https://olx.ba/artikal/58394406semsasuljakovic wrote: ↑26/08/2025 12:16Gdje ovo ima kod nas kupiti? Google mi ne daje rezultate.
Brijanje
Moderator: anex
- dulekrele
#351 Re: Brijanje
- Better Man
#352 Re: Brijanje
Samo makazama skratim dlake dole. Ništa brijanje i izbrijavanje, to je čista glupost, a i sve te dlake imaju svoju svrhu.kabal1337 wrote: ↑10/06/2025 08:40 Probao sam ove sa vise zileta, samo iznerviraju. Uvijek se zacepe dlakama i kremom. Radije preferiram bic classic nego ove.
Gore u ameriki baremem imate izbor zileta za ok cijenu tipa personna i sl. Ovdje je Feather poprilicno skup.
A za ovaj philips one blade sam cuo da je super stvar kad se tek pojavio.
Pa obrijes jajcad ziletom, nez sta je problem.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#353 Re: Brijanje
ti si jedina glupost.... 
- Sanjarko
#354 Re: Brijanje
Kakav je Frizerland? Vidim ima opreme, hoce sestra da mi kupi neke stvari kod njih dodatne, novo platno, novu cetku za oprasivanje i sl, koje ja imam sve to vec ali je se pohabalo vec to sve, a mi dobili ima vec na poklon. Govorila mi frizerka da odnesem nekome na servis staru ovu vec sada masinicu, kaze mozda samo treba je naostriti ili nesto tako, i majka mi je isto govorila ali u Frizerland da odnesemo, ili je za kante, 5 godina joj ima vec?
Majka konta da se moze mozda malo osposobiti ona pa da kad treba me malo ona sisne ponekad kad nisam svoj i sl. Sisala me je nekoliko puta do sada ali makazama samo.
Majka konta da se moze mozda malo osposobiti ona pa da kad treba me malo ona sisne ponekad kad nisam svoj i sl. Sisala me je nekoliko puta do sada ali makazama samo.
- kabal1337
#355 Re: Brijanje
Ne znam da li ostre, znam da ima kupiti nozeva za masinicu.Sanjarko wrote: ↑21/09/2025 10:01 Kakav je Frizerland? Vidim ima opreme, hoce sestra da mi kupi neke stvari kod njih dodatne, novo platno, novu cetku za oprasivanje i sl, koje ja imam sve to vec ali je se pohabalo vec to sve, a mi dobili ima vec na poklon. Govorila mi frizerka da odnesem nekome na servis staru ovu vec sada masinicu, kaze mozda samo treba je naostriti ili nesto tako, i majka mi je isto govorila ali u Frizerland da odnesemo, ili je za kante, 5 godina joj ima vec?
Oni ti prodaju frizerland/ frisa opremu ovim frizerima. Frizeri hvale ove wahl masinice.
Ja sam imao moser masinicu, ali joj je crkao prekidac on off nakon garancije. Pokusao sam ostriti noz, ali skine se zastitni sloj pa se uhvati hrdja...
- Sanjarko
#356 Re: Brijanje
Hvalakabal1337 wrote: ↑28/09/2025 19:17Ne znam da li ostre, znam da ima kupiti nozeva za masinicu.Sanjarko wrote: ↑21/09/2025 10:01 Kakav je Frizerland? Vidim ima opreme, hoce sestra da mi kupi neke stvari kod njih dodatne, novo platno, novu cetku za oprasivanje i sl, koje ja imam sve to vec ali je se pohabalo vec to sve, a mi dobili ima vec na poklon. Govorila mi frizerka da odnesem nekome na servis staru ovu vec sada masinicu, kaze mozda samo treba je naostriti ili nesto tako, i majka mi je isto govorila ali u Frizerland da odnesemo, ili je za kante, 5 godina joj ima vec?
Oni ti prodaju frizerland/ frisa opremu ovim frizerima. Frizeri hvale ove wahl masinice.
Ja sam imao moser masinicu, ali joj je crkao prekidac on off nakon garancije. Pokusao sam ostriti noz, ali skine se zastitni sloj pa se uhvati hrdja...
