Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Locked
elSaik

#226 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by elSaik »

KatarinaKosaca wrote:Već viđen scenario.Esdepeovci kako ne mogu da odgovore na ono što im se ne sviđa čuti, počnu složno redom i preko pm da se dogovaraju, pa da analiziraju KatarinuKosacuKotromanić. A tema nisam ja , niti moja pismenost, niti to da li sam plaćena, niti to da li sam opsjednuta. Tako da prvo pokušate rasplinuti temu sa komentiranjem mene, pa onda direktan napad, ali niti riječi da se pobije da vam je vožd lopov. Nego, baš je lijep i pametan :D :D :D . Onako komunistički. I naravno, svatko mora biti kao vi. Ludo zaslijepljen, i lud za svojim voždom kao vi. Pa sam ja to navodno Harisu :D :D . Boljševizam je naopak. A bivši tatini sinovi to koriste.
Mislim da si ti mnogo više zaslijepljena Zlatkom nego SDPovci. Ti si ta koja ga stalno spominje, ti si ta koja stalno svaku temu skreće na SDP i Zlatka, ti si ta kojoj je on najveća preokupacija u životu. I ne samo ti, nego mnogo ljudi ovdje na forumu koji pokušavaju da dokažu da nam je "vožd lopov". Pa onaj kvazi-umjetni_k na temi o koaliciji SDS-SBiH prvo odgovara sa pitanjem "Jesu li ono u Doboju u koaliciji SDP i SDS" ( :shock: ).

Jesam, član sam SDPa, ali vjeruj mi da o Zlatku Lagumdžiji mnogo manje razmišljam i pričam od tebe i tebi sličnih. ;-)

edit: Kojim? Onim što jedu zlatnim kašikama ili nekim drugim?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#227 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Tema je Zlatko, pa neću valjda pričati o kniževnosti ili autima? I shvati da nisam tema ja da li sam zaslijepljena ili ne. Čak i da jesam. Hajmo reći ja jesam. ali pričamo o njemu. I sem da je lijep i pametan ja od vas ne čuh nništa drugo
iz dna duše

#228 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by iz dna duše »

KatarinaKosaca wrote:Tema je Zlatko, pa neću valjda pričati o kniževnosti ili autima? I shvati da nisam tema ja da li sam zaslijepljena ili ne. Čak i da jesam. Hajmo reči ja jesam. ali pričamo o njemu. I sem da je lijep i pametan ja od vas ne čuh nništa drugo
Kraljice, a da ti dogovorim jednu kaficu sa Zlatkom...
Pa mu sve to u lice "skrešeš".
Ja bih, da sam na tvom mjestu, jer svi mi imamo partije i njihove vodje koje su nam "meta" (verbalna naravno), ali ti sa tvojim Zlatkom si najubjedljivija, kraljica si prava!
I ja znam pretjerati sa Brankovićem, Harisom....idu mi nekada an živce do bola, ali baš stalno da napadam "svog" Hareta i Brankovića...ma dosadi mi...
Pa jesu li izašta krivi ovi koji su na vlasti...(po tebi?)...
Ovo nemoj shvatiti kao branjenje Zlaje, jer kako sada stvari stoje, nema onoga koga bih baš pohvalila. Trudim se da hvalim djela-bez lika... (znaš ono: lik i djelo druga..., ali bar smo imali jednog lika pa ono ne možeš i ne smiješ fulati)Eh sda, da hvalim djela...koja djela, nema ih a na parole ne padam...
KatarinaKosaca

#229 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Pišem ja i o njima, ali valjda partija ne da zadatak da se to pročita. Inače tvoj post poslije ovih off-ova, koje dođe kao pravo osvježenje. za kafu sa Zlayom... nein danke. Živjeli smo u istoj zgradi u ratu. On u tuđem stanu sa sadašnjom suprugom, a tadašnjom prijateljicom. Po cijelu noć su pravili zulum sa tadašnjim direktorom Oslobođanja, pa sam ujutro na posao išla pospana i umorna od njegovog derneka. Tako, da hvala na ponudi, ali pijem kafu sa finom rajom.
Jara

#230 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by Jara »

:lol: :lol: :lol:
Kaća, da ti nisi Zlayin PR? ;-) Ono, da se "vlasi ne dosete" ? 8-) Lukav je on, svašta će taj smislit', narcis jedan :x , samo da bi bio top tema. :D
elSaik

