Željko Komšić-član Predsjedništva

Post Reply
nosara

#101 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

Ako neko ko je, licno i neposredno, dobio 300.000 glasova na izborima, nije u stanju srusit ova reakcionarna govna koja su bivsu partiju neopjevano sjebala, neka vrati orden i ubije se...
arzuhal

#102 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by arzuhal »

hamalalija wrote: Sve su stanke popucale samo SDP 2 puta, prvi put se izrodio SDU sa li ce sad biti.
Jes', al' u SDP (BiH) se utopio tuzlanski UBSD, tako da su egal.
hadzinicasa

#103 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by hadzinicasa »

arzuhal wrote:
Ridjobrki wrote:
hadzinicasa wrote:dobro a šta je alternativa?
NIrvana, Pearl Jam, Smashing Pumpkins... Bar u moje doba, kasnije su i oni upali u mainstream.
Komercijala, nisu budale, hoće raja nešto veselo...
ko će slušat' tuđu muku.... znam to :)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#104 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by JoseMujica »

evo šta se dešava kada vlast udari u glavu....SDP došo na vlast i raspad po svim šavovima :-) potpuno neozbiljno :-)

podsjeti me ovo na onu godinu kad je FK Sarajevo odigralo extra u onim evropskim pretkolima, namaklo se malo para, i nakon toga umalo klub ne propade skroz.
mO k3

#105 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by mO k3 »

arzuhal wrote:Kada bi se desio neki SF scenario pa Željko prešao u SBB, ja bih se pajperom zaletio u toranj...Poveo bih i madnera.
:-) :-)
Altsa

#106 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Altsa »

bojim se da povlacenje komsica sa funkcija u sdp-u nece donijeti nikakvo poboljsanje u sdp-u tj. nece doci do nikakvog prevrata...sve ce ostati po starom...sad je samo veliko pitanje za koga glasati na sljedecim izborima... jer alternative su jos gore.
Banksy

#107 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

nosara wrote:Ako neko ko je, licno i neposredno, dobio 300.000 glasova na izborima, nije u stanju srusit ova reakcionarna govna koja su bivsu partiju neopjevano sjebala, neka vrati orden i ubije se...
Nema šanse. Za to moraš imati već organizovanu mrežu i infrastukturu, a Komšić nije od tog posla.

Zamišljam: Komšić, Bogić, Pudarić, Skenderagić, Ljubiša Marković i ostatak otjeranog SDP društva + Lazović, Kljujić i SDU društvo, + mladi NS, kakvo bi to bilo društvo ...
Znam, razumijem, samo zamišljam ...
hadzinicasa

#108 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by hadzinicasa »

Altsa wrote:bojim se da povlacenje komsica sa funkcija u sdp-u nece donijeti nikakvo poboljsanje u sdp-u tj. nece doci do nikakvog prevrata...sve ce ostati po starom...sad je samo veliko pitanje za koga glasati na sljedecim izborima... jer alternative su jos gore.
my point exactly.
VektoR

#109 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by VektoR »

:D
Last edited by VektoR on 19/01/2018 22:55, edited 1 time in total.
Nass

#110 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Nass »

JoseMujica wrote:evo šta se dešava kada vlast udari u glavu....SDP došo na vlast i raspad po svim šavovima :-) potpuno neozbiljno :-)

podsjeti me ovo na onu godinu kad je FK Sarajevo odigralo extra u onim evropskim pretkolima, namaklo se malo para, i nakon toga umalo klub ne propade skroz.
:thumbup: Taman i ja baš o tome razmišljam.
shin

#111 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by shin »

Zeljko je meni bog, probudio se jedno jutro, i vise nije bilo 2+2=3 vec je sada 2+2=5 :lol:
Banksy

#112 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

JoseMujica wrote:
evo šta se dešava kada vlast udari u glavu....SDP došo na vlast i raspad po svim šavovima :-) potpuno neozbiljno
Daš im vlast, i pokažu se ko su i kakvi su. I dokle mogu dobaciti. Baš kao i SBiH prije njih. Ne umiju i džaba ...

Ma šta mislili o njihovim profilima, ispade da su jedine ozbiljne stranke u Federaciji SDA i HDZ.
nosara

#113 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

Banksy wrote:
nosara wrote:Ako neko ko je, licno i neposredno, dobio 300.000 glasova na izborima, nije u stanju srusit ova reakcionarna govna koja su bivsu partiju neopjevano sjebala, neka vrati orden i ubije se...
Nema šanse. Za to moraš imati već organizovanu mrežu i infrastukturu, a Komšić nije od tog posla.

Zamišljam: Komšić, Bogić, Pudarić, Skenderagić, Ljubiša Marković i ostatak otjeranog SDP društva + Lazović, Kljujić i SDU društvo, + mladi NS, kakvo bi to bilo društvo ...
Ima pocetni kapital... Bogic i Sveto, Nijaz, Ljubisa... Zasto ne...

