Željko Komšić-član Predsjedništva
- nosara
#101 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ako neko ko je, licno i neposredno, dobio 300.000 glasova na izborima, nije u stanju srusit ova reakcionarna govna koja su bivsu partiju neopjevano sjebala, neka vrati orden i ubije se...
- arzuhal
#102 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Jes', al' u SDP (BiH) se utopio tuzlanski UBSD, tako da su egal.hamalalija wrote: Sve su stanke popucale samo SDP 2 puta, prvi put se izrodio SDU sa li ce sad biti.
- hadzinicasa
#103 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
ko će slušat' tuđu muku.... znam toarzuhal wrote:Komercijala, nisu budale, hoće raja nešto veselo...Ridjobrki wrote:NIrvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins... Bar u moje doba, kasnije su i oni upali u mainstream.hadzinicasa wrote:dobro a šta je alternativa?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#104 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
evo šta se dešava kada vlast udari u glavu....SDP došo na vlast i raspad po svim šavovima
potpuno neozbiljno
podsjeti me ovo na onu godinu kad je FK Sarajevo odigralo extra u onim evropskim pretkolima, namaklo se malo para, i nakon toga umalo klub ne propade skroz.
podsjeti me ovo na onu godinu kad je FK Sarajevo odigralo extra u onim evropskim pretkolima, namaklo se malo para, i nakon toga umalo klub ne propade skroz.
- mO k3
#105 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
arzuhal wrote:Kada bi se desio neki SF scenario pa Željko prešao u SBB, ja bih se pajperom zaletio u toranj...Poveo bih i madnera.
- Altsa
#106 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
bojim se da povlacenje komsica sa funkcija u sdp-u nece donijeti nikakvo poboljsanje u sdp-u tj. nece doci do nikakvog prevrata...sve ce ostati po starom...sad je samo veliko pitanje za koga glasati na sljedecim izborima... jer alternative su jos gore.
- Banksy
#107 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Nema šanse. Za to moraš imati već organizovanu mrežu i infrastukturu, a Komšić nije od tog posla.nosara wrote:Ako neko ko je, licno i neposredno, dobio 300.000 glasova na izborima, nije u stanju srusit ova reakcionarna govna koja su bivsu partiju neopjevano sjebala, neka vrati orden i ubije se...
Zamišljam: Komšić, Bogić, Pudarić, Skenderagić, Ljubiša Marković i ostatak otjeranog SDP društva + Lazović, Kljujić i SDU društvo, + mladi NS, kakvo bi to bilo društvo ...
Znam, razumijem, samo zamišljam ...
- hadzinicasa
#108 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
my point exactly.Altsa wrote:bojim se da povlacenje komsica sa funkcija u sdp-u nece donijeti nikakvo poboljsanje u sdp-u tj. nece doci do nikakvog prevrata...sve ce ostati po starom...sad je samo veliko pitanje za koga glasati na sljedecim izborima... jer alternative su jos gore.
-
VektoR
#109 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Last edited by VektoR on 19/01/2018 22:55, edited 1 time in total.
-
Nass
#110 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
JoseMujica wrote:evo šta se dešava kada vlast udari u glavu....SDP došo na vlast i raspad po svim šavovimapotpuno neozbiljno
![]()
-
shin
#111 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Zeljko je meni bog, probudio se jedno jutro, i vise nije bilo 2+2=3 vec je sada 2+2=5 
- Banksy
#112 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Daš im vlast, i pokažu se ko su i kakvi su. I dokle mogu dobaciti. Baš kao i SBiH prije njih. Ne umiju i džaba ...JoseMujica wrote:
evo šta se dešava kada vlast udari u glavu....SDP došo na vlast i raspad po svim šavovimapotpuno neozbiljno
Ma šta mislili o njihovim profilima, ispade da su jedine ozbiljne stranke u Federaciji SDA i HDZ.
- nosara
#113 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ima pocetni kapital... Bogic i Sveto, Nijaz, Ljubisa... Zasto ne...Banksy wrote:Nema šanse. Za to moraš imati već organizovanu mrežu i infrastukturu, a Komšić nije od tog posla.nosara wrote:Ako neko ko je, licno i neposredno, dobio 300.000 glasova na izborima, nije u stanju srusit ova reakcionarna govna koja su bivsu partiju neopjevano sjebala, neka vrati orden i ubije se...
Zamišljam: Komšić, Bogić, Pudarić, Skenderagić, Ljubiša Marković i ostatak otjeranog SDP društva + Lazović, Kljujić i SDU društvo, + mladi NS, kakvo bi to bilo društvo ...
Pusti snovi...
- Skyfox
#114 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Hocemo li ikada docekati da imamo jednog predsjednika... ZK prvi predsjednik ujedinjene BiH
- Boom71
#115 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Banksy wrote:Nema šanse. Za to moraš imati već organizovanu mrežu i infrastukturu, a Komšić nije od tog posla.nosara wrote:Ako neko ko je, licno i neposredno, dobio 300.000 glasova na izborima, nije u stanju srusit ova reakcionarna govna koja su bivsu partiju neopjevano sjebala, neka vrati orden i ubije se...
to je to!
