BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Locked
Semsudin-IrvinovTata

#476 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Semsudin-IrvinovTata »

Nemojte tako, znate li da ako kupujete Coca Colu podrzavate zlocine nad Palestincima.
Krema za salatu

#477 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Krema za salatu »

VjecitiStudent wrote: :-)
Moji su takodjer za vrijeme NDH kupovali u trgovinama, placali porez, jesu li takodjer bili dio genocida koje je pocinila NDH?
Nisu, sto bi bili.
radostan dan

#478 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by radostan dan »

vivace wrote:
da,da ne postoji ovakva kakva sad postoji. da se izversi denacionalizacija...eto takvu srbiju mi normalni ocekujemo.
prvo rođake da prijaviš, da se strElja to, ili onim pametnim bombama što si predlagala, pa ćemo da vidimo za dalje...
Nivri

#479 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Nivri »

radostan dan wrote:
vivace wrote:
da,da ne postoji ovakva kakva sad postoji. da se izversi denacionalizacija...eto takvu srbiju mi normalni ocekujemo.
prvo rođake da prijaviš, da se strElja to, ili onim pametnim bombama što si predlagala, pa ćemo da vidimo za dalje...
Po mogucnosti na Sajmistu, za primjer.
cindrlimindrli

#480 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by cindrlimindrli »

Niko ovu budalastinu ne zna opisati bolje od onih koji su prisiljeni gledati ludilo svaki dan.
Ma srBove 'prca' jednostavna cinjenjica: marsiraju vec sto godina a samo stigli do Seveningena.

To niti je muzika, niti jezik, niti kultura.

To je samo smrdljivi opancarski, vukojebinski militarizam.

Niko ne trazi da se to ukine, vec da se svirca tamo gde pripada - pod vasarskom satrom i u zagusljivim kafancugama.
vivace

#481 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by vivace »

Superhik_ wrote:
vivace wrote:[q

želim vam puno sreće u tome, i drago mi je da vas ima takvih. no, dozvoli da budem skeptičan u rezultat.
pa i ja sam vrlo skepticna,ne malo, vec mnogo. mislim da se nista ne moze uraditi bez pomoci medjunarodne zajednice,jer kad je jedan lud, treba mu tudja pomoc,zar ne ?
Krema za salatu

#482 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Krema za salatu »

cindrlimindrli wrote:Niko ovu budalastinu ne zna opisati bolje od onih koji su prisiljeni gledati ludilo svaki dan.
Ma srBove 'prca' jednostavna cinjenjica: marsiraju vec sto godina a samo stigli do Seveningena.

To niti je muzika, niti jezik, niti kultura.

To je samo smrdljivi opancarski, vukojebinski militarizam.

Niko ne trazi da se to ukine, vec da se svirca tamo gde pripada - pod vasarskom satrom i u zagusljivim kafancugama.
hahahahahhha, ode Kosovo..........
radostan dan

#483 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by radostan dan »

Nivri wrote:
radostan dan wrote:
vivace wrote:
Po mogucnosti na Sajmistu, za primjer.
prije ili poslije koncerta ace lukasa ?
VjecitiStudent

#484 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by VjecitiStudent »

Superhik_ wrote:
VjecitiStudent wrote:[

:-)
Moji su takodjer za vrijeme NDH kupovali u trgovinama, placali porez, jesu li takodjer bili dio genocida koje je pocinila NDH?
ali nisu apsolutnom većinom glasali za krvoloka, ili možda jesu?
1990., kada su bili izbori u Srbiji, rata jos uvijek nije bilo.
Slicnom logikom mogli bi da uvrstimo i Zukorlica i ostatak Bosnjaka u Srbiji na genocidnu listu, stanovali tamo, placali porez, finansirali vojsku, ...?
Nacionalniid_BOSANCI

#485 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Nacionalniid_BOSANCI »

cyprus wrote:
Krema za salatu wrote:najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
Bez namjere da vrijeđam ikog, ali ovo je mitomanija :sad:
Cyprus, i sta kazes da su genocidi nad Bosnjacima bosnjacka mitomanija? Zna se za najmanje 12 genocida, ti si do sada citao srpsku i prosrpsku istoriju. Upoznaj malo korektnu istoriju i s druge Bosnjacke strane, evo ti samo nekoliko linkova:

1. http://bosnjaci.net/prilozi.php?rid=11

2. http://bosnjaci.net/prilozi.php?rid=9

3. http://bosnjaci.net/prilozi.php?rid=10

4. http://www.klix.ba/forum/progon-muslima ... 03457.html
Nivri

#486 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Nivri »

radostan dan wrote:
prije ili poslije koncerta ace lukasa ?
Ako mu pobiju fanove u Srbiji, onda ce svake sedmice imati koncert u Federaciji :bih:
Pismonosa

#487 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Pismonosa »

Evo ih, svi na broju, rodio ih Nole :D
Nivri

#488 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Nivri »

VjecitiStudent wrote: 1990., kada su bili izbori u Srbiji, rata jos uvijek nije bilo.
Slicnom logikom mogli bi da uvrstimo i Zukorlica i ostatak Bosnjaka u Srbiji na genocidnu listu, stanovali tamo, placali porez, finansirali vojsku, ...?

