Željko Komšić-član Predsjedništva

Post Reply
Skijaš

#426 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skijaš »

nosara wrote:On je malo izgubio zivce, dao ostavku, ovi ga podsjetili na neke stvari, pa je progutao kaku...

Mozda mu je zloya zirant...? To zna bit faktor... :?
Nije. Imaš li neko drugo imbecilno objašnjenje za činjenicu da je čovjek odlučio ostati u rukovodstvu stranke ? Hajde da vidimo u koje te dubine ta kreativnost može odnijeti.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#427 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by plain vanilla »

Skijaš wrote:
nosara wrote:
Skijaš wrote:
Da je jači nego prije nekoliko dana, to je nesumnjivo.
Jaci, a place... Valjda od navale adrenalina...? :D
Danas je dobar, a to što se ljiljanu diglo trunje u oku, samo znači da mu je stalo. Ako nisi prošao kroz to, smatraj se sretnim.
zato Zlaja uvijek ima spremnu facu, za svaku priliku
na stranu sve njegove lose osobine, ali mogli bi politicari od njega nesto i nauciti
Skijaš

#428 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skijaš »

Hemel wrote:
Skijaš wrote:
tcz wrote:Svaka cast Zeljku, napokon je nekao smogao snage da kaze ono sto raju boli a usput prodrmao i prozvao vlast. Da su sutra izbori uduplo bi svoje glasove.
Da je jači nego prije nekoliko dana, to je nesumnjivo.
...medju glasacima ali je cacno mecku u.... :-)

u stranci nece kikada i nista postici. jaka je to infrastruktura koju je lagumdzija instalisao. koga hoces i na koji nacin da uklone, ponize, degradiraju...sve mogu, na zalost.
pred nama je.
Predsjednika će se birati na kongresu, a tu svaki Zlajin trabant pada, pogotovo nakon epizode Bosanski Petrovac. Bitno je samo da Željko do tada izdrži, a poslije toga on preuzima ulogu patrijarha i ako ne bude izabran.
nosara

#429 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

oridjidji wrote: U pitanju je želja i nemoć da sam promjeni stvari koje mu smetaju u SDP-u. Čovjek je nabrojao na press konferenciji mnoge razloge što mu se nesviđa i recite mi koliko on sam može promjeniti sve sam. Pobrojao je mnoštvo stvari koje neštimaju od javnih preduzeća do vrha, a za čiji nerad danas snosi SDP-e , pokazujući koliko stvari smrde unutar SDP-a i kolika je njegova želja da SDP-e bude drugačiji.

Toliko se afera stvorilo u ove 2 godine koje su vezane za SDP-e čime je prikazana neprincipijelnost SDP-a prema njegovim glasačima.
I sve to sto si pobrojao navelo ga je da POVUCE ostavku...? :? Sta, onaj mu dao casnu pionirsku da ce se popravit...?

"Prozor nocas mora pasti!" Ne sutra, za mjesec, godinu... Nocas...! Moj zeljko...
Skijaš

#430 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skijaš »

plain vanilla wrote:zato Zlaja uvijek ima spremnu facu, za svaku priliku
na stranu sve njegove lose osobine, ali mogli bi politicari od njega nesto i nauciti
Ne može se u društveni angažman ulaziti na smjene, pa u osam sati ujutro ostavljaš srce na recepciji, uzimaš ga natrag nakon obavljenih sjednica i konsultacija a na kraju svega očekivati neki pravedan ishod. Neko tu uvijek bude zgažen, prevaren, potopljen i nasamaren. Treba nam malo više dobre volje, malo više iskrenosti.
oridjidji

#431 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by oridjidji »

nosara wrote:
komsic je izabran iz dispeta i nikakve herojske mjere, a ni neka posebna odgovornost, nisu predvidjane njegovim izborom...

On je malo izgubio zivce, dao ostavku, ovi ga podsjetili na neke stvari, pa je progutao kaku...

On je jedan od 3 predsjednika ove zemlje. Podpredsjednik je SDP-a. Odgovornost svakako ima. Nije Heroj, ali glasači ga vole. Ima odgovornost i prema glasačima i prema stranci u kojoj je i ne treba da šuti. Ni Zlaja ni Damir Hadžić nisu doprinjeli tome da SDP-e dobije ove glasove koje su dobili sada. Pogledaj ko je isturen u kampanji "država za čovjeka", ko je glavni udarnik SDP-a u promociji te stranke, ko je svo vrijeme gurao svoj obraz u prvi plan da bi na kraju SDP poprimio nakon dolaska na vlast drugačiji izgled od onoga koji je Komšić prezentovao.
Banksy

#432 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

Skijaš wrote:
Zlaja ipak silazi s prijestolja i "donji" je u svakom slučaju.
Mogu li ja ovo uokvirit'? :mrgreen: Da te napomenem naredne godine u ovo doba? :mrgreen:
Skijaš

#433 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skijaš »

nosara wrote:I sve to sto si pobrojao navelo ga je da POVUCE ostavku...? :? Sta, onaj mu dao casnu pionirsku da ce se popravit...?
Pa on za razliku od tebe nije prekrižio SDP, još vjeruje da se stvar može sanirati. To ga ne čini lošim čovjekom, naprotiv.
Skijaš

#434 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skijaš »

Banksy wrote:
Skijaš wrote:
Mogu li ja ovo uokvirit'? :mrgreen: Da te napomenem naredne godine u ovo doba? :mrgreen:
kukala ti majka, nemoj samo ti o prognozama
nosara

#435 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

oridjidji wrote:
nosara wrote:
komsic je izabran iz dispeta i nikakve herojske mjere, a ni neka posebna odgovornost, nisu predvidjane njegovim izborom...

