Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Locked
don vito

#176 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by don vito »

Zlatko Lagumdžija je bio upetljan sa Gašijima, Orućom i još nekoliko sarajevskih mafioza, tako da je odatle i stekao bogatstvo, a ne od predavanja.
Imas li ijedan imalo relevantan dokaz? Racunat cemo cak i AB AB ABA3. Izmisljali su svasta, ali ni njihova masta nije mogla zamisliti da je Lagumdzija u talu sa Gasijima. Dalje, imas li ijedan imalo relevantan dokaz da je Oruc mafijas? Nemas, ali racunas da ce tri puta ponovljena laz na kraju postati istina.
Zato, neka mi bude dozvoljeno napisati: Katarina Kosaca je bila upetljana sa Gašijima, Orućom i još nekoliko sarajevskih mafioza... vidio svojim očima i ponešto i čuo pritom
Ne pitajte za dokaze... Ne smijem ih objaviti
Last edited by don vito on 24/10/2008 00:31, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#177 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by -LIBERO- »

Da se razumijemo..simpatizer i glasac sam SDP-a ,cisto da se odmah deklarisem a ne kao neki ovdje :skoljka: ,ali mi Lagumdzija nije zvijezda vodilja cak sta vise,vrlo bih lako podnjeo njegov odlazak u drugi plan ove stranke,ali mi ni nesmeta.

Ali price ja sam nesto vidjela :-) ,i cula :-) ali nikome necu da kazem :-) sta tacno i gdje :-) ...i znam da je Lagumdzija u sprezi sa organizovanim kriminalom :-) ,je smijesno toliko da je smijesnije od "optuzbi" i "dokaza" koje svakodnevno servira dnevni ABA3 :run: :skoljka: :zzzz:
Last edited by -LIBERO- on 24/10/2008 00:49, edited 1 time in total.
elSaik

#178 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by elSaik »

U toliko belaja umiješan, a nigdje dokaza. Ma Harry Potter je ništa, kakav je Zlatko čarobnjak. :mrgreen:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#179 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Presmiješni su glasači , hoću reći dogmate SDP-a. Kao oni su jako protiv korupcije, ali nemoj da spomeneš šta za Zlatka jer za to moraš imati video snimak(mada i ovo može biti namještano kako kaže nana FAta :D ) plous njegov potpis da je to uradio plus da nisi imao promil alkohola kad se to sve desilo, pa i onda možda nije Zlaya krv. A jako su protiv korupcije :D :D :D
Niko ovdje ne daje svoje ime i prezime, pa neću ni ja, ali samo je budali ili dalekoj dijaspori koja ne zna događaje u gradu nejasno od kuda u 2 općine SDP 2 Robota a Zlaya neveče na Mejtašu kod Gašija prije godinu i to često.

Opet ponavljam ima dokaza protiv njega koliko i protiv vlasti (jer na primjer Tihić je branilac i zastupa Oruča, a Bakri IZetbegović je "čuvao" Gašija), ali o tome imaju prećutan sporazum, jer se Zlaya tako između sebe čuva sa njima. Kriminalan je jednako koliko i poneki vlastodršci, samo što SDP dogmate nemaju iste aršine.
seln

#180 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by seln »

KatarinaKosaca wrote:Presmiješni su glasači , hoću reći dogmate SDP-a. Kao oni su jako protiv korupcije, ali nemoj da spomeneš šta za Zlatka jer za to moraš imati video snimak(mada i ovo može biti namještano kako kaže nana FAta :D ) plous njegov potpis da je to uradio plus da nisi imao promil alkohola kad se to sve desilo, pa i onda možda nije Zlaya krv. A jako su protiv korupcije :D :D :D
Niko ovdje ne daje svoje ime i prezime, pa neću ni ja, ali samo je budali ili dalekoj dijaspori koja ne zna događaje u gradu nejasno od kuda u 2 općine SDP 2 Robota a Zlaya neveče na Mejtašu kod Gašija prije godinu i to često.

