Bosna i Hercegovina- Spanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#801 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Admir_1984 »

rado_vidjen wrote:Potpuno pogrjesno :oops: uvazeni kolega

Nema tu puno misterije. Ciro hvaljenjem Turske - uzvisuje sebe; tako da ispane kako je on ustvari "cudotvorac" koji je nadjebao velesile poput Turske (koja je u rangu Spanije, jelte) i Belgije.

I usput priprema alibi i raju za ispadanje iz baraza 8-)

Steta pa mi nemamo vrsnog sportskog novinara, kalibra Tomislava Židaka. Vecina su polupismeni uvlaciguzi, ciji je osnovni zadatak vikat "Ciro majstore" i sto glasnije se smijat na Cirine folove. :roll:
:thumbup: :thumbup:

Hrvati kad su Engelze derali na njihovim stranicama masa kritika je bila, a kod nas nema nijedne web stranice i nijednog novinara koji ce se malo kriticki osvrnuti na reprezentaciju, sto bi sigurno moglo samo koristiti reprezentaciji. A propusta u reprezentaciji ima i previshe ;-)

Zasto nijedan portal ili nijedna novinar nije napao Ciru sto nashi u Estoniji nisu ocistili kartone?
rado_vidjen

#802 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by rado_vidjen »

palermo wrote:
rado_vidjen wrote:Potpuno pogrjesno :oops: uvazeni kolega

Nema tu puno misterije. Ciro hvaljenjem Turske - uzvisuje sebe; tako da ispane kako je on ustvari "cudotvorac" koji je nadjebao velesile poput Turske (koja je u rangu Spanije, jelte) i Belgije.

I usput priprema alibi i raju za ispadanje iz baraza 8-)

Steta pa mi nemamo vrsnog sportskog novinara, kalibra Tomislava Židaka. Vecina su polupismeni uvlaciguzi, ciji je osnovni zadatak vikat "Ciro majstore" i sto glasnije se smijat na Cirine folove. :roll:
Pretpostavljam da si se zajebavao sa Židakom, jer nema većeg ćiroguscoljubca od njega. A tekstovi su mu očaj.
A ne vidim šta ima Ćire od uzdizanja samoga sebe, ta postigao je rezultat....činjenica je da je polufinalista Evropskog prvenstva iza nas...........čovjek jednostavno naprduje, može mu se, glavno je šta on priča igračima.
Koliko je meni poznato, poslije 3 analiticka texta Tome Židaka (Sportske novosti, tada) Ciro je podnio ostavku. Poslije je javno kukao kako ga je Židak otjerao.
E sad sto se uvlaci Ciri, pa naravno, kad ne moze uz "bilic boyse" valja se preko Cire docepat aviona za JAR-a. Znaci samo Interes ;-) Novinari su prevrtaneri bez morala.

Ciro se sperma za "jutro poslije", mislim da ni on ne vjeruje da se mozemo kvalifikovat.
jeza u ledja

#803 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by jeza u ledja »

rado_vidjen wrote: Ciro se sperma za "jutro poslije",
:D
palermo

#804 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by palermo »

rado_vidjen wrote:

Ciro se sperma za "jutro poslije", mislim da ni on ne vjeruje da se mozemo kvalifikovat.
Ma men se čini da mi ne vjerujemo, kao što nismo vjerovali ni u baraž.Al haj, komotnije je po Ćiri nego po sebi :D tj po nama da ne misliš da aludiram samo na tebe

Čuj analitička teksta :D , ja Jutarnji list subotom čitam jer ga moram kupovati zbog nekakve glorie in :D (jebi ga, žena naredila) pa onda čitam i Židaka, nema ništa gore nego kad sportski novinar počne filozofirati, jadna ti majka
jutarnji

#805 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by jutarnji »

rado_vidjen wrote:Ciro se sperma za "jutro poslije", mislim da ni on ne vjeruje da se mozemo kvalifikovat
To kao on vec ima pricu da se vadi ako ne prodjemo? A kome bi se pravdao i zasto? On je sa BiH timom vec napravio senzaciju, doveo
nas u baraz o kojem su njegovi prethodnici mogli samo mastati. Od "znj" ekipe napravio tim cije se slike vrte po svjetskim fudbalskim
portalima i svi se slazu u jednom, ne mogu se naibretit` da smo mi tu gdje jesmo. Jedino smo mi, poznati strucnajci za sve i svasta :D ,
spremni popljuvati, omalovaziti i ismijati one koji i u toj nasoj nedodjiji nesta naprave.
Ako prodjemo baraz frajeru treba spomenik podici, ako zijanimo, pa nista, hvala Ciro i kapa do poda.
salle_eh1986

