Samo ne znam gdje bi stavio one sto gledaju South Park... prejako je i za grasovce..
Nedajboze da gledaju minionse...tema bi bila: Bosnjaci polagano postaju
muha_sa wrote:U Srbiji žive samo pravoslavciAli Kemal wrote:Zato što nije pravoslavac.SkyLimit wrote:Ako moj prijatelj gleda iskljucivo srbijansku televiziju i program, ako iskljucivo slusa srbijansku muziku, gdje je tu tacno kulturoloska razlika, zbog cega tacno on nije Srbin?
Prost odgovor, što se tiče mentaliteta, radnih navika, mutljavine, krezavosti i slično, nema nikakve razlike![]()
Tvoj jaro gleda Šojića, raja u Beogradu Izeta, kao što neko reče, Dino Merlin puni beogradsku arenu, bla, bla, bla...
Fakat jel tema ozbiljna ili se zajebavaš, ili nešto treće?![]()
sad mi je jasno zašto za sportiste i klubove iz Srbije govore srpski sportista il srpska reprezentacija----do mene je, nisam do sad skonto
taj je vjerovatno ograisoAko moj prijatelj gleda iskljucivo srbijansku televiziju i program, ako iskljucivo slusa srbijansku muziku, gdje je tu tacno kulturoloska razlika, zbog cega tacno on nije Srbin?
Sto se pravis Belgijanac u Holandiji._BataZiv_0809 wrote:Isto da su to dva naroda sa razlicitih planeta, pa to sad kao cudno
Ako slusa Cockera onda eventualno moze bit EnglezBodkin wrote:odavno gluplje teme nije bilo. onaj ko slusa joe cockera, jede McD i gleda americke filmove automatski je amerikanac. trebali su javiti onima prije popisa
Tudjin si ti od svoje pameti. Sva prica o historiji, anahronizmima, prilikama srednjeg vijeka, nepostojecim poveznicama sa danasnjicom i primjerima na svim narodima svijeta i vjerama koje su sve imali,... je suvisna. Mogu da se kladim da u ovom momentu cak mislis da znam neku tvoju istinu i kako je strasno bitna ali je krijem od stida,..hajducka travica wrote:Narod sa izmisljenom prosloscu - tudjin je sebi samom, u ovom slucaju to su bosnjaci.
to mu dodje kao olaksavajuca okolnostbach wrote:Ima priča da su ono 1942. četnici upali u Foču pa pofatali narod pa ih poveli do Drine da ima pokažu oštrinu noža. Pa jedan od tih nesretnika reče, Mehhmed ili tako nekako se zvao pobika "Pa i ja sam Srbin"... "Čuj ti Srbin rekoše mu Dražini izaslanici". Onda čovjek izvadi dokumente gdje se vidjelo da se čovjek izjašnjavao kao Srbin. Onda mu Dražine bradonje rekoše da ga ipak moraju ubiti, ali da ga neće zaklati kao ostale, nego da će ga strijeljati...
I tako i bi...
XXS wrote:Meni je sega cijela ova fama oko "prodaje pradjedovske vjere". Sega su mi i ovi koji plasiraju tu temu i sega su mi i ovi koji se sekiraju oko ove teme.
Koliko je poznato meni i Srbi su se u jednom momentu odrekli "pradedovske vere" i presli na hriscanstvo.
Ili to ili je "devica" Marija bila Srpkinja.
Jeste al' po srpskom horoskopu.Edin H. wrote:XXS wrote:Meni je sega cijela ova fama oko "prodaje pradjedovske vjere". Sega su mi i ovi koji plasiraju tu temu i sega su mi i ovi koji se sekiraju oko ove teme.
Koliko je poznato meni i Srbi su se u jednom momentu odrekli "pradedovske vere" i presli na hriscanstvo.
Ili to ili je "devica" Marija bila Srpkinja.
, je li ona fakat bila djevica?
Blek Stena wrote:Ako slusa Cockera onda eventualno moze bit EnglezBodkin wrote:odavno gluplje teme nije bilo. onaj ko slusa joe cockera, jede McD i gleda americke filmove automatski je amerikanac. trebali su javiti onima prije popisa
Srbi niti su pametniji, niti složniji, niti dosljedniji... Zreliji? Zavisno šta pod tim podrazumijevaš... Ako podrazumijevaš to da im nacionalizam ima duži staž, nego što je slučaj kod Bošnjaka - onda tačno... Međutim, ako pod zrelošću podrazumijevaš nešto konstruktivno - onda jok...hAZNADAR wrote:Ocito je Fatmir jugend aktivan zadnjih dana.![]()
Kamo srece da smo kao Srbi u nekim stvarima jer su ocigledno politicki i nacionalno i zreliji i pametniji i slozniji i dosljedniji.
Ono kad poentiraš u prvoj replicicyprus wrote:Pa? U čemu je problem? I Dino Merlin, koji je opjevao Aliju, PET buta napuni beogradsku arenu... Dakle, ako Beograđanin sluša Dinu Merlina, gdje je tačno kulturološka razlika, zbog čega tačno on nije Bošnjak?