samo ima jedan mali problem...ftv je javni servis a sve ostalo privatne tv kuce...naravno rtrs je isto javni servis kojeg uredjuje snsd i mile dodik...i onda problem postane jos zanimljivijiJoseMujica wrote:hajte ne kakajte više svega vam...to ko nije bila ofirna veza FTV-SDP, pa ste se svi našli ko čudom razočarani![]()
isto je tako vama intelektualcima čistih ruku i savjesti potpuno nepoznato da Haris uređuje TV 1 i vijesti.ba, Mile PTPC i Glas Srpske i Nezavisne i BNTV, Suljo Hayat, fahro Avaz i Alfu itd. i da ne nabrajam dalje.
Valjda bi bar vama ovako moralnim i pametnim trebalo biti jasno da u BiH nema nezavisnog medija, al mudroseri ko što i jeste lako je tuđim kurcem gloginje mlatit i moralisat u zemlji koja skoro da i ne postoji...pa nastavite
Zlatko Lagumdžija MVP BiH
- kamen spoticanja
#176 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
- Corto Maltese
#177 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Meni su i inače najzanimljiviji ovi koji uredničku politiku FeTVe pravdaju svijetlim primjerom RTRS.
-
Murisno1
#178 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
I još interesantnije poređenje sa privatnim medijima koji sami finansiraju svoja sranja za koja možeš a i ne moraš da haješ.Corto Maltese wrote:Meni su i inače najzanimljiviji ovi koji uredničku politiku FeTVe pravdaju svijetlim primjerom RTRS.
Ponavljam još jednom. Da FTV ima iole program dobar, ma da to liči inašta, moglo bi im se. Ali, imat karinu od programa, od jutra do mraka, a za sve imaju sredstva zagarantovana za razliku od privatnih medija, i sprovodit ovu politiku je krajnje šupački, ljigavo i vela havle.
- Hemel
#179 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Je li Zlatko ministar unutarnjih ili vanjskih poslova?

-
StupskaBitanga
#180 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Ni on sam ne zna odgovor na to pitanjeHemel wrote:Je li Zlatko ministar unutarnjih ili vanjskih poslova?![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#181 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Ma, vanjskih, ali ta profesionalna gromada i ljudska veličina nema kome otići, siroče...tako dobar imidž i dobre odnose ima. Neka mu Haris da kontakte... hebi ga, nema druge. Ne radi njega nego radi zemlje. Inače, ovi koji su konstruktivno kritizirali predhodnu vlast svakodnevno, ali to su radili konstruktivno sad šute... 
- jedan_dobar_dan
#182 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
ma dobro, ici ce on i van,
vec je problem sto covjek pati od dobro poznatog sindroma vodje,
velicine, pa jednostavno ne moze cekati priliku,
pa priprema spoljene poslove, tako sto se slika po bih.
kada bi bar bilo neke koristi od tog silnog hodanja i slikanja,
pa ne bi covjeku ni bilo zao.
vec je problem sto covjek pati od dobro poznatog sindroma vodje,
velicine, pa jednostavno ne moze cekati priliku,
pa priprema spoljene poslove, tako sto se slika po bih.
kada bi bar bilo neke koristi od tog silnog hodanja i slikanja,
pa ne bi covjeku ni bilo zao.
