Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post Reply
Altsa

#26 Re: Cestitke novome ministru vanjskih poslova

Post by Altsa »

poznanik wrote:
Altsa wrote:...pa nevjerojatno...uz sve mane i vrline ministra koje su evidentne vi ste nasli da postavljate izjave trojice novinarskih olosa koji su ociti primjer supackog novinarstva...izjave ljudi koji su diskreditovali novinarski posao do p.materine ...potrazite na forumu sta raja misli o ovoj trojici senada pa ce ti biti sve jasno...do jucer ste ih svi pljuvali a sada ih uzimate kao primjer...fuj...a o zlajinim greskama drugi put
Zar Zlaja ima grešaka? :oops:
ima itekako...i treba pisati o njima argumentovano a ne postaviti video sa ovom trojicom bijednika i reci to je to
karanana

#27 Re: Cestitke novome ministru vanjskih poslova

Post by karanana »

poznanik wrote:
muha_sa wrote:Lagumdžija u Banjoj Luci sa Dodikom i Radojičićem
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Zlatko Lagumdžija razgovarat će se danas u Banjoj Luci sa zvaničnicima RS-a...
Treba mu neko reći da je Republika Srpska još uvijek dio Bosne i Hercegovine :oops:
on je izgleda onu tablu na vlasicu "welcome to republika srpska" shvatio previse bukvalno.
Čovjek

#28 Re: Cestitke novome ministru vanjskih poslova

Post by Čovjek »

Altsa wrote:
poznanik wrote:
Altsa wrote:...pa nevjerojatno...uz sve mane i vrline ministra koje su evidentne vi ste nasli da postavljate izjave trojice novinarskih olosa koji su ociti primjer supackog novinarstva...izjave ljudi koji su diskreditovali novinarski posao do p.materine ...potrazite na forumu sta raja misli o ovoj trojici senada pa ce ti biti sve jasno...do jucer ste ih svi pljuvali a sada ih uzimate kao primjer...fuj...a o zlajinim greskama drugi put
Zar Zlaja ima grešaka? :oops:
ima itekako...i treba pisati o njima argumentovano a ne postaviti video sa ovom trojicom bijednika i reci to je to
A to ova trojica ne pričaju argumentirano? :roll:
etovidis

#29 Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by etovidis »

Lagumdzija je stvarno doajen; ako je nekada bio dobar, a jeste, sada je postao predmet podsmijeha, i to potpuno zasluzeno. Kako se uspio 'prometnuti' u danasnjeg osamnaestokaratnog idiota?

Lagumdžija posjetio susjednu i prijateljsku Federaciju BiH
Nakon što je u prvoj službenoj posjeti kao ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija obradovao Banju Luku, turneju je u petak nastavio u susjednoj i prijateljskoj Federaciji BiH. :)

http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/l ... /120302098#
Nass

#30 Re: Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by Nass »

trol na kvadrat. barem se nadam da ga placaju za to.
etovidis

#31 Re: Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by etovidis »

Nass wrote:trol na kvadrat. barem se nadam da ga placaju za to.
Nazalost ne. :)
Ovo je inace clanak s ove stranice pa sumnjam da sam jedini koji o Lagumdziji misli da je katastrofa za BiH.
I osamnaestokaratni idiot.
etovidis

#32 Re: Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by etovidis »

Ako i bude, cinjenica je da je ovo vazna tema; koju budalu ova drzava ima za ministra vanjskih poslova.
Ja_Ja

#33 Re: Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by Ja_Ja »

Nista on ne radi sto nije normalno, samo sto smo mi nak....ni pa cim nije "nas" odmah to popljuvat. Covjek se konsultuje sa svim nivoima vlasti i nakon toga ide dalje, sta je tu tolika vijest? Pustite ga neka radi pa za 6-12 mjeseci mozemo povuci paralelu i reci da je bio ili dobar ili ne.
Ja_Ja

#34 Re: Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by Ja_Ja »

etovidis wrote:Ako i bude, cinjenica je da je ovo vazna tema; koju budalu ova drzava ima za ministra vanjskih poslova.
Dobro eto on je budala, koga bi ti da vidis na njegovom mjestu?
etovidis

#35 Re: Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by etovidis »

