pozlacene FELUGE512MB wrote:Ovakvog sam u MinKenu jednom vidio izlazi iz shopa na benzinskoj pumpi, kontam vid ovog hajvana kad covjek udje u bijelog Q7 sa pozlacenim felugama, rolex na ruci i turban na glavi... neki bizMisman buderazuman_covjek wrote:Za one koji pitaju kakvi arapi. Evo vaki:
Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
-
PM72
#1351 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
- Point.
#1352 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
razuman_covjek wrote:Pa ja samo govorim kako jeste. Mozete zamisliti kako je samo strah ostale tj. manjinske narode u BIH kada vide ove krvolocne islamiste iz azije prakticno u njihovim avlijama. Odmah se sjete Vozuce i slicnih teskih momenata 90-tih. Moraju brzo djelovati i pokusati odCepljenje.
Citajte malo izmedju redova brate. Kada ti neko kaze da si islamista nemoj se pravdati nego stvarno postani islamista i naostri sablju.

- seln
#1353 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ma ja, ba, svi su isti...cyprus wrote:
Mislim OK, i jedna i druga retorika imaju svoje logičko utemeljenje, i mogu povući dobre argumente u svoju korist... Međutim, licemjerje nacionalističkih politika dolazi do izražaja onda kada ista strana koristi oba retorička tipa, onako po potrebi, i kada im to odgovara... Toga ima na cijalom dunjaluku, ali je to na Balkanu onako najočitije... Tako npr. srpska nacionalna politika insistira na teritorijalnom integritetu Srbije, a čini sve da potpoka teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine... Bošnjačka nacionalna politika zagovara princip jedan čovjek - jedan glas na nivou Bosne i Hercegovine, ali na nivou Mostara, Republike Srpske ili recimo u slučaju Bošnjaka u Srbiji to baš i nije slučaj... Hrvatska nacionalna politika neće da čuje za RSK, ali od pomena Herceg Bosne ima erekciju... Albanci su unitaristi na Kosovu, a decentralisti u Makedoniji... Ono za šta se Turci zalažu na Kipru, ni ne pomišljaju da daju Kurdima u Turskoj itd itd itd...
- seln
#1354 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Pa i nije. Uzece vam Presevsku dolinu.bisao wrote:Meni se nekako čini da posjeta gospodina Sergeja nije slučajna. A vrijeme će pokazati koliko sam u pravu ili nisam.
-
decembar2017
#1355 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
seln wrote:Pa i nije. Uzece vam Presevsku dolinu.bisao wrote:Meni se nekako čini da posjeta gospodina Sergeja nije slučajna. A vrijeme će pokazati koliko sam u pravu ili nisam.
Mene ovaj @bisao podsjeca na onu zagonetku :
Ko su ti koji dolaze na tenkovima, bjeze na traktorima a nisu transformeri ????
- Kejn
#1356 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Sajprus ko UNPROFOR u ratu 
- cyprus
#1357 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Po ovom pitanju, prosječni nacionalista iz svakog naroda na dunjaluku jeste isti...seln wrote:Ma ja, ba, svi su isti...cyprus wrote:
Mislim OK, i jedna i druga retorika imaju svoje logičko utemeljenje, i mogu povući dobre argumente u svoju korist... Međutim, licemjerje nacionalističkih politika dolazi do izražaja onda kada ista strana koristi oba retorička tipa, onako po potrebi, i kada im to odgovara... Toga ima na cijalom dunjaluku, ali je to na Balkanu onako najočitije... Tako npr. srpska nacionalna politika insistira na teritorijalnom integritetu Srbije, a čini sve da potpoka teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine... Bošnjačka nacionalna politika zagovara princip jedan čovjek - jedan glas na nivou Bosne i Hercegovine, ali na nivou Mostara, Republike Srpske ili recimo u slučaju Bošnjaka u Srbiji to baš i nije slučaj... Hrvatska nacionalna politika neće da čuje za RSK, ali od pomena Herceg Bosne ima erekciju... Albanci su unitaristi na Kosovu, a decentralisti u Makedoniji... Ono za šta se Turci zalažu na Kipru, ni ne pomišljaju da daju Kurdima u Turskoj itd itd itd...
-
decembar2017
#1358 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Kejn wrote:Sajprus ko UNPROFOR u ratu
Kao Unprofor ali oni iz Ruskog i Ukrajinskog kontingenta.
- seln
#1359 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ma pricaj ti to srpskoj mladezi na prigodnim predavanjima.cyprus wrote:Po ovom pitanju, prosječni nacionalista iz svakog naroda na dunjaluku jeste isti...seln wrote:Ma ja, ba, svi su isti...cyprus wrote:
Bosnjaci su iskusili genocid. A koji je qurac srbima i hrvatima?
- cyprus
#1360 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ma kak'i - ko Srbin u uMproforskoj uniformidecembar2017 wrote:Kejn wrote:Sajprus ko UNPROFOR u ratu
Kao Unprofor ali oni iz Ruskog i Ukrajinskog kontingenta.
PS UNPROFOR je akronim, te se kao takav piše velikim slovima... "Ruskog" i "Ukrajinskog" su pak sa druge strane pridjevi, koji se u bosanskom jeziku pišu malim slovom... Dakle, ruskog i ukrajinskog... Nedostaje i jedan mali zarez prije veznika "ali", ali nema veze, da se to oprostiti... Nema na čemu
- cyprus
#1361 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
seln wrote:Ma pricaj ti to srpskoj mladezi na prigodnim predavanjima.cyprus wrote:Po ovom pitanju, prosječni nacionalista iz svakog naroda na dunjaluku jeste isti...seln wrote:Ma ja, ba, svi su isti...