-
epik
-
hali gali halid
#358 Re: Brijanje
Je li preko Temua? Može li link?
-
epik
#359 Re: Brijanje
- kabal1337
#360 Re: Brijanje
70 kf (na popustu trebutno) derby premium zileti u frizerlandu. Po meni best buy, ok feather je najbolji iz njihove ponude.
- Sanjarko
- kabal1337
#362 Re: Brijanje
I meni je bic dobar, probao bi i ja brkove..... samo mi cudno dok ne narastu pa da lici na nesto.
-
DonieBrasco
#363 Re: Brijanje
OneBlade Pro 360 Face + Body
- Sanjarko
#364 Re: Brijanje
Predobar navodno, govorila mi prodavačica da uzmem sebi isti takav, kaže njen se muž s njim brije. Ali meni ova mašina 3u1 je veoma dobra naspram stare. Samo sam grešku napravio šta nisam sa 2 ili 3 mm obrijao brkove.
Išao na 1 mm. Ostalo sve na 0.
-
DonieBrasco
#365 Re: Brijanje
@Sanjarko
Siguran prije svega i dobar za bradu ovaj nastavak, kao i za tijelo druga dva nastavka (zuti), pod pazuhom, intimno mjesto.
Dođu dvije brtvice u paketu, a mozes nove da kupis kad se istrose, ne puni se dugo i solidnu bateriju ima.
Siguran prije svega i dobar za bradu ovaj nastavak, kao i za tijelo druga dva nastavka (zuti), pod pazuhom, intimno mjesto.
Dođu dvije brtvice u paketu, a mozes nove da kupis kad se istrose, ne puni se dugo i solidnu bateriju ima.
- Sanjarko
#366 Re: Brijanje
DonieBrasco wrote: ↑04/11/2025 10:04 @Sanjarko
- Arminovski
#367 Re: Brijanje
Ja imao taj. Crko nakon mjesec kao i većina novog što philips napraviSanjarko wrote: ↑04/11/2025 14:54DonieBrasco wrote: ↑04/11/2025 10:04 @Sanjarko
Dođu dvije brtvice u paketu, a mozes nove da kupis kad se istrose, ne puni se dugo i solidnu bateriju ima.Znam, kupio 3u1 Zilan neku novu mašinicu i trimer, naspram stare veoma je dobra. Ako bude hajra i nafake za na godinu se ponovim s ovom od Filipa,
a ovu Zilan ostavim za šišanje.
- Sanjarko
#368 Re: Brijanje
Ne znam možda si naletio na lošu seriju od Philips? Ova mašinica i trimer od Zilan, neka Turska marka i brend brije pravo dobro.Arminovski wrote: ↑14/11/2025 02:24Ja imao taj. Crko nakon mjesec kao i većina novog što philips napraviSanjarko wrote: ↑04/11/2025 14:54DonieBrasco wrote: ↑04/11/2025 10:04 @Sanjarko
Dođu dvije brtvice u paketu, a mozes nove da kupis kad se istrose, ne puni se dugo i solidnu bateriju ima.Znam, kupio 3u1 Zilan neku novu mašinicu i trimer, naspram stare veoma je dobra. Ako bude hajra i nafake za na godinu se ponovim s ovom od Filipa,
Vratio se onda na stari... sad sam na brijaču. Još malo pa britva...
A mjesečno me frizerka obrije ponekad.
- canvra888
#369 Re: Brijanje
I meni je neka Phillipsova crkla nakon godinu i kusur. Nadmašila je neka budget Telefunkenova, evo je šljaka 5+ godina većArminovski wrote: ↑14/11/2025 02:24Ja imao taj. Crko nakon mjesec kao i većina novog što philips napraviSanjarko wrote: ↑04/11/2025 14:54DonieBrasco wrote: ↑04/11/2025 10:04 @Sanjarko
Vratio se onda na stari... sad sam na brijaču. Još malo pa britva...
