Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#126 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by KatarinaKosaca »

Fakat, ima li igdje moderatora? Radi ovih huškačko fašisoidnih nikova koji se trude da forum počinje ličiti na erceg bosnu, gdje ljude linčuju radi imena i prezimena se moramo sramiti svi..

Još priziva uvođenje Golog otoka :-) :-) :-) , najvećeg zla bivše domovine.. Fuj na kub :x
Damir_5

#127 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by Damir_5 »

KatarinaKosaca wrote:Fakat, ima li igdje moderatora? Radi ovih huškačko fašisoidnih nikova koji se trude da forum počinje ličiti na erceg bosnu, gdje ljude linčuju radi imena i prezimena se moramo sramiti svi..

Još priziva uvođenje Golog otoka :-) :-) :-) , najvećeg zla bivše domovine.. Fuj na kub :x
Hehe, fakat sta ti smeta, je li te stid sto prvacici se prisiljavaju na prvi skolski dan ulaziti na sporedni ulaz? Je li te stid sto zivis u zemlji gdje vladaju takvi zakoni? Ne mora te to biti stid ovdje, sva europska stampa je o tome detaljno pisala. Nemoj se stiditi, sve se vec zna. Osim toga, stavi to pod tepih, jelde to nije ni vazno, treba sakriti da se ne svadjamo sa fasistima, treba sa fasistima imati dobre odnose, niposto se ne smije pisati o njihovom fasizmu?

Pa sta vi ljudi u opste ocekujete od Bosne kad ste takvi? Zar ste vi stvarno tako naivni da ocekujete da ce BiH napredovati, da ce te u narednih par desetljeca zivjeti u boljoj nadi, a istovremeno ovakve stvari se kriju, izbjegavaju i stavljaju pod tepih?

Sta vi ocekujete da ce u takvim krajevima se postivati ljudska prava i da ce taj kraj napredovati?
Last edited by Damir_5 on 08/03/2013 18:41, edited 1 time in total.
kox

#128 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by kox »

To ima veze sa temom samo ukoliko ti prvacici uzinaju u McDonaldsu, inace nidje veze.
karanana

#129 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by karanana »

A da se u zapadnom mostar reketira gazda hrvat, to ne bi bio problem je li damire?
Cesto ja ovo napisem: srpski i hrvatski pobunjenici su naceli ovu zemlju ali ce je velikobosnjaci sahraniti.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#130 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by KatarinaKosaca »

Damir_5 wrote:Hehe, fakat sta ti smeta, je li te stid sto prvacici se prisiljavaju na prvi skolski dan ulaziti na sporedni ulaz? Je li te stid sto zivis u zemlji gdje vladaju takvi zakoni? Ne mora te to biti stid ovdje, sva europska stampa je o tome detaljno pisala. Nemoj se stiditi, sve se vec zna. Osim toga, stavi to pod tepih, jelde to nije ni vazno, treba sakriti?
Da, fakat me stid što dijelim zrak sa takvima kao što si ti, stid me jer ste istog mentalnog sklopa ti, koji pozivaš da se Hrvati protjeraju iz Sarajeva i ti koji odvajaju djecu. Sva europska štampa je o tome pisala , pa i na forumu ima puno tema gdje se tretiraju dvije škole pod jednim krovom
Što, opet, ne znači da nije fašizam i to najčistiji pozivati na osvetu Hrvatima u SAraejvu, pa čak i ljude prozivati imenom i prezimenom. :x
Damir_5

#131 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by Damir_5 »

KatarinaKosaca wrote:
Da, fakat me stid što dijelim zrak sa takvima kao što si ti, stid me jer ste istog mentalnog sklopa ti, koji pozivaš da se Hrvati protjeraju iz Sarajeva i ti koji odvajaju djecu. Sva europska štampa je o tome pisala , pa i na forumu ima puno tema gdje se tretiraju dvije škole pod jednim krovom
Što, opet, ne znači da nije fašizam i to najčistiji pozivati na osvetu Hrvatima u SAraejvu, pa čak i ljude prozivati imenom i prezimenom. :x
Stidis se mene koji se grozim tog fasizma, a ne stidis se sebe koja zbog ovog ili onog razloga to zeli staviti pod tepih, drugim rijecima podrzava taj fasizam? Pa sta onda ako se raspravljalo o tome prije? Zelis reci da toga vise nema? Ako je tako, onda nema potrebe vise to spominjati je li tako? Da li bosnjacki prvacici i dalje ulaze u Stolcu na sporedna vrata skola?

