Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#451 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by jeza u ledja »

JoseMujica wrote:
MightyMatch wrote:Ma Samaras je poput Grcke reprezentacije.
Svi na njega hampu,ruzno igra,igra ni za klinca,sve na guzove,ovo,ono a on vazda ga uvalja kad mu se i mala sansa pruzi.To jest Grcka vazda na velikim prvenstvima(jedno vec i osvojila)Spaniju,Rusiju,Portugal deknu kad se najmanje nadas itd.
Poenta je lako je sahraniti svog igraca ili ga staviti na lomacu(u ovom slucaju Vranjesa)Spomenuo je Samarasa posto je ovaj bio sa njim u duelima.Sta je trebao reci Samaras je kloc a ovaj ga nas nije mogao cuvati.Sto znaci ''ubi covjeka usranim maljem''ili ti ga jeza u ledza. :D
jel iko od vas gledao mislim zadnju tekmu Celtica u Evropi...protiv Spartaka u Moskvi...ono kad su iz 2-0 vratili na 2-3 :?:
Samaras je zabio u sudijskoj za pobjedu...fuljav gol al zabio ...to je 2 oktobar
Samaras the hero as Celts win five-goal thriller in Moscow

zatim 7 oktobra protiv Hartsa
Samaras seals the points for the Champions
i budimo sretni što ga je 12-tog stalo

Uuu jest zajeban.
Ukupno je dao 4 gola za Celtic ove sezone u svim takmicenjima, u 12 odigranih utakmica.

Usporedbe radi, Dzeko je ove sezone dao 8 golova u 14 utakmica za City, a Ibisevic 12 golova u 14 utakmica za Stuttgart. Da li treba jos napomenuti da je Dzeko dao 4, a Ibisevic 3 gola u 3 odigrane utakmice ovih kvalifikacija.
Samaras je, pogadjate, dao do sad 0.

I dosta vise o metli.
burek_in_space

#452 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by burek_in_space »

cindrlimindrli wrote: Ja i danas mislim da je Papac zalutao u fudbal, tesko ce se naci smotaniji lik od njega i Ibisevica. To je moje
misljenje i mozda kad bi Murinjo i Guardiola rekli, halo cindrlimindrli nisi u pravu, mozda bih ga tada mijenjao.
Dajte ljudi, pa de da se uozbiljimo, na stranu sto svi za njega navijamo, decko ne zna neke od osnovnih fudbalskih
poteza kao sto su dodati loptu, uklizati, skok igra, pregled terena... njegov maximum je tavorenje u nekom od nasih
poluamaterskih premierligaskih timova.
Ipak necu trazhiti onaj video, nema potrebe.
denimb

#453 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by denimb »

cindrlimindrli wrote:
denimb wrote:Nemoj se zaletati druze, ja Papca nisam mogao organski do 26 - 27 godine...lik je napravio toliko gresaka u reprezentaciji da je to nevjerovatno, ali sve to je bilo u mlađim danima.
Vranjes je bacen u ovu ekipu iznenada, i kad dodas tome i njegove godine kako mozes tvrditi da ne zna lopte igrati?
Ja i danas mislim da je Papac zalutao u fudbal, tesko ce se naci smotaniji lik od njega i Ibisevica. To je moje
misljenje i mozda kad bi Murinjo i Guardiola rekli, halo cindrlimindrli nisi u pravu, mozda bih ga tada mijenjao.
Dajte ljudi, pa de da se uozbiljimo, na stranu sto svi za njega navijamo, decko ne zna neke od osnovnih fudbalskih
poteza kao sto su dodati loptu, uklizati, skok igra, pregled terena... njegov maximum je tavorenje u nekom od nasih
poluamaterskih premierligaskih timova.

Reci samo jos da su masoni drzali Papca u Glasgowu, i da su nastimali Ibisevicu karijeru u Bundesligi i sve ce mi biti jasno :roll:

No posteno, znas kako kazu za misljenje...
cindrlimindrli

#454 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by cindrlimindrli »

burek_in_space wrote:Ipak necu trazhiti onaj video, nema potrebe
Meni nije bilo mrsko, evo ga,

Eno, i arap govori, da bog dragi sacuva, alasalmet gdje ovaj igra...
:x :x
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#455 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by JoseMujica »

jeza u ledja wrote: Uuu jest zajeban.
Ukupno je dao 4 gola za Celtic ove sezone u svim takmicenjima, u 12 odigranih utakmica.

Usporedbe radi, Dzeko je ove sezone dao 8 golova u 14 utakmica za City, a Ibisevic 12 golova u 14 utakmica za Stuttgart. Da li treba jos napomenuti da je Dzeko dao 4, a Ibisevic 3 gola u 3 odigrane utakmice ovih kvalifikacija.
Samaras je, pogadjate, dao do sad 0.