-
palermo
#116 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Zavisi kako ozbiljnost definirašBanksy wrote:Daš im vlast, i pokažu se ko su i kakvi su. I dokle mogu dobaciti. Baš kao i SBiH prije njih. Ne umiju i džaba ...JoseMujica wrote:
evo šta se dešava kada vlast udari u glavu....SDP došo na vlast i raspad po svim šavovimapotpuno neozbiljno
Ma šta mislili o njihovim profilima, ispade da su jedine ozbiljne stranke u Federaciji SDA i HDZ.
- Banksy
#117 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
I to koji kapital, sve gromada do gromade ...nosara wrote:Ima pocetni kapital... Bogic i Sveto, Nijaz, Ljubisa... Zasto ne...Banksy wrote:Nema šanse. Za to moraš imati već organizovanu mrežu i infrastukturu, a Komšić nije od tog posla.nosara wrote:Ako neko ko je, licno i neposredno, dobio 300.000 glasova na izborima, nije u stanju srusit ova reakcionarna govna koja su bivsu partiju neopjevano sjebala, neka vrati orden i ubije se...
Pusti snovi...
I onda padnu na zadatom 2+2+2 gdje birači opet zaokruže svoje: HDZ, HDZ90, SDA, SDP, SNDSD, SDS ...
- Banksy
#118 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
palermo wrote:Zavisi kako ozbiljnost definirašBanksy wrote:Daš im vlast, i pokažu se ko su i kakvi su. I dokle mogu dobaciti. Baš kao i SBiH prije njih. Ne umiju i džaba ...JoseMujica wrote:
Ma šta mislili o njihovim profilima ...
- fresh/cool
#120 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Svi oni na jednom mjestu, ma sjajno !!Boom71 wrote:Banksy wrote:Nema šanse. Za to moraš imati već organizovanu mrežu i infrastukturu, a Komšić nije od tog posla.nosara wrote:Ako neko ko je, licno i neposredno, dobio 300.000 glasova na izborima, nije u stanju srusit ova reakcionarna govna koja su bivsu partiju neopjevano sjebala, neka vrati orden i ubije se...
to je to!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#121 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
smanjite malo dozivljaje..
prvo, nema politicara u vrhu koji je iskren, posten, altruista
drugo, da nije bio uz Zlaju, ne bi ni Komsic bio sad gdje jeste
a trece,, sta je to Komsic uradio spektakularno osim sto je dao ostavku? stvarno herojski cin
ako ne progovori i ostane samo na ovoj rekla-kazala prici, onda stvarno
a trece,, sta je to Komsic uradio spektakularno osim sto je dao ostavku? stvarno herojski cin
- nosara
#122 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Banksy wrote:I to koji kapital, sve gromada do gromade ...nosara wrote:Ima pocetni kapital... Bogic i Sveto, Nijaz, Ljubisa... Zasto ne...Banksy wrote:
Nema šanse. Za to moraš imati već organizovanu mrežu i infrastukturu, a Komšić nije od tog posla.
Pusti snovi...
I onda padnu na zadatom 2+2+2 gdje birači opet zaokruže svoje: HDZ, HDZ90, SDA, SDP, SNDSD, SDS ...
Mi nesto kombinujemo, a ovaj mozda samo hoce da se povuce iz svega...
Ali, kad bi se nesto pokusalo, mislim da bi se dosta finog i postenog svijeta trgnulo iz dremeza...
- Ridjobrki
#123 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
eyesburn wrote:evo javljaju se mladi i nadobudni semiri kaplani iz štaba.VektoR wrote:Svidjalo se to tebi ili ne svidjalo, sadasnja SDA je bliza socijaldemokratiji i demokratiji uopste je bliza nego SDP sa Zlatkom Lagumdzijom.![]()
konstatacija = jedna od najvećih provala ikad izvaljenih na ovom portalu.
Sjo argumenata.... Evo i ja već dvije godine na forumu tvrdim isto pred svima, šta ćemo sad? Daj i meni etiketu, nije fer....
-
palermo
#124 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ne shvatih ja opet kako definiraš, ali pretpostavit ću. Zlaja je najozbiljniji političar u BiH, dvadeset godina se vrti u vlasti i oko vlasti, izgrađujući infrastrukturu potpuno potčinjenu njemu, iskoristi ljude a kad mu ne trebaju odbaci ih kao staru krpu, i zamisli opet dobije izbore.Banksy wrote:Ma šta mislili o njihovim profilima ...
Problem je tšo mi od te njegove ozbiljnosti kao i ozbiljnosti SDA i HDZ-a nemamo ništa.
Hoću reći, budimo ipak oprezni sa korištenjem nekih termina.
- Banksy
#125 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Altruista? Nije humanitarni radnik ... čuj, ''altruista''plain vanilla wrote:
smanjite malo dozivljaje..
Ima pokoji iskren, pošten, recimo, Bogić, Sveto, nađe ih se, čak i po najstrožijim kriterijima, dakle ima ih.
Drugo, to je okretanje teza.
Prva istina je da Zlaja nije bio uz Komšića, ne bi bio tu gdje jeste, i to zadnjih osam godina, a posebno nakon predizbornog Komšićevog šamaranja Bakira Izetbegovića. Zlaja se šlepao Komšićevoj popularnosti, a ne obratno.
Šta predlažeš? Tenkova nema da ih opet roka, da potvrdi ''herojstvo'', možda samospaljivanje pred zgradom SDP-?plain vanilla wrote:
a trece,, sta je to Komsic uradio spektakularno osim sto je dao ostavku? stvarno herojski cin![]()
![]()