#231 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by elSaik »

KatarinaKosaca wrote:Pišem ja i o njima, ali valjda partija ne da zadatak da se to pročita. Inače tvoj post poslije ovih off-ova, koje dođe kao pravo osvježenje. za kafu sa Zlayom... nein danke. Živjeli smo u istoj zgradi u ratu. On u tuđem stanu sa sadašnjom suprugom, a tadašnjom prijateljicom. Po cijelu noć su pravili zulum sa tadašnjim direktorom Oslobođanja, pa sam ujutro na posao išla pospana i umorna od njegovog derneka. Tako, da hvala na ponudi, ali pijem kafu sa finom rajom.
Ahaaa, pa što odmah ne kaže da u tom grmu leži zec. :mrgreen:
burek_in_space

#232 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by burek_in_space »

elSaik wrote:
KatarinaKosaca wrote:Pišem ja i o njima, ali valjda partija ne da zadatak da se to pročita. Inače tvoj post poslije ovih off-ova, koje dođe kao pravo osvježenje. za kafu sa Zlayom... nein danke. Živjeli smo u istoj zgradi u ratu. On u tuđem stanu sa sadašnjom suprugom, a tadašnjom prijateljicom. Po cijelu noć su pravili zulum sa tadašnjim direktorom Oslobođanja, pa sam ujutro na posao išla pospana i umorna od njegovog derneka. Tako, da hvala na ponudi, ali pijem kafu sa finom rajom.
Ahaaa, pa što odmah ne kaže da u tom grmu leži zec. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#233 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by -LIBERO- »

KatarinaKosaca wrote:Po cijelu noć su pravili zulum sa tadašnjim direktorom Oslobođanja, pa sam ujutro na posao išla pospana i umorna od njegovog derneka. .
Sta,i Ti si dernecila sa njima ili..nesto mi nisi bas najjasnije napisala ovo :D

Da to nije u pitanju neka ne uzvracena ljubav,ili samo ne uzvraceno prijateljstvo.

Vidim,nije ti bilo lako . :skoljka: :zoka:
KatarinaKosaca

#234 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Dakle, Zlatko Lagumdzija, predsjednik SDP, zauzeo je tudji stan u centru grada i tu proveo rat. Nije htio da se iseli kada se porodica vratila, nego su ljudi u svom gradu bili podstanari, a Zlatko Lagumdzija im je sjedio u kuci nelegalno i bespravno. Danas nema taj problem, jer je za 13 godina kupio 2 stana i sagradio kucu i to sve od profesorske plate, onako posteno.

Sto se tice ljudi koje je nelegalno isporucio u Gvantanamo, ovdje su nam sljedbenici vozda pricali i ubijedjivali nas kako se radi o teroristima. SAD su odustale od eventualne optuzbe, pa je ovo jos jedan u nizu poraza vozda i njegovih sljedbenika. ali, on je na poraze vec trebao i da se navikne :-D
don vito

#235 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by don vito »

KatarinaKosaca wrote:Dakle, Zlatko Lagumdzija, predsjednik SDP, zauzeo je tudji stan u centru grada i tu proveo rat. Nije htio da se iseli kada se porodica vratila, nego su ljudi u svom gradu bili podstanari, a Zlatko Lagumdzija im je sjedio u kuci nelegalno i bespravno.
Ima li neko da ovu spodobu, registrovanu prije manje od dva mjeseca, sa 400 jednolicnih postova, upozori da prestane lagati?
Zlatko Lagumdžija ranjen je 1992. godine, kao potpredsjednik Vlade RBiH. Bila je to teška povreda zbog koje je hitno prebačen u inostranstvo. Izvršeno je više od 15 operacija da bi Lagumdžija ostao živ i u jednom komadu
KatarinaKosaca

#236 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Ulica mehmeda Spahe broj 12. Nije laz ;-) . Prvi kat. I prije i poslije ranjavanje je bio u Sarajevu.
ma li neko da ovu spodobu, registrovanu prije manje od dva mjeseca,
Pismeni covjek cije je vrijeme draogcijeno, malo prelazi na licne uvrede :D :D
don vito

#237 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by don vito »

Ne znam je li pristojnije da kazem da si frustrirana lazljivica?
Locked