Opet ponavljam ima dokaza protiv njega koliko i protiv vlasti (jer na primjer Tihić je branilac i zastupa Oruča, a Bakri IZetbegović je "čuvao" Gašija), ali o tome imaju prećutan sporazum, jer se Zlaya tako između sebe čuva sa njima. Kriminalan je jednako koliko i poneki vlastodršci, samo što SDP dogmate nemaju iste aršine.
To Klofaca lazima pokusava da skrene paznju sa izbornog poraza ljubljenog joj idola molovane kose i napudranog lica.
Kako ga ono zovu zenski fans....Sike? :D :D
ISKO

#181 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by ISKO »

Presmiješni su glasači , hoću reći dogmate SDP-a. Kao oni su jako protiv korupcije, ali nemoj da spomeneš šta za Zlatka

Kad bi i video snimak postirao rekli bi da je namjesten.

Stara zlajina skola...
KatarinaKosaca

#182 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

To Klofaca lazima pokusava da skrene paznju sa izbornog poraza ljubljenog joj idola molovane kose i napudranog lica.
Kako ga ono zovu zenski fans....Sike?
Da, da , upravo, vidiš kako si u pravu :D . Jel ti to sav argument ili imaš ii onaj kad si "jahao posavke"? :D

Iz postova se vidi ko gaji idole i ideopoklonstvo, a ono je obično posljedica diktaturnih režima. O tvojoj "građanskoj" orijentaciji sam dovoljno pročitala na temi o Mostaru. Nein, danke :D
ISKO

#183 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by ISKO »

ISKO wrote:Na samom vrhu liste nabogatijih političara u BiH nalazi se i lider opozicionog SDP-a Zlatko Lagumdžija. Redovna profesorska plaća na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, gdje je Lagumdžija uposlen, od oko 5 000 KM mjesečno, i poslanički paušal u Parlamentu BiH od 800 KM mjesečno, po svemu sudeći, najmanja su stavka u prihodima Zlatka Lagumdžije.

Jer kako bi Lagumdžija sa tako "oskudnim" prihodima postao vlasnik dva luksuzna i prostrana stana u centru Sarajeva, na najelitnijim lokacijama: u Alipašinoj ulici, gdje stanuje sa porodicom, te stana u ulici Ćemaluša koji izdaje pod najam. Lagumdžija je odnedavno postao vlasnik i poslovnog prostora na Skenderiji u kojem je smještena privatna marketinška kuća njegove supruge Amine Ars Creativa.

U elitnom vikend-naselju Poljinama Lagumdžija je vlasnik parcele od oko 6.000 kvadratnih metara na kojem upravo dovršava izgradnju prostrane vikednice. U imovinskom kartonu lidera SDP-a evidentiran je i stan u Dubrovniku (naslijeđen od roditelja) te ušteđevina od 240.000 KM.

Link:

http://www.24sata.info/16913
Sta ovdje ima lazno?
don vito

#184 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by don vito »

KatarinaKosaca wrote:Presmiješni su glasači , hoću reći dogmate SDP-a. Kao oni su jako protiv korupcije, ali nemoj da spomeneš šta za Zlatka jer za to moraš imati video snimak(mada i ovo može biti namještano kako kaže nana FAta :D ) plous njegov potpis da je to uradio plus da nisi imao promil alkohola kad se to sve desilo, pa i onda možda nije Zlaya krv. A jako su protiv korupcije :D :D :D

Posto vidim da ti pisanje jako tesko ide, puno je pravopisnih gresaka, nisi se morala toliko truditi da objasnis kako nemas nikakvih relevantnih dokaza, cak ni link ABA3A, da potkrijepis tvrdnju da je Lagumdzija u talu sa Gashijima, niti da je Oruc mafijas. A tu ne spadaju konstrukcije tipa "o tome imaju prećutan sporazum, jer se Zlaya tako između sebe čuva sa njima", "2 općine SDP 2 Robota". Cudi me da nisi izvela konstrukciju kako Zlaya ima uticaja i na zbivanja u Hrvatskoj i da je on aminovao otvaranje velikog trgovackog centra Robota u Splitu. http://www.robot.hr
KatarinaKosaca

#185 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Platio te Fahro
Imaš idola harisa sram te bilo
Nemoj više da se upitaš odakle njemu pitaj se odakle tebi ta kutija cigara što pušiš dana
Diraj mi u oko, nemoj u Zlayinu imovinu
Jako sam principijelan, i protiv korupcije sve dok se ne dira Zlatko

Otprilike to tako ide..... U potpisu... da ne pišem, čitaj gore :D
seln

#186 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by seln »

