alternativna wrote:To je nesto tipa: nemogu sa tobom, nemogu bez tebe. Ne moze uploditi smirajem.Katy wrote:Ne valja skoro nista krpiti....ljubav pogotovo.....mislim nakon drugog puta da mu je sve jasno.Ridjobrki wrote:Ja znam lika koji se dvaput razvodio od iste žene.
Da prepričam njegovu priču:Filter wrote:? to nesta popularno izgleda ?? i ja znam jednog, sad je ozenjen treci put, ali druga zenaRidjobrki wrote:Ja znam lika koji se dvaput razvodio od iste žene.
"...(nije išlo i razveli se)... i budući da nam je stan zajednički da ne bi niko nikog iseljavao i da ga ne bismo prodavali i dijelili pare pošto nijedno tada nije moglo isplatiti ono drugo niti mu plaćati kiriju dogovor je bio da neko vrijeme dok malo finansijski ne krene nabolje živimo u tom stanu zajedno...i sve dogovorili, svako ima svoju sobu, zajedničke prostorije koristili i održavali po rasporedu, ne govorimo mi ali se podnosimo i tako... ma haman da se nismo ni susretali u stanu, poštovali prostor jedno drugoga i bogami fino bilo i tako nekoliko mjeseci ali nema ništa zajedničko i niko ni habera... nikad bolan rahatniji u životu nisam bio! podijelili poslove a nemamo obaveze jedno prema drugome. kad jednu noć ona meni "bil ti kafu"? napravila sebi pa joj dosadilo valjda samoj piti. ja rekoh gdje ću reći da neću ako je već upitala i mi nju popijemo i progovorimo. i priča na priču, seks po seks, fino nama. Skontamo koje smo budale bili i kako možemo funkcionisati kad hoćemo i nakon par mejseci vjenčamo se mi opet! Fino bilo neko vrijeme a onda opet počeli ISTI problemi zbog kojeg smo se i prvi put razveli i sve po starom i ne možeš se vratiti na ovaj novi put da si pita!!! I tako se ja dva puta ženio i razvodio od iste žene..."