Ja_Ja wrote:Nista on ne radi sto nije normalno, samo sto smo mi nak....ni pa cim nije "nas" odmah to popljuvat. Covjek se konsultuje sa svim nivoima vlasti i nakon toga ide dalje, sta je tu tolika vijest? Pustite ga neka radi pa za 6-12 mjeseci mozemo povuci paralelu i reci da je bio ili dobar ili ne.
Mozda. Bilo bi dobro da se ispostavi da ovo sto Lagumdzija radi ima nekog smisla. Medjutim, ako je suditi po debaklu oko Milanoviceve posjete Bosni i Hercegovini nece valjati. Lagumdzija je takodjer i mracnjak koji u svojoj stranci ubija svaku opoziciju (zadnji u nizu Lipovaca); kako takav idiot moze komunicirati i predstavljati drzavu koja prijeko treba prijatelje, sada kada nije u fokusu medjunarodne paznje?
shuma.ispod.pazuha

#36 Re: Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by shuma.ispod.pazuha »

etovidis wrote:
Ja_Ja wrote:Nista on ne radi sto nije normalno, samo sto smo mi nak....ni pa cim nije "nas" odmah to popljuvat. Covjek se konsultuje sa svim nivoima vlasti i nakon toga ide dalje, sta je tu tolika vijest? Pustite ga neka radi pa za 6-12 mjeseci mozemo povuci paralelu i reci da je bio ili dobar ili ne.
Mozda. Bilo bi dobro da se ispostavi da ovo sto Lagumdzija radi ima nekog smisla. Medjutim, ako je suditi po debaklu oko Milanoviceve posjete Bosni i Hercegovini nece valjati. Lagumdzija je takodjer i mracnjak koji u svojoj stranci ubija svaku opoziciju (zadnji u nizu Lipovaca); kako takav idiot moze komunicirati i predstavljati drzavu koja prijeko treba prijatelje, sada kada nije u fokusu medjunarodne paznje?
a odatle znači ovaj vjetar puše :D nego reci ti nama može li bez ovih začina tipa "idiot" i "budala" :-) ne reče ti onome prije mene koga bi ti na mjestu MVP :-?
etovidis

#37 Re: Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by etovidis »

shuma.ispod.pazuha wrote:
etovidis wrote:
a odatle znači ovaj vjetar puše :D nego reci ti nama može li bez ovih začina tipa "idiot" i "budala" :-) ne reče ti onome prije mene koga bi ti na mjestu MVP :-?
Slazem se, inace nije primjereno ali Lagumdzija je debelo zasluzio svaki pridjev. Na ovom portalu mu se podsmijevaju (Lagumdzija posjetio Federaciju) ali on ima mogucnosti napraviti puno stete do narednih opcih izbora.
Sto se tice alternative, to je tesko pitanje i nema ociglednih kandidata, ali ja bih rekao da bi bolje bilo da je tu neko ko za BiH stvara prijateljstva i saveznistva a ne neprijatelje od prijatelja (Milanovic, EU).
Zbog vaznosti posla na kojem se, nadam se sto krace, nalazi i zbog stete koju je vec napravio, Lagumdzija ipak zasluzuje svaki negativan epitet koji mu se uputi.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#38 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by pici »

Image

JazlaJA: Božeee pravde Božeee daaaj...ćeka, nije ta ta je neki danle...Lijeeepaaa naaašaaa domovin...ma nije ni ta...Jeeednaa siii Jeeedinaaa...e more bitnut ova :oops:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#39 Re: Lagumdžija posjetio Federaciju BiH :)

Post by sabina1 »

etovidis wrote:
shuma.ispod.pazuha wrote:
etovidis wrote:Nista on ne radi sto nije normalno, samo sto smo mi nak....ni pa cim nije "nas" odmah to popljuvat. Covjek se konsultuje sa svim nivoima vlasti i nakon toga ide dalje, sta je tu tolika vijest? Pustite ga neka radi pa za 6-12 mjeseci mozemo povuci paralelu i reci da je bio ili dobar ili ne.

Zlatko Lagumdžija će biti dobar ministar VP. Ostavimo sada slaganje/neslaganje sa politikom SDP i naše unutrašnje stvari .Analizirajmo poziciju iz perspektive države.
Sven Alkalaj je toliko srozao vanjsku dilomatiju da Lagumdžiji neće biti problem da joj da malo pozitivnog rada.
Prije 10 godina , ušli smo u vijeće Evrope a pokojni Zoran Đinđić je posjetio Sarajevo. To sada djeluje kao rutina , onda je to bio uspjeh. Lagumdžija je bio MVP 2 godine. Nakon njega je došao Ivanić pa već pomenuti Sven. Kad analiziram svu trojicu , Lagumdžija je bez konkurencije. Dugo godina u politici . lider je najjače federalne stranke , univerzitetski profesor , bivši MVP, premijer , savjetnik. Sigurna sam da ima sjajne vanjske kontakte. Bez obzira na unutrašnju politiku koju vodi preko stranke , po meni , vanjska mu je puno jača strana i nadam se najboljem.
Bevanda premijer , Zlatko MVP i još kad bi predsjednik BiH (bez predsjedništva) bio Radmanović na period od desetak godina , postigli bi pun nacionalni kompromis a državu učinili jačom. S pravim ljudima na njenom čelu.
etovidis

