broj telefona

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
njeka

#176 Re: broj telefona

Post by njeka »

d2 wrote:prijatelj je imao majicu na kojoj je pisalo

sex instruktor
prvi čas besplatan
i ispod telefon :)

Pa jesu li mu se javljali muškarci ili žene? Nije precizirao koga podučava!!! :lol: :lol: :lol:
Što se mene tiče ja se ne obazirem na takve (indirektne) načine slanja tel. brojeva! NE,nisam ufurana nego sam ćorava :shock:
d2

#177 Re: broj telefona

Post by d2 »

njeka wrote:
d2 wrote:prijatelj je imao majicu na kojoj je pisalo

sex instruktor
prvi čas besplatan
i ispod telefon :)

Pa jesu li mu se javljali muškarci ili žene? Nije precizirao koga podučava!!! :lol: :lol: :lol:
Što se mene tiče ja se ne obazirem na takve (indirektne) načine slanja tel. brojeva! NE,nisam ufurana nego sam ćorava :shock:
ne znam vala ko se javljao ali ozenio je zensko koliko znam :)
Kjajević Majko

#178 Re: broj telefona

Post by Kjajević Majko »

lolita_xx wrote:ma nista, nego sutra u trolu kad je guzva i pokusat cu ovo kao sto je ovaj frajer :D
mozda me neko i nazove :D
Vidimo se idem oko 11 do Skenderije. :wink:

P.S. povečaj font slabo vidim. :D
lolita_xx

#179 Re: broj telefona

Post by lolita_xx »

Kjajević Majko wrote:
lolita_xx wrote:ma nista, nego sutra u trolu kad je guzva i pokusat cu ovo kao sto je ovaj frajer :D
mozda me neko i nazove :D
Vidimo se idem oko 11 do Skenderije. :wink:

P.S. povečaj font slabo vidim. :D
udji u onaj za dobrinju :D
i stani na sredinu :D
i nemoj u 11, rano mi je, necu se stici spremiti :D
Kjajević Majko

#180 Re: broj telefona

Post by Kjajević Majko »

Žene i spremanje... :roll: Uvijek neki izgovori... :oops:
Navij sat i budi spremna. 8)

šifra: mali iz sredine :lol:
lolita_xx

#181 Re: broj telefona

Post by lolita_xx »

kako cu te prepoznati?? :D
Dr.Cuddy

#182 Re: broj telefona

Post by Dr.Cuddy »

d2 wrote:aha, lako se pamti, mali brojevi :)

sjecam se nove godine 1991-1992, elem pokupim ne znam ni ja kako djevojku na novoj godini i ono sad nakon nove godine idemo kuci, izasli iz tramvaja jos na stupu, hodamo po snijegu prema malti, divno jutro 1. januar, suncano... bas ono kako bi trebao izgledati 1. januar, pricamo i tako... dodjemo do njene zgrade, glup kakav jesam rekoh - pa eto, vidimo se. Srecom ona bi pametnija, kaze - a ne, ne, neces otici, daj ruku i napise mi svoj broj telefona na dlanu...
Najljepse dobiven broj telefona za sve ove godine :)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: pruži ručicu d2 :)
d2

#183 Re: broj telefona

Post by d2 »

:)
Irm@

#184 Re: broj telefona

Post by Irm@ »

sjecam se nove godine 1991-1992, elem pokupim ne znam ni ja kako djevojku na novoj godini i ono sad nakon nove godine idemo kuci, izasli iz tramvaja jos na stupu, hodamo po snijegu prema malti, divno jutro 1. januar, suncano... bas ono kako bi trebao izgledati 1. januar, pricamo i tako... dodjemo do njene zgrade, glup kakav jesam rekoh - pa eto, vidimo se. Srecom ona bi pametnija, kaze - a ne, ne, neces otici, daj ruku i napise mi svoj broj telefona na dlanu...
ajooooj...slatko :)
d2

#185 Re: broj telefona

Post by d2 »

Vezano za ovaj broj telefona... Prekinuli smo na pocetku rata jer se ona ispalila, a ja ostao. Tacnije tehnicki nismo prekinuli nego je ona otisla i to je bilo to... U pocetku dok su jos radili telefoni ja trcao do poste na Malti da nazovem, da se cujem sa njom, a i kasnije preko poruka crvenog krsta par puta sam se javljao, mozda je i ona odgovorila, ne sjecam se. Uglavnom postalo je jasno da to sto se desava nije nista privremeno i da smo tu gdje smo i sve to je potonulo u zaborav. Ona ostala da zivi tamo gdje je i otisla, ja ostao ovdje.