KatarinaKosaca wrote:
Kako ga ono zovu zenski fans....Sike?
Da, da , upravo, vidiš kako si u pravu :D . Jel ti to sav argument ili imaš ii onaj kad si "jahao posavke"? :D

Iz postova se vidi ko gaji idole i ideopoklonstvo, a ono je obično posljedica diktaturnih režima. O tvojoj "građanskoj" orijentaciji sam dovoljno pročitala na temi o Mostaru. Nein, danke :D
Ako te interesuju dozivljaji moje tjune, otvori temu na lj&s :D

Ako je tebi "gradjanska svijest prosipanje suplje, onda ok...onda je tvoj napudrani bog fakat gradjanski politicar par exellence.
Kad se samo sjetim svrsavanja po forumu kad je pobijedio "Sike"...
kako su nam fanice obecavale arkadiju, raj na zemlji, zlatne...ma kakvi, platinaste kasike..
don vito

#187 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by don vito »

KatarinaKosaca wrote:Platio te Fahro
Nemoj više da se upitaš odakle njemu pitaj se odakle tebi ta kutija cigara što pušiš dana

Stvar se vrlo jednostavno moze izvesti na cistac. Kod svog stranackog sefa urgiraj da podrze SDP-ov prijedlog zakon o ispitivanju porijekla i oduzimanju nelegalno stecene imovine. Sto li ga Boze podrzava Zlaya i njegova ekipa, a tvoji ZABIH-ovci i SDA-ovci odbijaju?
KatarinaKosaca

#188 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

a tvoji ZABIH-ovci i SDA-ovci odbijaju?
Po čemu su oni moji? :? :shock: Vi ste valjda navikli na uska opredjelenja, pa po automatizmu me strpavaš negdje....

Što se pismenosti tiče, vidim da ni tebi nije jača strana :D

btw. Robot u Splitu je otvoren 1993 i vlasnički odnosi su razdijeljeni. Prema tome, nema veze sa ovim u Sarajevu
Better Man

#189 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by Better Man »

KatarinaKosaca wrote:Platio te Fahro

Katarina, kada Izetbegovići, Šaje, Čngići, Brankovići i slična bagra završi iza rešetaka zbog kriminala itd. (svi ostali su male mace za kriminal navedenih) onda ćemo o Lagumdžiji i njegovom kriminalu, ako ga uopće ima. Imam dosjećaj da ti je samo Zlatko trn u oku, dok ti Izetbegovići,Šaje, Čengići, Ćele, Brankovići itd. ne smetaju i da je njihov kriminal po tebi poželjan.
don vito

#190 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by don vito »

Po čemu su oni moji? :?
:shock: :lol:

Da ponovim umjesto sto svoje dragocjeno vrijeme trosim u raspravi sa elementarno nepismenom osobom:
Stvar se vrlo jednostavno moze izvesti na cistac. Kod svog stranackog sefa urgiraj da podrze SDP-ov prijedlog zakon o ispitivanju porijekla i oduzimanju nelegalno stecene imovine. Sto li ga Boze podrzava Zlaya i njegova ekipa, a tvoji ZABIH-ovci i SDA-ovci odbijaju?
KatarinaKosaca

#191 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Da ponovim umjesto sto svoje dragocjeno vrijeme trosim u raspravi sa elementarno nepismenom osobom:
1. Nisam te ja ni zvala da diskutiraš samnom, a još manje tjerala :lol:
2.Lične uvrede mislim da su dozvoljene samo simpatizerima SDP-a, na ovom forumu, je li tako? :lol:
don vito

#192 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by don vito »

Jos jednom:

P.S. "sa mnom" se pise odvojeno, sto znaci da nije nikakva uvreda iznosenje cinjenice potrijepljene dokazom.
Last edited by don vito on 24/10/2008 11:39, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#193 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Better Man wrote:Katarina, kada Izetbegovići, Šaje, Čngići, Brankovići i slična bagra završi iza rešetaka zbog kriminala itd. (svi ostali su male mace za kriminal navedenih) onda ćemo o Lagumdžiji i njegovom kriminalu, ako ga uopće ima. Imam dosjećaj da ti je samo Zlatko trn u oku, dok ti Izetbegovići,Šaje, Čengići, Ćele, Brankovići itd. ne smetaju i da je njihov kriminal po tebi poželjan.
Vidiš, za razliku od tebe, ja tu, ne pravim nikakvu vremensku razliku, a pogotovo neko ucijenjivanje, kad ovi, e tek onda ćemo, ako možda ima.... To nije princip. Ili si protiv korupcije pa da padne svatko ko je u to umiješan bio on i moj najmiliji ili si za zataškivanje jedni drugih odnosno ono što sad imamo.
KatarinaKosaca

