je ljepša ,ono djevojka kao sa naslovnice(a možda sam samo tako mislio) elem ,jedan dan ja nju vidim u autobusu i tako dan po dan,svaki put isto mjesto ,na svoj nacin saznam kako se zove i pošaljem joj buket ruza ,naravno sa brojem tel, da mi se javi ako ima ikakve sanse ,pucao ja na romantiku ,rekoh ruze ,i ti fazoni kad ono ćorak ,djevojka voli motore ,partye itd ruze opšte nevoli a obleka je bila radi radnog mjesta ,u dusi rokerka...
Kako god dobih sms zahvale i objasnjenje uz odbijenicu, i naravno Izbijenih 30 KM za ruze ,no sve u svemu bilo je to ipak simpaticno ,vrijedilo je pokusat !
Usput dobih ideju kako da se slihtam djevojkama po Busu hehehe ionako brojeve na displeju mogu vidjet iz aviona , znaju to oni koji imaju Samsung![]()
Pozdrav![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
- Zox
#207 Re: broj telefona
Zdravo, ja sam Zox, po zanimanju sam pisac. Pisem telefonski imenik, pa ako bi mi mogla dati svoj broj da pocnem 
- Pasiflora
#208 Re: broj telefona
I nazvao jeeeeee!!!!!! Sretan brak godinama (i duze)!mIRCerka wrote:
Slicica je preslatka
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#209 Re: broj telefona
Meni su drazi na ovim vrucinama pingvini od mircerkinih krznasa

-
Zhaba
#210 Re: broj telefona
dok sam radila za taljane sam cesto dobila broj telefona. Treba ti broj za papire pa ti dobaci "ne ljutim se ako ces me nazvati da pijemo kahvu"
onda cesto situacija da papir zakaci za auto i samo broj na njemu
jedan je napisao nesto kao "vidim da si nasa...pa eto mogli bi se upoznati da nam ne bude dosadno i broj"
ja svoj svakako ne djelim na prvi pogled
onda cesto situacija da papir zakaci za auto i samo broj na njemu
jedan je napisao nesto kao "vidim da si nasa...pa eto mogli bi se upoznati da nam ne bude dosadno i broj"
-
mIRCerka
#211 Re: broj telefona

jeS to meni reko?
PS kikimiki, ima li te?
- karanana
#212 Re: broj telefona
hm, cudno. a ja cim sam tebe na ovoj slicici vidio, dakle na prvi pogled, odmah bi ti dao svoj broj telefona.Zhaba wrote:dok sam radila za taljane sam cesto dobila broj telefona. Treba ti broj za papire pa ti dobaci "ne ljutim se ako ces me nazvati da pijemo kahvu"![]()
onda cesto situacija da papir zakaci za auto i samo broj na njemu![]()
jedan je napisao nesto kao "vidim da si nasa...pa eto mogli bi se upoznati da nam ne bude dosadno i broj"![]()
![]()
-
Zhaba
#213 Re: broj telefona
ti ko taljanekaranana wrote:hm, cudno. a ja cim sam tebe na ovoj slicici vidio, dakle na prvi pogled, odmah bi ti dao svoj broj telefona.Zhaba wrote:dok sam radila za taljane sam cesto dobila broj telefona. Treba ti broj za papire pa ti dobaci "ne ljutim se ako ces me nazvati da pijemo kahvu"![]()
onda cesto situacija da papir zakaci za auto i samo broj na njemu![]()
jedan je napisao nesto kao "vidim da si nasa...pa eto mogli bi se upoznati da nam ne bude dosadno i broj"![]()
![]()
- texel
#214 Re: broj telefona
Da nije ovaj 

-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#215 Re: broj telefona
Ja sam jedan broj dobio preko bivse supruge. Jos kontam da li mi je bio proslijedjen sa preporukom

-
mIRCerka
#216 Re: broj telefona
pa jesi li nazvao i sta je bilo?Dado dijasporitus wrote:Ja sam jedan broj dobio preko bivse supruge. Jos kontam da li mi je bio proslijedjen sa preporukom![]()
- otherside
#217 Re: broj telefona
Eh...zavisi kako si se pokazao kod bivseg poslodavcaDado dijasporitus wrote:Ja sam jedan broj dobio preko bivse supruge. Jos kontam da li mi je bio proslijedjen sa preporukom![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#218 Re: broj telefona
u idealnom svijetu, bez kompleksa, nacin ne bi trebo bitan, sve dok je ispunjena svrha stupanja u kontakt i barenja s nekim s ciljem obostrane satisfakcije s opcijom na vise
-
mIRCerka
#219 Re: broj telefona
mozda je to osveta bivse, sta znasotherside wrote:Eh...zavisi kako si se pokazao kod bivseg poslodavcaDado dijasporitus wrote:Ja sam jedan broj dobio preko bivse supruge. Jos kontam da li mi je bio proslijedjen sa preporukom![]()
- otherside
#220 Re: broj telefona
Sta? Da mu nabaci novu shemu...e dobra joj je osveta, sto se meni moji bivsi nece tako svetitimIRCerka wrote:mozda je to osveta bivse, sta znasotherside wrote:Eh...zavisi kako si se pokazao kod bivseg poslodavcaDado dijasporitus wrote:Ja sam jedan broj dobio preko bivse supruge. Jos kontam da li mi je bio proslijedjen sa preporukom![]()
-
mIRCerka
#221 Re: broj telefona
mozda je nova shema neka ko tuch teska osoba, pa se osveti oboma, jer da je njoj valjao, ne bi mu bila bivsa sadotherside wrote: Sta? Da mu nabaci novu shemu...e dobra joj je osveta, sto se meni moji bivsi nece tako svetiti
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#222 Re: broj telefona
Ja nazvao i svasta se desilomIRCerka wrote:pa jesi li nazvao i sta je bilo?Dado dijasporitus wrote:Ja sam jedan broj dobio preko bivse supruge. Jos kontam da li mi je bio proslijedjen sa preporukom![]()
- Meshtar
#223 Re: broj telefona
Testiraj se na triperDado dijasporitus wrote:Ja nazvao i svasta se desilomIRCerka wrote:pa jesi li nazvao i sta je bilo?Dado dijasporitus wrote:Ja sam jedan broj dobio preko bivse supruge. Jos kontam da li mi je bio proslijedjen sa preporukom![]()
. Kontam da bivsa nije možda mislila da cemo biti samo kolege.
- otherside
#224 Re: broj telefona
Uuuuu... to bi bilo lukavoMeshtar wrote:Testiraj se na triperDado dijasporitus wrote:Ja nazvao i svasta se desilo. Kontam da bivsa nije možda mislila da cemo biti samo kolege.
- Meshtar
#225 Re: broj telefona
Pošalje mu baju kroz drugog prenosnika, pa to se ni Sigourney Weaver u Alienu nije desilo a vidi šta je rodilaotherside wrote:Uuuuu... to bi bilo lukavoMeshtar wrote:Testiraj se na triperDado dijasporitus wrote:Ja nazvao i svasta se desilo. Kontam da bivsa nije možda mislila da cemo biti samo kolege.