Vi ste ljudi izgubili totalno kompas, vi pojma nemate sta je dobro, a sta je lose.

Gdje sam ja to pozivao na osvetu Hrvatima? Naveo sam primjer da HDZ tajkuni nemaju problema investirati u Sarajevu i sta je tu cudno? Je li i treba staviti pod tepih to da su SNSD i HDZ iznajmili u ime BiH prostorije u zgradi Ljubusaka i prije nego ih je napravio u Sarajevu, a ja nisam govorio u ime Adija glasnogovornika McDo klixu, svi mogu procitati sta je on izjavio u vezi toga. Naravno zasto da se cudimo o tome kad prvacici Bosnjaci moraju ulaziti na sporedni ulaz u skole.
Last edited by Damir_5 on 08/03/2013 18:48, edited 1 time in total.
duh_sa_sjekirom

#132 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by duh_sa_sjekirom »

Damir_5 wrote: Stidis se mene koji se grozim tog fasizma, a ne stidis se sebe koja zbog ovog ili onog razloga to zeli staviti pod tepih, drugim rijecima podrzava taj fasizam? Pa sta onda ako se raspravljalo o tome prije? Zelis reci da toga vise nema? Ako je tako, onda nema potrebe vise to spominjati?

Vi ste ljudi izgubili totalno kompas, vi pojma nemate sta je dobro, a sta je lose.

Gdje sam ja to pozivao na osvetu Hrvatima? Naveo sam primjer da HDZ tajkuni nemaju problema investirati u Sarajevu i sta je tu cudno? Je li i treba staviti pod tepih to da su SNSD i HDZ iznajmili u ime BiH prostorije u zgradi Ljubusaka i prije nego ih je napravio?
Dobro, i šta sad?
Ko je kriv za to? Treba li ih sada istjerati?
Šta predlažeš konkretno?
dječak sa šibicama

#133 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by dječak sa šibicama »

Jos na temi o propalicama iz Zeljeznica FBiH bilo je jasno ko je ovaj lik, a sada se predstavio u punom svjetlu.
Damir_5

#134 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by Damir_5 »

duh_sa_sjekirom wrote: Dobro, i šta sad?
Šta predlažeš konkretno?
Za BiH je uzaludno govoriti o ekonomiji ili bilo cemu drugom dok god se ti propagatori fasizma, pazi sad ovo, ne strpaju u zatvor. Oni su opasni po okolinu, oni jednostavno ne mogu biti na slobodi i trovati drustvo svojim fasistickim cinima. Oni trebaju ici na dugo zatvorsko prevaspitanje.

Bosne ce u svakom pogledu biti, samo ce biti na dnu Europe i u Bosni ce biti sve manje i manje radnih mjesta i zivot ce biti sve gori i gori i tezi i tezi.

Nema nikakvog napretka dok se fasizam ne iskorijeni iz Bosne! To se moze nauciti na lagan nacin, a moze i na onaj duzi i tezi.
neki

#135 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by neki »

Damir_5 wrote:
duh_sa_sjekirom wrote: Dobro, i šta sad?
Šta predlažeš konkretno?
Za BiH je uzaludno govoriti o ekonomiji ili bilo cemu drugom dok god se ti propagatori fasizma, pazi sad ovo, ne strpaju u zatvor. Oni su opasni po okolinu, oni jednostavno ne mogu biti na slobodi i trovati drustvo svojim fasistickim cinima. Oni trebaju ici na dugo zatvorsko prevaspitanje.

Bosne ce u svakom pogledu biti, samo ce biti na dnu Europe i u Bosni ce biti sve manje i manje radnih mjesta i zivot ce biti sve gori i gori i tezi i tezi.

