Ali i pored toga opet treba da djecu rađaju
Braco pomagajte!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sinus
Niko nije rekao da ženama ne treba dozvoliti da idu u školu. Naprotiv, Žene obavezno treba da idu u školu, a posebno one što misle da su mLogo pametne i one koje misle da im je ona dole linija centralni meridijan zemaljske kugle
- djugum
Kod mene je obrnut problem, ja bi jedno eventualno dvoje a ona troje eventualno cetvoro. Nema sanse da se dogovorimo, nek mi neko nadje sredinu izmedju jedan i cetiri!
E sad, ovdje se spominju samo zene kako pate... pa ljudi moji jeli iko od vas imao posla sa trudnom zenom, ikakva? To ti je ko da zavezanih ociju hodas po minskom polju

E sad, ovdje se spominju samo zene kako pate... pa ljudi moji jeli iko od vas imao posla sa trudnom zenom, ikakva? To ti je ko da zavezanih ociju hodas po minskom polju
-
gradjani svijeta
A da je da na primjer, jedan muskarac kroz mokracni kanal izbaci recimo tenisku lopticu, mislim d abi ljudski rod izumro. Necemo sad o dojenju, mastitisima, ranama na bradavicama koje traju, traju, opa kad god dijete zagrize kad dobije zubice kao da ti se igla u mozak zabode.djugum wrote:Kod mene je obrnut problem, ja bi jedno eventualno dvoje a ona troje eventualno cetvoro. Nema sanse da se dogovorimo, nek mi neko nadje sredinu izmedju jedan i cetiri!![]()
E sad, ovdje se spominju samo zene kako pate... pa ljudi moji jeli iko od vas imao posla sa trudnom zenom, ikakva? To ti je ko da zavezanih ociju hodas po minskom polju![]()
Ne zalim se, imam troje, da sam se ranije udala imala bih i vise djece, svojom odlukom, naravno.
Ali ne pristajem da me se uzima zdravo za gotovo, nisam icija nego svoja i sama odlucujem o svom tijelu, karijeri zivotu.
NIKAD ROBOM!!!
- jeza u ledja
Ocigledno nisi bas fun u krevetu.gradjani svijeta wrote:
NIKAD ROBOM!!!
- abondanzieri
#107 Re: Braco pomagajte!!!
Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo
- GODZZILA
#108 Re: Braco pomagajte!!!
Samo pravi ako mozes,kasnije ces da se kajes.Ko nju pita uopste.Jasko-bih wrote:Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo, međutim, ja imam samo tri želje, a to su:
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
No ona mi kaže da ja puno tražim i da ona ne želi da se pati!!! Nije nam problem odhraniti toliko djece. Tako, dragi prijatelji, da ja nemam pojma šts ću da radim...
Ima li neko ozbiljan prijedlog???
- Troll_Happens
#109 Re: Braco pomagajte!!!
Ubodi trojke iz prve ko sto ovu ubadaju ne zna cura sta ce jos malo ce imati reprezentaciju u fudbalu hahahJasko-bih wrote:Dragi prijatelji, moja djevojka i ja smo odlučili da se ženimo, međutim, ja imam samo tri želje, a to su:
1. Prvo dijete,
2. Drugo dijete,
3. Treće dijete.
No ona mi kaže da ja puno tražim i da ona ne želi da se pati!!! Nije nam problem odhraniti toliko djece. Tako, dragi prijatelji, da ja nemam pojma šts ću da radim...
Ima li neko ozbiljan prijedlog???
Šesnaestogodišnjakinja drugi put očekuje trojke
|||| - 15.02.2008. - 15:27
Argentinka je prvo dete rodila sa 14 godina. Za dve godine dobila je trojke. Očevi dece napustili su je onda kad su saznali da nosi njihovo dete.
MAMA Srušio mi se svet kad sam saznala da sam ponovno trudna. A kad su mi rekli da opet čekam trojke, mislila sam da ću umreti, rekla je maloletna majka (16) iz Buenos Airesa koja već ima četvoro dece.
Prvog sina rodila je već sa 14 godina. Nakon godinu dana ponovno je zatrudnela i pre nekoliko meseci je rodila trojke. Mlada mama ponovno je trudna i opet čeka trojke. Svi muškarci s kojima je devojka zatrudnela napustili su je kad su saznali da nosi njihovo dete i ne žele se brinuti za nju i za decu. Maloletnica je završila osnovnu školu, a u srednju nije ni krenula. Kako je stalno trudna, posao nikad nije ni tražila. S decom živi kod majke, koja jedina radi.
-Siromašni smo i ne znam kako ćemo preživeti sada kad će trebati hraniti još troja gladna usta. Ješćemo prašinu ili umreti - rekla je očajna majka maloletnice.