Rat zavrsio, jedno jutro 1996te se probudim i kazem sebi - ona je u Sarajevu ponovo. Bukvalno sam se probudio sa tim iako je nisam vidio ni cuo 4 godine. Pokusavam se sjetiti njenog broja ali kako 4 godine nisam imao telefon a nije ni ona bila tu nisam zvao taj broj tako da sam ga zaboravio. U tom momentu se sjetim toga da mi je napisala broj na ruku tog jutra, 1. januara, i sjetim se kako sam pogledao broj prije nego sam usao u tramvaj tada i sjetim se slike tog broja i mog dlana. Bukvalno sam vidio sebe kako gledam svoj dlan prije 4 godine i procitam tada sa dlana ponovo taj broj. Nazovem broj, javi se ona....

Kada si se vratila ?
Juce, kako si znao da sam tu ?
Ne znam, probudio sam se i znao sam da si tu...

Ostalo je lijepo prijateljstvo koje i danas traje iako ne zivi ovdje.
Dr.Cuddy

#186 Re: broj telefona

Post by Dr.Cuddy »

d2 wrote:Vezano za ovaj broj telefona... Prekinuli smo na pocetku rata jer se ona ispalila, a ja ostao. Tacnije tehnicki nismo prekinuli nego je ona otisla i to je bilo to... U pocetku dok su jos radili telefoni ja trcao do poste na Malti da nazovem, da se cujem sa njom, a i kasnije preko poruka crvenog krsta par puta sam se javljao, mozda je i ona odgovorila, ne sjecam se. Uglavnom postalo je jasno da to sto se desava nije nista privremeno i da smo tu gdje smo i sve to je potonulo u zaborav. Ona ostala da zivi tamo gdje je i otisla, ja ostao ovdje.

Rat zavrsio, jedno jutro 1996te se probudim i kazem sebi - ona je u Sarajevu ponovo. Bukvalno sam se probudio sa tim iako je nisam vidio ni cuo 4 godine. Pokusavam se sjetiti njenog broja ali kako 4 godine nisam imao telefon a nije ni ona bila tu nisam zvao taj broj tako da sam ga zaboravio. U tom momentu se sjetim toga da mi je napisala broj na ruku tog jutra, 1. januara, i sjetim se kako sam pogledao broj prije nego sam usao u tramvaj tada i sjetim se slike tog broja i mog dlana. Bukvalno sam vidio sebe kako gledam svoj dlan prije 4 godine i procitam tada sa dlana ponovo taj broj. Nazovem broj, javi se ona....

Kada si se vratila ?

Ovo je žešći prenos :D :D , kao da si živio u nekoj drugoj dimenziji te 4 godine rata :o i onda se vratio u onu svoju staru...pomalo freaky ali mi se sviđa ovaj narativ :thumbup: :thumbup:
d2

#187 Re: broj telefona

Post by d2 »

tnx, jedna od jako lijepih neobjasnjivih stvari koje su mi se desile u zivotu :mrgreen:
Irm@

#188 Re: broj telefona

Post by Irm@ »

Moonlight & Magnolia wrote:
d2 wrote:Vezano za ovaj broj telefona... Prekinuli smo na pocetku rata jer se ona ispalila, a ja ostao. Tacnije tehnicki nismo prekinuli nego je ona otisla i to je bilo to... U pocetku dok su jos radili telefoni ja trcao do poste na Malti da nazovem, da se cujem sa njom, a i kasnije preko poruka crvenog krsta par puta sam se javljao, mozda je i ona odgovorila, ne sjecam se. Uglavnom postalo je jasno da to sto se desava nije nista privremeno i da smo tu gdje smo i sve to je potonulo u zaborav. Ona ostala da zivi tamo gdje je i otisla, ja ostao ovdje.

Kada si se vratila ?