Nema nikakvog napretka dok se fasizam ne iskorijeni iz Bosne! To se moze nauciti na lagan nacin, a moze i na onaj duzi i tezi.
Super, slazem se, nadam se i da si spreman krenuti od sebe..
rajv0sa

#136 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by rajv0sa »

E moj damire ,nije ni tebi lako :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#137 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

karanana wrote:A da se u zapadnom mostar reketira gazda hrvat, to ne bi bio problem je li damire?
Cesto ja ovo napisem: srpski i hrvatski pobunjenici su naceli ovu zemlju ali ce je velikobosnjaci sahraniti.
Šta bi bilo kad bi bilo nije tema ove emisije. Puno je pokazatelja koji ukazuju na diskirminaciju Bošnjaka (dotakli smo se "dvije škole pod jednim krovom", jednonacionalnih ambulanti, neprovođenja programa devetogodišnjeg školovanja, odugovlačenja omogućavanja prenosivosti tel. broja HT Mostar, Aluminijuma) kako po školama, tako evo i u biznisu. Problem sa vama je što je se o "ugroženosti" Hrvata priča na sva zvona dok kada se pokrene ovakva tema o ugroženosti Bošnjaka onda se krene sa etiketiranjem. Dakle vi imate problem, ne Damir, ja ili neko treći.
Damir_5

#138 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by Damir_5 »

bELMIN_666 wrote:E moj damire ,nije ni tebi lako :-)
Zasto? Gdje je moja greska? Zbog mira u kuci, trebam gledati fasizam i drzati jezik za zubima, kako ne bi uvrijedio fasiste i one koji ih podrzavaju?

Pretpostavljam da oni koji su protiv mene u ovom, podrzavaju fasizam? U takvim stvarima nema ali i nema sredine! Inace ja nisam nista ni izjavljivao za klix, niti sam pisao onu vijest, ja sam je samo procitao i plasirao ovdje. Neki bi sakrili da nam prvacici povratnici ulaze na svoj najvazniji dan na sporedni ulaz u skole, kao da to ne rade danas, eto raspravljali smo o tome, treba to ignorisati? Ignorancija u ovom slucaju je jednako podrzavanje fasizma i moze vas milijarda doci ovdje i to ignorisati i praviti se blesava, ja znam sta je ispravno, a sta nije. Ako je tako u skolama prema djeci, zasto nam je onda u opste vijest o McDo-u u zapadnom Mostaru? Neka su oni nasli vremena provoditi fasizam, a to sto govna plutaju ulicama zapadnog Mostara na svaku malo vecu kisu, to nikom nista?
Last edited by Damir_5 on 08/03/2013 19:09, edited 1 time in total.
nicaze_072

#139 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by nicaze_072 »

Image

Ovdje neki svjesno i namjerno ignorisu cinjenice da u McDonaldsu je nadjena E.coli.

Meni je ova prica sa reketarenjem samo bacanje u oci.

Svi uzeti uzorci, kao i brisevi zadovolji su mikrobiološke standarde ispravnosti osim milkshakea u kojem je izolovana bakterija Escherichia coli!
"Bakterija, koja se ne smije nalaziti u životnim namirnicama jer može štetno djelovati na zdravlje konzumenta“, navedeno je, između ostalog, u obavijesti o rezultatima nalaza koju je potpisao šef odjela prim.dr. Eniz Čolaković.

http://indikator.ba/ekonomija/32071-esc ... lds-mostar

E sad jel Eniz reketeria Bošnjake?
cyprus

#140 Re: Bosnjaci se poslovno maltretiraju u zap. Hercegovini!

Post by cyprus »

Damir_5 wrote:
cyprus wrote:Ja nemam pojma jel ko koga ovdje reketiro i jel bila ta Ešerihija... Ali sve mi se čini da je poenta teme ova: ako Bošnjaka reketira Hrvat onda je to fašitam... a ako Bošnjak reketira Bošnjaka ili Hrvat Hrvata... nikom ništa :mrgreen:
Daj bolan Cyprus, ne trebaju nam demonstracije SH-HS kompe ovdje. Sad ti tu lizes dupe i nas ubjedjujes u SF price, a sutra bi razvaljivao Vukovar i drugi put, kako si i prvi put...
Ti nisi stvarni lik :mrgreen: Nema šanse da postoji neko poput tebe :-)
Locked