Her Flick wrote:@ sjever
cemu tolika ogorcenost
zar se nemoze normalno komunicirati
prvi si lanuo glupost tipa, svi igraju na najvecim stadionima pa opet te pitam, jest da spanija ima masu satadiona, ali sto igrali na tamo nekom "lijevo" stadionu, sto nisu igrali na santjagu npr.
fudbal se igra zbog PARA ne zbog mene i tebe i navijaca, znam sad ces rec odakle im pare ako nema navijaca, imaju sponzori ima drzavna kasa itd itd
savez je puno puta svojom arogancijom dokazao sta misli o navijacima i publici
da se igra u lukavici meni je sasvim nebitno sve dok ima rezultata
1. španci su sa nama igrali na "lijevom" stadionu zato što smo mi za njih "lijeva" reprezentacija baš kao što su malta, estonija, andora itd "lijeve" za nas.kad igraju sa švabama,talijanima ili sličnim ekipama igraju na bernabeu ili mestalji.e tako bi trebali i mi. sa estonijama,lihtenštajnima,luxemburzima u zenicu a španija ,turska ili ko god dođe u baražu na koševu.ali jok, mi izmišljamo nekakve idiotske razloge a zna se zbog čije guzice.
2. da, fudbal se igra zbog para ali kompaniji iz saveza nije u interesu da fudbal makar malo napuni državnu kasu pa makar i kroz PDV od karata jer je njima naj bitnije da se rastale od zelenaških cijena karata koje prodaju njihovi haveri tapkaroši. znaju da bi tih 35 hiljada na koševu bilo taman da svi koji žele prisustvuju tekmama ali onda nema tapkarenja i samim tim keša čistog kao sunce.
manite se tih ubleha da se igrači išta pitaju oko toga a pogotovo da je sve to ćirina želja zbog sportskih razloga.
i da završim na ovu temu. ja da sam toliki mazohista pa da krenem puniti već dobro napunjene džepove munibu, sulji ili ilji nebi mi bio problem sjest u auto i za sat vremena biti u zenici. fala bogu još u toj fazi nisam.
ima fino tv pa ukineš morone priganicu ili kristića i ljepota živa.