Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beslija wrote:
Gdje ste vi u Sjedecoj Odbojci....???
Jesi li to stvarno ljut? Valjda vidiš koliko me nogomet zanima kad visim u to vrijeme na forumu. U stvari zanima me u tom pogledu da se što manje izblamiramo. Kad saznam nešto o toj odbojci javim ti.
ma jok curo salim se.....cuj da budem ljut....znam ja kakvi su hrvati
sala sala.......dobra je hrvatska reprezentacija...!
pirmin wrote:Prso i Babic su pravo mocni a i ostalu ginu.
Nadam se izjednacenju,ovaj Brazil je za milokliz.
em sto pustise krmka Ronalda da im odigra vise od sat...tip se nije pomjero ni sekunde, pratio sam ga na ekranu ...cim su na pocetku utakmice rekli da on i Adriano imaju problema sa kilazom...vjerujte mi da je hodao stadionom..sramota...takav tim ne zasluzuje da pobijedi
Steta sto im brazil ne uvali pet komada, uostalom igrao brazil koliko mu je trebalo, samo me baho iznervira sa svojim navijenjem za ustase nabijem i njega i njih, nije normalan frajer hrvati dobri hrvati vaki naki nosi ih kuci ako su ti dobri, neznam kako nakon svega neko moze imat toliku zelju da se njima divi kao da su tvoji,FUJ!!!
ppulsar wrote:Steta sto im brazil ne uvali pet komada, uostalom igrao brazil koliko mu je trebalo, samo me baho iznervira sa svojim navijenjem za ustase nabijem i njega i njih, nije normalan frajer hrvati dobri hrvati vaki naki nosi ih kuci ako su ti dobri, neznam kako nakon svega neko moze imat toliku zelju da se njima divi kao da su tvoji,FUJ!!!
nema veceg i boljeg ustase od sarajevskog muslimana
Srecom veceras je ostao tuzan, a valjda ce i protiv australije
ppulsar wrote:Steta sto im brazil ne uvali pet komada, uostalom igrao brazil koliko mu je trebalo, samo me baho iznervira sa svojim navijenjem za ustase nabijem i njega i njih, nije normalan frajer hrvati dobri hrvati vaki naki nosi ih kuci ako su ti dobri, neznam kako nakon svega neko moze imat toliku zelju da se njima divi kao da su tvoji,FUJ!!!
Ajde budi dobar i ne miješaj reprezentaciju s ustašama. Toliko nepismen i glup vjerojatno nisi. Ili možda jesi?
ti si muslimanski seselj
mrtvi separatista!!!!!
hrvatska .... ja navijanja!!!!
svaka cast...