je li preskaces kad citas ono sto ja napisem ? Nisam rekao da su ti simpaticni ovi pobrojani banditi nego da mi das njihove pandane u bosanskom politickom , intelektualnom .....zivotu pokusavajuci ti objasniti da je projekt velike srbije i velike hrvatske na racun BiH temeljito razradjen i cijela ergela ljudi od akademika i novinara do vojnika je krenula u tu suludu akciju cije ce se posljedice osjecati bog te pito koliko jos dugo.Bosanci su napadnuti .Oni su su se branili a bilo je i zlocina koje osudjujem.Da nije bilo agresije ne bi bilo ni zlocina.To je tako rezonski.Znas li ti sta je prethodilo prvom bosanskom zlocinu.Prije nego li se desio prvi veci zlocin od strane Armije BiH prije toga je pola Bosne izgorilo , pobijeno i silovano na dasetine hiljada a protjerano na stotine hiljada.Hiljadu dzamija je zavrsilo u pepelu pa je onda ispaljen metak na crku.Gnusam se .Prije bi sebi ruku odrezao nego li digao prst na crkvu.Dakle nista ama bas nista se nije desavalo u isto vrijeme niti se moze icim mjeriti i usporedjivati kolicina zlocina i zlodjela koji su napravljeni nad bosanskim muslimanima sa onima koji su bosanski muslimani napravili Srbima ili Hrvatima.To je bar jasno .Do sada U Hagu
svi Bosanci izdrzavaju kaznu koja kad se sabere iznosi 35 godina.35 godina za sve bosanske zlocince a Srbin samo jedan dobio 45 godina ( Krstic ) Puljica ne bi pitao ni koliko je sati ni koliki je rezultat nogometne utakmice a kamoli sta drugo , koliko ja vjerujem Puljicu .A i Cericu vjerujem bas koliko i Amfilofiji i onoj nakazi i kreaturi , spodobi od patrijarha Pavla .Sve sama olos. Znas li ti koliko ja volim " nase " lopove ?
Sad cu ti reci.Malo je bandera i drveca od Skenderije do Ilidze koliko bi ja objesio SDA -ovaca.Ali kad ti spominjem sumu oko Drvara , Glamoca , Grhova hocu ti recui da kamioni Ljube Cesica Rojsa i Marijana Filipovica i drugih tajkuna ulaze i izlaze iz Hrvatske u Bosnu kao da se radi o jednoj drzavi.Ne samo da je bila agresija 1992 koju ti porices nego se i danas Hrvartska odonosi prema Bosni kao prema koloniji sto hoce reci da je taj teritorij okupiran.Kako drukcije to nazvati , ako kamioni jedne drzave ulaze u drugu i odvoze njene resurse.a sta tek reci za struju koju pljacka
Hrvatska elketro privreda kao da se akumualacino jezero Busko Blato nalazi u Hrvatskoj a ne u Bosni.Sto se tice valute i tvoje teorije o blizini Duvna Hrvatskoj.Njemac koji zivi na 200 metara od Belgije nikad nije mogao placati u Belgiji Dojc markom .Niti onaj gore iz Bostona moze placati bilo sta $ US u Kanadi.Ima mjenjacnica!! Dalje .Nisam bio u Duvnu nikad u zivotu