Hose Ovido, ginekolog 16-godišnje trudnice, iznenađen je što je tako mlada devojka u tako kratkom vremenu uspela dva puta začeti trojke. On je pratio devojčine prve dve trudnoće, a porodiće je i ovaj put.
-Nikad u svojoj karijeri nisam imao takav slučaj. Iako veoma mlada, brzo je postala jedna od najčeščih 'posetiteljki’ - rekao je ginekolog Ovido iz Klinike za porodilište pokrajine Kordoba i dodao kako je maloletna Argentinka njihova najbolja trudnica.
A za sta je zena nego za reprodukciju... za ostalo se moze snaci usput ako joj ostane vremena.. prvo zena djeca i kuca pa sve ostalo
-
gradjani svijeta
haha, iznenadio/la bi se...jeza u ledja wrote:Ocigledno nisi bas fun u krevetu.gradjani svijeta wrote:
NIKAD ROBOM!!!
- anais_nin
sinus wrote:Niko nije rekao da ženama ne treba dozvoliti da idu u školu. Naprotiv, Žene obavezno treba da idu u školu, a posebno one što misle da su mLogo pametne i one koje misle da im je ona dole linija centralni meridijan zemaljske kugle![]()
ijaaaaaaaaaaaaaaaao lozione na ovoj temi
a posebno me odusevise ovi primjeri logike
I sta je sa zenama koje u kasnim 30tim ili ranim 40tim bez partnera i bez djece? bilo da su neudavane, udovice ili razvedene?
sloboda izbora dragi moji
je li to drustveno prihvatljivije jer ispunjavam svoju "biolosku duznost" ili je to drustveno neprihvatljivo ukoliko cu biti samohrana majka???
al' eto posto ja ne spadam u "bracu", pa se samim tim ne bih ni trebala oglasavati na ovoj temi, odosmo moj reproduktivni arsenal neiskoristenog potencijala i ja u kuhinju pitu da pravimo
- sinus
BRATE svaka ti je na mjestuanais_nin wrote:sinus wrote:Niko nije rekao da ženama ne treba dozvoliti da idu u školu. Naprotiv, Žene obavezno treba da idu u školu, a posebno one što misle da su mLogo pametne i one koje misle da im je ona dole linija centralni meridijan zemaljske kugle![]()
Ali i pored toga opet treba da djecu rađaju![]()
![]()
![]()
ijaaaaaaaaaaaaaaaao lozione na ovoj temikud zaboravih ponijeti loz ulje sa sobom
![]()
a posebno me odusevise ovi primjeri logikeako zena ne zeli djecu automatski je to jer ne zeli ugroziti karijeru ili se zeli akademski usavrsavati....a sta je sa muskarcima koji ne zele djecu?
(znam kojeg i takvog) kakvi su to oni? i sta to oni stite i od cega se stite ne zeleci djecu?
![]()
I sta je sa zenama koje u kasnim 30tim ili ranim 40tim bez partnera i bez djece? bilo da su neudavane, udovice ili razvedene?to bi one jadnice trebale namah do prvog nebodera i laste na plocnik s obzirom da su protracile svoja jajasca, promasile smisao zivota, tako da u cemu je "smisao njihovog postojanja"????
![]()
sloboda izbora dragi mojisloboda izbora
sve dok taj izbor ne ugrozava nekog drugog u cemu je problem?
zasto bi meni pobogu smetalo sto Jasko zeli troje djece? Ili sto njegova draga ne zeli? Ili sto neka tamo fiktivna zena X ne zeli ni jedno dijete, ili sto neki fiktivni muskarac Y takodje ne zeli ni jedno jedino??? Zasto, zasto, zasto?
Ili zasto bi se moja odluka da imam ili nemam djecu, i kad cu ih imati i hocu li ih imati i koliko cu ih imati, ticala bilo koga drugog osim mene i osobe s kojom zajedno, pod ruku, koracam zivotnom stazom??? Ili mozda odlucim imati dijete sama
![]()
je li to drustveno prihvatljivije jer ispunjavam svoju "biolosku duznost" ili je to drustveno neprihvatljivo ukoliko cu biti samohrana majka???jer nesto se ne sjecam da je nase drustvo nesto posebno blagonaklono gledalo na samohrane majke donedavno iako su eto bile "nesebicne" i ispunile svoju duznost "produzavanja ljudske vrste" i eto "imale su smisao zivota u tom djetetu ili djeci"
![]()
al' eto posto ja ne spadam u "bracu", pa se samim tim ne bih ni trebala oglasavati na ovoj temi, odosmo moj reproduktivni arsenal neiskoristenog potencijala i ja u kuhinju pitu da pravimo
P.S:
Mislim da si prvo žensko koje se nije upalilo ko kutnjak na ovoj temi
- anais_nin
ma sta cu se paliti, Jasko nas sve ovde nalozio i onda pobjegao na "vjezbanje" dok su pregovori s buducom u tokusinus wrote: BRATE svaka ti je na mjestu
P.S:
Mislim da si prvo žensko koje se nije upalilo ko kutnjak na ovoj temi![]()
nego da se vrnemo bitnim stvarima

