sto ti je hairli musko... i pite razvija u ponocd2 wrote:ja se zazm sa vama a vamo mi izgori pita. haj zdrao
eeeee...moje zene, stidite se
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sto ti je hairli musko... i pite razvija u ponocd2 wrote:ja se zazm sa vama a vamo mi izgori pita. haj zdrao
madner wrote:Kuda ide ovaj svijet...![]()
da hoce bogdo svi 'vako ko d2...ih ljepotemadner wrote:Kuda ide ovaj svijet...![]()
evo i sudje oprao a pita je taman... sta da ti kazemotherside wrote:da hoce bogdo svi 'vako ko d2...ih ljepotemadner wrote:Kuda ide ovaj svijet...![]()
da ti kazem, izmedju machoman a gladan i nemachoman a napravio sebi da jedem, ja biram ovo drugo, osim ako ces ti doci da kuhas a ja cu biti machomen nije problem nikakav, mozemo odmah startati sa novim poretkommojgrad wrote:madner wrote:Kuda ide ovaj svijet...![]()
![]()
machomen-ova je sve manje i manje.. dosli ovi metroseksualci pa zeznuli stvari
imas drugu poluosovinu od meneotherside wrote:kazi DA
ja sam mislio da vec imas jednuotherside wrote:joj sto ne mogu polovicnih rjesenja![]()
jojjjjjjjj jos je samo malo pospi kajmakom, uh ima li bujruma? Ja gladnad2 wrote:evo i sudje oprao a pita je taman... sta da ti kazemotherside wrote:da hoce bogdo svi 'vako ko d2...ih ljepotemadner wrote:Kuda ide ovaj svijet...![]()
pošteno, nikad robom !madner wrote:Ne kuham, ne perem sudje.
Do zadnje konzerve!
Princip je princip.d2 wrote:pošteno, nikad robom !madner wrote:Ne kuham, ne perem sudje.
Do zadnje konzerve!
ne ne ne ni u kom slucaju ne podrzavam macho-menove za mene su to ba gori papucari neg oni sto znaju napravit sebi da jedu.d2 wrote:da ti kazem, izmedju machoman a gladan i nemachoman a napravio sebi da jedem, ja biram ovo drugo, osim ako ces ti doci da kuhas a ja cu biti machomen nije problem nikakav, mozemo odmah startati sa novim poretkommojgrad wrote:madner wrote:Kuda ide ovaj svijet...![]()
![]()
machomen-ova je sve manje i manje.. dosli ovi metroseksualci pa zeznuli stvari
eh kajmakom, to je bolan holesterol, kalorije, kakvi, nema to ako hoces 3-4 puta sedmicnomojgrad wrote: jojjjjjjjj jos je samo malo pospi kajmakom, uh ima li bujruma? Ja gladna
otherside wrote:sta cu s tolikim poluosovinama, ha?![]()
nista...naucicu cu i ja pitu praviti
oho, ovo je iskustvena, postujemmojgrad wrote: ne ne ne ni u kom slucaju ne podrzavam macho-menove za mene su to ba gori papucari neg oni sto znaju napravit sebi da jedu.
Ko ne zna sebi nece znati ni drugome udovoljit
To je belosvetska propaganda koja udara protiv stubova naseg patrijahalnog drustva.mojgrad wrote: ne ne ne ni u kom slucaju ne podrzavam macho-menove za mene su to ba gori papucari neg oni sto znaju napravit sebi da jedu.
d2 wrote:eh kajmakom, to je bolan holesterol, kalorije, kakvi, nema to ako hoces 3-4 puta sedmicnomojgrad wrote: jojjjjjjjj jos je samo malo pospi kajmakom, uh ima li bujruma? Ja gladna![]()
pa ja prvo metroseksualac a onda eto me na pitu... gdje je konzistentnost stavova... ccc danasnjih zena, sad vako sad nako
madner wrote:To je belosvetska propaganda koja udara protiv stubova naseg patrijahalnog drustva.mojgrad wrote: ne ne ne ni u kom slucaju ne podrzavam macho-menove za mene su to ba gori papucari neg oni sto znaju napravit sebi da jedu.
Nece moci agente NWO