BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Locked
cyprus

#426 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by cyprus »

Dionysios wrote:
cyprus wrote:Dakle, još jednom da utvrdimo :mrgreen: Sve što ima veze sa Srbima i Srbijom je fašističko?
Dobro, ponavljas 16--ti put istu stvar... nisi zanimljiv.
Nije baš 16-ti... I niko da mi odgovori...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#427 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by PipiDugaDevetka »

Dionysios wrote:
cyprus wrote:Dakle, još jednom da utvrdimo :mrgreen: Sve što ima veze sa Srbima i Srbijom je fašističko?
Naprotiv, meni jeste zanimljiv taman da 160-ti put ovo ponavlja!
vivace

#428 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by vivace »

Warhead wrote:Trebali su ovu otpjevati

strasno kakvo je to baljezganje po srpskom narodu. i sta ja da kazem na ovo, a pripadnica sam istog. ludilo velikosrba me nije zahvatilo. ovde se sad moze gledati ko je lud i u kojoj meri je lud. samo to. nazalost. :(
Pismonosa

#429 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Pismonosa »

Ja se vala, da budem iskren, ne osjećam nešto pretjerano pogođenim ovom pjesmom. Osim što je valjda sa aspekta bontona i kućnog odgoja preporučljivo poštedjeti nekog neratničkog i neherojskog stranca slušanja jedne ovakve TVOJE pjesme, koja je namjenjena isključivo za podizanje ratnog morala i koja poziva na junačke smrti i tako to. Idiotizam mega giga razmjera! Fino si brate nabiješ slušalice na uši, zatvoriš se u svoju Srbiju, i slušaj dok te ne opauči adrenalin. Ali ovo poturati svijetu i evropi.. mislim :D :D

Ne ide mi tipkanj nešt o danas, o :D
Last edited by Pismonosa on 18/01/2013 13:27, edited 1 time in total.
vivace

#430 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by vivace »

PipiDugaDevetka wrote:
Dionysios wrote:
Naprotiv, meni jeste zanimljiv taman da 160-ti put ovo ponavlja!

naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
Krema za salatu

#431 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Krema za salatu »

vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
vama smeta da se ponavlja o fasizmu??
cyprus

#432 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by cyprus »

vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
Da preformulišem pitanje i dam mu konkretniji kontekst: Da li je zastava Republike Srbije pred zgradom UN-a provokacija?
Semsudin-IrvinovTata

#433 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by Semsudin-IrvinovTata »

Zakljuci:

-Pjesma je dobra
-Ovdasnji dezurnim fasisti koji mrze sve Srbe bez izuzetka, nasli su novu zanimaciju i u skladu sa tim vrijedjaju cijeli narod kao i obicno :mrgreen:
-U postovima doticnih ima elemanata krivicnog djela.
-Jeremic je konj, ali to nije tema danasnje emisije.
saibaba

#434 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by saibaba »

Vuku pripada jedna tuzna uloga zbog svog porijekla. mora biti veci katolik od pape da bi dokazao svoje srpstvo...

Buduci da je narod u srbiji velikom vecinom primitivan nacin dokazivanja je flasa rakije, slava,peceno prase i konstantno provociranje i ujedanje Bosnjaka i Hrvata ....

Urbani srbi vide da je takva politika stetna najvise po srbiju ali oni su nazalost u manjini ...

Ovaj skandal u UN-u je samo joj jednom pokazao svijetu ko je problem na balkanu ..
Krema za salatu

#435 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

cyprus wrote:
vivace wrote:naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
Da preformulišem pitanje i dam mu konkretniji kontekst: Da li je zastava Republike Srbije pred zgradom UN-a provokacija?
Jeste, ako bas hoces.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#436 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Nisi ni hljeb kupovala u Miloševićevo vrijeme? Mislim, u tada legalnoj trgovini-prodavnici?
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#437 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by prljavi Hare »

Dobar je Vuk,poput Ekrema Bradarića što je nekada igrao za Čelik,autogol po utakmici. :mrgreen:
cyprus

#438 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by cyprus »

Krema za salatu wrote:
cyprus wrote:
Jeste, ako bas hoces.
Aha.
Semsudin-IrvinovTata