Cuj logika ovdje, nemoj me zasmijavati :lol:
cindrlimindrli

#489 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by cindrlimindrli »

malac neznalac wrote:Uzece jaro opet australiaopen ;) hebena smo mi mraka ;) :-)
Ma ja ne sumnjam da ti u zivotu nisi reket uzeo u ruke.
Lug

#490 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Lug »

Semsudin-IrvinovTata wrote:Seljak samo gledao kako da prezivi, nije ni znao sta se desava ili mozda nije imao dovoljno godina u to vrijeme...
ahaa..nije imao ni tv ni radio, nije nista znao ali je glasao za sns :-)

e moj semso, grudo snjega, koga ti pokusavas prevariti? za tebe su svi fasisti koji zele pravdu, koji zele da se ispravi nepravda.. po tebi i slicnima mi koji volimo bosnu bi se trebali izviniti velikosrbima sto smo prezivjeli.. po tebi je normalno da velikosrpskifasiti i dalje sretno i ugodno zive i hebu sve i svakog oko sebe, a ako se slucajno pobuni covjek i kaze ISTINU, on je fasista. nisam te primjetio na temama o ravnogorcima da si rekao da su fasisti kojima i korijen treba unistiti jer su tolikog zla ucinili obicnim, dobronamjernim ljudima i iskljucivo radi njih se valjamo u blatu skoro 100 g. valjda je dokazano koje cinio zla, koje htio i jos uvijek zeli moju babovinu. koji je to patriota bosne isao u srbiju i pravio zlocine..a ne svi smo isti, jel to cilj?! ovdje su svi do jednog rekli da ne smatraju citav srpski narod kao zlocinacki i genocidni, ali ne ti i takvi se ufatite za slamku i guslate po citave dane. ako vec hocete pravdu, onda se duboko izvinite za sve u proslosti, kao dokaz ponistite genocidnu tvorevinu.. i omogucite povratak svih na svoja ognjista, a da li ce oni zivjeti ili ne tu..zabolite, nije tvoj problem..i mani se ubleha, dosadni ste i djeca vas citaju, a ne odrasli..
Pismonosa

#491 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Pismonosa »

malac neznalac wrote:Uzece jaro opet australiaopen ;) hebena smo mi mraka ;) :-)

Nemoj me pogrešno shvatiti, vi ste meni OK. Imate stavove i borite se fer i pošteno za njih :thumbup: :D Sve dok se ne pođete lažno predstavljati i praviti od sebe budale. Takve ljige ne mogu očima :D

Kako se ono takvi zovu u modernom ratovanju? Ilegalci, diverzanti, specijalci? :D :D
Last edited by Pismonosa on 18/01/2013 14:03, edited 1 time in total.
Altsa

#492 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Altsa »

prvi peniser sveta bi isto postupio kao jeremic...isto govno
VjecitiStudent

#493 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by VjecitiStudent »

Nacionalniid_BOSANCI wrote: Cyprus, i sta kazes da su genocidi nad Bosnjacima bosnjacka mitomanija? Zna se za najmanje 12 genocida, ti si do sada citao srpsku i prosrpsku istoriju. Upoznaj malo korektnu istoriju i s druge Bosnjacke strane, evo ti samo nekoliko linkova:

1. http://bosnjaci.net/prilozi.php?rid=11

2. http://bosnjaci.net/prilozi.php?rid=9

3. http://bosnjaci.net/prilozi.php?rid=10

4. http://www.klix.ba/forum/progon-muslima ... 03457.html
Istorije balkanskih naroda su pune genocida, koje su iskljucivo pocinili oni drugi.

Tema je zrela za katancenja.
Nivri

#494 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Nivri »

Kakve veze ima ovo sa temom? Nikakve, ali dobra pjesma :D
baxul

#495 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by baxul »

nije lijepo da se ovom raspravom relativizira još jedan uspijeh srbijanske diplomatije
covjekizsjene

#496 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by covjekizsjene »

Sto otvarate temu koji ... ?

Sta ocekujete od naroda koji krvlju i patnjom hrani ? Cega se pametan stidi time se budala ponosi.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#497 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by prljavi Hare »

baxul wrote:nije lijepo da se ovom raspravom relativizira još jedan uspijeh srbijanske diplomatije
:mrgreen:
Pismonosa

#498 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Pismonosa »

Marš . .... ....nu! :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#499 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by PipiDugaDevetka »

VjecitiStudent wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
PipiDugaDevetka wrote:

Svejedno, plaćala si porez na promet u trgovini i taj novac je bio dio budžeta,...Tako si i ti uvučena u genocidne radnje na teritoriji BiH.

Pohvalno za tebe što si aktivno protestvovala i još uvijek podržavaš ''normalne'' srpske političare, ali ti si nehtijući uvučena u genocid. Bolje je da R.M i R.K. priznaju genocidne namjere i radnje na ICTY i tako postanu pojednici sa imenom i prezimenom koji su izvršili genocid. Oslobodili bi tako cijeli srpski narod od tog epiteta, genocidni.
:-)
Ne znam jesu li bili uvučeni u tadašnji genocid za vrijeme WWII, ali su se vjerovatno pridržavali uputa efendije Handžić Mehmeda iz jedno 12 rezolucija ''El Hidaje'' protiv pogroma i genocida. Rezolucije su bile upućene indirektno Hitleru, a preko poglavnika NDH. (vidi na temi HANDZAR na podforumu Historija). Stigla pohvala ''hrabrim muslimanima'' u BiH od strane Kralja Pere i kasnije, izdajnika Draže.

Svejedno jesu li kupovali hljeb u NDH ili ne, na kraju rata su bili kažnjeni što je žalosno i onda, i sada.

Inače, hvala na pitanju i mogućnosti da ''skrenem'' sa teme i linkujem neke (h)istorijske teme, a veoma bitne za današnje nas.
radostan dan

#500 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by radostan dan »

Pismonosa wrote:Evo ih, svi na broju, rodio ih Nole :D
:mrgreen: :mrgreen: :wink:
Locked