-
decembar2017
#1362 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
cyprus wrote:Ma kak'i - ko Srbin u uMproforskoj uniformidecembar2017 wrote:Kejn wrote:Sajprus ko UNPROFOR u ratu
Kao Unprofor ali oni iz Ruskog i Ukrajinskog kontingenta.![]()
PS UNPROFOR je akronim, te se kao takav piše velikim slovima... "Ruskog" i "Ukrajinskog" su pak sa druge strane pridjevi, koji se u bosanskom jeziku pišu malim slovom... Dakle, ruskog i ukrajinskog... Nedostaje i jedan mali zarez prije veznika "ali", ali nema veze, da se to oprostiti... Nema na čemu
Kao Unprofor i srbi u njihovoj uniformi , gleda se forma kada njima pase.
- cyprus
#1363 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Da si pogodio suštinu, zanemario bih ja formu... Međutim, da trpim uvrede od nekoga sa ovako kriminalnim stanjem pismenosti - neće ićidecembar2017 wrote:cyprus wrote:Ma kak'i - ko Srbin u uMproforskoj uniformi![]()
- seln
#1364 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Pa, kad BiH bude samo nasa, vjeruj, nece nam padati na pamet da podbadamo i pobunjujemo Bosnjake Sandzaka ili one u Hrvatskoj.cyprus wrote:seln wrote:Ma pricaj ti to srpskoj mladezi na prigodnim predavanjima.cyprus wrote:
Po ovom pitanju, prosječni nacionalista iz svakog naroda na dunjaluku jeste isti...
-
decembar2017
#1365 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
cyprus wrote:Da si pogodio suštinu, zanemario bih ja formu... Međutim, da trpim uvrede od nekoga sa ovako kriminalnim stanjem pismenosti - neće ićidecembar2017 wrote:cyprus wrote:Ma kak'i - ko Srbin u uMproforskoj uniformi![]()
Pogodio sam ja sustinu i to je za tebe problem i bas zato pricas o nekoj formi
- cyprus
#1366 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
OK, good luckseln wrote:Pa, kad BiH bude samo nasa...
@decembar
- bisao
#1367 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ako je gospodin Mektić rekao da terorizam nije prijetnja, ko smo mi da kažemo drugačije. Gospodin Mektić je isktinski prijatelj države, valjda.razuman_covjek wrote:Pa ja samo govorim kako jeste. Mozete zamisliti kako je samo strah ostale tj. manjinske narode u BIH kada vide ove krvolocne islamiste iz azije prakticno u njihovim avlijama. Odmah se sjete Vozuce i slicnih teskih momenata 90-tih. Moraju brzo djelovati i pokusati odCepljenje.
Citajte malo izmedju redova brate. Kada ti neko kaze da si islamista nemoj se pravdati nego stvarno postani islamista i naostri sablju.
-
razuman_covjek
#1368 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Mektic je isti kao i Dodik kada su Bosnjaci u pitanju. Mi ovdje jedino imamo bracu iz Azije koji su nam prijatelji. Oni imaju veliko srce i vidjelo se u ratu da su hrabri borci koji idu hladnim oruzijem na rovove.bisao wrote:Ako je gospodin Mektić rekao da terorizam nije prijetnja, ko smo mi da kažemo drugačije. Gospodin Mektić je isktinski prijatelj države, valjda.razuman_covjek wrote:Pa ja samo govorim kako jeste. Mozete zamisliti kako je samo strah ostale tj. manjinske narode u BIH kada vide ove krvolocne islamiste iz azije prakticno u njihovim avlijama. Odmah se sjete Vozuce i slicnih teskih momenata 90-tih. Moraju brzo djelovati i pokusati odCepljenje.
- bisao
#1369 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ako je tako, ok.
I gospodin Cerić je svojevremeno slično pričao o evroazijskoj braći.
-
klosar pravi
#1370 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Nego kako si ti bisao danas sve ok živi se bez problema?
- dembele
-
razuman_covjek
#1372 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Ne bih znao, nisam ljubitelj uvazenog gospodina Cerica.bisao wrote:Ako je tako, ok.
-
kiligonzales
#1373 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Vi ste budale, pa sta bi mi trebali onda sijaset Cetnika i Uja, marsiraju po Srbiji, Hrvatskoj, RS i HB, Rusi nam poceli turisticki navirati u Tuzlu, a ni Grcima nije mane i oni zalutaju BiH i oni su znali pucati po nama 90-tih, trebamo li razmisljati da se pripojimo Turskoj?razuman_covjek wrote:Pa ja samo govorim kako jeste. Mozete zamisliti kako je samo strah ostale tj. manjinske narode u BIH kada vide ove krvolocne islamiste iz azije prakticno u njihovim avlijama. Odmah se sjete Vozuce i slicnih teskih momenata 90-tih. Moraju brzo djelovati i pokusati odCepljenje.
Ti samo vrhunski trolas. Ima ona stara za ovu vrstu suplje a glasi "necu reci da si glup, ali prica ti je stvarno glupa"
- bisao
#1374 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
Prelijep dan. Hvala na pitanju. Uživao sam, a sutra ću još više.klosar pravi wrote:Nego kako si ti bisao danas sve ok živi se bez problema?
-
klosar pravi
#1375 Re: Žele li Srbi nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenu sa Srbijom?
bisao wrote:Prelijep dan. Hvala na pitanju. Uživao sam, a sutra ću još više.klosar pravi wrote:Nego kako si ti bisao danas sve ok živi se bez problema?