BJB wrote:Ima nesto lijepo u tom staromodnom obicaju

obecanje
(ludom radovanje).
Vidim bas malo "iskrenih" brakova danas, iz ljubavi a ne nekih tamo interesa..
Vidim i one koji su ostarjeli u tim "interesnim" brakovima i u onim pravim..Imam i u blizem okruzenju neke sto se zene/udaju jer im je vakat, a ne zato sto su nasli pravu osobu za sebe..Sto vise vidim, sve manje zelim da znam..A u zadnje vrijeme, okrenem glavu i ne gledam..Nekako mi ljepse da ne vidim

..
A na temu, da se ne daj Boze zeznem pri udaji i shvatim da sam se udala za drHyde-a, ima Fate-na-povrate danas, tj. odlucila bih se za razvod..A za drugi put bih ukljucila savjetnike da imam koga kriviti ako se opet zeznem.
Nezamislivo mi je biti s nekim iz interesa, bez ljubavi. Pogotovo sad kad znam šta je ljubav, jebo sve, ja sretnija s njim, makar morala sijati saksije na balkonu da imam šta jesti

Zapravo su mi ti dani i bili najljepši, kad smo bili studenti, pa odemo kući, pa nam njegova mama spremi hrane, pa odemo mojoj mami, pa onda spakuje svega, pa dođemo kući, obradujemo se ko budale. Ili imaš još 10 maraka, odeš, kupiš kondome i pive, a prišlepaš se nekom sutra na ručak od raje koji žive s roditeljima

Sad već kad nismo studenti i imamo svoje pare nije tako zanimljivo, ali opet je lijepo

Ali sjećam se tih dana kad smo bili kokuzi i uvijek ih se s osmijehom sjetim