Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pOZz
- zalizani
#27 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Stojim iza konstatacije.Roy wrote:danas svi igraju fudbal![]()
- Murat Sabanovic
#28 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
svi oni koji se zalagaju za njegovo smjenjeivanje su trebali lijepo na stadion i zvizdati mu,jebavati mu sve po spisku,pucati ga tupim predmtima itd. lahko je palamuditi na forumu....ako to nisu uradili protiv luksemburga,neka to onda urade sljedecu utakmicu...ako to ne urade ni sljedcu utakmicu,neka onda sute...i nek prestanu srati po forumu ....treba ovo,treba ono...
MI,NAVIJACI SMO NAJVECA SRAMOTA BH-FUDBALA!!!
MI,NAVIJACI SMO NAJVECA SRAMOTA BH-FUDBALA!!!
- superpile
#29 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
jarane moj, nije ferguson vodio tim protiv luksemburga...lako bi tulic protiv reala, al luksemburg drug moj...silaMendoza wrote:vazno je da on zna reci da je Ferguson pogrijesio taktiku...koji mongoloid...
- cyprus
#30 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Zašto su otvorene dvije fb grupe sa ovim naslovom? U koju da se učlanim?
Možda u ovu sa grbom TM87?

-
klixober
#31 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
I Tulic ima profil na fejsbuku 
- covjek_sam_zeno
#32 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
mozda je do selektora Luxemburga a ne Tule ? 
- ProbuseniDolar
#33 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Najlakse je selektora smijeniti ... sta je sa igracima, ipak su oni izgubili ... sta je savezom, ljudima koji biraju i uzimaju pare od igraca da bi ovi igrali... Kad god je kriza, smijeni selektora. Nije uvijek selektor kriv.
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#34 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Ja ipak mislim da je do onih zelenih stolica na Koševu.
-
krokodil
#35 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Ovo je velika sramota i samo visoko nemoralan čovjek može ostati na mjestu sa kojeg je popišao sve uspjehe naše reprezentacije. Nije sramota izgubiti , sramota je na onakav način izgubiti. Jedan Luksemburg da te drži 90 minuta na tvom terenu u šaci je odlika samo nesposobnih ljudi.
Ovo danas je bio ubitačan tandem Tulić- Kristić i molim sve autoritete koji imaju veze sa BHT-om da za sva vremena sklone ovog majmuna sa komentatorske pozicije. Čovjek kad prenosi utakmicu uzbudljivo je k'o da prenosi dženazu. Jedino interesantno je uzeti papir i olovku i zapisivati mnoštvo gluposti koje ovaj poluinformisani debil lupa za vrijeme utakmice. Danas je kako je počela utakmica počeo lupati sa sastavom Luksemburga tako da je golmanu i bekovima pročitao imena a onda od veznog reda počeo čitati prezimena. Od tog momenta ja ga nisam više ni slušao.
I uz sve to nazadan je frajer, ali je Branimiru i njegovom znanju on mjera
Ovo danas je bio ubitačan tandem Tulić- Kristić i molim sve autoritete koji imaju veze sa BHT-om da za sva vremena sklone ovog majmuna sa komentatorske pozicije. Čovjek kad prenosi utakmicu uzbudljivo je k'o da prenosi dženazu. Jedino interesantno je uzeti papir i olovku i zapisivati mnoštvo gluposti koje ovaj poluinformisani debil lupa za vrijeme utakmice. Danas je kako je počela utakmica počeo lupati sa sastavom Luksemburga tako da je golmanu i bekovima pročitao imena a onda od veznog reda počeo čitati prezimena. Od tog momenta ja ga nisam više ni slušao.
I uz sve to nazadan je frajer, ali je Branimiru i njegovom znanju on mjera
-
riko-ga
#36 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Ljudi moji ja ovo nekontam nikako.1000 nekakvi iz Sirokog i Zrinjskog Borca,Zepca i neznam ti vise odakle je zaigralo za U21 u zadnji 5-6 god i bas me zanima gdje oni zavrse to jeste gdje su sad???????????????
-
Fordas
#37 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
A je li ono Zrinski fasovao isto od Luksemburzana? 
P.S. Ma frajera ne da treba otjerati, treba mu koljena izbusiti
P.S. Ma frajera ne da treba otjerati, treba mu koljena izbusiti
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#38 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
čovječe bolje bi moje društvo igralo

-
dezurni_ucenik
#39 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:20, edited 1 time in total.
- Šibicar
#40 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Možda bi sa tim svojim kvalitetima mogao biti dobra zamjena za Marijana na Hayatu...-LIBERO- wrote:Al' najjaci su mi kojekakvi novinari koji Tulica titulisu kao velikog stratega,i poznavaoca fudbala.
Hajd' ovo drugo i nekako,ali nije presudna stavka ako Tulic zna sve zive statisticke podatke od Engleske premier lige do druge Austijske,il' sto zna sva imena i sve porodicne podatke...sto bifla perfektno
Ali kakve to veze ima sa njegovim trenerskim potencijalima??![]()
Fakat je ovo bruka,ali pošto smo mi narod koji samo laprda po forumima i koji je navikao da ga se bruka u svim sferama života,bolje nismo ni zaslužili...