Pusti snovi... :oops:
Skyfox

#114 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skyfox »

Hocemo li ikada docekati da imamo jednog predsjednika... ZK prvi predsjednik ujedinjene BiH
Boom71

#115 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Boom71 »

Banksy wrote:

to je to!

:)
palermo

#116 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by palermo »

Banksy wrote:
JoseMujica wrote:
evo šta se dešava kada vlast udari u glavu....SDP došo na vlast i raspad po svim šavovima :-) potpuno neozbiljno
Daš im vlast, i pokažu se ko su i kakvi su. I dokle mogu dobaciti. Baš kao i SBiH prije njih. Ne umiju i džaba ...

Ma šta mislili o njihovim profilima, ispade da su jedine ozbiljne stranke u Federaciji SDA i HDZ.
Zavisi kako ozbiljnost definiraš
Banksy

#117 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

nosara wrote:
Banksy wrote:

I to koji kapital, sve gromada do gromade ...

I onda padnu na zadatom 2+2+2 gdje birači opet zaokruže svoje: HDZ, HDZ90, SDA, SDP, SNDSD, SDS ...
Banksy

#118 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

palermo wrote:
Banksy wrote:
JoseMujica wrote:

Zavisi kako ozbiljnost definiraš
Ma šta mislili o njihovim profilima ...
casper_

#119 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by casper_ »

Image
fresh/cool

#120 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by fresh/cool »

Boom71 wrote:
Banksy wrote:

to je to!

:)
Svi oni na jednom mjestu, ma sjajno !! :lol: :lol: :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#121 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by plain vanilla »

smanjite malo dozivljaje..
prvo, nema politicara u vrhu koji je iskren, posten, altruista
drugo, da nije bio uz Zlaju, ne bi ni Komsic bio sad gdje jeste

a trece,, sta je to Komsic uradio spektakularno osim sto je dao ostavku? stvarno herojski cin :roll: :roll:
ako ne progovori i ostane samo na ovoj rekla-kazala prici, onda stvarno :-)
nosara

#122 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

Banksy wrote:
nosara wrote:
Banksy wrote:

I to koji kapital, sve gromada do gromade ...

I onda padnu na zadatom 2+2+2 gdje birači opet zaokruže svoje: HDZ, HDZ90, SDA, SDP, SNDSD, SDS ...
:sad:

Mi nesto kombinujemo, a ovaj mozda samo hoce da se povuce iz svega... :-)

Ali, kad bi se nesto pokusalo, mislim da bi se dosta finog i postenog svijeta trgnulo iz dremeza...
Ridjobrki

#123 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Ridjobrki »

eyesburn wrote:
VektoR wrote:Svidjalo se to tebi ili ne svidjalo, sadasnja SDA je bliza socijaldemokratiji i demokratiji uopste je bliza nego SDP sa Zlatkom Lagumdzijom.
evo javljaju se mladi i nadobudni semiri kaplani iz štaba. :lol:

konstatacija = jedna od najvećih provala ikad izvaljenih na ovom portalu.

Sjo argumenata.... Evo i ja već dvije godine na forumu tvrdim isto pred svima, šta ćemo sad? Daj i meni etiketu, nije fer....

:wink:
palermo

#124 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by palermo »

Banksy wrote:
Ma šta mislili o njihovim profilima ...
Ne shvatih ja opet kako definiraš, ali pretpostavit ću. Zlaja je najozbiljniji političar u BiH, dvadeset godina se vrti u vlasti i oko vlasti, izgrađujući infrastrukturu potpuno potčinjenu njemu, iskoristi ljude a kad mu ne trebaju odbaci ih kao staru krpu, i zamisli opet dobije izbore.

Problem je tšo mi od te njegove ozbiljnosti kao i ozbiljnosti SDA i HDZ-a nemamo ništa.
Hoću reći, budimo ipak oprezni sa korištenjem nekih termina.
Banksy

#125 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

plain vanilla wrote:
smanjite malo dozivljaje..
prvo, nema politicara u vrhu koji je iskren, posten, altruista
drugo, da nije bio uz Zlaju, ne bi ni Komsic bio sad gdje jeste
Altruista? Nije humanitarni radnik ... čuj, ''altruista'' :mrgreen:
Ima pokoji iskren, pošten, recimo, Bogić, Sveto, nađe ih se, čak i po najstrožijim kriterijima, dakle ima ih.

Drugo, to je okretanje teza.
Prva istina je da Zlaja nije bio uz Komšića, ne bi bio tu gdje jeste, i to zadnjih osam godina, a posebno nakon predizbornog Komšićevog šamaranja Bakira Izetbegovića. Zlaja se šlepao Komšićevoj popularnosti, a ne obratno.
plain vanilla wrote:
a trece,, sta je to Komsic uradio spektakularno osim sto je dao ostavku? stvarno herojski cin :roll: :roll:
ako ne progovori i ostane samo na ovoj rekla-kazala prici, onda stvarno :-)
Šta predlažeš? Tenkova nema da ih opet roka, da potvrdi ''herojstvo'', možda samospaljivanje pred zgradom SDP-?
Post Reply