Ovo je žešći prenos :D :D , kao da si živio u nekoj drugoj dimenziji te 4 godine rata :o i onda se vratio u onu svoju staru...pomalo freaky ali mi se sviđa ovaj narativ :thumbup: :thumbup:
i meni :thumbup: podsjeca me na jednog bloggera ciji sam blog citala nekad... vishe ni ne znam kak se zvao... mozda i jesi taj :D :-D
d2

#189 Re: broj telefona

Post by d2 »

taj blog je obrisan i neka tako ostane :)
Irm@

#190 Re: broj telefona

Post by Irm@ »

heh... sjetih se i koji... :) a steta veeelika samo da znash ;-)
d2

#191 Re: broj telefona

Post by d2 »

znam, mozda se okolnosti promjene :) nekad :)
dlfo

#192 Re: broj telefona

Post by dlfo »

Mojoj jednoj prijateljici je lik prisao prije 4 godine u troli. Dao joj cjeduljicu na kojoj je bio napisan broj telefona, rekao: "Uradi s tim sta hoces" i ispario se.
Nazvala ga je i jos uvijek su u vezi. :)
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#193 Re: broj telefona

Post by Latina »

mIRCerka wrote:dok se vi shegachite, kiki u troli dezura da naidje ON da vidi zadnja tri broja...
:D :D

Epizoda 2 - Kako je @kiki-miki postala revizor ...
Latina

#194 Re: broj telefona

Post by Latina »

dlfo wrote:Mojoj jednoj prijateljici je lik prisao prije 4 godine u troli. Dao joj cjeduljicu na kojoj je bio napisan broj telefona, rekao: "Uradi s tim sta hoces" i ispario se.

Ja stvarno ne mogu nazvati nekoga ko mi na taj nacin utrapi broj telefona. Ako se ne mogu rijesiti lika, ukucam broj, ali ga nikad ne nazovem.

Lik koga je @anais opisala jeste hrabar, ali koliko sam mogla primijetiti, najhrabriji su oni koji nemaju mnogo sta ponuditi. Jednostavno idu po principu :"Ako upali, upali". Hvala, ali ne hvala.
anais_nin

#195 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

Latinica wrote:
dlfo wrote:Mojoj jednoj prijateljici je lik prisao prije 4 godine u troli. Dao joj cjeduljicu na kojoj je bio napisan broj telefona, rekao: "Uradi s tim sta hoces" i ispario se.

Ja stvarno ne mogu nazvati nekoga ko mi na taj nacin utrapi broj telefona. Ako se ne mogu rijesiti lika, ukucam broj, ali ga nikad ne nazovem.

Lik koga je @anais opisala jeste hrabar, ali koliko sam mogla primijetiti, najhrabriji su oni koji nemaju mnogo sta ponuditi. Jednostavno idu po principu :"Ako upali, upali". Hvala, ali ne hvala.
moje iskustvo srecom nije bilo takvo :D :) barem ne do sada....
takodje, srecom, nismo svi isti :) ko sta i koliko nudi i ono sto druga ocekuje varira od covjeka do covjeka (ili od zene do zene :))....
ja sam bila u situaciji u kojoj ne bih napustila drustvo u kojem sam bila ma ni da je Josip Broz usao na vrata :lol: :D i to je bilo ocigledno...jedna od tih veceri i slavlja :D iz moje perspektive ono sto je on uradio je bilo simpaticno, nenapadno, sa stilom.....ostavio mi je mogucnost izbora, dozvolio prostor da ostanem sa svojim drustvom, potrudio se da ostavi utisak, i u svakom slucaju uradio nesto konkretno, za razliku od vecine onih koji najcesce ne urade nista, tj ne kazu cak ni cao :) ili onaj mali broj vjesto ispraksanih koji za svaku djevojku imaju spremljenu istu pricu i iste fore, koji obicno imaju razradjen sistem kada, kome i kako da pridju :) ja takvim obicno kazem ne, hvala :D
anais_nin

#196 Re: broj telefona

Post by anais_nin »

jako lijepo d2 :)
BRCAK27

#197 Re: broj telefona

Post by BRCAK27 »