#439 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

vivace wrote:
naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
Po cemu je to Panta Pantic iz sela Radopolje, koji je na proslim izborima glasao za SNS jer misli da ce ga oni izvuci izfinansijske krize, fasista?
Krema za salatu

#440 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Semsudin-IrvinovTata wrote:
vivace wrote:
Po cemu je to Panta Pantic iz sela Radopolje, koji je na proslim izborima glasao za SNS jer misli da ce ga oni izvuci iz krize, fasista?
Zato sto je podrzavao, cutao, smijao se, uzivao..... i ucestvovao!
Krema za salatu

#441 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
vivace

#442 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by vivace »

Krema za salatu wrote:
vivace wrote: naravno da nije sve fasisticko niti su svi srbi fasisti,gledaj e novine,pescanik, zene u crnom. i td..razne nvo. nisu svi srbi fasisti. ja nisam fasista.
ne, ne smeta mi, samo kazem da nisu svi srbi fasisti,posto ima druge srbije,koja je sad mala i neuticajna,ali to je pitanje da li ce uskoro tako biti. slazem se sa vama u oceni jeremicevog gesta.......vrlo vazno je to sto pesma nije bila u oficijelnom programu,znaci da je podmetnuta da napravi somove ban ki muna i ostale, cele ujedinjene nacije. bas su ispali glupi,jako glupi. kazem grickala sam nokte odnervoze kakvi su somovi ostale un. :-)
PipiDugaDevetka

#443 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Krema za salatu wrote:najmanje 14 genocida nije malo. To mnogi zaboravljaju
Semsudin-IrvinovTata

#444 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Krema za salatu wrote:
Semsudin-IrvinovTata wrote:
vivace wrote:
Po cemu je to Panta Pantic iz sela Radopolje, koji je na proslim izborima glasao za SNS jer misli da ce ga oni izvuci iz krize, fasista?
Zato sto je podrzavao, cutao, smijao se, uzivao..... i ucestvovao!
U cemu je ucestvovao i sta je podrzavao? Seljak samo gledao kako da prezivi, nije ni znao sta se desava ili mozda nije imao dovoljno godina u to vrijeme...

Neki ovdje jos zive u 1993., sta reci osim da ih zalim.

Vise elemenata fasizma ima u nekim komentarima ovdje, nego u svim izjavama politicara nakon 1990. :D
vivace

#445 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by vivace »

PipiDugaDevetka wrote:
Nisi ni hljeb kupovala u Miloševićevo vrijeme? Mislim, u tada legalnoj trgovini-prodavnici?
da ali sam bila u zucu i stalno protestvovala protiv rata. i isla na beogradski krug i sve.
cyprus

#446 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by cyprus »

vivace wrote:
Krema za salatu wrote:
ne, ne smeta mi, samo kazem da nisu svi srbi fasisti,posto ima druge srbije,koja je sad mala i neuticajna,ali to je pitanje da li ce uskoro tako biti. slazem se sa vama u oceni jeremicevog gesta.......vrlo vazno je to sto pesma nije bila u oficijelnom programu,znaci da je podmetnuta da napravi somove ban ki muna i ostale, cele ujedinjene nacije. bas su ispali glupi,jako glupi. kazem grickala sam nokte odnervoze kakvi su somovi ostale un. :-)
Dobro, dolaziš iz reda toga naroda, pa da tebe pitam: smatraš li ti da su većina (50%+1) Srba fašisti, a da jedino Žene u crnom, Nataša Kandić, e-novine, Jelena Karleuša i sl. nisu?
cyprus

#447 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by cyprus »

Bez namjere da vrijeđam ikog, ali ovo je mitomanija :sad:
Krema za salatu

#448 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

PipiDugaDevetka wrote:
radostan dan

#449 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Post by radostan dan »

vivace wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
da ali sam bila u zucu i stalno protestvovala protiv rata. i isla na beogradski krug i sve.
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Semsudin-IrvinovTata

#450 Re: BOŠNJACI POBESNELI: Marš na Drinu u UN oduševio svet!

Aha, protestovala je malo morgen.
Locked