- Hemel
#183 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
...i onda se cudimo zasto PSVE raspravlja o vehabijama, kako ce se Sejdic-Finci zavrsiti kao reforma policije, kako cemo izgubiti drzavnu imovinu, kako ce minimalno imovine pripasti ministarstvu odbrane...i to sve zahvaljujuci lagumdziji koji umjesto da otvara vrata po briselu on pravi gafove po federaciji ali zato radojicic ne gubi vrijeme.StupskaBitanga wrote:Ni on sam ne zna odgovor na to pitanjeHemel wrote:Je li Zlatko ministar unutarnjih ili vanjskih poslova?![]()
- KatarinaKosaca
#184 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Obično čovjek jedva čeka da bude imenovan i ideu svoj uprvu posjetu, da nešto sredi. Ovaj još ne imaše posjete, što je najbolji znak da nema ni vizije, ni plana ni programa.jedan_dobar_dan wrote:ma dobro, ici ce on i van,
Upssss, zaboravih onih Borićkinih 10000000000 SDP experata koji "rade dok mi spavamo, stalno rade i sad rade dok mi ovo pričamo"
- jedan_dobar_dan
#185 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
sad ce on u cikago, pa cemo se mi kajati sta smo sve pricaliKatarinaKosaca wrote:Obično čovjek jedva čeka da bude imenovan i ideu svoj uprvu posjetu, da nešto sredi. Ovaj još ne imaše posjete, što je najbolji znak da nema ni vizije, ni plana ni programa.jedan_dobar_dan wrote:ma dobro, ici ce on i van,
Upssss, zaboravih onih Borićkinih 10000000000 SDP experata koji "rade dok mi spavamo, stalno rade i sad rade dok mi ovo pričamo"
- seln
#186 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
No frks, par mjeseci prije novih izbora ce se "na ucestale molbe gradjana" odazvati Hare i dati ostavku na ostavku, pa ce nas on sve spasiti....nasih rijeka, planina, fabrika.KatarinaKosaca wrote:Obično čovjek jedva čeka da bude imenovan i ideu svoj uprvu posjetu, da nešto sredi. Ovaj još ne imaše posjete, što je najbolji znak da nema ni vizije, ni plana ni programa.jedan_dobar_dan wrote:ma dobro, ici ce on i van,
- KatarinaKosaca
#187 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Ne spasi nas poslije ovoga ni Superman. Možda samo dijaspora pa da internetom dajemo podrškuseln wrote:No frks, par mjeseci prije novih izbora ce se "na ucestale molbe gradjana" odazvati Hare i dati ostavku na ostavku, pa ce nas on sve spasiti....nasih rijeka, planina, fabrika.
- Opetja033
#188 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Poce on o kakanju a onda uspije da u par recenice navalja toliko nebuloza da nadmasi sviju. Je li ti placas mozda pretplatu za TV1 ili vijesti.ba? Glas Srpske? Nezavisne? BNTV? Hayat? Avaz? Alfu? Ali drzava mene tjera da placam pretplatu SDP-ovoj televiziji. Sto bih ja finansirao Zlatka Lagumdziju i SDP? Nevjerovatno je koliko bahato ljudi opravdavaju uvodjenje sjevernokorejanskog modela jednog od drzavnih emitera. Valjda je neke stvari i navike tesko promijeniti. E pa nece moci. Nije federalna Zlajina privatna prcija pa da moze dovijeka raditi sta mu je nekoj stvari cejf sa njom vec javni emiter svih gradjana u FBiH.JoseMujica wrote:hajte ne kakajte više svega vam...to ko nije bila ofirna veza FTV-SDP, pa ste se svi našli ko čudom razočarani![]()
isto je tako vama intelektualcima čistih ruku i savjesti potpuno nepoznato da Haris uređuje TV 1 i vijesti.ba, Mile PTPC i Glas Srpske i Nezavisne i BNTV, Suljo Hayat, fahro Avaz i Alfu itd. i da ne nabrajam dalje.
Valjda bi bar vama ovako moralnim i pametnim trebalo biti jasno da u BiH nema nezavisnog medija, al mudroseri ko što i jeste lako je tuđim kurcem gloginje mlatit i moralisat u zemlji koja skoro da i ne postoji...pa nastavite
Ono sto je posebno zastrasujuce jeste sto opravdavate situaciju na federalnoj, onom sto se desilo sa RTRS-om. Dakle da li to bacate maske i u ovom "nasem" Vozdu vidite kopiju Laktaskog? Ma samo nek' maske padaju...
-
popajic
#189 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Postao/la KatarinaKosaca dana 06 mar 2012, 12:43
Ma, vanjskih, ali ta profesionalna gromada i ljudska veličina nema kome otići, siroče...tako dobar imidž i dobre odnose ima. Neka mu Haris da kontakte... hebi ga, nema druge. Ne radi njega nego radi zemlje. Inače, ovi koji su konstruktivno kritizirali predhodnu vlast svakodnevno, ali to su radili konstruktivno sad šute...
Po obicaju neargumentovano jer - ne sute !
A cak i da sute , oni su bar vrlo zasluzeno kritikovali dvije decenije jada i bijede od politike , teskog kriminala i klero nacionalizma. Za razliku od tebe koja si i onda kao i danas doboga nekonstruktivno kritikovala samo i uvijek SDP.