I dosta vise o metli.
hebga sad ne kažem da je Messi ali ga taman krenulo..... jedan 2. oktobra, drugi 7. oktobra i budimo sretni da je prekinut niz kod našeg odbrambenog bedema :lol:
BHF_Manijak

#456 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by BHF_Manijak »

Hoces da ti izbacim autogolove Lahma, Puyola, Neste, Stama, Cannavara, Maldinia i ostalih svjetskih klasa iz odbrane?!

Bas imas povrsno znanje o fudbalskoj igri, totalno povrsno. :( :roll:
It_is_a_Leclerc

#457 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by It_is_a_Leclerc »

Pogodio sam za 0-0 protiv Grčke, i za to kažem da je sutrašnji rezultat :

3-0. (Ibišević 9', Džeko 60', Džeko 65')

Prvo poluvrijeme će završiti sa 1-0, i kao i obično, ovdje će sve poludjeti, pljuvati selektora i dan kad se rodio, a o Džeki da i ne govorim. Na kraju utakmice, opet slavlje i veličanje. Dakle, klasika !
It_is_a_Leclerc

#458 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by It_is_a_Leclerc »

Da i ovo ispričam.
Ako je neko gledao Dnevnik FTV-a u sportskom prilogu je prikazana press konferencija danas na koju su igrači namjerno poslali Seju Salihovića i Asmira Begovića jer su "najtanji" u bosanskom jeziku. I onda su Ibišević i Misimović snimali pressicu mobitelima.

E sad, pitanje novinara je bilo - "...ako imamo imperativ pobjede?". I onda je selektor nešto dobacio Salihoviću na što su se svi nasmijali, pa me interesuje šta je tačno rekao jer nisam dobro čuo.
burek_in_space

#459 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by burek_in_space »

It_is_a_Leclerc wrote:Da i ovo ispričam.
Ako je neko gledao Dnevnik FTV-a u sportskom prilogu je prikazana press konferencija danas na koju su igrači namjerno poslali Seju Salihovića i Asmira Begovića jer su "najtanji" u bosanskom jeziku. I onda su Ibišević i Misimović snimali pressicu mobitelima.

E sad, pitanje novinara je bilo - "...ako imamo imperativ pobjede?". I onda je selektor nešto dobacio Salihoviću na što su se svi nasmijali, pa me interesuje šta je tačno rekao jer nisam dobro čuo.
JA sam chuo neshto kao aperitiv, ali da me ubijesh nemam pojma u kojem kontekstu.
Sad neka se javi neko ko je chuo neki dio rechenice, pa cemo rekonstruisati njihove rijechi, CSI: klix :mrgreen:
jeza u ledja

#460 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by jeza u ledja »

It_is_a_Leclerc wrote:Pogodio sam za 0-0 protiv Grčke, i za to kažem da je sutrašnji rezultat :

3-0. (Ibišević 9', Džeko 60', Džeko 65')

Prvo poluvrijeme će završiti sa 1-0, i kao i obično, ovdje će sve poludjeti, pljuvati selektora i dan kad se rodio, a o Džeki da i ne govorim. Na kraju utakmice, opet slavlje i veličanje. Dakle, klasika !
Znas li ti bolan da ti je nick pogresno napisan?

"It is I, LeClerc", bolan, "I", ne "a".
cindrlimindrli

#461 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote:Hoces da ti izbacim autogolove Lahma, Puyola, Neste, Stama, Cannavara, Maldinia i ostalih svjetskih klasa iz odbrane?!

Bas imas povrsno znanje o fudbalskoj igri, totalno povrsno.
Ako nadjes da neko od nabrojanih zabija svom timu za poraz u 90` postavi. O povrsnosti cemo kad Bajern ispadne,
dodjes mi milju, nemoj misliti da sam zaboravio :D
Bosanski_kralj

#462 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Bosanski_kralj »

"Ne govori novinaru da me pita: zašto Salihović igra lijevog beka iako to nije njegova prirodna pozicija" :oops:
BHF_Manijak

#463 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by BHF_Manijak »

Bila je zezancija na racun Seje i Bega koju su smekerski i fakinski popratili Miske i Vedo, dosli na press da ih zajebaju. :mrgreen:
Sejo je nekad ranije reko aprativ, pa je Safetu to naumpalo. ;-)
swarley_s

#464 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by swarley_s »

Ima li neko da "trzne" neki klip oko toga sa presice

bas me interesuje :D
Did

#465 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Did »

ima li gdje u zagrebu neki bh klub ili kafana gdje se moze gledati utakmica?
moa

#466 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by moa »

swarley_s wrote:Ima li neko da "trzne" neki klip oko toga sa presice

Mislim da je salihovic rekao nesto za Begovica da ne smijemo primati golove jer se bega ljuti pa haj ti naljuti ovu grdosiju... :mrgreen:
todd_smith