On je malo izgubio zivce, dao ostavku, ovi ga podsjetili na neke stvari, pa je progutao kaku...

On je jedan od 3 predsjednika ove zemlje. Podpredsjednik je SDP-a. Odgovornost svakako ima. Nije Heroj, ali glasači ga vole. Ima odgovornost i prema glasačima i prema stranci u kojoj je i ne treba da šuti. Ni Zlaja ni Damir Hadžić nisu doprinjeli tome da SDP-e dobije ove glasove koje su dobili sada. Pogledaj ko je isturen u kampanji "država za čovjeka", ko je glavni udarnik SDP-a u promociji te stranke, ko je svo vrijeme gurao svoj obraz u prvi plan da bi na kraju SDP poprimio nakon dolaska na vlast drugačiji izgled od onoga koji je Komšić prezentovao.
To je propali kapital... Prekjucer je trebao ostat na onom saopstenju i ne ici na sastanak sa kerberima... Dat im rok preko medija da ucine konkretne stvari, ako ne ucine objavit da ce raskomadat sdp... Pa neka se mamlazi zamisle....

Samo tako bi zadrzao rejting medju svojim biracima, aktivirao "momentum" i pokrenuo stvari s mrtve tacke... A ja i Banksy ne bi cupali sebi kosu od muke... :D
oridjidji

#436 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by oridjidji »

nosara wrote:
oridjidji wrote: U pitanju je želja i nemoć da sam promjeni stvari koje mu smetaju u SDP-u. Čovjek je nabrojao na press konferenciji mnoge razloge što mu se nesviđa i recite mi koliko on sam može promjeniti sve sam. Pobrojao je mnoštvo stvari koje neštimaju od javnih preduzeća do vrha, a za čiji nerad danas snosi SDP-e , pokazujući koliko stvari smrde unutar SDP-a i kolika je njegova želja da SDP-e bude drugačiji.

Toliko se afera stvorilo u ove 2 godine koje su vezane za SDP-e čime je prikazana neprincipijelnost SDP-a prema njegovim glasačima.
I sve to sto si pobrojao navelo ga je da POVUCE ostavku...? :? Sta, onaj mu dao casnu pionirsku da ce se popravit...?

"Prozor nocas mora pasti!" Ne sutra, za mjesec, godinu... Nocas...! Moj zeljko...
Vidi ni ja ni ti svakako nemožemo znati šta je sve uticalo na njegovu odluku o ostavci. Prema konferenciji mnogi su mu spočitavali sklanjanje na stranu i nesukobljavanje unutar stranke, te njegovo bježanje ostavkom, što je na kraju i potvrdio na press konferenciji, kada mu već ostavku nisu dali, prinuđen je da se bori.

E sada je pretjerano to što jašemo po njemu, a ni sami ne znamo potpunu istinu o tome šta je bio razlog da on da ostavku i alarmira javnost. Ono što je jedino bitno pokazao je da ima svijest koju drugi očito nemaju.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#437 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by plain vanilla »

nosara wrote:
Samo tako bi zadrzao rejting medju svojim biracima, aktivirao "momentum" i pokrenuo stvari s mrtve tacke... A ja i Banksy ne bi cupali sebi kosu od muke... :D
ma nek se ti i Banksy slazete, makar Zlaja zauvijek ostao :skoljka:
nosara

#438 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

Skijaš wrote:
nosara wrote:I sve to sto si pobrojao navelo ga je da POVUCE ostavku...? :? Sta, onaj mu dao casnu pionirsku da ce se popravit...?
Pa on za razliku od tebe nije prekrižio SDP, još vjeruje da se stvar može sanirati. To ga ne čini lošim čovjekom, naprotiv.
Jeste, prekrizio je... Kad mu istekne mandat, povuci ce se iz politike... Zapamti...

