Zdravko Krsmanovic
- Socijalista
#151 Re: Zdravko Krsmanovic
On je zasluzio da dobije vlast samim tim sto predlaze decentralizaciju RS i jacanje opcina. Naravno da se on mora jos dokazati i imace prilike za to. Vidjecemo.
-
zavrzlama
#152 Re: Zdravko Krsmanovic
Satanizacija srpskog drustva i srpske politike od strane velikosrpskih ideologa je davno zavrsena....Krsmanovic je u svakom slucaju pozitivna stvar za BIH...njegov uspjeh zavisi iskljucivo od interesa srbije za takvim politicarem i politikom...posto je srbija zbog gubljenja kosova dobila od velikih sila tapiju da rs ostaje drzava u drzavi, kao kompezaciju za Kosovo,srbiji ni u kom slucaju ne odgovara srpski politicar ala Krsmanovic koji ce razvlascivati rs...srbiji treba politicar kao dodik da drzi BIH u stanju raspada i stagnacije,u izcekivanju nekog tektonskog poremecaja na svjetskoj sceni,gdje ce drzavu u drzavi(rs) srbija uz pomoc stranog faktora pripojiti srbiji...BIH srbi su osudjeni da budu neprijatelji sopstvene drzave i rad na secesije ce trajati kao "ideoloski pokret"
Krsmanovicev domet je najvise da propagiranjem svoje politike navuce medjunardonu financijsku pomoc tom kraju i rastereti dodika...srbiji je konacni i strateski cilj podjela BIH i Krsmanovic nazalost nema sta da trazi medju srbima sa svojom politikom.....
Krsmanovicev domet je najvise da propagiranjem svoje politike navuce medjunardonu financijsku pomoc tom kraju i rastereti dodika...srbiji je konacni i strateski cilj podjela BIH i Krsmanovic nazalost nema sta da trazi medju srbima sa svojom politikom.....
- Bosnolog
#153 Re: Zdravko Krsmanovic
KadSeMrtviProbudimo wrote:"Bosnolog" 15:00 / 16.12.2009. KRSMANOVIĆ OSNOVAO NOVU SOCIJALISTIČKU PARTIJU
..."Suština djelovanja Nove socijalističke partije biće decentralizacija vlasti i prenošenje ovlaštenja na lokalne zajednice u čitavoj BiH, ravnomjeran razvoj BiH, kao i njen ulazak u EU 2014. godine", rekao je Krsmanović novinarima u Banjaluci.
Ovo je Miloseviceva partija koja je formirana u BiH sa datumom kada je planski sprovoden genocid i agresija protiv BiH ,ovo je samo rehabilitacija iste sa nastavkom tradicije velikosrpske ideologije kojoj je Deytonski okvir odlican,Bolje receneo genocidna tvorevina ima novo ruho i pakovanje sa ciljem ocuvanja rezultata na kojima je formirana u Junu 92 .Dodik je bolje rijesenej ,on ce dovesti do brze i bolje BiH, kolapsom sadasnje koju odrzavz MZ na infuziji sve sve ove godine ,cuvajuci velikosrpsko genocidno cedo.Podrzati Mileta da se OHR najuri iz BiH jer upravo radi protiv BiH sve ove godine.Svakako nas ceka suocavanje sa genocidnom tvorevino kad tad a velikosrbi nece nikada pristati dobrovoljno na njeno gasenje vec ce se to morati uciniti na isti nacin kako je ona nestala,pokusaj secesije ce se desiti od strane Dodika ong momenta kada OHR ode iz BiH i zato trebamo biti spremni odgovoriti adekvatno tom izazovu.
Ova Krsmanoviceva stranka je nastavak velikosrpske ideologije u spasavanju velikosrpskog genocidnog ceda i Zlobina hobotnica BiH, Krsmanovic je uvidio da dosadasnja Dodikova politika unistava to genocidno cedo iz kojeg se sele BH Srbi sve vise prema majcici a posebno istocni dio a Foca je grad u kome je pocisceno vecinsko bosnjacko stanovnistvo i crna rup BiH koja je bila do nedavno pod sankcijama zbog svoje cetnicko fasisoidne politike i jedno od najvecih jazbina cetnicko fasisoidnog ratnog i posleratnog SDS-a.Krsmanovic bi da cementira stanje nastalo genocidom i progonima,nece moci Krsmanovicu znaj,......