- fantom slobode
Nemoj tako, treba nekada promijesati da ne zagori.anais_nin wrote:ma dobro je dok je samo inboxevy wrote:zena koja zna gdje joj je mjesto![]()
![]()
kad ti sada napune inbox
![]()
u kuhinju nek mi se ne mjesaju
- anais_nin
cuj nemoj takofantom slobode wrote:Nemoj tako, treba nekada promijesati da ne zagori.anais_nin wrote:ma dobro je dok je samo inboxevy wrote:zena koja zna gdje joj je mjesto![]()
![]()
kad ti sada napune inbox
![]()
u kuhinju nek mi se ne mjesaju
- fantom slobode
Ma nekada se ne zna, eno nas "uragan" sve radi da se zena ne umori.anais_nin wrote:cuj nemoj takofantom slobode wrote:Nemoj tako, treba nekada promijesati da ne zagori.anais_nin wrote: ma dobro je dok je samo inboxu kuhinju nek mi se ne mjesaju
zna se kome je gdje mjesto
nemoj mi tih novokomponovanih mjesanja
Ma nisu to novokomponovana, to su ona suprotno od kazaljke na zidu
Treba paziti i da je tava masna.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija

žene i djecu evakuišu avijonima
a kroz povijest

živio baušte

naravno
sada neka forumašica može naći sliku žene u nikaragvi kako radi 12 sati najcrnje poslove i manje je plaćena od muškarca
ali također može i naći sliku žene koja radi na njivi... jedno dijete na leđima jjedno na stomaku a jedno u stomaku
- anais_nin
komi wrote:
žene i djecu evakuišu avijonima:D:D
a kroz povijest
živio baušte
naravno
sada neka forumašica može naći sliku žene u nikaragvi kako radi 12 sati najcrnje poslove i manje je plaćena od muškarca
ali također može i naći sliku žene koja radi na njivi... jedno dijete na leđima jjedno na stomaku a jedno u stomaku
@komi, za sve su krivi horor filmovi
Chocolat pa cemo ponovo pregovarat
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
bi juče na federalnoj
dobra emisija o ovim udatim neudatim i tako to
vodi ona s nogama ko srna
tanke a dlakave
jedna starija koka se nada da će uskoro biti napravljeno neko druženje starije klape koja se nije oženila/udala...kao neki kafić ili okupljalište
kaže ako ja mogu kao žensko (u smislu ona koja na tržištu rada gore prolazi) imati stan i auto i dobar poso
može i muškarac
budući partener = no fakling vej... smatram da su žene mnogo sposobnije i školovanije danas od nas muških
bila mi i kolegica s faxa 
kaže meni ljudi dovode neke momke i upoznaju me... kaže ona hvala hvala što mislite na mene ali ne ide to tako
single život... ima prednosti možeš doći u 5 kući... život bez djece... ne moraš ih ujutru hraniti
ako je to jedina prednost...
dobra emisija o ovim udatim neudatim i tako to
vodi ona s nogama ko srna
jedna starija koka se nada da će uskoro biti napravljeno neko druženje starije klape koja se nije oženila/udala...kao neki kafić ili okupljalište
kaže ako ja mogu kao žensko (u smislu ona koja na tržištu rada gore prolazi) imati stan i auto i dobar poso
kaže meni ljudi dovode neke momke i upoznaju me... kaže ona hvala hvala što mislite na mene ali ne ide to tako
single život... ima prednosti možeš doći u 5 kući... život bez djece... ne moraš ih ujutru hraniti
ako je to jedina prednost...