"Los covjek"...? Tema je Zeljko Komsic - clan Predsjednistva, a ne Zeljko - Drug, otac, suprug... Ima da jede malu djecu bez straha i pardona... "Los covjek..." :roll:
nosara

#439 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

plain vanilla wrote:
nosara wrote:
Tako ce i bit... Ali sve stuhama na racun, ne meni i kolegici...
Skijaš

#440 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skijaš »

nosara wrote:
Skijaš wrote:
Jeste, prekrizio je... Kad mu istekne mandat, povuci ce se iz politike... Zapamti...
Očigledno nije prekrižio nego je ostao u rukovodstvu stranke. Tvoja tumačenja bez bilo kakvih objašnjenja nisu argument.
"Los covjek"...? Tema je Zeljko Komsic - clan Predsjednistva, a ne Zeljko - Drug, otac, suprug... Ima da jede malu djecu bez straha i pardona... "Los covjek..." :roll:
Udaraš na njegov karakter glupostima o Zlaji kao žirantu. Kad ti ja kažem da to što je povukao ostavku ne implicira ucjene ili umiješanost u kriminal (kako neki podmeću), to kažem jer širiš laž da je Komić neko koga se može kupiti kreditom u banci.
Banksy

#441 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

Skijaš wrote:
Banksy wrote:
Skijaš wrote:
kukala ti majka, nemoj samo ti o prognozama
Kako ono :D majorizacija Hrvata, izbačen HDZ, Zlatko premijer, mrš nacionalistima, pedala genocidašu Dodiku, zonsi, novi vjetrovi promjena poštenja i demokratije, šta je ono još bilo,
podsjeti me na bisere :mrgreen: ko će vam sve pohvatat ...
DaysleepeR

#442 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by DaysleepeR »

razvlače vam pamet ljudi dragi, jedan ima sindrom boga, drugi je najveći neradnik ikad u predsjedništvu, troduplo više rezultata ima živko radišić od komšića i to za dobrobit BiH...

kad god SDP-u imidž u javnosti ode na dno, eto Željka da nekim potezom pokaže kako je SDP stranka sa obrazom, i onda opet isto, Željko na skijanje na Bjelašnicu a Zlaja šta već radi...

Komšić je jedna lijena neradnička neznalica
Banksy

#443 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

plain vanilla wrote:
nosara wrote:
Samo nek Zlaja ide, za dobro dunjaluka, makar se nosara i ja nikad više ne složili ... možda bi onda opet dobili moj glas ...
nosara

#444 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

Skijaš wrote: Udaraš na njegov karakter glupostima o Zlaji kao žirantu. Kad ti ja kažem da to što je povukao ostavku ne implicira ucjene ili umiješanost u kriminal (kako neki podmeću), to kažem jer širiš laž da je Komić neko koga se može kupiti kreditom u banci.
:lol:

Zajebancija... Kad se on moze zajebavat sa mnom i mojim glasovima, mogu i ja s njim... Karakter je, doduse, pokazao...
Jara

#445 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Jara »

DaysleepeR wrote:razvlače vam pamet ljudi dragi, jedan ima sindrom boga, drugi je najveći neradnik ikad u predsjedništvu, troduplo više rezultata ima živko radišić od komšića i to za dobrobit BiH...

kad god SDP-u imidž u javnosti ode na dno, eto Željka da nekim potezom pokaže kako je SDP stranka sa obrazom, i onda opet isto, Željko na skijanje na Bjelašnicu a Zlaja šta već radi...

E ovo mi nije jasno... :? Zbog čega su Radišić i Izetbegović bolji članovi Predsjedništva, tj. šta su konkretno uradili a šta Komšić nije uradio a mogao je. :? :skoljka:
Corto Maltese

#446 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Corto Maltese »

oridjidji wrote:
nosara wrote:

Od jučer, sve što on može organizovati i prezentovati je javno plakanje.
popajic

#447 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by popajic »

Jara wrote:
DaysleepeR wrote:razvlače vam pamet ljudi dragi, jedan ima sindrom boga, drugi je najveći neradnik ikad u predsjedništvu, troduplo više rezultata ima živko radišić od komšića i to za dobrobit BiH...

E ovo mi nije jasno... :? Zbog čega su Radišić i Izetbegović bolji članovi Predsjedništva, tj. šta su konkretno uradili a šta Komšić nije uradio a mogao je. :? :skoljka:
Jeko ovaj ?
LeonardoAC

#448 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by LeonardoAC »

Skijaš wrote:
iko123 wrote:ma samo se izofiro, ako je dao neopozivu ostavku onda ide do kraja, a ne ako se usudi kandidovati tamo nekad 2014, e to znaci ici do kraja u SDP-u... izgleeda da je lakse tenkove unistavati nego se suprostaviti zlatku.
... ili napisati smislen komentar na forumu.
jesi li ti portparol stranke ili ?
Na svaku si odgovorio... titat' kol'ko si plaćen ?
Skijaš

#449 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skijaš »

LeonardoAC wrote:
Skijaš wrote:
iko123 wrote:ma samo se izofiro, ako je dao neopozivu ostavku onda ide do kraja, a ne ako se usudi kandidovati tamo nekad 2014, e to znaci ici do kraja u SDP-u... izgleeda da je lakse tenkove unistavati nego se suprostaviti zlatku.
... ili napisati smislen komentar na forumu.
jesi li ti portparol stranke ili ?
Na svaku si odgovorio... titat' kol'ko si plaćen ?
Dali mi s filozofskog fakulteta dvije pionirke da me paze. I tako .... crnčim
iko123

#450 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by iko123 »

op op jer u ritmu twista isti si ko glista a-a
Last edited by Anonymous on 22/03/2012 15:59, edited 1 time in total.
Reason: BANNED
Post Reply