Pa čovjek tek danas registrirao stranku, a već se našli pametnjakovići da je osuđuju i proglašavaju "državnim neprijateljem". Ni sat vremena nisu politički djelovali...Nevjerovatno![]()
@Bosnolog, po čemu tvrdiš da je sve ovako kako si napisao, kojim čvrstim argumentima možeš potkrijepiti svoje stajalište, ako ih imaš, ili je ovo samo krik zavisti možda, pakosti, ili možda straha od novih...koji sigurno nisu sami (pouzdano znam da se organizira još jedna slična politička organizacija u Federaciji), i koji će sigurno znatno promijeniti političku strukturu BiH.
Volio bi da nisam u pravu i da se radi o jednoj novoj i drugacijoj stranci koja dolazi iz tog dijela BiH.On je covjek koji je zaista pokrenuo neke stvari u Foci ,ali je daleko od onoga sto bi trebalo uraditi.Decentralizacija BiH je dobra ideja takode je dobro da nivo Opstine bude osnov jacanja nadleznosti i najbolji nacin da se Bih gradi tim putem uz regionalnu povezanost i time stvorili decentralizovanu BiH sa manjim drzavnim administracijama koje su ekonomski mnogo jeftinije,i za gradane BiH ekonomski prihvatljivije a i BH drzavu neophodne da moze odrzivo funkcionisati.Opstinskim jacanjem bi zadrzali najveci dio poreskih sredstava i time direktno jacali programski razvoji istih ,zadrzali stanovnistvo i sprijecili migraciju ka vecim centrima u kojima se guse zbog nesrazmejerne i urbanizacijski neodrzive i ekonomski porazavajuce buducnosti a sto je bila dosadasnej praksa.Jacanjem Opstina uz regionalnu koordinaciju kontrolisala bi se u najvecoj procentualnoj mjeri vlastitia poreski sredstava,cak sam i za to da se sa visih nivova pomazu opstine a pogotovu nerazvijene i one u razvoju, cime bi se stimulisao povratak i razvoj napustenih zemljoprivrednih dobara od kojih bi svi imali koristi,.. ovo je neka druga tema o kojoj ne bi da sirim,...
Decentralizacija i ustrojstvo cijele BiH na ekonomski odrzivim i historijskim regijama sa prirodno ekonomskim potencijalima uz komunikacijsku povezanost je put kojim treba ici a nikako decenralizacija na etnickom ili unutar entitetskim granicama /etnotorovima/kakvu zagovara Krsmanovic ,mada je i to iskoraak ali ostje kljucni problemetnicke i segregacijske podjle BiH kao posljedica rata i ratnih razaranja i etnickih progona koje ovaj gospodn ne spominje.Cinjenica je takode da su on i njegova stranak bili produzena stranaka Milosevica kao i njena godisnjica koja je mozda napravila zaokret uz zadrzavanje rezultata agresije i etnickog ciscenja.
Podrzavam ja svaku opoziciju koja je protiv etnonacionaltorovizacije i iskljucivosti koju imamo i koju smo imali do sada.Dodik je najbolji primjer,nekog ko je pod velom secijaldemokratije postao nacifasista najgore vrste,mislim da mu ni sam zlocinac Dabic nije ni do koljena,on sramoti ideju i viziju imena socijaldemokratije iza koje se sramno krije .Dodik je poceo sa pricom socijaldemokratije i slabo je imao podrsku tom pricom u pocetnom dijelu kampanje,kada je okrenuo drugi pricu nacifasisoidizacije i otcjepljenja genocidne onda je pomeo glasove sludenih i zavedenih masa.
Nemoj ne pogresno shvatiti ,ostaje da vidimo sto ce biti program iste,a ja sam predhodno pisao o stvarima i dao svoje misljenje,vrijeme ce dati najbolji odgovor a rezultate ce mo vidjeti u buducnosti,.....