Eh da i ja dam svoj komentar,,ova fora sa brojevima je meni jako dobar stos,naravno ako upali !
Sjetih se jedne situacije gdje mi se sviđala jedna djevojka ,neznam zasto ali sam se bojao da joj priđem,ma bila je ljepša ,ono djevojka kao sa naslovnice(a možda sam samo tako mislio) elem ,jedan dan ja nju vidim u autobusu i tako dan po dan,svaki put isto mjesto ,na svoj nacin saznam kako se zove i pošaljem joj buket ruza ,naravno sa brojem tel, da mi se javi ako ima ikakve sanse ,pucao ja na romantiku ,rekoh ruze ,i ti fazoni kad ono ćorak ,djevojka voli motore ,partye itd ruze opšte nevoli a obleka je bila radi radnog mjesta ,u dusi rokerka...
Kako god dobih sms zahvale i objasnjenje uz odbijenicu, i naravno Izbijenih 30 KM za ruze ,no sve u svemu bilo je to ipak simpaticno ,vrijedilo je pokusat !

Usput dobih ideju kako da se slihtam djevojkama po Busu hehehe ionako brojeve na displeju mogu vidjet iz aviona , znaju to oni koji imaju Samsung :P

Pozdrav
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#198 Re: broj telefona

Post by mIRCerka »

besana wrote:Samo da pitam: ŠTA BI NA KRAJU? UZEŠEL SE ONO DVOJE S POČETKA PRIČE? :shock:
usla je u pogresan autobus i otisla u Semizovac...
:D

ja ynam lika kojem je ukraden novcanik, pa papiri i njegove viyitke iy novcanika raybacani bili, treba mu se javila, vidjeli se par puta i onda se ona vratila u Njemacku cini mi se...eto cuju se povremeno...
Latina

#199 Re: broj telefona

Post by Latina »

anais_nin wrote: ja sam bila u situaciji u kojoj ne bih napustila drustvo u kojem sam bila ma ni da je Josip Broz usao na vrata :lol: :D i to je bilo ocigledno...jedna od tih veceri i slavlja :D iz moje perspektive ono sto je on uradio je bilo simpaticno, nenapadno, sa stilom.....ostavio mi je mogucnost izbora, dozvolio prostor da ostanem sa svojim drustvom, potrudio se da ostavi utisak, i u svakom slucaju uradio nesto konkretno, za razliku od vecine onih koji najcesce ne urade nista, tj ne kazu cak ni cao :) ili onaj mali broj vjesto ispraksanih koji za svaku djevojku imaju spremljenu istu pricu i iste fore, koji obicno imaju razradjen sistem kada, kome i kako da pridju :) ja takvim obicno kazem ne, hvala :D
Nisam nista lose mislila.

Razmjenjujemo iskustva, a to moze biti samo ok.
Dr.Cuddy

#200 Re: broj telefona

Post by Dr.Cuddy »

BRCAK27 wrote:Eh da i ja dam svoj komentar,,ova fora sa brojevima je meni jako dobar stos,naravno ako upali !
Sjetih se jedne situacije gdje mi se sviđala jedna djevojka ,neznam zasto ali sam se bojao da joj priđem,ma bila je ljepša ,ono djevojka kao sa naslovnice(a možda sam samo tako mislio) elem ,jedan dan ja nju vidim u autobusu i tako dan po dan,svaki put isto mjesto ,na svoj nacin saznam kako se zove i pošaljem joj buket ruza ,naravno sa brojem tel, da mi se javi ako ima ikakve sanse ,pucao ja na romantiku ,rekoh ruze ,i ti fazoni kad ono ćorak ,djevojka voli motore ,partye itd ruze opšte nevoli a obleka je bila radi radnog mjesta ,u dusi rokerka...
Kako god dobih sms zahvale i objasnjenje uz odbijenicu, i naravno Izbijenih 30 KM za ruze ,no sve u svemu bilo je to ipak simpaticno ,vrijedilo je pokusat !

Usput dobih ideju kako da se slihtam djevojkama po Busu hehehe ionako brojeve na displeju mogu vidjet iz aviona , znaju to oni koji imaju Samsung :P

Pozdrav
Upoznah i ja lika jednom tako, preko neta, mislim dok je jos mIRC bio i mislim da smo otisli na kafu jednom bez da smo razmijenili telefone. Nakon nekoliko dana dolaze mi ruze na posao sa ceduljicom "You will never walk alone"...i dan danas mi nije jasno sta je pjesnik htio da kaze time...mislim uljudno sam se zahvalila, vidjeli smo se i poslije ali poruka mi nikad nije bila jasna :D :D
Post Reply