Oluja je bila akcija slicna onoj koju je Atif izveo, i kojeg su zaustavili alija i hare u tom pohodu...velika je nesreca to sto su oni potpisali dayton...dakle da je atif uspio da odradi ono sto je on zelio da odradi, a nije uspio samo zbog dayton-a (svi znamo i svi smo gledali snimke "banjalucana" kako bjeze na traktorima) ti bi meni danas rekla kako su bosnjaci izvrsili genocid nad svojim agresorom?Anka wrote:Pogrešno si formulisao temu. Etničko čišćenje koje je Hrvatska sprovela nema veze sa Bosnom. U Srebrenici su muslimani bili žrtve,u Hrvatskoj su to Srbi. Srbi su živeli na tim područjima nekoliko vekova unazad ,i ne može čovek da bude agresor na svojoj zemlji.
Nije lepo da te bes zbog Srebrenice zaslepi u tolikoj meri da si nesposoban da vidiš šta se desilo u Hrvatskoj. Večeras će na B92 u 19h biti emisija "Oluja nad Krajinom" pa pogledaj šta se dogodilo,ako te istina makar malo zanima.
Takođe, zar nisi čuo za Jasenovac,Glinu i Gradišku gde je ubijeno nekoliko stotina hiljada Srba? Zar to nije bio genocid?
Izgleda da je svako ubistvo genocid i svako proterivanje etničko čišćenje osim kada je moj narod u pitanju.
Hrvatsku niko nikada nije optužio za genocid u II sv.ratu, niti za etničko čišćenje koje je sprovedeno na današnji dan '95-te.
I onda i sada ih je štitio Vatikan. Blago njima kad su katolici,ceo svet ih brani. I još nešto,mućni malo glavom,zapitaj se,da li je zapad mogao da spreči da se desi Srebrenica?
Mogli su da spreče,nisu hteli.
Bosna tapka u mjestu
- chinese_water
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Nisi ti Mujo gay, ti si obicna Zidovcina...sekiracija wrote:Sveu 16-sveu16 wrote:Jos jednom, pa da se zavrsi, primitivci i nacionalisti/sovinisti koji omalovazavju cijele narode (nakon svega sto se desilo!) odmazu BiH. Trebaju nam dijalog, kompromis i medjusobno uvazavanje (i hvatanje ratnih zlocinaca)!
![]()
Pomozite mi da shvatim kojem narodu ja pripadam.
Naime ja nisam ni pravoslavac ,nisam ni musliman,nisam ni katolik,nisam ni ateista,nisam ni Rom ,a rodjen sam u Bosni i Hercegovini.
Salim se ja, ali nisam mogao odoliti....
Nego ovako. Moja je familija poturcenih Hrvata katolika. Koji nikad nisu bili Bosanci dok nisu Turci dosli u Bosnu i pripoji joj dio Hrvatske tj. Zapadnu Krajinu. Ja sam bio Titovske vjere do 1991 godine. Otac mi je bivsi profesionalni komunjara, danasnji amater musliman. Did mi je bio u domobranima pa pobjegao u partizane da bi zavrsio kao Baustelac i Gasterbajter. Ja sam Americki drzavljanin i gradjanin Bosne. Ukratko forumski terorista. Sve sto znam je da nisam Srbin. Iako mi je i ime i prezime pro-Srpskog karaktera i spjeva te su mi u oblisaku Pecke patrijarsije sa 9-10 godina davali kojekakve krstice i bedzeve svetaca na poklon.
Ukratko ako ce stagod da ti dielmu olaksa, nisam Mujo ni ja gay, vec sam obicni pedercina.