Je ne osporavam Krsmanovica,naprotiv dajem mu podrsku i ohrabrenje tek formirnoj stranci koja je u stvari nastavak on iz koje je izbacen zbog drugacije vizije i stavova koji su drugaciji od onih poslusnicih i pododikovci iz koje je iskljucen ,ostaje nam da vidimo u izbornoj godini sto ce uciniti,takode pokdrzavam ideju da i u pederalnom djelu BiH formira stranku to jest na nivou cijele BiH i da radi sa SDP-om i svim drugm strankama ako im je platforma rada za dobrobit BiH i svih njenih gradana .Stoga ostaje da vidimo i programska nacela i djelovanaj te stranke,mada moze doci do jednog jaceg Socijaldemokrratskog pokreta na nivou cijele BiH ,kao neceg novog sto bi vrijedilo podrzati i time orabriti Krsmanovica i njegove istomisljenike ,nadam se da ce ekonomska a i politicka situacija otvoriti oci i promjeniti mentalne sklopove u kojim se ljudi drze sve ove godine,.oprezni sam optimista sa velikom rezervom,....
- essex
#154 Re: Zdravko Krsmanovic
pa to je ono sto i ja kazem, a socijalista ga kuje u zvijezde...on je samo halid 'mjesto halida i nista vise.ja.neron wrote:krsmanović i bajić dva šupka par excellence što bi rekao Izet F. kad gostuju na FTV ili BHT kunu se u Bosnu ali 20 minuta kasnije na Palama u programu OSMTV ne silazi im sa usana srbija kao njihova otadžbina
- ilija cvorovic
#155 Re: Zdravko Krsmanovic
dakle, da potvrdimo -essex wrote:pa to je ono sto i ja kazem, a socijalista ga kuje u zvijezde...on je samo halid 'mjesto halida i nista vise.ja.neron wrote:krsmanović i bajić dva šupka par excellence što bi rekao Izet F. kad gostuju na FTV ili BHT kunu se u Bosnu ali 20 minuta kasnije na Palama u programu OSMTV ne silazi im sa usana srbija kao njihova otadžbina
[youtube] -Kfjik6d5hI [/youtube]
- Socijalista
#156 Re: Zdravko Krsmanovic
ne kujem ja nista u zvijezde, nego podrzavam svaku promjenu na bolje, kod nas je vec promjena kada vidite politicara da ne sije mrznju i da barem prizna ovu drzavu kao svoju.essex wrote:pa to je ono sto i ja kazem, a socijalista ga kuje u zvijezde...on je samo halid 'mjesto halida i nista vise.ja.neron wrote:krsmanović i bajić dva šupka par excellence što bi rekao Izet F. kad gostuju na FTV ili BHT kunu se u Bosnu ali 20 minuta kasnije na Palama u programu OSMTV ne silazi im sa usana srbija kao njihova otadžbina
- essex
#157 Re: Zdravko Krsmanovic
ovo me podsjeca na ono kada ti rmpalija zagnjuri glavu u vodu, ti se batrgas a on ti da cjevku da dises i ti sav zadovoljan sto se nisi ugusio a on te jos uvijek drzi pod vodom ali sada ima i cjevku da se poigrava s tobom...suti ba dobro je, neprica vise o referendumu, vidis ba da je demokrata...Socijalista wrote:ne kujem ja nista u zvijezde, nego podrzavam svaku promjenu na bolje, kod nas je vec promjena kada vidite politicara da ne sije mrznju i da barem prizna ovu drzavu kao svoju.essex wrote:pa to je ono sto i ja kazem, a socijalista ga kuje u zvijezde...on je samo halid 'mjesto halida i nista vise.ja.neron wrote:krsmanović i bajić dva šupka par excellence što bi rekao Izet F. kad gostuju na FTV ili BHT kunu se u Bosnu ali 20 minuta kasnije na Palama u programu OSMTV ne silazi im sa usana srbija kao njihova otadžbina
-
IHAVEDREAM
#158 Re: Zdravko Krsmanovic
Potkrijepi dokazima ovo sto si gore napisao!ja.neron wrote:krsmanović i bajić dva šupka par excellence što bi rekao Izet F. kad gostuju na FTV ili BHT kunu se u Bosnu ali 20 minuta kasnije na Palama u programu OSMTV ne silazi im sa usana srbija kao njihova otadžbina
Pa da i drugi imaju mogucnost da se uvjere u cinjenicno stanje.....i donesu vlastiti sud o tome.
