..po ovome jesi..
i ne kvotaj mo se vishe- trolas temu- momku... bye
ne znam šta je bila , prije nego što je došla vamo konvertirala je u islam , iako nezz od koga je vidjela to jer je ovaj naš đuvegija vjeru vidio samo na televiziji
Ako su je otpisali sto je presla na islam onda su krscani,krscanski korejanci su od najfanaticnijih koje znam....bilo na vijestima kako su rusili Budhe po Koreji jer su "paganski obicaji",i ako je Budizam u Koreji star par hiljada godina a krscanstvo 200 godinagarankich2013 wrote: ↑12/05/2020 01:06ne znam šta je bila , prije nego što je došla vamo konvertirala je u islam , iako nezz od koga je vidjela to jer je ovaj naš đuvegija vjeru vidio samo na televiziji
od tad su je valjda njeni otpisali , i realno i viralno , čuo sam samo par puta kako se s mamom samo preko skypa čuje , mislim da se zove Myuange na korejskom , al kad je tek došla![]()
italijanski govori tečno , engleski solidno , ne znam jel i dan danas ima rokovnik ko prije , bukvalno svaku novu riječ upiše i objašnjenje za nju , poslije ponavlja kako već. Čula nekad nešto tipa " sebični ljudi brinu samo o svojoj guzici " pa mislim da i dan danas kad bi to ponovila izgovorila bi ko prvi put " sebični ljudi brinu samo o svoja guzica"
Ti si zensko?sadie_forever wrote: ↑12/05/2020 00:45 Zaljubljen covjek,sta cea ja sam zensko,i nisam lezbejka necu mu otet zenu
![]()
![]()
Zivi na Floridi i ima svoju jahtuvjesticanametli wrote: ↑12/05/2020 06:08 njena misija na forumu su debilini komentari.... i kao sto ovdje vidis preusmjeravanje tema.....hinjsko zapitkivanje i komentarisanje i tako.....zivi na forumu.....
Da li je realno da si toliko opterecena vjerom?sadie_forever wrote: ↑12/05/2020 00:49jel budistikinja ili krscanka?garankich2013 wrote: ↑12/05/2020 00:46 U mojoj kasabi ima slican slucaj , nas gastarbajter u Italiji dok je bio na poslu upoznao ženu iz Juzne Koreje, mislim nekad 2013 ili 2012 da su dosli u Bosnu zivjet, ne mogu reć da je to bila borba s papirologijom , od kako je dosla normalno zivi bez problema , neko spomeni u postovim prije cini mi se tako nesto 7 ili 8 godina je čekala na drzavljanstvo. Imala je problem npr kad su otvorili market nije mogla raditi u svom marketu kao prodavacica jer se ne priznaje ta diploma srednje skole iz J.Koreje u Bosni.+ jos nekih caka je imala oko zdravstvenog
![]()
Guadalajara wrote: ↑12/05/2020 06:46Ti si zensko?sadie_forever wrote: ↑12/05/2020 00:45 Zaljubljen covjek,sta cea ja sam zensko,i nisam lezbejka necu mu otet zenu
![]()
![]()
Ja sve mislim neki brkati Murat
![]()
Što će reći ne treba piti i sa ženama petljatiBuka je u modi wrote: ↑12/05/2020 11:52kad se popije svaka je ljepakraj kakvih sam se beppa joseph budio jadna ti majka, još traume imam!
Kao ženoljubac (strogo teoretsko-estetski), nikada nisam mogao vidjeti gdje su najljepše. Od indije do japana i kine, preko istočne afrike i skandinavije, od balkana do pariza. .svugdje preljepih žena. Negdje možda malo veći postotak ali to se objašnjava socio-ekonomskim prilikama a zavisi i od oka koje gleda...
Slažem se...svaka zemlja ima lijepih žena.broj dva wrote: ↑12/05/2020 13:42Kao ženoljubac (strogo teoretsko-estetski), nikada nisam mogao vidjeti gdje su najljepše. Od indije do japana i kine, preko istočne afrike i skandinavije, od balkana do pariza. .svugdje preljepih žena. Negdje možda malo veći postotak ali to se objašnjava socio-ekonomskim prilikama a zavisi i od oka koje gleda...
ukrajinke su uhhhhhh... bio sa jednom ukrajinkom jes prostitutka
Ma kad se već hvalimo, Ruskinje su....mada sam zadnji put kad sam bio u Turskoj sreo Ukrajinku...znači melek
Tomahawk11 wrote: ↑12/05/2020 13:57Ma kad se već hvalimo, Ruskinje su....mada sam zadnji put kad sam bio u Turskoj sreo Ukrajinku...znači melek![]()
Ova je čuvala djecu raji koja dođe na odmor
Reko bona i ja sam nečije dijete![]()
Ne znam da li si dobio dogovor na temi, ali ovo ti je iz prve ruke. Dolje se vjencas, dodjes u BiH i u njihovoj ambasadi izvadis internacionalni vjencani list i prevedes ga na bosanski. Nakon toga ides u sluzbu za strance i oni ti daju listu dokumenata koju treba da prikupis, i to ti je za privremeni boravak po osnovu spajanja porodice. Privremeni boravak se radi do 5. godine neprestanog boravka u BiH. Nakon tih 5 godina ima pravo na stalni boravak. Kada se odobri stalni, onda, ako su ste stekli uslovi, moze se podnijeti zahtjev za drzavljanstvo.ButFace wrote: ↑12/05/2020 22:50 Da li postoji bilo koja institucija u ovoj zemlji da radi pošteno i pouzdano svoj posao, jos cekam odgovor sluzbe za strance, cak sam i otisao u sluzbu danas međutim nisu mi dali ni da uđem u zgradu buduci da treba napraviti termin, a termin se pravi mailom ili telefonom, a na jedan mail cekam da mi odgovore vec 12 dan![]()
Lijepa Bosna![]()