Brak sa debelom svabicom
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#51 Re: Brak sa debelom svabicom
sto ce tebi biti veselo ici s njom u Real po namjernice. 5 kartona kornfleksa, 7 tegli nutelle, 8kg mesa, 60 jaja etc.

- Corak
#52 Re: Brak sa debelom svabicom
Nista, ako ti trebalo laminat mijenjati rado cu ti ga pribitiSaraFina wrote:animals wrote:Zajebajes se sa tamo nekom svabicom..a Serafina ti ispred nosa..
mlada ,lijepa i bogata
Još se školujem i radim.
Znači ništa od navedenog. Plus..
Ne trazim zagondziju po forumu. Ako budem, javno ću obznaniti da konkurs otvoren
- Corak
#53 Re: Brak sa debelom svabicom
hhaha ima da mi bagerom namirnice dovlace hahhaZviz wrote:sto ce tebi biti veselo ici s njom u Real po namjernice. 5 kartona kornfleksa, 7 tegli nutelle, 8kg mesa, 60 jaja etc.
-
mirzet87sa
#54 Re: Brak sa debelom svabicom
I zaboravio sam reci, na kraju krajeva ako ona posumnja da ti nju iskoristavas papira radi pusis ga debelo.. 
-
dezurni_ucenik
#55 Re: Brak sa debelom svabicom
E jebi ga onda,sta da ti kazem.Pitaj jel zainteresovana za UN dijetu.Corak wrote:Nisu ba.. Ova od druga je ugodno popunjena, ono normala..a ova moja je prepunjenadezurni_ucenik wrote:Debele su i jedna i druga.Nije biitn ko je doktor ko pedagog u vrticu.
- Corak
#56 Re: Brak sa debelom svabicom
Ma kakvo iskoristavanje,jaaa?? Ma ja nju volim!! Kako ce posumnjati strepim s njom u krevetu da me ne udusi! Zar to nije iz ljubavi, ha yamirzet87sa wrote:I zaboravio sam reci, na kraju krajeva ako ona posumnja da ti nju iskoristavas papira radi pusis ga debelo..
- Anestezija
#57 Re: Brak sa debelom svabicom
kad joj sapnes na uho reci mi sta slatko? a ona kaze 17 kila nutele 
- Corak
#58 Re: Brak sa debelom svabicom
E za dijetu ne znam ali za djecu je zainteresovana hiljadu postodezurni_ucenik wrote:E jebi ga onda,sta da ti kazem.Pitaj jel zainteresovana za UN dijetu.Corak wrote:Nisu ba.. Ova od druga je ugodno popunjena, ono normala..a ova moja je prepunjenadezurni_ucenik wrote:Debele su i jedna i druga.Nije biitn ko je doktor ko pedagog u vrticu.
- Corak
#59 Re: Brak sa debelom svabicom
hahahahhahaAnestezija wrote:kad joj sapnes na uho reci mi sta slatko? a ona kaze 17 kila nutele
- SaraFina
#60 Re: Brak sa debelom svabicom
Corak wrote:Nista, ako ti trebalo laminat mijenjati rado cu ti ga pribitiSaraFina wrote:animals wrote:Zajebajes se sa tamo nekom svabicom..a Serafina ti ispred nosa..
mlada ,lijepa i bogata
Još se školujem i radim.
Znači ništa od navedenog. Plus..
Ne trazim zagondziju po forumu. Ako budem, javno ću obznaniti da konkurs otvoren![]()
Hvala lijepo, no samoukih majstora poput tebe gdje god se okreneš.
Nisam ni u situaciji a bogme ni u prilici
Plus standardi bi bili sigurno nedostizni za tebe. Tako da... Sve neka ostane na prijateljskom savjetu.
Mislim bog te vidio koliko moraš biti površan da uopće razmišljaš o zenidbu sa zenom s kojom počevši od mentaliteta, kulture pa i prehrambenih navika nemaš ništa zajedničko
-
dezurni_ucenik
#61 Re: Brak sa debelom svabicom
.
Last edited by dezurni_ucenik on 02/12/2014 01:28, edited 1 time in total.
-
mirzet87sa
#62 Re: Brak sa debelom svabicom
Moras biti psihicki jak za takvo nesto, vjeruj mi.. Nije to samo otici i presjedit 3godine.. Biti s osobom koju ne volis i koja ti se ne svidja, a moras imati intimne odnose s njom jer ce u suprotnom posumnjat je vrlo JEBENOCorak wrote: Ma kakvo iskoristavanje,jaaa?? Ma ja nju volim!! Kako ce posumnjati strepim s njom u krevetu da me ne udusi! Zar to nije iz ljubavi, ha ya![]()
- amiliana
#63 Re: Brak sa debelom svabicom
Na stranu to sto je debela ako ces se ti izvuci Bosne i stvoriti sebi bolji zivot vrijedi se zrtvovati. Mozda je ti promijenis pa smrsa sta znas mozda ti se sad ne svidja ali vremenom bude drugacije ,ali ako ces stvoriti sebi uslove za bolji zivot onda budi samo fokusiran na to manje na ostale stvari .