- Skijash
#159 Re: Zdravko Krsmanovic
Srbija je duhovni centar i matica svim Srbima na planeti, Srbima Kanade, Njemačke i BiH. Šta bi ti, da prime islam i djeci daju imena Elvis i Denis ?ja.neron wrote:krsmanović i bajić dva šupka par excellence što bi rekao Izet F. kad gostuju na FTV ili BHT kunu se u Bosnu ali 20 minuta kasnije na Palama u programu OSMTV ne silazi im sa usana srbija kao njihova otadžbina
- essex
#160 Re: Zdravko Krsmanovic

...al jedno vece se odvez'o u brda i odozgo gledao kako svetli mrak
iznad neke male kuce na nebu je zvezda zasjala...
i k'o da mu se neka velika tezina s ledja sama skinula,
doslo je vreme da neko drugi bude HALID...'MJESTO HALIDA...

-
sentada
#161 Re: Zdravko Krsmanovic
svaka cast krsmanovicu i puno srece novoj socijalistickoj partiji koliko znam da u petak otvaraju prostorije u pofalicima u sarajevu i da im se svakodnevno javlja dosta gradana radi pristupanja u partiju a takode ce biti objavljeno da se i nekoliko manjih politickih stranaka registrovanih u federaciji i zvanicno pristupiti u novu socijalisticku partiju 
-
NedostupaN
#162 Re: Zdravko Krsmanovic
Takodje zelim uspjeh ovoj stranci jer vjerujem da je ona nesto novo
- essex
#164 Re: Zdravko Krsmanovic
sentada wrote:svaka cast krsmanovicu i puno srece novoj socijalistickoj partiji koliko znam da u petak otvaraju prostorije u pofalicima u sarajevu i da im se svakodnevno javlja dosta gradana radi pristupanja u partiju a takode ce biti objavljeno da se i nekoliko manjih politickih stranaka registrovanih u federaciji i zvanicno pristupiti u novu socijalisticku partiju
...volim sve sto vole mladi...NedostupaN wrote:Takodje zelim uspjeh ovoj stranci jer vjerujem da je ona nesto novo
-
dallton
#165 Re: Zdravko Krsmanovic
nek bar malo promjene moto, bar na 20 godina umjesto "svi srbi u jednoj drzavi" nek probaju "svi srbi u jednoj stranci" - hebem li ga u komunizmu je funkcionisalo nema razloga da ne funkcionise
sala, dobra je ovo ideja s ovom strankom..
posto sam ja glavni dezurni "srbomrzac" hajd da i ja iznesem po koji pozitivni primjer

posto sam ja glavni dezurni "srbomrzac" hajd da i ja iznesem po koji pozitivni primjer
al se ovaj nahodao jebote....a ovaj halilovic se reklamira, frajer 14 puta podnosio molbe za donacijuSrbima povratnicima uručeni ključevi rekonstruiranih domova
Dragomir Pajović iz Goražda 14 puta je podnosio molbe za donaciju, a sa prvim snijegom ove zime okončana je obnova njegove kuće. Dragomir je jedan od 18 Srba povratnika kojima je jučer ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Safet Halilović uručio ključeve rekonstruiranih domova.
- Nema gdje nisam živio. Srbija, Čajniče, Kopači, Ustiprača. Gdje god dođem izbjeglica. Najbolje mi je kad dođem kući. Vidite koliki je ovaj bor, a ja sam ga sadio - kaže Dragomir Pajović.
