Cijenim da je tebi jedino krivo što ti ne pridajem pažnju.asker wrote:Lik je trolcina za medalju, ali neka je, jos jedan primjer slobode da plese po forumu.
Za ovakve kao bisao svi smo Turci, Erdogan, a kod Precednika im i ISILovci.
U jednom snimljenom telefonskom razgovoru izmedju Mladica i Fikreta Abdica (pljuc), dok je Fikret jos bio u Sarajevu, a sve u vezi nekog izvlacenja iz JNA kasarne, Fikret kuka Mladicu kako je on za ekonomiju itd. Kaze u jednom trenutku kako su neke hladnjace u Krajini bez struje sa ogromnim kolicinama raznog mesa Agrokomerca, i da je primoran to podijeliti narodu dok se ne pokvari.
Kaze Mladic, koji je vjerovatno ispratio generacije i generacije muslimanskih regruta sljedece "kakvo meso, vi muslimani ne jedete meso". Fikret malo zbunjen, kaze kao pa jedemo i mi meso. Mladic ponovo "ne jedete, znam ja vas muslimane, vi malo caja i to je to, ne jedete vi meso".
Znaci govedo je toliko zivjelo u mrznji i zabludi, gledalo neke filmove gdje beduini piju caj u pustinji. To sto Meho iz Kalesije kolje bika svake godine je bilo previse za znat za cetnickog krvoloka.
Evo u 2018 podmladak nas slicnim smatra. I sad otvarat' oci odraslom obrazovanom covjeku? Dodik u onom interviewu od neki dan hladno dovodi u vezu nas Bosnjake i migrante iz Sirije. Kao evo sad i EU vidi s kim mi deveramo.
Ma jebat' im mater, bagra fasisticka!
Ovaj dio je posebno upečatljiv. On bi valjda, po autorovoj zamisli, trebao biti argument više da se bisao odstrani sa foruma, jer zaboga taj bisao smatra da je to tako i nikako drugačije... a to što nigdje na 43 strane teme nije povukao takvu generalizaciju je druga stvar... Ko smo da se bavimo analizama i ukazujemo na materijalne dokaze, mnogo je bitnije ovakvim mehanizmima odstraniti suprotan stav...