#467 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by todd_smith »

Sutra prijenos opet na FaceTV-u ili?
Djubre_

#468 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Djubre_ »

todd_smith wrote:Sutra prijenos opet na FaceTV-u ili?
BHT1 kuci.. Face TV na strani..
Koshpa

#469 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Koshpa »

Sejo je rekao "da imamo aperativ pobjede" na sta ga je pape ispravio imperativ i tu su svi u smijeh ;-)
BHF_Manijak

#470 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by BHF_Manijak »

moa wrote:
swarley_s wrote:Ima li neko da "trzne" neki klip oko toga sa presice

Mislim da je salihovic rekao nesto za Begovica da ne smijemo primati golove jer se bega ljuti pa haj ti naljuti ovu grdosiju... :mrgreen:
To je Safet reko a ne Sejo. :mrgreen: U fazonu "vidjeli ste kako se naljuti kad primismo golove od Lihtenstajna i Latvije,a nije dobro kad im se ovoliki co'ek naljuti". :mrgreen:
Josip_

#471 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Josip_ »

irac300 wrote:
Josip_ wrote:Hajde da i ja ostavim komentar vezano za ove ulaznice. Nije toliki problem ni 3 ulaznice po osobi ali je problem sto se u prodaju pusta veoma mali broj ulaznica. Sjecam se protiv Portugala koja je guzva bila, raja sto je cekala par sati u redu nije dobila kartu a prije nego sto je pocela uopste prodaja onom zalizanom tapkarosu ispada tuce ulaznica. Odakle mu? Znam ljude koji su kupovali preko lika iz Banovica karte( naravno skuplje nego sto jesu i trebaju da budu) a taj tip je povezan sa fudbalom k´o ja sa Martinom Hingis. Ovo je najveci problem. Sramota je da ide 6500 hiljada ulaznica nama, obicnim gradjanima koji nemaju nikog u raznoraznim Centrotransima, BH Airlinesima, Elektrodistribuciji, politici i da ne nabrajam dalje. Razumijemo i da je stadion mali ali sto je previse, previse je. Ne znam ko je odgovoran za ovo, komitet ili neko drugi ali ko god da je neka im je na cast. Lijep pozdrav.
Svugdje ti je tako što se tiče sponzora. Druga je stvar što kod nas ti isti sponzori ne prosljeđuju ulaznice navijačima putem nagradnih igara, kupovanja njihovih proizvoda i sl. nego utale ualznice tapkarošima.
Ma ne bih bas rek´o da svugdje sponzorima ide pola ulaznica ali eto nikome ne smeta, cim niko nista ne poduzima pa odakle meni pravo da se bunim.
Samo vidim ima na forumu sege i strucnih komentara da valja :dance:
Josip_

#472 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Josip_ »

Sta kaze Susic u Grckoj poslije utakmice, treba poceti k´o Mamic :lol:
Danas jedno 4 komada u mrezi gosta i ja zadovoljan :bih:
hodža

#473 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by hodža »

GeneralBHF

#474 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by GeneralBHF »

burek_in_space wrote:
cindrlimindrli wrote: Ja bih mogao isto ti da nisam gledao ono ocajnicko ronjenje u travu.
Hocemo li sad potrazhiti kompilaciju na youtube-u kako Dzeko prima loptu ko parmak u vishe navrata, kroz svoju karijeru, pa je world class igrach?
Naravno, to ne znachi da ce Vranjesh ikada izrasti u world class igracha, ali ovoliko omalovazhavanja nekoga ko ima jedva neshto preko 22 godine, ko igra na jednoj od najosjetljivijih pozicija, na kojoj dobar postajesh tek sa 27-28 godina, ne ide mi u glavu. :-)
Prvo treba da shvatis da je i pomisao primanja lopte za tolikog igraca veoma komplikovano. Kakav je takav je i nemamo boljeg i njega i Vranjesa. Igraju kako mogu i znaju i ne sumnjam da ne daju maksimum. Pa i u City-u kad igra milion puta mu se odbije, pobijeze sto njegove greske sto los pas dobije ili lose ubacena lopta.

Meni srce hoce da iskoci kada ginu za loptu a rezultat ce doci vremenom.
Tkd

#475 Re: Bosna i Hercegovina - Litvanija 16.10.2012

Post by Tkd »

Ja mislim da Miske žvaće žvaku i u snu. Za njega je Ferguson mala maca :lol:

Edit:

Tek sam sada vidio da je na nama kvota 1.20 :lol: :lol: :lol:
Locked