#194 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

don vito wrote:Jos jednom:

A imaš li ti kakav dokaz za ovo pismeni čovječe? Izgubi malo dragocjenog vremena :D :D (Što imam osjećaj da nemaš više od 17 godina), pa mi objasni kko je to moj stranački šef.
KatarinaKosaca

#195 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

P.S. "sa mnom" se pise odvojeno, sto znaci da nije nikakva uvreda iznosenje cinjenice potrijepljene dokazom.
Rekao di da obiljuje gramatičkim greškama :D :D . ali, hajde, neka obiluje, to nema nikakve veze sa onim što ja pišem. Taman i da se prstom potpisujem, imam pravo na stav. Ili mi je ukinuo komitet? :-) :-)

A, dječače, postoje i štamparske greške i one u brzini i tipkanju, a ne samo nepismenost. Vrijeme je dragocjeno, zar ne? :D
don vito

#196 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by don vito »

KatarinaKosaca wrote:objasni kko je to moj stranački šef.
Ali njegove diplomatske i drzavnicke sposobnosti su najbolje koje imamo u zemlji.
:lol: :lol: :lol: Ovakvo nesto ne bi izvalila ni Amila Alikadic-Husovic
nosara

#197 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by nosara »

Ma naivni ste plaho. kosaca je placena da pljuje SDP po forumu (forumima?) i da od politickog mrtvaca lepog hareta pravi opciju vrijednu pomena.

Suzdrzite se od komentara, nek polemise sama sa sobom i svojim istomisljenicima.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#198 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by -LIBERO- »

don vito wrote:
KatarinaKosaca wrote:objasni kko je to moj stranački šef.
Ali njegove diplomatske i drzavnicke sposobnosti su najbolje koje imamo u zemlji.
:lol: :lol: :lol: Ovakvo nesto ne bi izvalila ni Amila Alikadic-Husovic
Doktorice Amila,jeste to Vi :D

Moze odgovor i na P.M :D :D :D
Better Man

#199 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by Better Man »

KatarinaKosaca wrote:
Better Man wrote:Katarina, kada Izetbegovići, Šaje, Čngići, Brankovići i slična bagra završi iza rešetaka zbog kriminala itd. (svi ostali su male mace za kriminal navedenih) onda ćemo o Lagumdžiji i njegovom kriminalu, ako ga uopće ima. Imam dosjećaj da ti je samo Zlatko trn u oku, dok ti Izetbegovići,Šaje, Čengići, Ćele, Brankovići itd. ne smetaju i da je njihov kriminal po tebi poželjan.
Vidiš, za razliku od tebe, ja tu, ne pravim nikakvu vremensku razliku, a pogotovo neko ucijenjivanje, kad ovi, e tek onda ćemo, ako možda ima.... To nije princip. Ili si protiv korupcije pa da padne svatko ko je u to umiješan bio on i moj najmiliji ili si za zataškivanje jedni drugih odnosno ono što sad imamo.
Ne praviš vremensku razliku, ali prozivaš isključivo Zlatka lagumdžiju, dok Izetbegoviće, Šaje, Čengiće, Brankoviće i druge uopće ne prozivaš. A gdje je tu lepi Hare i njegove muljaže.
ibizza

#200 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by ibizza »

Better Man wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Ne praviš vremensku razliku, ali prozivaš isključivo Zlatka lagumdžiju, dok Izetbegoviće, Šaje, Čengiće, Brankoviće i druge uopće ne prozivaš. A gdje je tu lepi Hare i njegove muljaže.
kao sto ti kazes njoj da joj je Zlatko trn u oku....pa onda je tebi Hare balvan u oku...
jel ti sanjas Hareta??? :D :D
p.s.svi su oni lopovi,neki manje ,neki vise...al sve je to isto...al isto tako i npr.Sarkozi ima milionee,da ih nije slucajno zaradio od plate predsjednika Francuske?!?...to gradjane zaboli....njima je bitnije da uradi neke dobre stvari za drzavu...a ne da sjede za kompom i zale se kako NISTA ne valja u drzavi...
Locked