-
NedostupaN
#166 Re: Zdravko Krsmanovic
Vidim da volis fantastiku,samo naprijed,podrzavaj one koji najvise obecajuessex wrote:sentada wrote:svaka cast krsmanovicu i puno srece novoj socijalistickoj partiji koliko znam da u petak otvaraju prostorije u pofalicima u sarajevu i da im se svakodnevno javlja dosta gradana radi pristupanja u partiju a takode ce biti objavljeno da se i nekoliko manjih politickih stranaka registrovanih u federaciji i zvanicno pristupiti u novu socijalisticku partiju...volim sve sto vole mladi...NedostupaN wrote:Takodje zelim uspjeh ovoj stranci jer vjerujem da je ona nesto novo
-
7cokanja
#167 Re: Zdravko Krsmanovic
..kakav, bolan krsmanovic.. sta je ucinio da nadje ili uhapsi stankovica, koji mu je k'o fol, "pobjego" iz zatvora.. ili, koliko ima u Foci ovakvih, kao iz ovog primjera, a koji slobodno setaju:
..on je samo jos jedan "prefinjeni" branilac faschistickog, genocidnog projekta, zvanog "pc", dok mu je cilj isti, kao i onim gore , koji su imali drugacije metode..SIPA u akciji: Uhapšen vojvoda Milun Kornjača, vođa "Plavih orlova" iz Čajniča
16. 12. 2009. • 13:28 S. B.
SIPA BiH / 24sata.info *** SPAM *** - U Čajniču su po nalogu Tužilaštva BiH uhapšene tri osobe osumnjičene za ratne zločine, među njima i vođa paravojne formacije "Plavi orlovi". Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su Miluna Kornjaču, Milorada Živkovića i Duška Tadića, koji su osumnjičeni za zločine protiv čovječnosti počinjene na području Čajniča od aprila do decembra 1992. godine.
Kako "Justice Report" saznaje, Kornjača je u to vrijeme bio "vojvoda" i komandant paravojne formacije "Plavi orlovi", te komandant određenih zatočeničkih objekata u Čajniču, Živković načelnik Stanice javne bezbjednosti u tom gradu i član Kriznog štaba, a Tadić pripadnik "Plavih orlova".
Državno tužilaštvo ih sumnjiči da su planirali, organizovali i učestvovali u široko rasprostranjenom i sistematskom napadu na nesrpsko stanovništvo Čajniča, te da su učestvovali u progonu, protivpravnim lišenjima slobode, mučenjima, prisilnim nestancima, ubijanju i drugim nečovječnim djelima.
Po nalogu Tužilaštva, pripadnici SIPA-e pretresli su prostorije Stanice Javne bezbjednosti i Opštine Čajniče, te porodične kuće osumnjičenih.
Kornjača, Živković i Tadić su prve osobe uhapšene za zločine u Čajniču, a porodice žrtava iz ovog grada su u maju 2009. godine održale protest pred Sudom BiH tražeći procesuiranje odgovornih za stradanja njihovih najmilijih.
Porodice žrtava su tom prilikom tvrdile da je u maju 1992. godine u Lovačkom domu na Mostinju, opština Čajniče, ubijeno oko stotinu civila koji su "bez ikakvog razloga pokupljeni i odvedeni".
Za zločine u BiH, između ostalog i na području općine Čajniče, Tribunal u Haagu je u februaru 2003. godine na 11 godina osudio Biljanu Plavšić, bivšu članicu Predsjedništva Republike Srpske, koja je nakon odsluženja dvije trećine kazne puštena na slobodu u oktobru 2009. godine.
