Brdski Biciklizam (Mountain Biking)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
nema solidnog "bajkića" za te pareinxsan wrote: solidan bajkic do 300-350,00 km.,i kao sto ranije rekoh moze i polovan!
NEMA solidnog bajkića ako je polovan (pola bajkića).....
Radi i zaradi (a može i kradi) pa kupi NOVO i dobro biciklo (a ne bajkić)
[img][img]http://img97.imageshack.us/img97/3661/dscn55988rf.jpg[/img][/img]
-
inxsan
prijatelju moram priznati da me tvoj (h)umor svaki put ostavi bez daha,a tek tvoji konstruktivni prijedlozi......
hajde bolan ne bio smanji dozivljaj,ako mi nemas sta pametno predloziti,odmori,ne odgovaraj,zaradjuj,kradi,pusti svoje mlado tijelo u promet(e da si mi ovo predlozio mozda bih te i poslusao),heklaj,kukicaj,igraj domina u mjesnoj zajednici,zaposli se necim,da su ti prsti zauzeti dok citas moj post,jer vidim da od tebe hajra nema,zivio ti meni sto(100) godina,i navozao se tura i tura,a polovnih BAJKICA ce da bude cim se BABO vrati iz Afganistana!
Prince hvala!
hajde bolan ne bio smanji dozivljaj,ako mi nemas sta pametno predloziti,odmori,ne odgovaraj,zaradjuj,kradi,pusti svoje mlado tijelo u promet(e da si mi ovo predlozio mozda bih te i poslusao),heklaj,kukicaj,igraj domina u mjesnoj zajednici,zaposli se necim,da su ti prsti zauzeti dok citas moj post,jer vidim da od tebe hajra nema,zivio ti meni sto(100) godina,i navozao se tura i tura,a polovnih BAJKICA ce da bude cim se BABO vrati iz Afganistana!
Prince hvala!
- ahmed&nedzad
S obzirom da mi se niko ne javlja na ovu temu http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=26726
možete li mi reći da li se isplati uzeti ovo biciklo?! Vidim da piše da je za asfalta, ali me zanima može li za neke lošije podloge?!
- trimi68
Definiši "lošija podloga".
Ja razlikujem (a i moje kolege iz BBK Igman se slažu samnom) podlogu na kojoj se može voziti (počev od asfalta preko makadama do wall ride-a ) i podloge na kojima se nemože voziti (nepoznato...možda jedino vodene površine veće dubine).

Ja razlikujem (a i moje kolege iz BBK Igman se slažu samnom) podlogu na kojoj se može voziti (počev od asfalta preko makadama do wall ride-a ) i podloge na kojima se nemože voziti (nepoznato...možda jedino vodene površine veće dubine).

Last edited by trimi68 on 04/07/2006 23:44, edited 1 time in total.
- ahmed&nedzad
Pod loša podloga podrazumjeva sve na šta možeš naići na našim putevima, a što nije asfalt. Tipa makadam, pijesak, zemlja (blato), trava...trimi68 wrote:Definiši "lošija podloga".
Ja razlikujem (a i moje kolege iz BBK Igman se slažu samnom) podlogu na kojoj se može voziti (počev od asfalta preko makadama do wall ride-a) i podloge na kojima se nemože voziti (nepoznato...možda jedino vodene površine veće dubine).
- trimi68
-
TourniqueT
eeee vidio sam ove fotke raje na bjelasnici sa biciklima... ja takodjer vozim bike al uglavnom sam
posto neznam nikog...
kad vozite imaju li neki termini neshto ?
kad vozite imaju li neki termini neshto ?
- trimi68
Navrati kod Nine u Ciklocentar_Ilidža, učlani se u klob BBK Igman, pa ćemo da se vozati kad oćeš i koliko hoćeš.
Navrati i kod Dženana u servis uvijek ima neko da se muva ili voza.
navrati da se upoznamo i vozamo....
Pa navrati već jednom .............
Navrati i kod Dženana u servis uvijek ima neko da se muva ili voza.
navrati da se upoznamo i vozamo....
Pa navrati već jednom .............
-
King Kikapu
ma vas dvojica ste odlicno izgurali igman, vecina raje kojoj je prvi put odustane vec kod sajine kuhinje (cesma gdje smo odmorili). oni koji izguraju sve obicno se vrate inficirani MTBom.pudlica wrote:ja sam sa jaranom danas isao sa cc na igman.momci su extra al samo nas dvojica 2 sedmice necemo na bajk sjesti od umora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
King Kikapu
pa posto je vec kraj sezone, mozes na jos koju voznju do 50 km ovako s nama. naredne sezone popuni prijavnicu, plati clanarinu i vozi se redovno s ekipom.pudlica wrote:ma sada smo pricali.sada ce lagano skupljanje para za clanarinu pa onda oprema.jel moram onu prijavninu donositi sa CC stranice
a za pocetak od opreme kupi kacigu, rukavice i naocale, pumpu, alatic i rezervne gume i nauci kako da otklonis osnovne karove na bajku. to ti mozemo mile, mersa ili pokazati na voznji jos ce ti trebati vjetrovka za hladnije vrijeme, a naknadno onda nabavljaj dres, sorc, hlace, patike i drugu opremu poput ranca za bajk.
- Prince
Dajte Kinže i Trimi, ne dozvolite da umre ovaj topic, tu smo ostavljali sve bitno o MTB-u...
Evo koja sličica, zaista mi nisu jasni ljudi koji ne voze bicikl, kako u Amsterdamu ima 600.000 bicikala, ovdje svi više vole auspuh i smrad tramvaja...
Koje čulo ravnoteže...

Jesen zna biti i lijepa, mada će uskoro zahladiti i početi kišurina, pa i snijeg
... 

Evo koja sličica, zaista mi nisu jasni ljudi koji ne voze bicikl, kako u Amsterdamu ima 600.000 bicikala, ovdje svi više vole auspuh i smrad tramvaja...
Koje čulo ravnoteže...

Jesen zna biti i lijepa, mada će uskoro zahladiti i početi kišurina, pa i snijeg

-
Micah34488
#197 Thief
HEy! You stole my idea! i was gonna say that.. 
trol - banned - z66
trol - banned - z66
-
sehaa
Znaci prezivio si. Lijepo onda ima nade da cu i ja ovih dana isprobati svoju novu vozilicu...ukoliko u medjuvremenu umres javi, da ne rizikujempudlica wrote:sehaa wrote:Ljudi voza li iko sad bic i koliko je to zdravo i podnosljivo za organizam???????
vozam ja.do ilidje i nazad.maloprje sam neku budalu vidio po cesti ga drajva lagano