#40 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by etovidis »

Tacno, Lagumdzija je radio dobar posao prije deset godina ali sada je hodajuca katastrofa. Koji god politicar je u pitanju, moraju se gledati rezultati a ne ko koga voli i sta je bilo prije. Lagumdzija je u jako malo vremena vec napravio toliko stete a poceo je i prije nego sto je opet postao minstar (EU/Lajcak), a nastavio sa sramotom oko Milanovica. To su naprosto nedopustive gluposti.
Djuro

#41 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Djuro »

..stalno pratim "preko ograde" što se događa u meni dragoj Bosni i Hercegovini...
Dakle, koji nered radi Lagumdžija?!
Pa kud ćeš ići Dodiku majstore?!
Tko ga je na to nagovorio?
Jel on pshiofizički provjeren prije preuzimanja političke dužnosti?
Bez ljutnje, ali taj potez je na granici retardiranosti...
Zalostan sam ...
abakus

#42 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by abakus »

VIDEO: Kako Lagumdžija uređuje Dnevnik FTV-a

SOKANTNO ili ne ...

http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/75561 ... -FTV-.html
klixober

#43 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by klixober »

abakus wrote:VIDEO: Kako Lagumdžija uređuje Dnevnik FTV-a

SOKANTNO ili ne ...

Što volim ove kojima Hare određuje šta će pričati a optužuju druge da im Zlaja govori.
VjecitiStudent

#44 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by VjecitiStudent »

SOKANTNO ili ne ...

Vec vidim Darjana ko novog ambasadora negdje ... :D
VjecitiStudent

#45 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by VjecitiStudent »

komeba wrote:

SOKANTNO ili ne ...

Što volim ove kojima Hare određuje šta će pričati a optužuju druge da im Zlaja govori.
Jah, shoot the messenger, ko i obicno.
klixober

#46 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by klixober »

VjecitiStudent wrote:
komeba wrote:

SOKANTNO ili ne ...

Jah, shoot the messenger, ko i obicno.
Whore about honesty, prije to.
VjecitiStudent

#47 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by VjecitiStudent »

komeba wrote: Whore about honesty, prije to.
Kakav je problem sa ovim prilogom, lazni Lagumdzija i lazni Darjan izgovaraju nauceni scenarij ili ...?
klixober

#48 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by klixober »

VjecitiStudent wrote:
Kakav je problem sa ovim prilogom, lazni Lagumdzija i lazni Darjan izgovaraju nauceni scenarij ili ...?
Nikakav problem.
Sinoć bio problem što je Komšić bio drzak prema novinarki FTV-a, danas problem jer je Lagumdžija razgovarao s novinarom FTV-a, sutra će se izmisliti već nešto novo, a meni se ne da zamarati glupostima.
Djuro

#49 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by Djuro »

Ma, kao da Dnevnik u drugim državama ne uređuju njihovi "Zlaje".
Samo, on je jedini koji dozvoli da ga se snima...
Neobjašnjivo.
Meni je on inače bio ranije znao biti pozitivan lik, ali ovo zadnje je nerazumljivo - ko da je napušen.
Posjet RS je toliko GLUP da ne postoji objašnjenje.
VjecitiStudent

#50 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH

Post by VjecitiStudent »

komeba wrote:
VjecitiStudent wrote:
Nikakav problem.
Sinoć bio problem što je Komšić bio drzak prema novinarki FTV-a, danas problem jer je Lagumdžija razgovarao s novinarom FTV-a, sutra će se izmisliti već nešto novo, a meni se ne da zamarati glupostima.
Naravno da je problem, nije sadasnja javna televizija, FTV repa bez korijena, mozemo samo zamisliti na sta lice ti susreti politicara i novinara izvan javnosti i kamera.
Da li ti se svidja kako nam je SDP uredio javnu televiziju????
Da li tako treba da nam sve uredjuje?

Nadam se da je Darjanu vrat u redu, valja podnijeti onu frekvenciju :D
No, sve se lako podnosi kad na kraju neka ambasadica ceka.
Post Reply