Za tebe normalna zamjena teza , jer istina je da bi nas i Supermen s mukom izvukao iz govana u koje su nas uvalili one koje ti nikad nisi kritikovala, s posebnim osvrtom na po tebi najboljeg diplomatu ikad - HaretaNe spasi nas poslije ovoga ni Superman. Možda samo dijaspora pa da internetom dajemo podršku
( A i dijasporu uvijek spominjes kao nesto negativno ,kao da je masa ljudi iz cistog ceifa razgulila iz zemlje
- seln
#190 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Ma, necu ni ja vjecito biti dijaspora. Idem u Spaniju, tamo su svi kod kuce.KatarinaKosaca wrote:Ne spasi nas poslije ovoga ni Superman. Možda samo dijaspora pa da internetom dajemo podrškuseln wrote:No frks, par mjeseci prije novih izbora ce se "na ucestale molbe gradjana" odazvati Hare i dati ostavku na ostavku, pa ce nas on sve spasiti....nasih rijeka, planina, fabrika.
- yugi
#191 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
De ba neka neko od vas iz dijaspore pozove Zlaju na kahvu makar 
-
Bodkin
#192 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
yugi wrote:De ba neka neko od vas iz dijaspore pozove Zlaju na kahvu makar
- KatarinaKosaca
#193 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Vidiš bar ne spadam u grupu "razočarani", pa kad ste mi to servirali kao jedino rješenje i spas, znala sam šta je po srijedi.popajic wrote:A cak i da sute , oni su bar vrlo zasluzeno kritikovali dvije decenije jada i bijede od politike , teskog kriminala i klero nacionalizma. Za razliku od tebe koja si i onda kao i danas doboga nekonstruktivno kritikovala samo i uvijek SDP.
Da, naš najbolji ministar ino poslova i u najtežem vremenu. Pa ti prevrći očima koliko hoćeš.popajic wrote: koje ti nikad nisi kritikovala, s posebnim osvrtom na po tebi najboljeg diplomatu ikad - Hareta![]()
- madner
#194 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Pa dobro Hare je uvijek imao adut za zemsku populaciju 
- KatarinaKosaca
#195 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
To ti znaš, uvjerio si se?madner wrote:Pa dobro Hare je uvijek imao adut za zemsku populaciju
- ultima_palabra
#196 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
KatarinaKosaca wrote:Neka mu Haris da kontakte...
- KatarinaKosaca
#197 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Sjećaš li se uopće perioda 1992 kad je bio ministar ino poslova? Sjećaš li se kad smo primljeni u UN? sjećaš li se blokade, nedostatka struje, telefona, u odnosu na sad? Sjećaš li se govora?ultima_palabra wrote:KatarinaKosaca wrote:Neka mu Haris da kontakte...
Jedan smajli, šega, šala i tako obrana dragog Vođe u njegovoj nesposobnosti da napravi službeni put.
- ultima_palabra
#198 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
Ne mislim uopšte na taj dio Harisove biografije, iako se i tu ima šta zamjeriti.KatarinaKosaca wrote:Sjećaš li se uopće perioda 1992 kad je bio ministar ino poslova? Sjećaš li se kad smo primljeni u UN? sjećaš li se blokade, nedostatka struje, telefona, u odnosu na sad? Sjećaš li se govora?ultima_palabra wrote:KatarinaKosaca wrote:Neka mu Haris da kontakte...
Jedan smajli, šega, šala i tako obrana dragog Vođe u njegovoj nesposobnosti da napravi službeni put.
Ali je opštepoznato da je Lepi postao parija što se tiče MZ tokom svog mandata člana Predsjedništva, te da je on bio taj s kojim se niko nije htio sastati.
Što se tiče "vođe"... sad je priča da neće niko da ga primi, za par mjeseci će biti zašto troši budžetska sredstva na bespotrebne puteve
- KatarinaKosaca
#199 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
O tom dijelu biografije sam govorila, jer sam jasno napisala ministar ino poslova...ultima_palabra wrote:Ne mislim uopšte na taj dio Harisove biografije, iako se i tu ima šta zamjeriti.
A ostalo je tvoje nagađanje šta će biti kad će biti. Od koga je dok nelegalno ne isporuči nađe državljane biću zadovoljna.
-
someone_
#200 Re: Zlatko Lagumdžija MVP BiH
A kad nekoga volis, lako je previdjet negativne stvari.ultima_palabra wrote:Kad nekoga ne podnosiš, lako je naći zamjerku.