- karanana
#41 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
ja izaso ganjat neke trebe na par sati.....al haj nebitno to, nego kontam kad se vratim otvorit cu portal sa-x prvo da procitam vijest sta je tula izjavio na press konferenciji na kojoj je podnio ostavku pa cu onda doci na forum da diskutujemo ko bi mu mogo biti zamjena i sta dalje. dodjem, otvorim i nigdje nista. neka te je sram i stid kukavico dodikova kad si se usutio hinjo. idi treniraj republiku srpsku, budi covjek i pokupi se sram da te i stif bude.
- alphonse kauders
#42 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Ja mislim da će teško doći do smjene B.T. uprkos ovom porazu. Razlozi su sljedeći:
1. BT vjerovatno bez pogovora pristaje da dobije gotov spisak igrača (vjerovatno sačinjen od menadžera ovih naših lokalnih mladih anonimusa), a da on može od sebe zvati možda trojicu...
2. BT je dovoljno korumpiran i dovoljno povučen da će lagano primati platu i neće se buniti previše;
3. Ako se otpusti BT, onda bi isti mogao i progovoriti koju o tome kako se dobijaju pozivi u U-21
4. BT onako dovoljno jadno izgleda, da ne možeš pošteno ni da ga prezireš. Selektorski posao mu nekako dođe kao sadaka.
Ali ne treba se uzbuđivati, mi smo ionako pomireni da se U21 sastavlja radi direktne preprodaje u rusko-rumunsko-uzbekistanske lige, a iole bolji igrači će kad tad dobiti šansu u A-timu.
1. BT vjerovatno bez pogovora pristaje da dobije gotov spisak igrača (vjerovatno sačinjen od menadžera ovih naših lokalnih mladih anonimusa), a da on može od sebe zvati možda trojicu...
2. BT je dovoljno korumpiran i dovoljno povučen da će lagano primati platu i neće se buniti previše;
3. Ako se otpusti BT, onda bi isti mogao i progovoriti koju o tome kako se dobijaju pozivi u U-21
4. BT onako dovoljno jadno izgleda, da ne možeš pošteno ni da ga prezireš. Selektorski posao mu nekako dođe kao sadaka.
Ali ne treba se uzbuđivati, mi smo ionako pomireni da se U21 sastavlja radi direktne preprodaje u rusko-rumunsko-uzbekistanske lige, a iole bolji igrači će kad tad dobiti šansu u A-timu.
-
dezurni_ucenik
#43 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 04:19, edited 1 time in total.
- Šibicar
#44 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Da je nebitno ne bi ti to ni spomenuo,lafo nebitno,namazanko jedan...karanana wrote:ja izaso ganjat neke trebe na par sati.....al haj nebitno to, nego kontam kad se vratim otvorit cu portal sa-x prvo da procitam vijest sta je tula izjavio na press konferenciji na kojoj je podnio ostavku pa cu onda doci na forum da diskutujemo ko bi mu mogo biti zamjena i sta dalje. dodjem, otvorim i nigdje nista. neka te je sram i stid kukavico dodikova kad si se usutio hinjo. idi treniraj republiku srpsku, budi covjek i pokupi se sram da te i stif bude.
- and
#45 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
čestitke nogometnom savezu i tuliću.uradili su mnogo za popularizaciju nogometa u luksemburgu
- karanana
#46 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
pa moro sam objasnit sto me nije bilo na sa-x 2 sata.Šibicar wrote:Da je nebitno ne bi ti to ni spomenuo,lafo nebitno,namazanko jedan...karanana wrote:ja izaso ganjat neke trebe na par sati.....al haj nebitno to, nego kontam kad se vratim otvorit cu portal sa-x prvo da procitam vijest sta je tula izjavio na press konferenciji na kojoj je podnio ostavku pa cu onda doci na forum da diskutujemo ko bi mu mogo biti zamjena i sta dalje. dodjem, otvorim i nigdje nista. neka te je sram i stid kukavico dodikova kad si se usutio hinjo. idi treniraj republiku srpsku, budi covjek i pokupi se sram da te i stif bude.
jao biografije jebo te. nevjerovatno koji portfolio timova, koje iskustvo....al najbolje je ono da je najvise uspjeha stakao kao trener. hahahaha, to govori o tome kakav je igrac bio.
-
pOZz
- hamza_sa
#48 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Vjerovatno da ce ga Lukesmburg proglasiti za pocasnog predsjednika fudbalskog saveza te zemlje.and wrote:čestitke nogometnom savezu i tuliću.uradili su mnogo za popularizaciju nogometa u luksemburgu
- Csuhay
#49 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Tuliću zakopaj se u zemlju do pasa
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#50 Re: Branimir Tulic mora biti smijenjen !
Po ovoj biografiji,a vala i po rezultatima ,Braco iz Vrbanjuse je za njega Sir.Alex Ferguson