Uostalom sve je do tebe
Uostalom sve je do tebe
-
dezurni_ucenik
#64 Re: Brak sa debelom svabicom
.
Last edited by dezurni_ucenik on 02/12/2014 01:33, edited 1 time in total.
- Logovan
#65 Re: Brak sa debelom svabicom
"Otjeraj" ti nju u kakvu teretanu da smrša i riješen problem.Corak wrote:Naime, prica ide ovako. Drug ode kod Svaba tamo da radi laminat, neke veze nesto i upozna svabicu. Onako dobra, popunjena i sve to i hoce da se uda za nju tamo. Hajd oni su to pokrenuli i ubrzo ce se uzeti i on ce dobiti papire i sve ostalo i zivit ce s njom tamo. Ona je doktorica. Malo po malo dodje se do price, ona ima sestru, neki je mozak u tamosnjem nekom vrticu, dal direktor nemam ti pojma i uglavnom ja s njom na skype. Nahvalio on meni nju, dobra, ima dobro auto, ima dobar stan, nema decka plava ali ni rijeci o specijalnim efektima! Ja na skype sa njom, brate, gori lampa jedna u sobi, ona lezi na krevetu, laptop ispred nje, jede sendvic neki, ona je kao prostoprosireni trokrilni ormar (OGROMNA)! Dakle debeljuca.
I ja sa njom tako, nabadam ja malo svabski, malo vise engleski, svidja se ona meni, super si, raja si, bla bla i zagrize ona. E sta ja sad da radim?
Trebao bih u februaru tamo i ja da radim te laminate, da li da se pribijem uz njeno salo i ganjam te papire ili da nastavim zivot u svom ritmu, po svome. Meni se na njoj nista ne svidja, ni ne odvlaci me a kamo li da privlaci nesto njeno, ali papiri i sve ostalo....a opet valja to izvest na ulicu i drzat za ruku, smijat joj se lazno i druge stvari....
Eto da malo vidim sta bi vi na mom mjestu.
Pozdrav![]()
![]()
Last edited by Logovan on 02/12/2014 01:31, edited 1 time in total.
- Corak
#66 Re: Brak sa debelom svabicom
Code: Select all
Hvala lijepo, no samoukih majstora poput tebe gdje god se okreneš.
Nisam ni u situaciji a bogme ni u prilici :)
Plus standardi bi bili sigurno nedostizni za tebe. Tako da... Sve neka ostane na prijateljskom savjetu.
Mislim bog te vidio koliko moraš biti površan da uopće razmišljaš o zenidbu sa zenom s kojom počevši od mentaliteta, kulture pa i prehrambenih navika nemaš ništa zajedničko :run:- Corak
#67 Re: Brak sa debelom svabicom
Joj ovih nasih djevojaka..Ne mozes razgovarati sa njima normalno..idi paraj nosom nebo negdje drugo molim teHvala lijepo, no samoukih majstora poput tebe gdje god se okreneš.
Nisam ni u situaciji a bogme ni u prilici
Mislim bog te vidio koliko moraš biti površan da uopće razmišljaš o zenidbu sa zenom s kojom počevši od mentaliteta, kulture pa i prehrambenih navika nemaš ništa zajedničko
- Corak
#68 Re: Brak sa debelom svabicom
Svaka cast! Tako nekako i razmisljam o ovome svemu. Najbolje cu znati iz prilozenog, tj. kada odem tamo. Ali imam jos par problema vec ovdje drugih. Malo jace od mjesec sam u vezi ovdje. Sklapam odluku koju trebam donijeti sto prije vezano za svabiju jer ne bih da zavlacim curu itd..Sunset beach u realnom zivotujoooj wrote:Lakse smrsati nego papire dobiti. Bjezi odavde kad vec imas priliku
Uvijek mozete zajedno ici trcati i zdravije se hraniti. Ako se na nekoj vecoj razini poklapate pokusaj biti u kontaktu s njom do februara pa ces onda najbolje znati sta uraditi.
-
FreakyStyley
#69 Re: Brak sa debelom svabicom
Haveru...
Znas i ti dobro da nije doslo dotle da se prostituises za komad papira, ma sta on znacio.
Ove sto te savjetuju da ides i slicno ne slusaj, jer nema sanse da bi oni tako postupili u ovakvoj situaciji, mada to nikad nece priznat. I ne slusaj kompleksase/ice koji imaju 20 000 postova na podforumu Lj/S i znaju sve o tome, a nikad u zivotu u vezi duzoj od mjesec i po nisu bili. I to je bilo u drugom srednje.