- essex
#168 Re: Zdravko Krsmanovic
oni koji bi mogli da nesto urade su usutkani onima koji danas prodaju fantastiku, ustvari velikosrpstvo upakovano u istu. pa samo budala jope' moze nasjesti na jos jednog socijalnog kandidata koji ce u buducnosti postati ono sta danas skriva da je, a to je ono sto je dodo danas i sto je "novi" ustvari u srzi ali prodaje jer moze bas tu fantastiku da je za socijalne programe i jacanje drzave...vidi se ko kupuje fantastiku...NedostupaN wrote:Vidim da volis fantastiku,samo naprijed,podrzavaj one koji najvise obecajuessex wrote:sentada wrote:svaka cast krsmanovicu i puno srece novoj socijalistickoj partiji koliko znam da u petak otvaraju prostorije u pofalicima u sarajevu i da im se svakodnevno javlja dosta gradana radi pristupanja u partiju a takode ce biti objavljeno da se i nekoliko manjih politickih stranaka registrovanih u federaciji i zvanicno pristupiti u novu socijalisticku partiju...volim sve sto vole mladi...NedostupaN wrote:Takodje zelim uspjeh ovoj stranci jer vjerujem da je ona nesto novo
nego, bolje ti je (a i slicnima tebi ovdje na forumu) da procitate neke stvari, jasnije ce vam biti dosta toga u zivotu, pogotovo ona "da razmisljamo izvan kutije" (u nasem slucaju ludjacke kosulje)...
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/091215086
...a najbolji mi je ono pod 3 i 4. kakvo seciranje nazadnosti bosanskog drustva, svaka cast harise.
-
kontra_svih
#169 Re: Zdravko Krsmanovic
Ti si decko retard zesci, i inace mi ne bi palo napamet da komentarisem ove gluposti koje si napisao, ali samo za tvoju informaciju Socijalisticka partija RS je nastala upravo zbog lose politike SDS-a. Ljudi koji su se protivili takvoj politici osnovali su SP 1993. godine.Bosnolog wrote:KRSMANOVIĆ OSNOVAO NOVU SOCIJALISTIČKU PARTIJU
15:00 / 16.12.2009.
Ovo je Miloseviceva partija koja je formirana u BiH sa datumom kada je planski sprovoden genocid i agresija protiv BiH ,ovo je samo rehabilitacija iste sa nastavkom tradicije velikosrpske ideologije kojoj je Deytonski okvir odlican,Bolje receneo genocidna tvorevina ima novo ruho i pakovanje sa ciljem ocuvanja rezultata na kojima je formirana u Junu 92 .Dodik je bolje rijesenej ,on ce dovesti do brze i bolje BiH, kolapsom sadasnje koju odrzavz MZ na infuziji sve sve ove godine ,cuvajuci velikosrpsko genocidno cedo.Podrzati Mileta da se OHR najuri iz BiH jer upravo radi protiv BiH sve ove godine.Svakako nas ceka suocavanje sa genocidnom tvorevino kad tad a velikosrbi nece nikada pristati dobrovoljno na njeno gasenje vec ce se to morati uciniti na isti nacin kako je ona nestala,pokusaj secesije ce se desiti od strane Dodika ong momenta kada OHR ode iz BiH i zato trebamo biti spremni odgovoriti adekvatno tom izazovu.
Ova Krsmanoviceva stranka je nastavak velikosrpske ideologije u spasavanju velikosrpskog genocidnog ceda i Zlobina hobotnica BiH, Krsmanovic je uvidio da dosadasnja Dodikova politika unistava to genocidno cedo iz kojeg se sele BH Srbi sve vise prema majcici a posebno istocni dio a Foca je grad u kome je pocisceno vecinsko bosnjacko stanovnistvo i crna rup BiH koja je bila do nedavno pod sankcijama zbog svoje cetnicko fasisoidne politike i jedno od najvecih jazbina cetnicko fasisoidnog ratnog i posleratnog SDS-a.Krsmanovic bi da cementira stanje nastalo genocidom i progonima,nece moci Krsmanovicu znaj,......
- vee-jay
#170 Re: Zdravko Krsmanovic
kontra_svih wrote:Ti si decko retard zesci,Bosnolog wrote:......
- al_akhisari
#171 Re: Zdravko Krsmanovic
Smatram da nasom, nazovi politickom scenom, tumara i previse stranaka i strancica...Ako posmatramo pojavu jos jedne stranke, u tom kontekstu, onda ne znam koliko je to dobro i pozitivno...