- Sanjarko
#370 Re: Brijanje
Stara samo oštreča mašinica za šišanje od Philips trajala 5 ili 6 godina i još radi.canvra888 wrote: ↑14/11/2025 04:23I meni je neka Phillipsova crkla nakon godinu i kusur. Nadmašila je neka budget Telefunkenova, evo je šljaka 5+ godina većArminovski wrote: ↑14/11/2025 02:24Ja imao taj. Crko nakon mjesec kao i većina novog što philips napraviVratio se onda na stari... sad sam na brijaču. Još malo pa britva...
Baš razočarenje oko Phillipsa...
Ali bi je trebalo možda malo reparirati. Noževe zamijeniti.
Ne mogu više žiletima da se brijem. Koža mi ih baš više ne podnosi.
-
HD_2015
#371 Re: Brijanje
Nakon 20+ godina mach 3 turba, odlučio sam probati sa običnim žiletima.
Mach 3 nije kao što je nekada bio. Ja sam obično sa e-baya uzimao naveliko, jer ovi u BiH ne valjaju. Donosili su mi iz Holandije - ne valjaju ni ti. Na ebayu sam uspjevao nalaziti stare - oni što imaju traku koja se troši - ti su dobri bili. Još uvijek imam neke koje sam kupio prije 5 godina.
Pokušao sam naručiti sa gillette usa, ali je bio problem sa karticom, a ne odgovaraju na mailove.
Odlučio da pokušam sa starim (safety razor) brijačima i običnim žiletima. Naručio sam sa španske stranice giftsandcare, pa ćemo vidjeti. Pošto nismu u EU, odbiju i pdv, a ima i kod za popust. Što se tiče žileta, koliko sam shvatio, treba eksperimentisati sa raznim jer ovisi od tipa brade, kože, koliko se često brije i od samog brijača.
Mach 3 nije kao što je nekada bio. Ja sam obično sa e-baya uzimao naveliko, jer ovi u BiH ne valjaju. Donosili su mi iz Holandije - ne valjaju ni ti. Na ebayu sam uspjevao nalaziti stare - oni što imaju traku koja se troši - ti su dobri bili. Još uvijek imam neke koje sam kupio prije 5 godina.
Pokušao sam naručiti sa gillette usa, ali je bio problem sa karticom, a ne odgovaraju na mailove.
Odlučio da pokušam sa starim (safety razor) brijačima i običnim žiletima. Naručio sam sa španske stranice giftsandcare, pa ćemo vidjeti. Pošto nismu u EU, odbiju i pdv, a ima i kod za popust. Što se tiče žileta, koliko sam shvatio, treba eksperimentisati sa raznim jer ovisi od tipa brade, kože, koliko se često brije i od samog brijača.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#372 Re: Brijanje
kvalitet gilette proizvoda je zaquratz...to vise nije ni 10% nekadasnjeg kvaliteta. Isto sranje je i wilkinson, a poskupili su vise od 100% svoje proizvode.
- kabal1337
#373 Re: Brijanje
best buy kod nas su derby zileti, astra je tupa naspram njih.HD_2015 wrote: ↑08/02/2026 08:54 Nakon 20+ godina mach 3 turba, odlučio sam probati sa običnim žiletima.
ko ima dublji dzep personna i feather.
Toliko su povoljni svako brijanje novi zilet. Ljepota
wilkinson je los, tup itd, brijac isto los
- eltroxin
#374 Re: Brijanje
Koji si brijac narucio?HD_2015 wrote: ↑08/02/2026 08:54 Nakon 20+ godina mach 3 turba, odlučio sam probati sa običnim žiletima.
-
HD_2015
#375 Re: Brijanje
rockwell 6seltroxin wrote: ↑09/02/2026 18:14Koji si brijac narucio?HD_2015 wrote: ↑08/02/2026 08:54 Nakon 20+ godina mach 3 turba, odlučio sam probati sa običnim žiletima.
OK. Imaću na umu. Ima ova stranica, nisam gledao koliko košta dostava i kolika je razlika u cijeni u odnosu na naše cijene:
www.razorbladesclub.com