Znas i ti dobro da nije doslo dotle da se prostituises za komad papira, ma sta on znacio.
Ove sto te savjetuju da ides i slicno ne slusaj, jer nema sanse da bi oni tako postupili u ovakvoj situaciji, mada to nikad nece priznat. I ne slusaj kompleksase/ice koji imaju 20 000 postova na podforumu Lj/S i znaju sve o tome, a nikad u zivotu u vezi duzoj od mjesec i po nisu bili. I to je bilo u drugom srednje.
- ćiribiribela
#70 Re: Brak sa debelom svabicom
Ja ne bih da sam na tvom mjestu, ima i drugih nacina da se papiri rijese, vjerovatno si mlad pa imas vremena. Dobit ces dijete ako se udas i sta onda, sta ce biti sa djetetom nakon te tri godine, razmisli dobro.
- Corak
#71 Re: Brak sa debelom svabicom
Slazem se drug. Jebes ga, znas kako je ovdje jebeno. Svako bi da se ispali negdje vani, svako bi da ide odavde. medju njima sam i ja. Meni je Bosna u srcu jara, sta ja znam, ali kad si vec 3 ipol godine na birou onda muckas glavom. Sta ako sutra budes 8 godina na birou i sl.FreakyStyley wrote:Haveru...
Ma ne znace meni rijeci ovih hurmasica sto se po forumima zaljevaju agdom da bi bili sladji pa tipkaju po 20 000 postova, nego ajd reko da vidim kako raja razmislja, neki lazno, neki iskreno itd..
- Corak
#72 Re: Brak sa debelom svabicom
Ma nasu, Bosanku, ma nema sansejoooj wrote:Samo nemoj djevojku ovdje zavlaciti, zbog bilo kojeg razloga. SretnoCorak wrote:Svaka cast! Tako nekako i razmisljam o ovome svemu. Najbolje cu znati iz prilozenog, tj. kada odem tamo. Ali imam jos par problema vec ovdje drugih. Malo jace od mjesec sam u vezi ovdje. Sklapam odluku koju trebam donijeti sto prije vezano za svabiju jer ne bih da zavlacim curu itd..Sunset beach u realnom zivotujoooj wrote:Lakse smrsati nego papire dobiti. Bjezi odavde kad vec imas priliku
Uvijek mozete zajedno ici trcati i zdravije se hraniti. Ako se na nekoj vecoj razini poklapate pokusaj biti u kontaktu s njom do februara pa ces onda najbolje znati sta uraditi.
- amiliana
#73 Re: Brak sa debelom svabicom
[quote="dezurni_ucenik"]Ja se sjecam jedna svabice sa srednjoskolske ekskruzije.Lijepa ko slika,negdje iz okoline Frankfurta.[/quote
Ali su momci na zapadu sto se tice fizickog izgleda

Ali su momci na zapadu sto se tice fizickog izgleda
-
FreakyStyley
#74 Re: Brak sa debelom svabicom
Ma znam sve, a to Bosna u srcu pusti. Patriotizam se ne jede. Sta ces. Svako ko ima nesto u glavi zna da mu je bolje negdje gdje ce ga cijenit kao covjeka, radnika, osobu i gdje ce vodit neki normalan zivot... i normalno da svako gleda kako i gdje da ode. Samo, postoje opcije koje ne ukljucuju ovo o cemu ti govoris. Pisano je o tome na mnogim temama ovdje, a i svasta mozes pronac na internetu. Da su teze, jesu, jebi ga.Corak wrote:Slazem se drug. Jebes ga, znas kako je ovdje jebeno. Svako bi da se ispali negdje vani, svako bi da ide odavde. medju njima sam i ja. Meni je Bosna u srcu jara, sta ja znam, ali kad si vec 3 ipol godine na birou onda muckas glavom. Sta ako sutra budes 8 godina na birou i sl.FreakyStyley wrote:Haveru...
Ma ne znace meni rijeci ovih hurmasica sto se po forumima zaljevaju agdom da bi bili sladji pa tipkaju po 20 000 postova, nego ajd reko da vidim kako raja razmislja, neki lazno, neki iskreno itd..
Ali, ja sam siguran da ko god je stvarno htio da ode - otisao je.
Ako ti nemas neki moralni ili slican problem s tim da nafatas neku jadnicu radi papira, to je tvoj licni stav i ja nemam nista protiv toga. Mada, ja licno ne bih imao zeludac za takvo nesto. Zbog samog sebe, najprije. Ako ti mislis da je vrijedno toga i da to mozes podnijeti, onda pokusaj.
Sad ne znam kakva ti je situacija inace, ali mozes pogledat i ove poslove na cruiserima, u avio kompanijama i slicno. To radis po po godine, godinu, pa si nazad ovamo. Ako te prime, jel, s tim da mozes opet ic.
-
lusteruzraku
#75 Re: Brak sa debelom svabicom

da ti malo docaram