Medjutim, ako stvari posmatramo iz konteksta, politika i opcija koje iste nude ( posebno kad se radi o rs ), a imajuci u vidu sta radi i za sta se zalaze gospodin krsmanovic, onda je pojava ove i ovakve nove stranke, zasigurno iskorak u pozitivnom smjeru...
Nadam se da ce socijalisti zaista u politickom djelovanju bastiniti ideje koje ova politicka orjentacija zastupa...
Medjutim, ako stvari posmatramo iz konteksta, politika i opcija koje iste nude ( posebno kad se radi o rs ), a imajuci u vidu sta radi i za sta se zalaze gospodin krsmanovic, onda je pojava ove i ovakve nove stranke, zasigurno iskorak u pozitivnom smjeru...
Nadam se da ce socijalisti zaista u politickom djelovanju bastiniti ideje koje ova politicka orjentacija zastupa...
- essex
#172 Re: Zdravko Krsmanovic
decko, 'ajde o'ladi...kontra_svih wrote:Ti si decko retard zesci, i inace mi ne bi palo napamet da komentarisem ove gluposti koje si napisao, ali samo za tvoju informaciju Socijalisticka partija RS je nastala upravo zbog lose politike SDS-a. Ljudi koji su se protivili takvoj politici osnovali su SP 1993. godine.Bosnolog wrote:KRSMANOVIĆ OSNOVAO NOVU SOCIJALISTIČKU PARTIJU
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 1#p3283841
evo ti, ponovo procitaj i obrati paznju na boldano...a ako nevjerujes, isti clanak mozes naci i na svevjesti tacka ba. a pored toga kazu da je bio jadovanov jurisnik...vidim, sve se uklapa u ono sto ti napisa o neslaganju.
-
kontra_svih
#173 Re: Zdravko Krsmanovic
Socijalisticka partija je formirana 1993. godine, ako ne vjerujes pogledaj na straniciessex wrote:
decko, 'ajde o'ladi...
evo ti, ponovo procitaj i obrati paznju na boldano...a ako nevjerujes, isti clanak mozes naci i na svevjesti tacka ba. a pored toga kazu da je bio jadovanov jurisnik...vidim, sve se uklapa u ono sto ti napisa o neslaganju.
http://socijalistickapartijabrod.org/ra ... ?opt=onama. Znaci da je ili greska u tom clanku, ili se Krsmanovic zabunio.
-
NedostupaN
#174 Re: Zdravko Krsmanovic
Kao prvo,na sve tri strane u ratu pusku su uglavnom nosili obicni ljudi a politicari su se bogatili,uvjek cu vise cjeniti onog ko je pucao na mene nego dezertera i profitera !!essex wrote:decko, 'ajde o'ladi...kontra_svih wrote:Ti si decko retard zesci, i inace mi ne bi palo napamet da komentarisem ove gluposti koje si napisao, ali samo za tvoju informaciju Socijalisticka partija RS je nastala upravo zbog lose politike SDS-a. Ljudi koji su se protivili takvoj politici osnovali su SP 1993. godine.Bosnolog wrote:KRSMANOVIĆ OSNOVAO NOVU SOCIJALISTIČKU PARTIJU
Vidim da je tvoj san ukidanje RS,sanjaj ,niko ti ne brani,ima dovoljno politicara koji ce ti to obecati,tvoje je samo da glasas za takvog i cekas,mozda i docekas,ko zna ?!
- essex
#175 Re: Zdravko Krsmanovic
dobro, mogu prihvatiti i da je greska jer se i novinari nekada prehebu u godinama, pogotovo kada tako mali broj godina obiluje tolikim vaznim datumima i dogadjajima...sumnjam da bi se iko blamirao pa postavljao pogresne datuma na oficijalnoj stranici stranke....kontra_svih wrote:Socijalisticka partija je formirana 1993. godine, ako ne vjerujes pogledaj na straniciessex wrote:
decko, 'ajde o'ladi...
http://socijalistickapartijabrod.org/ra ... ?opt=onama. Znaci da je ili greska u tom clanku, ili se Krsmanovic zabunio.