#806 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by salle_eh1986 »

jutarnji wrote:
rado_vidjen wrote:Ciro se sperma za "jutro poslije", mislim da ni on ne vjeruje da se mozemo kvalifikovat
To kao on vec ima pricu da se vadi ako ne prodjemo? A kome bi se pravdao i zasto? On je sa BiH timom vec napravio senzaciju, doveo
nas u baraz o kojem su njegovi prethodnici mogli samo mastati. Od "znj" ekipe napravio tim cije se slike vrte po svjetskim fudbalskim
portalima i svi se slazu u jednom, ne mogu se naibretit` da smo mi tu gdje jesmo. Jedino smo mi, poznati strucnajci za sve i svasta :D ,
spremni popljuvati, omalovaziti i ismijati one koji i u toj nasoj nedodjiji nesta naprave.
Ako prodjemo baraz frajeru treba spomenik podici, ako zijanimo, pa nista, hvala Ciro i kapa do poda.
Fazon je što kod nas narod nikad nije zadovoljan, nismo očekivali ni baraž a da nismo uspjeli drvlje i kamenje bi na sve u reprezentaciji, sad fol ne očekujemo ni prolazak a ako neprođemo jbćmo majku svima i zaboraviti sve dosa, pa i da odemo na prvenstvo mi bi očekivali da bar prođemo grupe a ako to neuradimo bili bi nezadovoljni. Mi smo ti narod koji fol ništa ne očekuje i podcjenjuje sam sebe a i kad nešto se uradi uvijek smo nezadovoljni i htjeli bi više
phillie

#807 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by phillie »

a znas nas.. ---nas
Frankyee

#808 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Frankyee »

Da li neko ima snimak cijele utakmice da stavi na net?

ili bar neki dio osim golova koji su vec postavljeni
cyprus

#809 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by cyprus »

To što Ćiro diže svoje protivnike i pesimizira za baraž, je sasvim logično. To bi uradio svaki trener koji ima mozga. Na taj način skida pritisak sa sebe i igrača. Inače mi se taj pristup mnogo više sviđa od "...ma jebe mi se, nek dođe ko god hoće...". No, treba znat balansirat sa javnošću (ili mislite da Ćiro isto priča medijima i igračima?)...
Vodenjak

#810 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Vodenjak »

Nisam stigao sve pročitati pa me zanima nije li se ovdje još niko, ko je "naoštrio pera" za konačni obračun sa Ćirom, sjetio i toga da on u stvari nije čak ni "naš"? :|
Možda je njemu u stvari samo cilj da nam ga lijepo fino krasno zavuče i da nam ne dadne da odemo u JAR kad već ni njegovi nisu otišli?
Latin je to... :oops:
Vodenjak

#811 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Vodenjak »

...
scheph

#812 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by scheph »

otisli ste daleko...treba polako ovo zatvarati.
Oi

#813 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Oi »

Three lions

#814 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Three lions »

Vodenjak wrote:Nisam stigao sve pročitati pa me zanima nije li se ovdje još niko, ko je "naoštrio pera" za konačni obračun sa Ćirom, sjetio i toga da on u stvari nije čak ni "naš"? :|
Možda je njemu u stvari samo cilj da nam ga lijepo fino krasno zavuče i da nam ne dadne da odemo u JAR kad već ni njegovi nisu otišli?
Latin je to... :oops:

Sumnjam!

Veliki kes je u pitanju.
Ako Ciro odvede BiH na prvenstvo, dobit ce velike premije i sigurno ce biti jos 2 godine na klupi repke uz
pozamasnu platu.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 14/05/2015 08:35, edited 2 times in total.
vee-jay

#816 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by vee-jay »

dzemmo wrote:sve sanse koje smo imali..

jbg
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 14/05/2015 08:35, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#818 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by jeza u ledja »

jbg

fakat :shock:

i to ovo je samo prvo poluvrijeme :shock:

sad kad pogledam onu akciju ibisevica po lijevoj strani kad je prosao 3-4 igraca i na kraju opucao u dobro postavljenog casillasa, ipak moram reci ono je klasa. :thumbup: (negdje 26 minut ovako nesto)
samo mu treba malo vise koncentracije pri pucanju
Gandalf

#819 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Gandalf »

Dobro smo igrali , međutim oni su prejaki i bez 5-6 standardnih igrača - s druge strane toliko smo napredovali da nam je jedna kvalifikaciona utakmica bila rezultatski nevažna i to protiv kakvog protivnika - i to dovoljno govori koliko se BIH u onako teškoj grupi dobro snašla - uz malo sreće eto nas u Africi :bih:
udrch

#820 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by udrch »

Ako protiv Francuza odigramo ko protiv Spanaca prvo poluvrijeme, namlaticemo ih ko Estonce..
Ibisevic je ono sjajno uradio, ali meni najvise zao sto je Sejo nije raspuco ljevicom u onoj zadnoj sansi i da Kasiljasu prodje kroz oci, cak i da nam je to kasnije bio jedini gol...samo da mu probije onaj ludi gard..
pirmin

#821 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by pirmin »

jbg
Boze, daj nam jos 4-5 jakih defanzivaca, pouzdanog golmana i onda mozemo rahat na megdan sa svima.
udrch

#822 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by udrch »

Amin Ja Rabbi..
Post Reply